Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
σημερα πηρα την απολυση μου.
αυριο ξεκιναω αλλου.
αρα ειμαι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αυριο ξεκιναω αλλου.

Καλή ΑΡΧΗ! ! !  Salesman
Κάθε επιτυχία. Πιστέυω να μην φας την αποζημείωση στα μασαζο :knockinb::2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535
Εν καιρώ όλα θα γίνουν...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.247
Πόντοι
2.356
εχει καλες κοπελες η ευα το μωρο μου  :smitten:

αξιζει μια βολτιτσα απο κει

ζετα ελληνιδα, σονια αλβανιδα και ενα τσιγγανομιγακι μικρουλες

ελενα χριστινα λιγο μεγαλυτερες

τις αλλες δε τις θυμαμαι

θα ηταν κανα 2/3 ακομα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.247
Πόντοι
2.356
αυριο ξεκιναω αλλου.
μη ξεχασεις τη μπυρα τωρα που πηρες την απολυση  ;)

για τη προσληψη κουβεντα ε

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
η μπυρα απο εβδομαδα,οταν γινει επισημο το θεμα.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα στην παρεα.
ενημερωση απο βουλγαρη.
ελπιδα,μελινα,ζετα,νεφελη,τζουλια(τζαμαικανη απο οτι μου ειπε)μαργκω,βικυ και μια ακομη που παντα ξεχναω το ονομα της.προτιμηθηκε η τζουλια.ικανοποιησα επιτελους την περιεργια μου.
ελπιζω να καταφερω να πετυχω και μια ασιατισσα καμια φορα.

οποιος συναγωνιστης θελει να δωσει πληροφοριες και βοηθεια για μαγαζι βουλγαρη, περιμενω Pm.
χρονια το ακουω αυτο το μαγαζι, θα ηθελα να δοκιμασω...μας φαγαν οι εβιτες και οι μαριαννες...

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
η ιλιανα που ειναι στον μακη δουλευε στην εβιτα για καιρο.
αν πηγαινες εκει για καιρο θα σε ξερει,οποτε ειναι και η εισοδος σου για τον χωρο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.247
Πόντοι
2.356
ειναι μια που εχει μογγολεζικα χαρακτηριστικα

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα καρντασια.Νεος στο φορουμ γιατι αγνοουσα τελειως την υπαρξη του σαιτ.Και το ωραιο ειναι οτι το εμαθα απο κοπελα που δουλευει σε μασαζερι.Εχω επισκεφτει αρκετα μαγαζια απο αυτα που εχουν αγγελιες.Η γνωμη μου ειναι οτι σε ολα τα μαγαζια υπαρχει ενα το πολυ δυο κοριτσια που αξιζουν και τα οποια ειναι και δυσκολο να τα πετυχεις ελευθερα οταν θελεις.Τελευταια πηγα στη Βουλγαρη δεν ξερω πως το λενε και περασα με Μαργκω.40 αρα αλλα πολυ καλο κορμι,καλυτερο απο πολλες 25 αρες.Προγραμμα καλο λιγο τυπικο.Ηταν βεβαια και η πρωτη φορα που την πηρα ισως θελει το χρονο της.Σημερα κανονιζω βολτα σε ενα δυο που ειναι πιο πριβε και που θα με παει φιλος.Θα ενημερωσω αν και βλεπω οτι τα παλικαρια εδω μεσα εχουν πολυ καλη πληροφορηση και ενημερωση αλλα θα συνισφερω κι εγω την αποψη μοθ.

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι την καλημέρα μου! Ο ...κουμπαράς έσπασε και  :fuck1:όμορφες σκέψεις με πλημμύρησαν!Δρόμο πιάνω, δρόμο αφήνω, νάμαι στο antistress.Στρογγυλοκάθησα και αφού μ΄ενημέρωσαν πέρασαν τα κορίτσια, αυτά που είπε και ο salesman παραπάνω, να μην τα ξαναγράφω. Ολες συμπαθητικές αλλά κάποιες κάνουν κλίκ, η Τζούλια η τζαμαικανή με καυτό μίνι, μέτρια μου φάνηκε σε ύψος, αλλά από αναλογίες :boobies: σκίζει! Επίσης η Μαργκώ όπως προείπαν και άλλοι συνάδελφοι, κορμάρα μου φάνηκε, είναι στα υπόψη!Η Μελίνα  :boobies:χαμογελαστή και με το πιο sexy ντύσιμο εκεί μέσα και η Ελπίδα, απίθανη φατσούλα, ψηλή με 3 :boobies:και τα πιασίματα που μ΄αρέσουν η οποία και προτιμήθηκε. Το δωμάτιο καθαρό, γουστόζικο, όμως αυτά τα στενά κρεβάτια του μασάζ μειώνουν την ταχύτητα των ακροβατικών και σε κάνουν να σκέφτεσαι την...βαρύτητα όταν ρουφάς τα τρυφερά :tits:!Απ ότι μου είπαν θα τ αλλάξουν σύντομα! Η Ελπίδα πρόσχαρη, καταπληκτικό δέρμα, καλό μασαζάκι με κουβεντούλα, δυνατή :pipa1:με διάρκεια, πολύ καλή συμμετοχή :fuck1:Ολα καλά! Τώρα ξαναμαζεύουμε τα...φασούλια! Είχα ζητήσει και σε προηγούμενο post το τηλ του Smile Ν.Εγνατίας, αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου το στείλει με pm θα με υποχρεώσει! :fuck1:γιατί οι απολαύσεις λιγοστεύουν! Πάντα... όρθιοι!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Ελπιδα φιλε μου ειναι μια πιτσιρικα ψηλη αδυνατη ελληνιδα?

prince23

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ημουν με ενα φιλο παραμονη χριστουγενων πρωι και μας επιασε καυλα για τσιμπουκομασαζ πηγαμε κασσανδρου φυγαμε γαμιωντας,περναμε τηλ την μαριαννα το ειχε κλειστο,πηγαμε καλιδοπουλου στα ξεκαρφωτα χτυπουσαμε το κουδουνι τιποτα ουτε να το σηκωσει καποιος και να πει παρτε το μπουλο μην φερω την αστυνομια κωλοπαιδα στο τελος καταληξαμε στη παραλια για καφεδακι ουτε για μπουρδελο δεν ειχαμε διαθεση με τοση γκαντεμια ειμασταν φουλ ψιμενη για μαριαννα παντως εκεινη τι μερα.
ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom