You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
επειδη μερικοι ανθρωποι κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια δεν προκειται να ξαναδωσω πληροφοριες για κανενα μαγαζι σε κανεναν , εκτος των μελων που εχουμε καιρο καποια επικοινωνια, αφου θα μας βγει και το ονομα.και το παληκαρι ζητησε ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ. μονο...
φιλε φιλοξενουμενος κ φραπα μαζι??
στειλε λιγες πληροφοριες αν μπορεις σε pm.
εγω απο βουλγαρη δεν εχω μεινει πλεον ευχαρηστημενος γιατι το μασαζ ειναι ανυπαρκτο...
φιλε μου σου ζητω συγγνωμη που δε μπορω να βοηθησω. Απευθυνσου στα γνωστα παπαγαλακια του site.
anakin25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Like
- 846
- Πόντοι
- 80
νταξει μην το περνεις προσωπικα τωρα...
ασε να λενε οτι θελουν.
τα μαγαζια που δουλευουν πριβε θελουν ακρες εστω για να μπεις μεσα..που να σου κανουν κ καλο προγραμμα..
που εκανε εντυπωση απτη πρωτη στιγμη το μαγαζι αυτο οταν αναφερθηκατε εδω κ συντομα θα το επισκευτω
οταν βρω το τηλ. διευθυνση την ξερω , και θα δωσω και γω την αποψη μου για να βοηθησω λιγο την κατασταση..
σορυ για την ερωτηση πριν για την φραπα διαβασα τα προηγουμενα ποστ κ ολα οκ!
ασε να λενε οτι θελουν.
τα μαγαζια που δουλευουν πριβε θελουν ακρες εστω για να μπεις μεσα..που να σου κανουν κ καλο προγραμμα..
που εκανε εντυπωση απτη πρωτη στιγμη το μαγαζι αυτο οταν αναφερθηκατε εδω κ συντομα θα το επισκευτω
οταν βρω το τηλ. διευθυνση την ξερω , και θα δωσω και γω την αποψη μου για να βοηθησω λιγο την κατασταση..
σορυ για την ερωτηση πριν για την φραπα διαβασα τα προηγουμενα ποστ κ ολα οκ!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οταν λεω οτι δεν διαβαζεις τα ηδη γραμμενα κατι ξερω.φίλε διαφημίζουμε ένα μαγαζί αλλά δεν λέμε τι υπηρεσίες προσφέρει,για να πας και να ξαναπάς και να ξαναπάς και να καταθέτεις τα 50-70 ή 100 ευρώ σου...μέχρι να καταλάβεις μόνος σου τι παίζει...
δες παρακατω τι εγραψα πριν καιρο
επειδη καποιος μου το ζητησε σε pm και επειδη δεν ειναι μυστικο, οι τιμες για το μαγαζι που ανεφερα πιο πανω ειναι 70 ευρω με 3 σταδια.
1.τζακουζι και μασαζ στο κεφαλι
2.θερμαινομενη πολυθρονα ψηφιδας και μασαζ στα ποδια
3.μασαζ στο σωμα
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους. Επειδή είμαι πολύ καινούριος εδώ, θα ήθελα να μου πει κάποιος που υπάρχει κάποιο καλό μασατζίδικο στη Θεσ/νόκη; ώστε να απολαύσω ένα αισθησιακό μασάζ; Ακριβή διεύθυνση παρακαλώ
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
αν θελεις να βγαζεις και χρηματα απο διαφημηση υπαρχει και το web marketing το οποιο δινει τεραστια ποσοστα......κοίταξε τα π.μ σου...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
goystakia κανεις λαθος πιστευω.
ο gepap εχει ποσταρει αρνητικη κριτικη για την Ιωαννα προσφατα.
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
κατω τα χερια σας απο τον filexenoymeno!alt!μην μασας.εχεις μπροστα ολοκληρω βραχο και τολμαν για επιθεσεις απεναντι σου!αλλο αν λενε...αστους να λενε εμεις ειμαστε ωραιοι.... ;)wobsor παω και στα 2 που λες. Αλλα για πες μου εσυ, πως μπορεις να στειλεις εναν αγνωστο σε 2 μαγαζια που λειτουργουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ και μονο ΠΡΙΒΕ?????
και οσο για την ενημερωση που εκανες, στο smile παιζουν 4 και οχι 2 κομματια (οπως λες) χθες που πηγα...
αν μου βρεις εναν (1) τροπο να στειλεις το παληκαρι που ζητησε πληροφοριες στο Βασιλη η στο Νικο, τοτε ναι θα παραδεχτω οτι ειμαι κακοπροαιρετος, υποχθονιος και πανω απο ολα συνιδιοκτητης του golden body!!!!
αν ομως δε μπορεις τοτε καλυτερα μην λες πραγματα μονο για εντυπωσεις.
φυσικα δεν θεωρω οτι υπαρχει σκοπιμοτητα στα οσα λες γιατι και οι 2 αυτοι ιδιοκτητες θελουν οσο το δυνατο διακριτικοτητα και σε καμια περιπτωση διαφημιση.
θα σου πω και κατι αλλο "φιλε"... κοροιδια ειναι να σου λενε ελα να γαμησεις και να μενεις με το πουλι στο χερι ή να σου λεει η κοπελα στο δωματιο :"ξερεις για να βγαλω το μανικι της μπλουζας μου θελω 12 ευρω (πχ) παραπανω" κλπ κλπ...
το συγκεκριμενο μαγαζι το προτεινω ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) γιατι ταιριαζει με τα δικα μου στανταρντ και επιθυμιες. αν διαβασεις τα ποστ μου πριν με κρινεις οπως εκανες, με ενδιαφερει το καλο μασαζ ( ακομα και στα μαγαζια τυπου smile!!!).
για μενα το golden body ειναι ο καλυτερος χωρος στη Θεσσαλονικη μακραν αλλα ισως δεν εκφραζει τον καθενα μας. για μενα ομως αξιζει και το προτεινω ανεπιφυλακτα.
και το παληκαρι ζητησε ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ. μονο...
ειναι αποριας αξιον ομως γιατι μολις εξεφρασα παραπονα για το resort δεχομαι τοσες επιθεσεις...
συμπτωση και αυτο???
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
μπορει...μακαρι να πεφτω εξω!αλλα εμενα με εστειλη π.μ για το συγκεκριμενο μαγαζι.μηπως ποσταρει "δηθεν" για να φανει οτι την ψηλολεει για το μαγαζι και στελνη π.μ γιαυτο?2πορτο?goystakia κανεις λαθος πιστευω.
Aς παραθεσω επιχειρηματα , μια τακτικη που δυστυχως δεν ακολουθειται .
Απο την συζητηση για τα γυμναστηρια 01 -01 - 2008 :
requiem : " φιλε cena αν κρινω απτο nic σου πρεπει ... "
Συναδελφος απο Αθηνα εξικοιωμενος με το nick μου .
cena " Ο John ειναι ο παλαιστης που αγαπαω να μισω ... "
Και ενα link :
Το nick ειναι ορθοτατο και αντιστοιχει σε αμερικανο επαγγελματια παλαιστη .
Στο εν λογω μαγαζι εκανα 3 ή 4 αναφορες απο τα συνολικα 50 μυνηματα μου .
Και τι εγραψα : καλαισθητο , καθαρο , το προσωπικο ευγενικο και γενικα αφησε θετικες εντυπωσεις .
Ειπα οτι ειναι το καλυτερο στην πολη ? ΟΧΙ
Ειπα οτι εχει πανεμορφες λυγεροκορμες γυναικες ? ΟΧΙ
Οτι παιζει φραπες , μπριζολα , οργια κτλ ? ΟΧΙ
Ειναι διαφημιση ολα τα παραπανω ?
Ειναι διαφημιση εκφρασεις οπως " ο καλυτερος χωρος στην Θεσσαλονικη μακραν " και "το προτεινω ανεπιφυλακτα " ?
Μεχρι να υποβαλουμε σε κριτικη διαδικασια ολα αυτα που εχουν γραφει ...
Να υγειαινουμε και μυοχαλαρωνουμε .
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε παιδιά με μπερδέψατε. Τελικά ποιό nick είναι το αφεντικό; Και να είναι κάποιος/α τί μας νοιάζει; Τα μαγαζιά είναι τόσο λίγα στην πόλη μας που μέσες άκρες ξέρουμε τί είναι το καθένα...
Την κάμερα την βρήκε κανείς;
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
ποια καμερα και που συναδελφε?Ρε παιδιά με μπερδέψατε. Τελικά ποιό nick είναι το αφεντικό; Και να είναι κάποιος/α τί μας νοιάζει; Τα μαγαζιά είναι τόσο λίγα στην πόλη μας που μέσες άκρες ξέρουμε τί είναι το καθένα...
συνάδελφοι την καλησπέρα μου και Καλή Μασαζο-Χρονιά σε όλους μας!
Πρώτη κατάθεση για το 2008 μετά από τα καλά σχόλια των αγαπητών συναδέλφων, στο Smile του Βασίλη στην Ν. Εγνατία. Όντως τα θετικά λόγια για τις νέες αφίξεις για το εν λόγω μαγαζί επιβεβαιώνονται και από μένα παιδιά. Η ανανέωση θεωρώ πώς ήτανε επιβεβλημένη στο μαγαζί ιδιαίτερα για όσους είναι παλιοί και σταθεροί πελάτες.
Πέραν από μια πολύ όμορφη παλιά κοπέλλα που τουλάχιστον εγώ την προτιμώ τακτικά, στο μαγαζί επιπλέον έχουν έρθει 2 καινούργιες κοπέλλες, καλά κομμάτια πάντα κατά την γνώμη μου.
Αυτά για όσους συναδέλφους έχουν κονέ για το μαγαζί αφού δουλεύει πριβέ μόνο και έχουν να το επισκεπτούνε από 2μηνο και παραπάνω.
Προσωπικά πάντως διαπιστώνω πάντα εκεί και μπράβο για αυτό σε όλο το προσωπικό του μαγαζιού που τηρούν απαρέκκλητα και αυστηρά το 45λεπτο του μασάζ, ασχέτως του αν πέσει κίνηση.
Αυτά προς το παρόν τα νεότερα σύνάδελφοι.
Πρώτη κατάθεση για το 2008 μετά από τα καλά σχόλια των αγαπητών συναδέλφων, στο Smile του Βασίλη στην Ν. Εγνατία. Όντως τα θετικά λόγια για τις νέες αφίξεις για το εν λόγω μαγαζί επιβεβαιώνονται και από μένα παιδιά. Η ανανέωση θεωρώ πώς ήτανε επιβεβλημένη στο μαγαζί ιδιαίτερα για όσους είναι παλιοί και σταθεροί πελάτες.
Πέραν από μια πολύ όμορφη παλιά κοπέλλα που τουλάχιστον εγώ την προτιμώ τακτικά, στο μαγαζί επιπλέον έχουν έρθει 2 καινούργιες κοπέλλες, καλά κομμάτια πάντα κατά την γνώμη μου.
Αυτά για όσους συναδέλφους έχουν κονέ για το μαγαζί αφού δουλεύει πριβέ μόνο και έχουν να το επισκεπτούνε από 2μηνο και παραπάνω.
Προσωπικά πάντως διαπιστώνω πάντα εκεί και μπράβο για αυτό σε όλο το προσωπικό του μαγαζιού που τηρούν απαρέκκλητα και αυστηρά το 45λεπτο του μασάζ, ασχέτως του αν πέσει κίνηση.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ρε μπουφακο (επειδη το συνεχιζεις) σου λεω οτι δεν εχεις κριτηριο συγκρισης.Aς παραθεσω επιχειρηματα , μια τακτικη που δυστυχως δεν ακολουθειται .
Απο την συζητηση για τα γυμναστηρια 01 -01 - 2008 :
requiem : " φιλε cena αν κρινω απτο nic σου πρεπει ... "
Συναδελφος απο Αθηνα εξικοιωμενος με το nick μου .
cena " Ο John ειναι ο παλαιστης που αγαπαω να μισω ... "
Και ενα link :
Το nick ειναι ορθοτατο και αντιστοιχει σε αμερικανο επαγγελματια παλαιστη .
Στο εν λογω μαγαζι εκανα 3 ή 4 αναφορες απο τα συνολικα 50 μυνηματα μου .
Και τι εγραψα : καλαισθητο , καθαρο , το προσωπικο ευγενικο και γενικα αφησε θετικες εντυπωσεις .
Ειπα οτι ειναι το καλυτερο στην πολη ? ΟΧΙ
Ειπα οτι εχει πανεμορφες λυγεροκορμες γυναικες ? ΟΧΙ
Οτι παιζει φραπες , μπριζολα , οργια κτλ ? ΟΧΙ
Ειναι διαφημιση ολα τα παραπανω ?
Ειναι διαφημιση εκφρασεις οπως " ο καλυτερος χωρος στην Θεσσαλονικη μακραν " και "το προτεινω ανεπιφυλακτα " ?
Μεχρι να υποβαλουμε σε κριτικη διαδικασια ολα αυτα που εχουν γραφει ...
Να υγειαινουμε και μυοχαλαρωνουμε .
απο τα 50 μηνυματα σου τα 4-5 ειναι για μασατζιδικα και οπως εχεις ομολογησει μονο για το ρεσορτ γιατι μονο εκει εχεις παει. εγω εχω παει εδω και χρονια σε καθε μασατζιδικο που υπαρχει και μπορω να κανω συγκριτικη αντιπαραβολη των χωρων και να εκφερω την προσωπικη μου αποψη. και να εχω το θαρρος της γνωμης να προτεινω κατι χωρις να δημιουργω αυξημενες ή λανθασμενες προσδοκιες.
επειδη εισαι οντως λιγος θελω να σε ρωτησω κατι:
οταν μιλουσα καλα για το Θοδωρο, μηπως ημουν ο Θοδωρος???
οταν μιλουσα καλα για το μαγαζι του παππου ( πριν τις καμερες) μηπως ημουν ο παππους???
και επειδη σε αλλο θρεντ εχω μιλησει με καλα λογια για τη Λουιζα την τρανς μηπως τελικα ειμαι η Λουιζα????!!!!!
αντε ρε τραχανα κατσε στα γυμναστηρια σου και μη μας πρηζεις με τις ευχες σου
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
φιλε αν ηξερα ποιο νικ χρησιμοποιει θα ελεγα,Ρε παιδιά με μπερδέψατε. Τελικά ποιό nick είναι το αφεντικό; Και να είναι κάποιος/α τί μας νοιάζει; Τα μαγαζιά είναι τόσο λίγα στην πόλη μας που μέσες άκρες ξέρουμε τί είναι το καθένα...
αυτο που ηξερα το ειπα και επεσαν οι αυλικοι να με κατασπαραξουν.
για καμερες σιγουρα εχει στη Βουλγαρη για αλλο δεν ξερω
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οντως για τους φαν του φουλ ειναι οτι καλυτερο και με πολυ καλο μασαζ. το διαπιστωσα και χθες αν και δεν κανω χρηση του πληρους προγραμματος!συνάδελφοι την καλησπέρα μου και Καλή Μασαζο-Χρονιά σε όλους μας!
φιλε stofos κανε μου μια χαρη. πες μας αν στο θρεντ ζητησει καποιος NEΟΣ πληροφοριες για το ποιο μαγαζι να πρωτοεπισκεφθει θα εγραφες ποτε να παει στο smile?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
και τωρα ενα κουιζ υπο μορφην ρητορικου ερωτηματος ( απαντηση δε δινω):
σε ποιο μασατζιδικο στην πολη μας εργαζεται τρανσεξουαλ?????
σε ποιο μασατζιδικο στην πολη μας εργαζεται τρανσεξουαλ?????
Το μαγαζί αυτό-smile- δουλεύει εδώ και πολύ καιρό πια μόνο πριβέ και όποιοι νέοι πελάτες έρχονται είναι μόνο μέσω συστάσεων ως φίλοι των ήδη υπαρχόντων πελατών.
Με τον τρόπο αυτό εδώ και 2 περίπου χρόνια, έχει ήδη δημιουργηθεί ένα στάνταρ πελατολόγιο, το οποίο όμως δεν εμποδίζει την είσοδο νέων πελατών αρκεί όμως να υπάρχει η παραπάνω προϋπόθεση. Ο Βασίλης δηλ. "έκτισε" μια συμπαγής πελατειακή βάση χωρίς όμως να αποκλείει τον εμπλουτισμό της.
Με άλλα λόγια, φροντίζει πάντα να υπάρχει η ανανέωση του πελατολογίου έχοντας ως "αφετηρία" την σίγουρη σύσταση των παλαιοτέρων πελατών.
Έτσι και τα κορίτσια δουλεύουν πιο άφοβα και άνετα, αφού αναπτύσσεται μεγαλύτερη αμεσότητα και επικοινωνία με τον πελάτη.
Ως προς το ερώτημά σου αγαπητέ συνάδελφε "φιλοξενούμενε" και αντιλαμβάνομαι ότι το απευθύνεις για τους λοιπούς συναδέλφους, σαφώς έτσι αβίαστα δεν θα έκανα σύσταση βασιζόμενος απλά σε ένα απρόσωπο nick ενός άλλου συναδέλφου πόσο μάλλον για ένα μαγαζί που η πολιτική του είναι να δουλεύει πριβέ.
Με τον τρόπο αυτό εδώ και 2 περίπου χρόνια, έχει ήδη δημιουργηθεί ένα στάνταρ πελατολόγιο, το οποίο όμως δεν εμποδίζει την είσοδο νέων πελατών αρκεί όμως να υπάρχει η παραπάνω προϋπόθεση. Ο Βασίλης δηλ. "έκτισε" μια συμπαγής πελατειακή βάση χωρίς όμως να αποκλείει τον εμπλουτισμό της.
Με άλλα λόγια, φροντίζει πάντα να υπάρχει η ανανέωση του πελατολογίου έχοντας ως "αφετηρία" την σίγουρη σύσταση των παλαιοτέρων πελατών.
Έτσι και τα κορίτσια δουλεύουν πιο άφοβα και άνετα, αφού αναπτύσσεται μεγαλύτερη αμεσότητα και επικοινωνία με τον πελάτη.
Ως προς το ερώτημά σου αγαπητέ συνάδελφε "φιλοξενούμενε" και αντιλαμβάνομαι ότι το απευθύνεις για τους λοιπούς συναδέλφους, σαφώς έτσι αβίαστα δεν θα έκανα σύσταση βασιζόμενος απλά σε ένα απρόσωπο nick ενός άλλου συναδέλφου πόσο μάλλον για ένα μαγαζί που η πολιτική του είναι να δουλεύει πριβέ.