Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Λυπάμαι πολύ που σας βλέπω να τσακώνεστε. Βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας. Αντι λοιπόν να το ψωλοβροντάτε για βγείτε παγανιά να μάθετε για κάτι που υπάρχει στη Μητροπόλεως Κοντά στα Λαδάδικα... Δεν πρόκειται να σας πω γιατι έδωσα το λόγο μου αλλά που νομίζετε πως χαλαρώνουν τα στελέχεη της πόλης ? Στα μπάζα του Βαρδάρη..? Η νομίζετε πως τις βγάζουν έξω και τις μετράνε όπως κάνουν κάποιοι σε αυτό το thread ?  Σόρρυ για τη σκληρή γλώσσα αλλά έχω αγανακτήσει... με όσα διαβάζω και με το ύφος και την ξερολίαση κάποιων
συγχωρεμενος για τη σκληρη γλωσσα σου........στελεχος.

φιλε εχουμε και στη Θεσσαλονικη μυαλοπωλες.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
...σου στέλνω με πμ πληροφορίες...
χαιρω πολυ...ρε μεγαλε διαβασε λιγο καλητερα πιο επανω.
ο φιλοξενουμενος δεν εβλεπε κατα που να παρει τα ματια του να φυγει με τον φιλο του ο οποιος στο συγκεκριμενο μαγαζι που εκανε ντουζακι στο κοινοχρηστο μπανιο του μαγαζιου,που και εγω στο παρελθον εξαφανιστηκα επιδι μπικα-βγικα 20λεπτα.και εσυ gepap με ξαναστελνης στου στου λυκου τα δοντια?ολα αυτα καλοπροαιρετα τα λεω για τους συναδελφους μου.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
χαιρω πολυ...ρε μεγαλε διαβασε λιγο καλητερα πιο επανω.
ο φιλοξερνουμενος δεν εβλεπε κατα που να παρει τα ματια του να φυγει με τον φιλο του ο οποιος στο συγκεκριμενο μαγαζι που εκανε ντουζακι στο κοινοχρηστο μπανιο του μαγαζιου,που και εγω στο παρελθον εξαφανιστηκα επιδι μπικα-βγικα 20λεπτα.και εσυ gepap με ξαναστελνης στου στου λυκου τα δοντια?ολα αυτα καλοπροαιρετα τα λεω για τους συναδελφους μου.
goystakia για να μη ξαναμαλωσουμε, με λενε φιλοξενουμενο και οχι φιλοξερΝουμενο!!!!!

για το μαγαζι εχεις δικιο και πλεον πρεπει να πεσουν οι μασκες. τωρα αυτοι που το προτεινουν και το διαφημιζουν τι σκοπους εξυπηρετουν, δεν ξερω...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
διαβασε το p.m που σου εστηλα και αλαξετο και εσυ αυτο το ποστ σου.
τελικα για αυτο το μαγαζι φιλοξενουμενε παρα πολυ διαφημηση πεφτει τρελα για αυτο το μαγαζι,και να ελεγα οτι παιζει και φουλ θα ειχαν δικαιο.μονο μαλακια να παιζει και να λετε οτι ειναι κορυφη....ειναι υποπτα μυνηματα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε οργιο τι το αλλαξες???
πλακα εκανα!!!
το μαγαζι αυτο ή καλυτερα η επιχειρηση συνολικα, ξεκινησε με καλες προοπτικες customer service εν γενει αλλα η επαρση και η αλλαζονια ειναι κακος συμβουλος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάντως μετά από σχόλιο φίλου πήγα ν.εγνατία σε πριβέ-πλέον-μαγαζί που είχε πριν αγγελία αλλά τώρα όχι πια και αν και ήμουν επιφυλακτικός,είδα ότι ο φίλος είχε δίκιο...2-3 κομμάτια πολύ καλά για επίπεδο Θεσσαλονίκης,ανέλπιστα καλά θα έλεγα...καμία σχέση με Βαρδάρη,Β Όλγας κλπ που πληρώνεις για μπάζα...μόνο κακό ο αρκετά μικρός αλλά και κρύος,άβολος χώρος...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ετσι...ωπος το τα λες!αλλα αντι να με δουν τα βλαμενα σαν 'ΝΕΟ' πελατη και 45λεπτα μασαζ,με ξαπεστειλαν στα 15-20λεπτα :idiot: :idiot: :idiot: καθε φορα που πηγαινα!γυρω στης 3φορες πηγα.οχι κυρια μου το 50αρι που σου εδωσα το εκλαψα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:,γιαυτο εχασες!η αλαζονια και η ψιλομυτια σημερα 1000 αυριο στον Α και μαλιστα μπαστουνη!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διαβασε το p.m που σου εστηλα και αλαξετο και εσυ αυτο το ποστ σου.
τελικα για αυτο το μαγαζι φιλοξενουμενε παρα πολυ διαφημηση πεφτει τρελα για αυτο το μαγαζι,και να ελεγα οτι παιζει και φουλ θα ειχαν δικαιο.μονο μαλακια να παιζει και να λετε οτι ειναι κορυφη....ειναι υποπτα μυνηματα!
επειδη χαθηκα λιγο,αναφερεστε στο golden body;

