Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Γι' αυτό λέμε... υποκειμενικά τα γούστα! Βρίσκεις βάσει αναφορών κάποιον με τον οποίο να πλησιάζεις τα γούστα και βλέπεις...

humax... απ' ότι έχω καταλάβει τα γούστα μας πλησιάζουν!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
Γι' αυτό λέμε... υποκειμενικά τα γούστα! Βρίσκεις βάσει αναφορών κάποιον με τον οποίο να πλησιάζεις τα γούστα και βλέπεις...

humax... απ' ότι έχω καταλάβει τα γούστα μας πλησιάζουν!
μας βλεπω τη παρασκευη να πλησιασουν αρκετα  ;)

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη λοιπόν πριν μερικές μέρες στο Άνθος των Άλπεων... Κοπέλες δεν είδα να πω την αλήθεια... Η συνεδρία ήταν καθοδηγούμενη και στοχευμένη οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και πάρα πολύ με τις κοπέλες!

Καλησπέρα συνάδελφοι, Φίλε dokimazo, αν μπορείς να μας πείς το όνομα της κοπέλας που πέρασες καλά, θα ήταν καλό και ενημερωτικό,για όλους τους συναθλητές, πιστεύω! ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.romina.gr/site/mambots/content/smoothgallery/cache/images/stories/patisserie/648x570-milfei_sugar_faint.jpg[/img[/URL]]

Kαλημέρα στην παρέα,

Νέο "λευκό" μιλφέιγ στον Βασίλη Κωλέττη, Λίζα, 35+, μαύρο καρέ μαλλί, δερματάκι κατάλευκο για "φάγωμα", γλυκό πρόσωπο, 2άρι στητό  :tits:, μέτρια  :pipa3:, μέτριο   :fart-in-bed:.
Πολύ ευγενικό, γλυκό και κααυλιάρικο πλασματάκι, όμως.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.romina.gr/site/mambots/content/smoothgallery/cache/images/stories/patisserie/648x570-milfei_sugar_faint.jpg[/img[/URL]]

Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα

[MEDIA=youtube]ARgQhwWNL_I[/MEDIA]

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ δοκίμασα συνάδελφε τη συγκεκριμένη και δεν πέρασα καθόλου καλα. Πολυ λεπτή και αδύναμη χωρίς καθόλου πιασίματα!
σωστά αποσωμα δεν είναι θεα κ έχει πεσμένο βυζι, αλλα με έφτιαξε πολυ η συμπεριφορά της. Γούστα είναι αυτά, τα παμε

Giorgiss

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας.
Θα είμαι ειλικρινέστατος σε αυτα που θα πω και θελω τα φώτα των παλαιοτέρων στο θέμα των μασάζ διοτι είμαι πρωτάρης.

Προλογος

Ένεκα νέο αγόρι ειπα να πούμε να βρω κοπέλα στην κοινωνία . Ελα ντε που αυτες που γουσταρα ειχαν αλλον , είμουν και ντροπαλός ,αυτες που με γουσταρανε δεν με αρέσαν εμένα.
Βραστα και αστα.
Κρατήθηκα για σολίστας μέχρι τα 20 και άρχισα δυστηχώς την πουτανολογία (Δυστηχώς το λέω διότι κακά τα ψέματα αν εχεις μια γυναίκα και σε καλύπτει ερωτικά τι να την κάνεις την πουτάνα) .Η πρώτη μου ηταν μια 43αρα με  :tits: και με καβαλησε καλά .Απο τα 20 μου μέχρι τωρα που μιλάμε εχω πολλές φορές στα μπουρδέλα .Θέλω να αλλάξω ρότα και να δοκιμάσω και μασαζ.

Στο δια ταυτα.

