Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πάντως κουκλάρες σωματάρες δεν θυμάμαι...οι καλύτερες-σχετικά πάντα- ήταν η μικρή η  Ιωάννα και μία Μάγδα 30 άρα με μεγάλο στήθος...και μία ξανθιά που είχε ξεκινήσει από Β ΌΛγας,Κλειώ νομίζω που είχε πολύ ύφος λες και ήταν κάποια...και από πρόγραμμα τίποτα

για την Καλλιδοπούλου, αναφέρομαι ειδικά συνάδελφε στην Ιωάννα (όχι και μικρή η Ιωάννα  :grin:...) και στην Λία. Η Κλειώ μάλλον πρέπει να σταμάτησε-προσωπικά μου είχε κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ και πρόγραμμα γενικά-, ενω η Μάγδα που είναι Βαρδάρη τώρα, μέτρια πράγματα και "αμίλητο νερό" στο δωμάτιο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έτσι είναι...τίποτα το ιδιαίτερο,πάνω από 1-2 φορές δεν αξίζουν...
πάντως και Βαρδάρη και Παρασκευοπούλου(όπου πήγε τώρα) παίζει φουλ,απλά όχι από όλες τις κοπέλες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σαν πιο καινουριος στον χωρο εχω μια απορια, μ' αυτα που διαβαζω.... Δηλαδη ρε παιδια, πας σε εναν χωρο που εισαι ηδη παλιος ΠΕΛΑΤΗΣ και σου αρνουνται αυτα που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι ΓΙΝΟΝΤΑΙ? Καλα δηλ. τρελοι ειναι? Δε σε θελουν πια για πελατη 'η φοβουνται εκ των υστερων μηπως εισαι "ενστολος"? Δε μπορω να καταλαβω....

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Δυστυχώς είναι τελείως λάθος η προσέγγισή τους και θ'αρχίσουν να χάνουν πολύ κόσμο έτσι.

Το Ηθών αν ήθελε μπορούσε με μερικές επισκέψεις με δικά του άτομα να τους μπουζουριάσει και αναφέρομαι σε όλα τα μασατζίδικα εδώ. Ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Οι μπάτσοι ξέρουν καλά τι γίνεται αλλά κάνουν τα στραβά μάτια αφήνοντας τον κόσμο να εκτονώνεται στα μασατζίδικα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στο στενό του Θεαγένειου δεν έχει πάει κανείς?δεν έχει αναφερθεί κανείς,αν και παλιό μαγαζί...ανήκει σε αυτόν που είχε τα περίφημα Εγνατία-Αγιοι Πάντες-Λαγκαδά...περασμένα μεγαλεία

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
στο στενό του Θεαγένειου δεν έχει πάει κανείς?δεν έχει αναφερθεί κανείς,αν και παλιό μαγαζί...ανήκει σε αυτόν που είχε τα περίφημα Εγνατία-Αγιοι Πάντες-Λαγκαδά...περασμένα μεγαλεία
χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία μέχρι στιγμής συνάδελφοι, ξέρω ότι παίζει και φούλ και έμαθα καλές εντυπώσεις για το μαγαζί ως προς τα προγράμματα. Δυστυχώς περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία δεν γνωρίζω για να βοηθήσω παραπάνω.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οντως ειναι αυτου που λες ο οποιος εχει και το spa prive. για το θεαγενειο αν παρεις στην αγγελια τους σου λενε απο το τηλεφωνο οτι κανουν σεξ!!! παντως δεν πρεπει να αξιζει