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
επειδη χαθηκα λιγο,αναφερεστε στο golden body;
οχι οχι.λεμε γιαυτο που γινετε μονιμα διαφημηση εδω μεσα,και στα κοινα ποστ αλλα και στα p.m
φιλε wobasor δεν θα τα λεμε ολα για ολα μπροστα γιατι στο τελος θα τους το κλεισουνε.μην τους στερισουμε και τον αρτων ημων τον επιουσιον...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν έχω δει κάποιο που να γίνεται ιδιαίτερη διαφήμιση εδώ μέσα...όλα τα μαγαζιά κατά καιρούς αναφέρονται με τα καλά τους και τα κακά τους...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ούτε και οι ίδιοι ξέρουν σε τι αναφέρονται....
καλα που καταλαβες εσυ ρε φιλε.
αφου εχουμε πει οτι αναφερομαστε στο resort. πριν κανεις τα ειρωνικα σου σχολια διαβασε καλα τι  εχει γραφτει νωριτερα.

παντως η κακη κριτικη του συγκεκριμενου χωρου ενοχλει!
Γιατι???

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι οχι.λεμε γιαυτο που γινετε μονιμα διαφημηση εδω μεσα,και στα κοινα ποστ αλλα και στα p.m
φιλε wobasor δεν θα τα λεμε ολα για ολα μπροστα γιατι στο τελος θα τους το κλεισουνε.μην τους στερισουμε και τον αρτων ημων τον επιουσιον...
αν θελεις απαντησε με πμ ποιο ειναι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλα που καταλαβες εσυ ρε φιλε.
αφου εχουμε πει οτι αναφερομαστε στο resort. πριν κανεις τα ειρωνικα σου σχολια διαβασε καλα τι  εχει γραφτει νωριτερα.

παντως η κακη κριτικη του συγκεκριμενου χωρου ενοχλει!
Γιατι???
ναι υπάρχει μυστική συνωμοσία διαφόρων κύκλων να προωθήσουν το μαγαζί αυτό...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ναι υπάρχει μυστική συνωμοσία διαφόρων κύκλων να προωθήσουν το μαγαζί αυτό...
φιλε πολυ κοπτεσαι...
και συνεχιζεις την ειρωνια.
μαθε λοιπον αν δεν το ξερεις οτι η ιδιοκτητρια του χωρου ειναι γραμμενη στο site ως απλο μελος και ποσταρει κανονικα τις εμπειριες της απο το μαγαζι της!!!
μη με αναγκασεις να πω κι αλλα

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
STOP!!!FILOXENOYMENOS vs wobasor ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ σας παρακαλω πολυ ειμαστε συναδελφοι και μεχρι εδω τερματιστετο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωραια.
μετα το θεμα για τις πιατσες, που μετα την εισοδο των τρανς, ξαναγυρισε στο τελος στους παλιους ρυθμους, να μπουν και οι ιδιοπκτητες των μασατζιδικων να γαμηθει και αυτο το θεμα.
ενδιαφερον θα εχει

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

STOP!!!FILOXENOYMENOS vs wobasor ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ σας παρακαλω πολυ ειμαστε συναδελφοι και μεχρι εδω τερματιστετο.
δεν υπαρχει θεμα. μην ανησυχεις

ωραια.
μετα το θεμα για τις πιατσες, που μετα την εισοδο των τρανς, ξαναγυρισε στο τελος στους παλιους ρυθμους, να μπουν και οι ιδιοπκτητες των μασατζιδικων να γαμηθει και αυτο το θεμα.
ενδιαφερον θα εχει
τουλαχιστον αυτοι ειναι πιο εξυπνοι/πονηροι...
μπαινουν με κρυφα nickname οπως πχ o_mhtsos_pou_thn_exei_megalh κλπ κλπ

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ωραια.
ενδιαφερον θα εχει
φιλε αυτο πρεπει να το σταματισουν καπιοι που κανουν διαφημηση το μαγαζι τους στο site ok?τα ειπαμε ξερουμε να ξεχωριζουμε τους ΠΕΛΑΤΕΣ,και ξερουμε να ξεχωριζουμε ΑΦΕΝΤΙΚΑ.τα δωλοματα τα 'δηθεν' φουλ-πιπα κλπ.ας τα πουνε αλλου! :birdman: :birdman: :birdman:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εχει παρατηρηθει λοιπον το φαινομενο να "διαφημιζονται" μαγαζια και αυτο θεωρηται οτι γινεται εκ του πονηρου .

Γιατι δεν βλεπουμε και την αλλη πλευρα .

Ποιος μου λεει εμενα οτι και η "δυσφημιση" μαγαζιων δεν γινεται εκ του πονηρου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom