Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αφηστε ρε παιδια τα μαγαζια .ο χρονος θα  τα δειξει ολα.ενα ερωτημα η μασαγια αξιζει η οχι.δεν πηγα ποτε με τετοιου ειδους γυναικα.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

OK !

Δεχομαι οτι το σχολιο ηταν χιουμοριστικο .

Χαρακτηρισμοι απευθυνονται σε μενα ?

Θελω ξεκαθαρη απαντηση , γιατι σε θεματα επι προσωπικου δεν εχω καθολου χιουμορ .

Ας γινουν αυτες οι διεκυρινησεις και μετα θα ασχοληθω με την κλητευση σου . Να σε πληροφορησω οτι μπορει σε οτι εχει να κανει με τον χαρακτηρα μου να μην σηκωνω μυγα στο σπαθι μου , αλλα ως επαγγελματιας ειμαι λιιιιιιιιγο διεφθαρμενος .

Τα λεμε .

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ρε FILOXENOUMENE τι λενε για εσενα?εγω προσπαθω να βαλω μια ταξη στα μασατζιδικα να εχουμε καλες υπηρεσιες και βγαινεις ιδιοκτητης επιχειρησεων? :P :P :P

:2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γιατί το άλλαξες το μηνυματάκι σου goystakia?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
γιατι το μπερδεψα με αλλο!νομιζα οτι αυτος εκανε διαφημηση ενω αλλος ηταν,εκανq ενα λαθος ρε thesspunter αλλα το διορθωσα αμμεσως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
thesspunter στειλε κανα p.m αν εχεις κατι για το golden body spa ok?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πήγα αλλά ομολογώ οτι δεν μου άρεσε και πολύ...  Ο χώρος ήταν πολύ καλύτερος από τις υπηρεσίες, θα προτιμούσα το αντίθετο.

Οταν λέω υπηρεσίες, εννοώ οτι δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσφέρθηκαν όχι το τί προσφέρθηκε, αυτό είναι δικαίωμα του κάθε μαγαζιού...

Μπορεί να οφείλεται και στην κοπέλα, που ξέρεις...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
φραπες παιζει η οχι?αυτο ειναι το επυμαχο ερωτημα.λεπτομεριες στειλε π.μ σε παρακαλω...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα αλλά ομολογώ οτι δεν μου άρεσε και πολύ...  Ο χώρος ήταν πολύ καλύτερος από τις υπηρεσίες, θα προτιμούσα το αντίθετο.

Οταν λέω υπηρεσίες, εννοώ οτι δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσφέρθηκαν όχι το τί προσφέρθηκε, αυτό είναι δικαίωμα του κάθε μαγαζιού...

συμφωνω κι εγω,
το μαγαζι ωραιο, αλλα θα προτιμουσα τις υπηρεσιες καλυτερες.
Και να εξηγουμαστε....
Πηγα σημερα και πηρα το απλο προγραμμα των 70ευρω το οποιο ομως περιλαμβανει και τζακουζι, και εξτρα μασαζ στο κεφαλι και στα ποδια. Μεχρι εδω καλα. Μου προσφερθηκε και ποτηρι γλυκο κρασι με κλασσικα αραβικα γλυκα (απο το παρακειμενο μαγαζι).
Για να ερθουμε στο κυριως μασαζ...μετα φραπεδιάς βεβαιως (no problem και απο την πρωτη φορα)....
ο που με ξενερωσε ηταν οτι η τυπισσα πεταγοταν και απομακρυνονταν επιδεικτικα καθε φορα που γινονταν αποπειρα εκ μερους μου να την ακουμπισω. Και μη φανταστειτε οτι πηγα να βαλω δαχτυλο στο μουνι της. Απλο χουφτωματακι του πισινου πανω απο το παντελονι της κυριας παρακαλω
"τι λες μωρη χαμουρα"?
"την ωρα που κρατας τον πουτσο μου και μου τον παιζεις σε πιασαν οι σεμνοτυφιες?"
δηλαδη αυτη να κραταει σφικτα το πολυτιμοτερο οργανο που διαθετουμε -μεγαλη της τιμη- και εμεις δεν μπορουμε να πιασουμε τον κωλο της ή το μπουτι της πανω απο το παντελονι? Υπαρχει κανεις που με καταλαβαινει?
τα πηρα κι εφυγα χωρις να τελειωσω....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εμένα και στην ερώτηση "δηλαδή δεν με αφήνεις να σε χαϊδέψω" η απάντησή της ήταν: "ΤΣΟΥ"

ΤΣΟΥ ΕΣΥ...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Kαμια απαντηση στο κουιζ?????

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
πεσ τα ρε ντοριαν69.στο συγκεκριμενο δεν πήγα ακόμα, αλλά όταν σε μασατζιδικο την ωρα που μου τον παιζει παω να χουφτωσω και μου λέει όχι τρελένομαι και πέφτει ακυρο.
ρε παιδια κανενα καινουργιο μερος ή καμια καινουργια που να απιζει φραπες και χουφτωματα.περιμενω μνμ. ζηταω πολλα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

συμφωνω κι εγω,
το μαγαζι ωραιο, αλλα θα προτιμουσα τις υπηρεσιες καλυτερες.
Και να εξηγουμαστε....
Πηγα σημερα και πηρα το απλο προγραμμα των 70ευρω το οποιο ομως περιλαμβανει και τζακουζι, και εξτρα μασαζ στο κεφαλι και στα ποδια. Μεχρι εδω καλα. Μου προσφερθηκε και ποτηρι γλυκο κρασι με κλασσικα αραβικα γλυκα (απο το παρακειμενο μαγαζι).
Για να ερθουμε στο κυριως μασαζ...μετα φραπεδιάς βεβαιως (no problem και απο την πρωτη φορα)....
ο που με ξενερωσε ηταν οτι η τυπισσα πεταγοταν και απομακρυνονταν επιδεικτικα καθε φορα που γινονταν αποπειρα εκ μερους μου να την ακουμπισω. Και μη φανταστειτε οτι πηγα να βαλω δαχτυλο στο μουνι της. Απλο χουφτωματακι του πισινου πανω απο το παντελονι της κυριας παρακαλω
"τι λες μωρη χαμουρα"?
"την ωρα που κρατας τον πουτσο μου και μου τον παιζεις σε πιασαν οι σεμνοτυφιες?"
δηλαδη αυτη να κραταει σφικτα το πολυτιμοτερο οργανο που διαθετουμε -μεγαλη της τιμη- και εμεις δεν μπορουμε να πιασουμε τον κωλο της ή το μπουτι της πανω απο το παντελονι? Υπαρχει κανεις που με καταλαβαινει?
τα πηρα κι εφυγα χωρις να τελειωσω....
χωρις διαθεση απολογιας , γιατι εγω προτεινα το συγκεκριμενο, πρεπει να πω οτι εχετε δικιο σε οσα λετε. ειδικα οταν 2 εκ των 3  κοριτσιων δουλευαν στο αλλο μαγαζι τους στην Ολγας. εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αυτο που (δεν) γινεται αλλα ξερω οτι ειμαι η ισχνοτατη μειοψηφια. Ο συγκεκριμενος χωρος εχει ισως συγκεκριμενο target group πελατων.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χωρις διαθεση απολογιας , γιατι εγω προτεινα το συγκεκριμενο, πρεπει να πω οτι εχετε δικιο σε οσα λετε. ειδικα οταν 2 εκ των 3  κοριτσιων δουλευαν στο αλλο μαγαζι τους στην Ολγας. εμενα προσωπικα δε με ενοχλει αυτο που (δεν) γινεται αλλα ξερω οτι ειμαι η ισχνοτατη μειοψηφια. Ο συγκεκριμενος χωρος εχει ισως συγκεκριμενο target group πελατων.

ειτε το προτεινες ειτε οχι θα πηγαιναμε.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είχε πιασίματα...

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το σπορ το ξεκινησα στην Βουλγαρια , ως φοιτητης, και ομολογω πως εκει ειναι ωραια τα πραματα.
Μπενεις, διαλεγεις και χωνεις, ή την παιρνεις σπιτι, ή τηλεφωνεις για delivery.
To masaz εκει ειναι πιο ακριβό από το νορμαλ CG!!!

Ελειπα από την πολη 1 χρονο και δυστυχως έχασα τα "κονε" μου  :headbang:
Και οπως ξερετε οι περισσοτεροι δεν ειναι ευκολο να βρεις delivery σωστο, ποιοτηκο, με συχνες ανανεωσεις στην θεσσαλονικη.

Οπότε λεω να δοκιμασω το μασαζ. δεν θα το εκανα ποτε μεσω αγγελιας, ειμαι περισσοτερο τυπος του μιλητού, αλλα διαβάζοντας αυτο εδω το θεμα μου λυθηκαν μερικες αποριες:)

Μαλον θα ξεκινησω απο βουλγαρη πλευρα, αν καταφερω να βρω που ειναι.

Αν καποιος μπορει να μου πει 2-3 διευθυνσεις θα ηταν οτι καλυτερο, αλλιως με βλεπω αυριο πρωι με μετροσπορ και αγγελιοφορο στο χερι:)

Σιγουρα τα "καλα" μερη λειτουργουν ¨μιλητα" και καλα κανουν. Ισως ειναι ο μονος τροπος να παραμεινουν ανοικτα και η θεσσαλονικη τα χρειαζεται!! Το κακο ομως ειναι πως μεχρι να συναντησεις και να συζητησεις με τον καταληλο ανθρωπο που θα σε συστησει χανεις χρονο και χρημα σε ημι-λυσεις.
Γιατι οπως το βλεπω εγω το να πηγαινεις σε ενα μαγαζι και να μην ξερεις τι θα παρεις στο τελος δεν ειναι και οτι καλυτερο. Και φανταζομαι πως στο τελος καταληγεις να κυνηγας συμφωνιες με κοριτσια για συναντησεις εκτος χωρου.
Λειπει λοιπον το ISO στο κεφαλαιο μασαζ. Να ξερεις πως θα πας, θα πληρωσεις τα χρηματα που πρεπει, θα αφησεις και ενα tip στην κοπελα αναλογα με τα κεφια σου, θα παρεις αυτο που ζητας και θα γυρισεις σπιτι σου ευχαριστημενος πληρως και ουτε γατα ουτε ζημια :)

Μεχρι τοτε ομως θα ανγχωνομαστε για το καφεδακι, το σουβλακι και το απ'ολα :)

Παντος οποιος ψαχνει delivery μπορω να του υποδειξω πως να βρει 2-3 νουμερα που εξυπηρετουν τετοιες καταστασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom