FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
στην Κρηνη εμφανιστηκε μια καινουρια Τσεχα...
Τα κανει ολα και συμφερει
..ενημέρωσε για τηλνο / δνση με π.μστην Κρηνη εμφανιστηκε μια καινουρια Τσεχα...
στην Κρηνη εμφανιστηκε μια καινουρια Τσεχα...
παλια...Στην Κρήνη παίζει μόνο πετσέτα...
..έχει διαχρονική αξία...η μασαγια ρε παιδια αξιζει η οχι .καμια βοηθεια?
..εννοείς το angel spa????παλια...
Μουσειακή θα έλεγα.....έχει διαχρονική αξία...
Ποια Κρινη βρε παιδια? Για το της Αργοναυτων διπλα στο Χατζη δεν λετε?αυτο το μαγαζι στην κρινη που λετε,οποιος καλος συναδελφος ας στειλη p.m διευθηνση και τηλεφωνο η ας πει που μπορω να το βρω σε ποια αγγελια ποια εφημεριδα και λιγα νουμερακια απο το τηλ.
ευχαριστο προκαταβολικα.
..κάποιο λάθος χρονικό θα πρέπει να έχει γίνει γιατί πριν ένα περίπου μήνα κάπου την "τράκαρα"...η μασαγια εχει τρεις μηνες που γυρισε πισω στην πατριδα της...
οταν λες καπου, που καπου??? εγω που ρωτησα για αυτην στην βουλγαρη μου ειπαν οτι εχει φυγει εδω και τρεις μηνες για την πατριδα της. μηπως εφυγε απο εκει και δουλευει αλλου τωρα και αυτοι δεν θελουν να πουν οτι σταματησε απο εκει???..κάποιο λάθος χρονικό θα πρέπει να έχει γίνει γιατί πριν ένα περίπου μήνα κάπου την "τράκαρα"...
Στην Καλλιδοπούλου βρίσκεται η κορασίςοταν λες καπου, που καπου??? εγω που ρωτησα για αυτην στην βουλγαρη μου ειπαν οτι εχει φυγει εδω και τρεις μηνες για την πατριδα της. μηπως εφυγε απο εκει και δουλευει αλλου τωρα και αυτοι δεν θελουν να πουν οτι σταματησε απο εκει???
..ακριβώς ..Β.Όλγας επί το ακριβέστερον...Στην Καλλιδοπούλου βρίσκεται η κορασίς
dorian σε ευχαριστω για το μαθημα τοπονυμιων αλλα εννοω Κρηνη. στο angel spa...Ποια Κρινη βρε παιδια? Για το της Αργοναυτων διπλα στο Χατζη δεν λετε?
Εκει ειναι Καραμπουρνακι. Η Ν.Κρινη ειναι 4 χμ απο εκει
οτι σας λενε το χαφτετε ... τι περιμενες να σου πουνε? πηγαινε στο αλλο μαγαζι και πηδα την???!!!η μασαγια εχει τρεις μηνες που γυρισε πισω στην πατριδα της...