και αυτες μουνι και αισθηματα εχουν
...να πηδηχτουν και να αγαπησουν, αλλα φιλαράκι δυστυχώς αυτες ειναι οι τυχερες μασατζουδες-βιζιτούδες 2-5 χρονακια δουλιτσα με τα ωραια γαμισακια,την "καλη τους οικονομα" αγοραζουν καποιο διαμερισματακη και στο φιναλε τον "μπουλη-μαλακα"για να της ταίζει και αυτες να το παιζουν νοικοκυρες-αμαρτωλές αλλλά...ποτε δεν θα σταματήσουν ακομα και για hobbies τα τοτε....του χρυσου επαγγελματος αλλα αφιλοκερδώς πλεον αν περνανε οι μπογιες στους παιδαραδες ως βετερανισες ψολες.......
αυτα που εγραψα δεν σημαινει οτι υπονοω την συγκεκριμενη κοπελα να το ξεκαθαρισω
καλέ συνάδελφε goystakias και το λέω ειλικρινά αυτό για όλα τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ και από τα οποία έχω προσωπική πείρα από συνομιλιες μαζί τους, δυστυχώς ελάχιστες από τις κοπέλλες αυτές, κάνουν σωστή διαχείριση των πραγματικά πολλών χρημάτων που κερδίζουν τόσο γρήγορα.
Δεν έχουν δηλαδή συνειδητοποιήσει εξ'αρχής μέσα τους ότι η δουλειά αυτή αργά ή γρήγορα έχει ημερομηνία λήξης και πώς πρέπει σιγά-σιγά να σχεδιάζουν το μακροχρόνιο μέλλον τους επενδύοντας σωστά τα χρήματα αυτά. Δεν αντιλαμβάνονται έγκαιρα ότι κάποια στιγμή "δεν θα περνάει συνεχώς η μπογιά τους", ο πελάτης μετά από κάποια ραντεβού - συνήθως 4 έως 5 το πολύ - δεν θα τις έχει στις άμεσες προτιμήσεις του και θα ζητήσει νέες κοπέλλες στο μαγαζί - άλλωστε και μείς οι πελάτες στην Θεσ-νίκη είμαστε λίγο-πολύ συγκεκριμένοι και για τον λόγο αυτό πολύ παραπάνω θέλουμε συχνή ανανέωση προσωπικού στα μασατζίδικα-.
Αντ'αυτού όμως αναλώνονται σε ασύστολα ψώνια, ακριβές διασκεδάσεις κλπ, χωρίς να κάνουν τις ανάλογες αποταμιεύσεις όταν θα νοιώσουν πώς θα έρθει η ώρα να αφήσουν την δουλειά αυτή, διότι όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είναι και αυτές, κουράζονται και "σπάνε".
Δεν σας κρύβω ότι νοιώθω μεγάλη χαρά -και μου'χει τύχει δυστυχώς σε πολύ λίγες περιπτώσεις-, έστω και με την ιδιότητα του πελάτη στα πλαίσια αυτού του 30λεπτου-40λεπτου μασάζ, όταν ακούω κοπέλλες με τις οποίες βέβαια έχω παραπάνω οικειότητα, να μου λένε: "θα αγοράσω πχ το τάδε σπίτι/μαγαζί για να ανοίξω δική μου δουλειά ή για επένδυση ή για να το αφήσω κληρονομιά στο παιδί μου κλπ".
Πολλές από τις κοπέλλες αυτές έχουν κυριολεκτικά "μείνει στον άσσο" δυστυχισμένες και μόνες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στην "έξω ζωή" και πάλι.