εκφραστικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφηστε ρε παιδια τα μαγαζια .ο χρονος θα τα δειξει ολα.ενα ερωτημα η μασαγια αξιζει η οχι.δεν πηγα ποτε με τετοιου ειδους γυναικα.
Πήγα αλλά ομολογώ οτι δεν μου άρεσε και πολύ... Ο χώρος ήταν πολύ καλύτερος από τις υπηρεσίες, θα προτιμούσα το αντίθετο.
Οταν λέω υπηρεσίες, εννοώ οτι δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσφέρθηκαν όχι το τί προσφέρθηκε, αυτό είναι δικαίωμα του κάθε μαγαζιού...
Μπορεί να οφείλεται και στην κοπέλα, που ξέρεις...
ΟΧΙKαμια απαντηση στο κουιζ?????
Πήγα αλλά ομολογώ οτι δεν μου άρεσε και πολύ... Ο χώρος ήταν πολύ καλύτερος από τις υπηρεσίες, θα προτιμούσα το αντίθετο.
Οταν λέω υπηρεσίες, εννοώ οτι δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσφέρθηκαν όχι το τί προσφέρθηκε, αυτό είναι δικαίωμα του κάθε μαγαζιού...
Μπορεί να οφείλεται και στην κοπέλα, που ξέρεις...
χωρις διαθεση απολογιας , γιατι εγω προτεινα το συγκεκριμενο, πρεπει να πω οτι εχετε δικιο σε οσα λετε. ειδικα οταν 2 εκ των 3 κοριτσιων δουλευαν στο αλλο μαγαζι τους στην Ολγας. εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αυτο που (δεν) γινεται αλλα ξερω οτι ειμαι η ισχνοτατη μειοψηφια. Ο συγκεκριμενος χωρος εχει ισως συγκεκριμενο target group πελατων.συμφωνω κι εγω,
το μαγαζι ωραιο, αλλα θα προτιμουσα τις υπηρεσιες καλυτερες.
Και να εξηγουμαστε....
Πηγα σημερα και πηρα το απλο προγραμμα των 70ευρω το οποιο ομως περιλαμβανει και τζακουζι, και εξτρα μασαζ στο κεφαλι και στα ποδια. Μεχρι εδω καλα. Μου προσφερθηκε και ποτηρι γλυκο κρασι με κλασσικα αραβικα γλυκα (απο το παρακειμενο μαγαζι).
Για να ερθουμε στο κυριως μασαζ...μετα φραπεδιάς βεβαιως (no problem και απο την πρωτη φορα)....
ο που με ξενερωσε ηταν οτι η τυπισσα πεταγοταν και απομακρυνονταν επιδεικτικα καθε φορα που γινονταν αποπειρα εκ μερους μου να την ακουμπισω. Και μη φανταστειτε οτι πηγα να βαλω δαχτυλο στο μουνι της. Απλο χουφτωματακι του πισινου πανω απο το παντελονι της κυριας παρακαλω
"τι λες μωρη χαμουρα"?
"την ωρα που κρατας τον πουτσο μου και μου τον παιζεις σε πιασαν οι σεμνοτυφιες?"
δηλαδη αυτη να κραταει σφικτα το πολυτιμοτερο οργανο που διαθετουμε -μεγαλη της τιμη- και εμεις δεν μπορουμε να πιασουμε τον κωλο της ή το μπουτι της πανω απο το παντελονι? Υπαρχει κανεις που με καταλαβαινει?
τα πηρα κι εφυγα χωρις να τελειωσω....
με ποια εκανες????Μπορεί να οφείλεται και στην κοπέλα, που ξέρεις...
χωρις διαθεση απολογιας , γιατι εγω προτεινα το συγκεκριμενο, πρεπει να πω οτι εχετε δικιο σε οσα λετε. ειδικα οταν 2 εκ των 3 κοριτσιων δουλευαν στο αλλο μαγαζι τους στην Ολγας. εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αυτο που (δεν) γινεται αλλα ξερω οτι ειμαι η ισχνοτατη μειοψηφια. Ο συγκεκριμενος χωρος εχει ισως συγκεκριμενο target group πελατων.
Δεν συγκράτησα το όνομα δυστυχώς...με ποια εκανες????
ειτε το προτεινες ειτε οχι θα πηγαιναμε.....
πως ηταν?Δεν συγκράτησα το όνομα δυστυχώς...