Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
σημαντικη διαφορα στην τιμη, ομως, το μποντι φρι ηταν ακριβουτσικο : 100 το φουλ, ενω στη νανσυ ηταν 60 - πριν καποιο καιρο !

fotisabg

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kalhmera thlefono apo mariana ston neo xoro ths kai poy einai steilte moy an einai eykolo se pm

END

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
0
paidia kalimera
den exw ksanagrapsei pote sto forum einai i prwti fora
mia erwtisi
eia diavasei kapou gia milf se diko tous xoro katharo klp klp
isxuei akomi kati tetoio kai pws mporw na mathw kati perisotero ?
efxaristw

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Γράφουμε με ελληνικά γράμματα σε αυτό το φόρουμ.

Υ.Γ. Δε ξέρω να σου απαντήσω

1965

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα, σημερα μια βολτα απο Μαριαννα
προτιμηθηκε η φοιβη.
περασα καλα
τηλεγραφημα τελος

john2008gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παίδες μπορεί ένας καλός άνθρωπος να μου στείλει ένα μπ να με διαφωτίσει για τις υπηρεσίες που συναντάμε στο πιο κάτω ίδρυμα ;

Αν κρινω απο τις φωτογραφιες, πρεπει να ειναι στην Νεμεας, για την οποια υπαρχουν σχολια απο καποιον συναγωνιστη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Είναι το ίδρυμα της πρώην Νεμέας αλλά η φωτογραφία δίπλα στο τριαντάφυλλο είναι του παλιού χώρου - της Νεμέας δηλαδή. Οι άλλες είναι του καινούργιου χώρου...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Νεμέας αλλά τι υπηρεσίες προσφέρονται ;
Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!!  Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης Μαρτιου

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!!  Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης Μαρτιου

Δεν είμαι γνώστης της αγοράς και απλά ήθελα να ξέρω αν προσφέρεται απλά φραπέ ή φουλ πρόγραμμα.

akisg4

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalispera paidia.gia ena kainourgio studio masaz me onoma sofastudio exei kaneis akousta?papadiamanti einai i odos.an xerete enimerwste me euxaristw!!!!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Υπάρχει σελίδα στο ιντερνετ. Φαίνεται για κανονικό μασαζ. Μπορει και οχι βέβαια.

Ας ενημερωσει καποιος αν εχει παει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Πρώην Νεμέας. Τώρα μεταφέρθηκαν σε νέο χώρο. Εγώ τον καφέ φραπέ δεν τον ευχαριστήθηκα πολύ... Τον άλλο τον ευχαριστήθηκα περισσότερο!

JOHNY7575

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά μία Δανάη που ήταν παλιά Αγ. Μαρίνα (τούμπα) και μετά Γιαννιτσών ξερει κανείς σας που βρίσκεται?
Το πάλίο της τηλέφωνο δυστυχώς δεν ισχύει..

prince23

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!!  Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης Μαρτιου
Σωστο σε βρισκω πανω απο την PROBANK 5oς οροφος δεν ξετρελαθηκα κιολας με Χριστινα καλη συμετοχη το κοριτσι αλλα εγω ημουν μετα την δουλεια και ημουν  λιγο dawn αλλη κοπελα ειδα Αννιτα και η αλλη Στελλα απ οτι εμαθα και απο την Χριστινα και απο αλλο συναθλητη οτι εχει MASTER στη πιπα!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom