Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.884
Πόντοι
7.095
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ
"Δημοσίευση: 22/3/2012
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ μυοχαλαρωτικό μασάζ απο όμορφες ελληνίδες αισθητικούς ποικιλία προγραμμάτων διάφορα είδη μασσάζ. Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού περιοχή Fix Διεύθυνση Ανδρέου Γεωργίου αρ.4" ΜΆΛΛΟΝ ΔΊΚΙΟ ΈΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
στουντιο ειναι παιχτη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.884
Πόντοι
7.095
το saal είναι στούντιο

στο bel ami σύχναζαν αγοράκια...πάνε με πανοπλία και ενημέρωσε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πήγα τις προάλλες στη Μαριάννα (πάλι) και πήρα Ηρώ (πάλι). Νομίζω ότι έχω κολλήσει με το μικρό. Παρά το ότι δεν είναι και ο σωματότυπος της γυναίκας που γουστάρω, έχει μια γλύκα αυτό το παιδί. Νομίζω ότι αρέσει σε πολύ κόσμο πάντως, αφού είναι συνέχεια στο δωμάτιο. Από μασάζ δεν ξέρει πέρα από τα βασικά, αλλά εμείς δεν πάμε εκεί για το μασάζ ... νομίζω! Το ζει αυτό που κάνει και αυτό βγαίνει στο κρεβάτι. 
Είχε και δύο καινούρια μωρά η Μαριάννα, το ένα αρκετά ψηλό, ομορφούλι, θα το δούμε σε επόμενη επίσκεψη, το άλλο μετριότητα σε εμφάνιση. Της έφυγε η νταρντανογκόμενα, αυτό ήταν μεγάλη απώλεια για τη Μαριάννα. Αυτά!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πριν απ' αυτό περασα κι από τη Γραβιας, αλλά ήταν δύο διαθέσιμες, η μία χειρότερη απ' την άλλη και έφυγα. Ειδα φευγαλέα μια μελαχρινη με μακριά ίσια μαλλιά, θα τη δω σε επόμενη επίσκεψη, μήπως κάτι λέει.     

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Και για να σας κανω να ζηλεψετε, την άλλη βδομαδα πάω Γερμανια για λίγο και θα περάσω και από FKK PARADISE στη Στουτγαρδη!
Παιδες απλα δεν παιζεται το μαγαζι, ίσως το καλύτερο της Γερμανίας. Καμια 50αριά κορίτσια, όλες μοντελες, να γυρνάνε γυμνές σε ένα μεγάλο μαγαζί και συ να διαλέγεις! θα σας αναφερω σχετικά.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και για να σας κανω να ζηλεψετε, την άλλη βδομαδα πάω Γερμανια για λίγο και θα περάσω και από FKK PARADISE στη Στουτγαρδη!
Παιδες απλα δεν παιζεται το μαγαζι, ίσως το καλύτερο της Γερμανίας. Καμια 50αριά κορίτσια, όλες μοντελες, να γυρνάνε γυμνές σε ένα μεγάλο μαγαζί και συ να διαλέγεις! θα σας αναφερω σχετικά.

Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα απο προσωπικη εμπειρια το Artemis στο Βερολινο ειναι μια κλαση πανω..... τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο 3+ κατι χρονια που τα ειχα επισκευτει...!!!  :grin:

Οπως και να εχει, παλι ζηλευουμε, καθως μια επισκεψη σε τετοιους χωρους ειναι εμπειρια ζωης, καθε ανδρας που σεβεται τον εαυτο (και τα Ευρω) του πρεπει να εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια!!!!!

Καλες συνεδριες αδερφε!!!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλέφωνο για antistress με pm?

Θα δοκιμάσω να πάω χωρίς σύσταση..

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καλησπέρα στην παρέα!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλέφωνο για antistress με pm?

Θα δοκιμάσω να πάω χωρίς σύσταση..

τοσα ιδρυματα εχει με αστερια ...εκει θα πας να φας τα μουτρα σου ?????  :idiot: :uglystupid: :jerking:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
παντως η καινούρια μικρή στην μαριάννα τα κάνει όλαα  μα όλααα  και το γουστάρει  :s&m_1: :s&m_3: :lheel: :kissass: :rockon: :rockon: :rockon:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Πήρα τηλ στο Μπελ Αμί αναφέρετε μυοχαλαρωτικά και αισθησιακά προγράμματα μου είπε η κορασίδα από 50-80 ευρώ μέχρι 22.00 ανοιχτό...

βρε παιδες μας μπερδεψατε
τελικα το μπελ αμι ειναι για αγορακια η για κοριτσακια, για gay η για straight ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα απο προσωπικη εμπειρια το Artemis στο Βερολινο ειναι μια κλαση πανω..... τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο 3+ κατι χρονια που τα ειχα επισκευτει...!!!  :grin:

Οπως και να εχει, παλι ζηλευουμε, καθως μια επισκεψη σε τετοιους χωρους ειναι εμπειρια ζωης, καθε ανδρας που σεβεται τον εαυτο (και τα Ευρω) του πρεπει να εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια!!!!!

Έχω παει πιο πριν στο ARTEMIS, είναι πολύ καλό, αλλά πολύ μικρότερο από το PARADISE. Έχω πάει και στο JIN JANG ή κάπως έτσι και στο VILLA VERTIGO. Και τα δύο κοντά στην Ολλανδία. Πολύ ωραίες εμπειρίες, άγνωστες εδώ. Και τα λεφτά που δίνεις είναι ελάχιστα για τις παροχές. Άντε να δώσεις 150 ευρώ, θα πας με δύο τουλάχιστον γυναίκες - θεές, θα κάνεις τζαγκούζι, θα φας, θα πιείς και όλα αυτά σε ευχαριστο, καθαρό και πολιτισμένο περιβάλλον μια ολόκληρη μέρα!     

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Επειδή το θέμα αυτό είναι σοβαρό,μήπως θα ήταν καλύτερα να το ξεκαθαρίσουμε ,παρά να υπάρχουν υποψίες που μπορεί να είναι και ψεύτικες αλλά ίσως και αληθινές.

RAMBO69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0

ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΛΛΑ 80 ΕΙΣΟΔΟΣ + 10 ΠΟΤΟ + 50 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΟΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΞΙΖΕΙ  - 

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το θέμα αυτό είναι σοβαρό,μήπως θα ήταν καλύτερα να το ξεκαθαρίσουμε ,παρά να υπάρχουν υποψίες που μπορεί να είναι και ψεύτικες αλλά ίσως και αληθινές.

Βεβαίως και είναι πολύ σοβαρό το θέμα.Δεν μπορεί να γράφουμε οτιδήποτε εδώ μέσα,ιδίως τόσο σημαντικό,χωρίς αποδείξεις.Πολλοί απο δω μέσα έχουμε πάει με τις συγκεκριμένες κοπέλες και θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται.Κόλλησες κάτι φίλε και το γράφεις λοιπόν αυτό?Υπήρξε ακάποτη επαφή?Οι κοπέλες σταμάτησαν ή δουλευουν ακόμα με ότι αυτο συνεπάγεται για όλους μας?

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ενημερωση απο την διπλη τσαρκα εχθες με παλικαρι που τον ευχαριστω για τα κονε στα πιο πριβε που δεν ειχα προσβαση.Βασιλης Εγνατια μεσημερακι και μονο μια κοπελα διαθεσιμη οι αλλες ηταν σε ραντεβου και μολις ειχαν μπει και δεν τις ειδα καθολου.Ονομα δεν θυμαμαι γιατι ηπιαμε καφεδακι και φυγαμε.Ευγενεστατος ο Βασιλησ και θα ξαναπαω απο βδομαδα να δω τισ κοπελες.Μετα Κωλεττη στον αλλο Βασιλη.Ειδαμε τισ 3 απο τισ 5 που εχει.Πηρα την Ελβιρα η ελιζα η καπωσ ετσι.Ψηλη 1.90 σχεδον τακουνατη και αλογο.Με τρελανε μεσα.Κανει τα παντα και στα δινει πακετο.Βγαζει και γουστα αυταρχικα αμα γουσταρεισ.Διαφορετικο στυλ απ τισ περισοτερες κοπελεσ αυτων των μαγαζιων.Και εκει πολυ ευγενεια απο το μαγαζι και τα κοριτσια.Απο βδομαδα χρωσταω απο εγνατια οταν παω μαλλον για κλειω απ οτι διαβασα αν και δεν την ειδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom