Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Συνάδελφοι την καλημέρα μου! Ο ...κουμπαράς έσπασε και  :fuck1:όμορφες σκέψεις με πλημμύρησαν!Δρόμο πιάνω, δρόμο αφήνω, νάμαι στο antistress.Στρογγυλοκάθησα και αφού μ΄ενημέρωσαν πέρασαν τα κορίτσια, αυτά που είπε και ο salesman παραπάνω, να μην τα ξαναγράφω. Ολες συμπαθητικές αλλά κάποιες κάνουν κλίκ, η Τζούλια η τζαμαικανή με καυτό μίνι, μέτρια μου φάνηκε σε ύψος, αλλά από αναλογίες :boobies: σκίζει! Επίσης η Μαργκώ όπως προείπαν και άλλοι συνάδελφοι, κορμάρα μου φάνηκε, είναι στα υπόψη!Η Μελίνα  :boobies:χαμογελαστή και με το πιο sexy ντύσιμο εκεί μέσα και η Ελπίδα, απίθανη φατσούλα, ψηλή με 3 :boobies:και τα πιασίματα που μ΄αρέσουν η οποία και προτιμήθηκε. Το δωμάτιο καθαρό, γουστόζικο, όμως αυτά τα στενά κρεβάτια του μασάζ μειώνουν την ταχύτητα των ακροβατικών και σε κάνουν να σκέφτεσαι την...βαρύτητα όταν ρουφάς τα τρυφερά :tits:!Απ ότι μου είπαν θα τ αλλάξουν σύντομα! Η Ελπίδα πρόσχαρη, καταπληκτικό δέρμα, καλό μασαζάκι με κουβεντούλα, δυνατή :pipa1:με διάρκεια, πολύ καλή συμμετοχή :fuck1:Ολα καλά! Τώρα ξαναμαζεύουμε τα...φασούλια! Είχα ζητήσει και σε προηγούμενο post το τηλ του Smile Ν.Εγνατίας, αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου το στείλει με pm θα με υποχρεώσει! :fuck1:γιατί οι απολαύσεις λιγοστεύουν! Πάντα... όρθιοι!

Μιλας για το μαγαζι στη βουλγαρη, ετσι?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Συνάδελφοι την καλημέρα μου! Ο ...κουμπαράς έσπασε και  :fuck1:όμορφες σκέψεις με πλημμύρησαν!Δρόμο πιάνω, δρόμο αφήνω, νάμαι στο antistress.Στρογγυλοκάθησα και αφού μ΄ενημέρωσαν πέρασαν τα κορίτσια, αυτά που είπε και ο salesman παραπάνω, να μην τα ξαναγράφω. Ολες συμπαθητικές αλλά κάποιες κάνουν κλίκ, η Τζούλια η τζαμαικανή με καυτό μίνι, μέτρια μου φάνηκε σε ύψος, αλλά από αναλογίες :boobies: σκίζει! Επίσης η Μαργκώ όπως προείπαν και άλλοι συνάδελφοι, κορμάρα μου φάνηκε, είναι στα υπόψη!Η Μελίνα  :boobies:χαμογελαστή και με το πιο sexy ντύσιμο εκεί μέσα και η Ελπίδα, απίθανη φατσούλα, ψηλή με 3 :boobies:και τα πιασίματα που μ΄αρέσουν η οποία και προτιμήθηκε. Το δωμάτιο καθαρό, γουστόζικο, όμως αυτά τα στενά κρεβάτια του μασάζ μειώνουν την ταχύτητα των ακροβατικών και σε κάνουν να σκέφτεσαι την...βαρύτητα όταν ρουφάς τα τρυφερά :tits:!Απ ότι μου είπαν θα τ αλλάξουν σύντομα! Η Ελπίδα πρόσχαρη, καταπληκτικό δέρμα, καλό μασαζάκι με κουβεντούλα, δυνατή :pipa1:με διάρκεια, πολύ καλή συμμετοχή :fuck1:Ολα καλά! Τώρα ξαναμαζεύουμε τα...φασούλια! Είχα ζητήσει και σε προηγούμενο post το τηλ του Smile Ν.Εγνατίας, αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου το στείλει με pm θα με υποχρεώσει! :fuck1:γιατί οι απολαύσεις λιγοστεύουν! Πάντα... όρθιοι!

η λιανα δεν ηταν εκει?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Για Βασίλη Κωλλέτη ποιά προτείνετε παιδιά?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
:think: :think: :think:

Τι εννοείς? Να την πάρω η όχι?

Θέλω και λιγο GFE

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535
Εννοώ ότι η Νόρα είναι εγγύηση... αλλά θέλεις και GFE... με βάζεις δύσκολα!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Γι αυτο απευθυνομαι στους γνώστες.

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε dimitrisl , Μιλούσα για Βούλγαρη, Λιάνα δεν θυμάμαι πιά ήτανε να σου πω, δυστυχώς, όσο για το φίλο που ρωτά για Κωλλέτη, Η Νόρα είναι πολύ καλή και ακόμα μια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά της οποίας ξεχνώ το όνομα.

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ τα παλικάρια για τα pm, καλά :knockinb:χαλαρώματα!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Η Ελπιδα φιλε μου ειναι μια πιτσιρικα ψηλη αδυνατη ελληνιδα?
[/quote
Ελληνίδα,ψηλή αλλά όχι αδύνατη, μια χαρά, όπως πρέπει κατά την δικιά μου άποψη!

προσοχή για ελπιδα κ μελινα ... να τις αποφευγετε...  :S :S :S :uglystupid:

xristosluna

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες,ειμαι παλιος στο φορουμ,εχω περασει απο πολλα μασαζομαγαζα και εχω να πω οτι κατελιξα στο μπελ αμι,καινουριο στουντιο με καλη  :cum: και πολλα αλλα....

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες,ειμαι παλιος στο φορουμ,εχω περασει απο πολλα μασαζομαγαζα και εχω να πω οτι κατελιξα στο μπελ αμι,καινουριο στουντιο με καλη  :cum: και πολλα αλλα....

Για πες λεπτομέρειες φίλος κόστος, κορίτσια κτλ είχε αναφερθεί κάποτε ότι είχε αγοράκια για αγοράκια.... 

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το μπελ αμι ειναι με αγορακια ρε φιλε.Δεν ξερω αν αλλαξε και ποτε.Και ποτε προλαβες και κατεληξες εκει?Πλακα μας κανεις?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535
Τι αγοράκια? Να πάμε να μας κάνουν μασάζ όμορφα αγοράκια??? Ομορφάντρααααααα μου!!!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ
"Δημοσίευση: 22/3/2012
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ μυοχαλαρωτικό μασάζ απο όμορφες ελληνίδες αισθητικούς ποικιλία προγραμμάτων διάφορα είδη μασσάζ. Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού περιοχή Fix Διεύθυνση Ανδρέου Γεωργίου αρ.4" ΜΆΛΛΟΝ ΔΊΚΙΟ ΈΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom