Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (8 μέλη και 42 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν συμφωνώ...τα γραφεία Πόπης και Μαρίνας τα τελευταία 15 χρόνια μεσουρανούσαν...της Μαρίνας ακόμα,ενώ της Πόπης έκλεισε για άλλο λόγο...συν τα άλλα γραφεία που δουλέυουν με γνωστούς και είναι 5-6....
ίσα ίσα που τα στούντιο κλπ δίνουν στόχο,ενώ τα γραφεία δύσκολα εντοπίζονται....

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
και αυτες μουνι και αισθηματα εχουν :sunglasses:...να πηδηχτουν και να αγαπησουν, αλλα φιλαράκι δυστυχώς αυτες ειναι οι τυχερες μασατζουδες-βιζιτούδες 2-5 χρονακια δουλιτσα με τα ωραια γαμισακια,την "καλη τους οικονομα" αγοραζουν καποιο διαμερισματακη και στο φιναλε τον "μπουλη-μαλακα"για να της ταίζει και αυτες να το παιζουν νοικοκυρες-αμαρτωλές αλλλά...ποτε δεν θα σταματήσουν ακομα και για hobbies τα τοτε....του χρυσου επαγγελματος αλλα αφιλοκερδώς πλεον αν περνανε οι μπογιες στους παιδαραδες ως βετερανισες ψολες....... :) :) :)

αυτα που εγραψα δεν σημαινει οτι υπονοω την συγκεκριμενη κοπελα να το ξεκαθαρισω

καλέ συνάδελφε goystakias και το λέω ειλικρινά αυτό για όλα τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ και από τα οποία έχω προσωπική πείρα από συνομιλιες μαζί τους, δυστυχώς ελάχιστες από τις κοπέλλες αυτές, κάνουν σωστή διαχείριση των πραγματικά πολλών χρημάτων που κερδίζουν τόσο γρήγορα. 

Δεν έχουν δηλαδή συνειδητοποιήσει εξ'αρχής μέσα τους ότι η δουλειά αυτή αργά ή γρήγορα έχει ημερομηνία λήξης και πώς πρέπει σιγά-σιγά να σχεδιάζουν το μακροχρόνιο μέλλον τους επενδύοντας σωστά τα χρήματα αυτά. Δεν αντιλαμβάνονται έγκαιρα ότι κάποια στιγμή "δεν θα περνάει συνεχώς η μπογιά τους", ο πελάτης μετά από κάποια ραντεβού - συνήθως 4 έως 5 το πολύ - δεν θα τις έχει στις άμεσες προτιμήσεις του και θα ζητήσει νέες κοπέλλες στο μαγαζί - άλλωστε και μείς οι πελάτες στην Θεσ-νίκη είμαστε λίγο-πολύ συγκεκριμένοι και για τον λόγο αυτό πολύ παραπάνω θέλουμε συχνή ανανέωση προσωπικού στα μασατζίδικα-.

Αντ'αυτού όμως αναλώνονται σε ασύστολα ψώνια, ακριβές διασκεδάσεις κλπ, χωρίς να κάνουν τις ανάλογες αποταμιεύσεις όταν θα νοιώσουν πώς θα έρθει η ώρα να αφήσουν την δουλειά αυτή, διότι όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είναι και αυτές, κουράζονται και "σπάνε".

Δεν σας κρύβω ότι νοιώθω μεγάλη χαρά -και μου'χει τύχει δυστυχώς σε πολύ λίγες περιπτώσεις-, έστω και με την ιδιότητα του πελάτη στα πλαίσια αυτού του 30λεπτου-40λεπτου μασάζ, όταν ακούω κοπέλλες με τις οποίες βέβαια έχω παραπάνω οικειότητα, να μου λένε: "θα αγοράσω πχ το τάδε σπίτι/μαγαζί για να ανοίξω δική μου δουλειά ή για επένδυση ή για να το αφήσω κληρονομιά στο παιδί μου κλπ".

Πολλές από τις κοπέλλες αυτές έχουν κυριολεκτικά "μείνει στον άσσο" δυστυχισμένες και μόνες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στην "έξω ζωή" και πάλι.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τί είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε;  Μήπως να οργανούσουμε και καμία πορεία θέλεις; Να βάλουμε και πανό "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ"
Ποιά 25 ευρώ μου λές;  Τί τον νοιάζει αυτόν πόσα βγάζεις εσύ και εγώ;  Για εμάς ή για την ψυχή της μάνας του δουλεύει;  Για την τσέπη του το κάνει.  Από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένος με την πελατεία και τον τζίρο του δεν μας πέφτει εμάς λόγος...

Α ρε ΤΑΛΩΣ που χρειάζονται μερικοί...  :P
κατω τα χερια απο τον "πολεμιο των αφεντικων" τον goystakia!!!

φιλε εισαι λαθος παντως για το οτι δε σου μιλησε η μασατζου...
δηλαδη τι ηθελες να κανει? να σε συστησει στο γκομενο της και να πει: "μωρο μου να σου συστησω το χαριλαο. ερχεται που και που και του κανω κανενα τσιμπουκακι. .."
Αν παλι ησουν με τη γυναικα σου θα εκανες τα ιδια παραπονα αν δε σε χαιρετουσε??? η θα της ελεγες: "μωρο μου να σου γνωρισω την Αναστασια. ξεχαρμανιαζω μαζι της οταν δε μου καθεσαι..."
αλλο η δουλεια τους και αλλο η προσωπικη τους ζωη.
τη συγκεκριμενη δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα εχει και αυτη δικαιωμα να κανει τη ζωη της.

τα ονοματα ειναι εντελως  υποθετικα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
πεαρασα απο το golden body στην Ολγας σημερα. Πηγα εναν φιλο. το γνωστο φιλο που εκανε το δωρεαν ντουζακι στο  κοινοχρηστο λουτρο της καλλιδοπουλου οπως σας ειχα πει...
αυτη τη φορα ευωδωθηκαν οι προσπαθειες μας και δεν εμεινε στο ντουζακι. επειδη ειμαι ο μονος που εχω γραψει εντυπωσεις για το συγκεκριμενο χωρο δε θελω να φλυαρησω για να μην κατηγορηθω για promoting!!!
το προτεινω παντως

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
πεαρασα απο το golden body στην Ολγας σημερα. Πηγα εναν φιλο. το γνωστο φιλο που εκανε το δωρεαν ντουζακι στο  κοινοχρηστο λουτρο της καλλιδοπουλου οπως σας ειχα πει...
αυτη τη φορα ευωδωθηκαν οι προσπαθειες μας και δεν εμεινε στο ντουζακι. επειδη ειμαι ο μονος που εχω γραψει εντυπωσεις για το συγκεκριμενο χωρο δε θελω να φλυαρησω για να μην κατηγορηθω για promoting!!!
το προτεινω παντως
filox αν εχεις να πεις κατι γιαυτο το μαγαζι περαιτερο σε παρακαλο p.m στειλε μου οταν εχεις χρονο και ορεξη..
ευχαριστο προκαταβολικα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
κατω τα χερια απο τον "πολεμιο των αφεντικων" τον goystakia!!!

φιλε εισαι λαθος παντως για το οτι δε σου μιλησε η μασατζου...
δηλαδη τι ηθελες να κανει? να σε συστησει στο γκομενο της και να πει: "μωρο μου να σου συστησω το χαριλαο. ερχεται που και που και του κανω κανενα τσιμπουκακι. .."
Αν παλι ησουν με τη γυναικα σου θα εκανες τα ιδια παραπονα αν δε σε χαιρετουσε??? η θα της ελεγες: "μωρο μου να σου γνωρισω την Αναστασια. ξεχαρμανιαζω μαζι της οταν δε μου καθεσαι..."
αλλο η δουλεια τους και αλλο η προσωπικη τους ζωη.
τη συγκεκριμενη δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα εχει και αυτη δικαιωμα να κανει τη ζωη της.

τα ονοματα ειναι εντελως  υποθετικα

Λάθος δεν είμαι διότι δεν το σχολίασα, απλά το σημείωσα ώς γεγονός.  Εννοείται πως ούτε εγώ ούτε αυτή θα το θέλαμε άλλωστε...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
φίλε για το μασαζ δεν συμφωνώ...άκουσα ότι παίρνουν μόνο 10 ευρώ από τα 50....πολύ λίγα αν είναι αλήθεια...
η βίζιτα έχει λεφτά όντως,και αφού υπάρχει τέτοια ζήτηση απορώ τι κάθονται στα μασατζιδικα να τραβάνε μαλακία όλη μέρα...ενώ με 2-3 ραντεβού τη μέρα από 150-200 ευρώ βγαίνει χοντρό πακέτο,δεν συμφωνείς?
και εγω το ακουσα αυτο πρωσοπικα απο κοπελα αλλα το θεωρο μεγαλη μπαρουφα.ειναι δυνατον για 10 ευρω η γκομενα να πεζει πουτσους?σε ποια εποχη ζουμε!ενα 20αρη αν λεγανε που μαλλον τοσο ειναι το πιστευουμε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε τι σας νοιάζει πόσα παίρνουν οι γκόμενες;  Στις τσέπες σας πηγαίνουν μήπως;  Ρε γουστάκια, σταμάτα τη γκρίνια ρε φίλε μου και γράψε καμία εντύπωση από μασάζ που έκανες.  Στο λέω με καλή διάθεση, δεν κερδίζουμε τίποτα με το να κράζουμε συνέχεια...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και κάτι άλλο: 

Φανταστείτε ένα χώρο οπου μπαίνοντας από την πόρτα εισόδου έχεις το διάδρομο με τα δωμάτια ευθεία μπροστά σου.  Στο διάδρομο έχει 2 δωμάτια αριστερά και δεξιά. 

Αν λοιπόν εγώ είχα ένα τέτοιο μαγαζί, στο αριστερό δωμάτιο θα έβαζα την κάμερα στο καλοριφέρ που βρίσκεται στον αριστερό τοίχο.

Αντε γιατί πολύ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και εγω το ακουσα αυτο πρωσοπικα απο κοπελα αλλα το θεωρο μεγαλη μπαρουφα.ειναι δυνατον για 10 ευρω η γκομενα να πεζει πουτσους?σε ποια εποχη ζουμε!ενα 20αρη αν λεγανε που μαλλον τοσο ειναι το πιστευουμε

κι εμένα παράξενο μου φαίνεται...δηλαδή 10 ευρώ επί 5-6 ραντεβού,βγαίνει όσο ένα μεροκάματο σε καφετέρια...γιατί να μην πάνε εκεί...βέβαια είναι και τα μπουρμπουάρ,που όμως εκεί που έχει μόνο φραπέ δεν πρέπει να είναι και πολλά(όπως ΒΌλγας)...εκεί που έχει παραπάνω όντως παίζουν καλά μπουρμπουάρ...
τέλος πάντων δε θα γίνουμε εφοριακοί...ο καθένας κάνει τις επιλογές του
πάντως λέω αυτο που είπα και χθες...κάποιες απο τα μασαζ άνετα θα έκαναν 3-4 ρανετβού τη μέρα με καλά λεφτά,αντί να κάθονται και να κάνουν μασαζ 45 λεπτά συν τα υπόλοιπα...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και κάτι άλλο: 

Φανταστείτε ένα χώρο οπου μπαίνοντας από την πόρτα εισόδου έχεις το διάδρομο με τα δωμάτια ευθεία μπροστά σου.  Στο διάδρομο έχει 2 δωμάτια αριστερά και δεξιά. 

Αν λοιπόν εγώ είχα ένα τέτοιο μαγαζί, στο αριστερό δωμάτιο θα έβαζα την κάμερα στο καλοριφέρ που βρίσκεται στον αριστερό τοίχο.

Αντε γιατί πολύ...
αν ξερεις κατι μπορεις να το πεις. γιατι υπαρχουν και νεοι πελατες που δε γνωριζουν τη διαρυθμιση των μαγαζιων ωστε να κανουν συνειρμους

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο: 

Αντε γιατί πολύ...
φιλε μου πολλα ειναι ετσι οι χοροι απο τα διαμερισματα.γινε πιο συγκεκριμενος η πες κατι αλλο που βλεπουμε μεσα στον χωρο π.χ μαυρος καναπες,πρασινες κουρτινες. :idiot:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΝΟΜΙΖΩ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.....ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....
δεν εχεις και αδικο φιλε αλλα το μουνι σερνει καραβι οπως και να το δει κανεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλέ συνάδελφε goystakias και το λέω ειλικρινά αυτό για όλα τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ και από τα οποία έχω προσωπική πείρα από συνομιλιες μαζί τους, δυστυχώς ελάχιστες από τις κοπέλλες αυτές, κάνουν σωστή διαχείριση των πραγματικά πολλών χρημάτων που κερδίζουν τόσο γρήγορα. 

Δεν έχουν δηλαδή συνειδητοποιήσει εξ'αρχής μέσα τους ότι η δουλειά αυτή αργά ή γρήγορα έχει ημερομηνία λήξης και πώς πρέπει σιγά-σιγά να σχεδιάζουν το μακροχρόνιο μέλλον τους επενδύοντας σωστά τα χρήματα αυτά. Δεν αντιλαμβάνονται έγκαιρα ότι κάποια στιγμή "δεν θα περνάει συνεχώς η μπογιά τους", ο πελάτης μετά από κάποια ραντεβού - συνήθως 4 έως 5 το πολύ - δεν θα τις έχει στις άμεσες προτιμήσεις του και θα ζητήσει νέες κοπέλλες στο μαγαζί - άλλωστε και μείς οι πελάτες στην Θεσ-νίκη είμαστε λίγο-πολύ συγκεκριμένοι και για τον λόγο αυτό πολύ παραπάνω θέλουμε συχνή ανανέωση προσωπικού στα μασατζίδικα-.

Αντ'αυτού όμως αναλώνονται σε ασύστολα ψώνια, ακριβές διασκεδάσεις κλπ, χωρίς να κάνουν τις ανάλογες αποταμιεύσεις όταν θα νοιώσουν πώς θα έρθει η ώρα να αφήσουν την δουλειά αυτή, διότι όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είναι και αυτές, κουράζονται και "σπάνε".
συμφωνώ απόλυτα...

Δεν σας κρύβω ότι νοιώθω μεγάλη χαρά -και μου'χει τύχει δυστυχώς σε πολύ λίγες περιπτώσεις-, έστω και με την ιδιότητα του πελάτη στα πλαίσια αυτού του 30λεπτου-40λεπτου μασάζ, όταν ακούω κοπέλλες με τις οποίες βέβαια έχω παραπάνω οικειότητα, να μου λένε: "θα αγοράσω πχ το τάδε σπίτι/μαγαζί για να ανοίξω δική μου δουλειά ή για επένδυση ή για να το αφήσω κληρονομιά στο παιδί μου κλπ".

Πολλές από τις κοπέλλες αυτές έχουν κυριολεκτικά "μείνει στον άσσο" δυστυχισμένες και μόνες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στην "έξω ζωή" και πάλι.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
filox αν εχεις να πεις κατι γιαυτο το μαγαζι περαιτερο σε παρακαλο p.m στειλε μου οταν εχεις χρονο και ορεξη..
ευχαριστο προκαταβολικα
αυτή την στιγμή είναι ένα από τα καλλίτερα στην θεσσαλονίκη και αν είσαι πελάτης περνάς καλά...οι δε χώροι πολλοί καθαροί...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτή την στιγμή είναι ένα από τα καλλίτερα στην θεσσαλονίκη και αν είσαι πελάτης περνάς καλά...οι δε χώροι πολλοί καθαροί...

για βόλγας πάνω από μερσεντές μιλάς?....τι έγινε άλλαξε το σκηνικό?...τα τζακούζι,θερμαινόμενες καρέκλες,πισίνες κλπ παίζουν ακόμα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
για βόλγας πάνω από μερσεντές μιλάς?....τι έγινε άλλαξε το σκηνικό?...τα τζακούζι,θερμαινόμενες καρέκλες,πισίνες κλπ παίζουν ακόμα?
ειναι ακριβως οπως ηταν ο χωρος αλλα εγινε αμιγως ανδρικος.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
συναδελφοι βοίθηστε.που μπωρο να βρω το τηλ?πειτε μου και p.m υπαρχει αγγελια?που?τι λεει χαρακτηριστηκα η αγγελια αν υπαρχει.
ευχαριστο προκαταβολικα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
συναδελφοι βοίθηστε.που μπωρο να βρω το τηλ?πειτε μου και p.m υπαρχει αγγελια?που?τι λεει χαρακτηριστηκα η αγγελια αν υπαρχει.
ευχαριστο προκαταβολικα
...σου στέλνω με πμ πληροφορίες...

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Λυπάμαι πολύ που σας βλέπω να τσακώνεστε. Βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας. Αντι λοιπόν να το ψωλοβροντάτε για βγείτε παγανιά να μάθετε για κάτι που υπάρχει στη Μητροπόλεως Κοντά στα Λαδάδικα... Δεν πρόκειται να σας πω γιατι έδωσα το λόγο μου αλλά που νομίζετε πως χαλαρώνουν τα στελέχεη της πόλης ? Στα μπάζα του Βαρδάρη..? Η νομίζετε πως τις βγάζουν έξω και τις μετράνε όπως κάνουν κάποιοι σε αυτό το thread ?  Σόρρυ για τη σκληρή γλώσσα αλλά έχω αγανακτήσει... με όσα διαβάζω και με το ύφος και την ξερολίαση κάποιων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom