Συνάδελφοι την καλημέρα μου! Ο ...κουμπαράς έσπασε και
όμορφες σκέψεις με πλημμύρησαν!Δρόμο πιάνω, δρόμο αφήνω, νάμαι στο antistress.Στρογγυλοκάθησα και αφού μ΄ενημέρωσαν πέρασαν τα κορίτσια, αυτά που είπε και ο salesman παραπάνω, να μην τα ξαναγράφω. Ολες συμπαθητικές αλλά κάποιες κάνουν κλίκ, η Τζούλια η τζαμαικανή με καυτό μίνι, μέτρια μου φάνηκε σε ύψος, αλλά από αναλογίες
σκίζει! Επίσης η Μαργκώ όπως προείπαν και άλλοι συνάδελφοι, κορμάρα μου φάνηκε, είναι στα υπόψη!Η Μελίνα
χαμογελαστή και με το πιο sexy ντύσιμο εκεί μέσα και η Ελπίδα, απίθανη φατσούλα, ψηλή με 3
και τα πιασίματα που μ΄αρέσουν η οποία και προτιμήθηκε. Το δωμάτιο καθαρό, γουστόζικο, όμως αυτά τα στενά κρεβάτια του μασάζ μειώνουν την ταχύτητα των ακροβατικών και σε κάνουν να σκέφτεσαι την...βαρύτητα όταν ρουφάς τα τρυφερά
!Απ ότι μου είπαν θα τ αλλάξουν σύντομα! Η Ελπίδα πρόσχαρη, καταπληκτικό δέρμα, καλό μασαζάκι με κουβεντούλα, δυνατή
με διάρκεια, πολύ καλή συμμετοχή
Ολα καλά! Τώρα ξαναμαζεύουμε τα...φασούλια! Είχα ζητήσει και σε προηγούμενο post το τηλ του Smile Ν.Εγνατίας, αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου το στείλει με pm θα με υποχρεώσει!
γιατί οι απολαύσεις λιγοστεύουν! Πάντα... όρθιοι!