Ξέρεις κανένας ομορφη και καλή  35+ σε μασαζ(π.χ να θέλει χέρι μέσα στο μουνί , να σε ξεζουμίζει και να την απολαμβάνεις;).Πρωκτικό δέχονται οι κοπέλες ή οχι; 
Aς μου απαντησει μεσω p.m
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Giorgiss

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο αυτα που διαβασα και απο μηνύματα μερικών  καταλαβα ότι τα μασατζίδικα είναι  αρκετά καλύτερη φτιάξη-φαση απο τα μπουρδέλα . Βουρ λοιπά για κει

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
καλη αρχη τοτε κ περιμενουμε νεα σου

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Για να μην κουράζονται οι φίλοι που μου γέμισαν το inbox... Δεν ΘΕΛΩ να πω το όνομα της κοπέλας για προσωπικούς μου λόγους... Βρε μανία...

Πάντως το Edelweiss έχει μια σταθερή αξία σε αξιόλογες κοπέλες!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα
επισκεψη σημερα σε μαριαννα.
υπεροχη ηρω, τελειως girlfriend εμπειρια, μπορει να μην εχει το τελειο σωμα αλλα ειναι γλυκεια και υπομονετικη. οσοι πιστοι, ας ακολουθησουν...

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
ενημερωση απο βουλγαρη.
ελπιδα,μελινα,ζετα,νεφελη,τζουλια(τζαμαικανη απο οτι μου ειπε)μαργκω,βικυ και μια ακομη που παντα ξεχναω το ονομα της.προτιμηθηκε η τζουλια.ικανοποιησα επιτελους την περιεργια μου.
ελπιζω να καταφερω να πετυχω και μια ασιατισσα καμια φορα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Δώσε λεπτομέρεις salesman για την Τζούλια, εμφάνιση, επιδόσεις κ.τ.λ.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
μιλφειγ πιο πανω σοκολατινες πιο κατω

ουτε στο τερκενλη να ειμασταν  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Σοκολατίνα, σίγουρα Ric Flair, αλλά τι Ιόν ή Παυλίδου?

Με ράστα ή χωρίς?
Από  :kissass2: πώς ήταν?

Πωλητής? Θα μας αφήσεις και άλλο σε αγωνία?  :idiot:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
καλησπερα στην παρεα.
ενημερωση απο βουλγαρη.
ελπιδα,μελινα,ζετα,νεφελη,τζουλια(τζαμαικανη απο οτι μου ειπε)μαργκω,βικυ και μια ακομη που παντα ξεχναω το ονομα της.προτιμηθηκε η τζουλια.ικανοποιησα επιτελους την περιεργια μου.
ελπιζω να καταφερω να πετυχω και μια ασιατισσα καμια φορα.
 :think: λιανα??

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
Για να μην κουράζονται οι φίλοι που μου γέμισαν το inbox... Δεν ΘΕΛΩ να πω το όνομα της κοπέλας για προσωπικούς μου λόγους... Βρε μανία...

Πάντως το Edelweiss έχει μια σταθερή αξία σε αξιόλογες κοπέλες!
να πω το πρωτο γραμμα???  :2funny: :2funny: :2funny:

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
black forest.
1,70 50+ κιλα,3αρι :tits:απιστευτο κωλαρακι,σφιχτο σωμα,συμπαθητικη :pipa2:καλη συμμετοχη.
τα γουστα ομως παντα διαφερουν,οπως και η χημεια που θα αναπτυχθει.
εχω περασει πολυ καλυτερα με καποιες κοπελες και πολυ χειροτερα με καποιες αλλες.
δεν ειχε ραστα το μαλλι και παλιοτερα δουλευε στο relax.
liana αυτη που ξεχναω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
μιλφειγ πιο πανω σοκολατινες πιο κατω

ουτε στο τερκενλη να ειμασταν  :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/MARTIOS11/20-03/cake6.jpg[/img[/URL]]

Από  :pipa3:, πώς έγλυφε?

Y.Γ. salesman, δώσε λεπτομέρειες γιατί θα σε κατηγορίσω στον Μάκη, για αδυναμία πωλήσεων  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom