debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
σημαντικη διαφορα στην τιμη, ομως, το μποντι φρι ηταν ακριβουτσικο : 100 το φουλ, ενω στη νανσυ ηταν 60 - πριν καποιο καιρο !
καλησπερα, σημερα μια βολτα απο Μαριαννα
προτιμηθηκε η φοιβη.
περασα καλα
τηλεγραφημα τελος
Αν κρινω απο τις φωτογραφιες, πρεπει να ειναι στην Νεμεας, για την οποια υπαρχουν σχολια απο καποιον συναγωνιστη.παίδες μπορεί ένας καλός άνθρωπος να μου στείλει ένα μπ να με διαφωτίσει για τις υπηρεσίες που συναντάμε στο πιο κάτω ίδρυμα ;
Νεμέας αλλά τι υπηρεσίες προσφέρονται ;
Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!! Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης ΜαρτιουΝεμέας αλλά τι υπηρεσίες προσφέρονται ;
Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!! Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης Μαρτιου
φουλ! ολα τα καλαΔεν είμαι γνώστης της αγοράς και απλά ήθελα να ξέρω αν προσφέρεται απλά φραπέ ή φουλ πρόγραμμα.
Που πεφτει η Νεμεας ρε παιδια? Ανατολικα η Δυτικα? Κανει καλο φραπε?φουλ! ολα τα καλα
Σωστο σε βρισκω πανω απο την PROBANK 5oς οροφος δεν ξετρελαθηκα κιολας με Χριστινα καλη συμετοχη το κοριτσι αλλα εγω ημουν μετα την δουλεια και ημουν λιγο dawn αλλη κοπελα ειδα Αννιτα και η αλλη Στελλα απ οτι εμαθα και απο την Χριστινα και απο αλλο συναθλητη οτι εχει MASTER στη πιπα!!!!!!!!!!Εχει τηλ.Κε συναγωνιστα!!! Παρε και θα σου πουνε ακριβως!Εγω που εχω παει μπορω να πω οτι περασα καλα και θα ξαναπαω! Α και δεν εινα πλεον Νεμεας!Ειναι Κ.Καραμανλη και 25ης Μαρτιου