για την Καλλιδοπουλου εγω δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο. Μετα το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συμβαν με τον φιλο μου που εχω αναφερει λιγες μερες πριν , δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω. Εκτος κι αν ειμαι καπου κοντα και θελω να κανω κανενα ντουζακι στα γρηγορα...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
για την Καλλιδοπούλου, αναφέρομαι ειδικά συνάδελφε στην Ιωάννα (όχι και μικρή η Ιωάννα  :grin:...) και στην Λία. Η Κλειώ μάλλον πρέπει να σταμάτησε-προσωπικά μου είχε κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ και πρόγραμμα γενικά-, ενω η Μάγδα που είναι Βαρδάρη τώρα, μέτρια πράγματα και "αμίλητο νερό" στο δωμάτιο.
..συμφωνώ ..άσε που η Ιωάννα είναι και ξεπέτα ...20-25΄σερβίρει καφεδάκι και χαίρετε...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
και γώ με μεγάλη μου λύπη και απορία ως πολύ παλιός και τακτικότατος πελάτης του Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου, διαπιστώνω ότι στην Καλλιδοπούλου και σε μας τους παλιούς πελάτες οι κοπέλλες τουλάχιστον κατά την εκτόνωση, πλέον δεν βγάζουν τα ρούχα, λέγοντάς μας ότι έτσι είναι πια η πολιτική του μαγαζιού  :huh:!!! Στον Βαρδάρη έχουν μείνει μέτριες κοπέλλες και είναι για πολύ καιρό οι ίδιες και οι ίδιες, ενω στην Καλλιδοπούλου που έχει δύο κουκλάρες-σωματάρες δεν μας βγάζουν καθόλου ρούχα τουλάχιστον σε μας τους παλιούς. Γιατί όπως και να το κάνουμε θέλουμε και το γυμνό στην εκτόνωση να γουστάρουμε παραπάνω, τι μαλακίες είναι αυτές περί του "άλλαξε η πολιτική του μαγαζιού" κύριοι-κυρίες του μαγαζιου  :tickedoff:?

Θεωρώ ότι η παραπάνω πολιτική στην Καλλιδοπούλου ήδη διώχνει όλους εμάς του παλιούς πελάτες από τον Βαρδάρη και θα έλεγα ότι θα πρέπει ο/η ιδιοκτήτης-τρια να αφήσει τα κορίτσια ελεύθερα να κάνουν το πρόγραμμά τους όπως και στον Βαρδάρη και σε όσες κοπέλλες κάναν και φούλ να συνεχίσουν το ίδιο-τονίζω τουλάχιστον σε μας τους παλιούς πελάτες που ξέρουμε τι παίζει-.

Αλλιώς άντε γειά...
....το περισσότερο σωστό είναι "άλλαξε η -τιμολογιακή - πολιτική του μαγαζιού"....

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Αν τετοιες υπηρεσιες εχουν οι παλιοι , φαντασου τι εχουμε οι καινουργιοι . Κριμα , γιατι καταλλα ηταν ωραιο μαγαζι .  :headbang:

Θεαγενειο ... Χμμμ . Ας γινει μια επιτοπια αυτοψια . Που περιπου ειπαμε οτι ειναι ?

Τα λεμε .

Και μεχρι τοτε να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ... οταν μπορουμε !

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ναι,
και παιρνουν και δουλεια για το σπιτι.  το εχω γραψει εδω και καιρο
...FILOXENOUMENE στείλε μου με pm το τηλέφωνο της έρικα (ή δήμητρας) ή του "ευαγούς ιδρύματος" της Δραγούμη...ευχαριστώ και χρόνια πολλά...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε stofos και λοιποί:
Επειδή:
-Είναι δικαίωμα του κάθε αφεντικού και επαγγελματία να επιλέξει τί είδους υπηρεσίες θα προσφέρονται στον χώρο του.
-Είναι δικαίωμά του να αλλάξει αυτές τις υπηρεσίες για τους λόγους που αυτός κρίνει αναγκαίους.

Επειδή λοιπόν την αλλαγή των υπηρεσιών την εφαρμόζουν σε όλους, ακόμη και σε εμάς τους τακτικούς πελάτες που μας ξέρουν με το μικρό μας όνομα, μήπως, λέω μήπως ο λόγος που επέλεξαν αυτο το δρόμο είναι σοβαρός-σημαντικός (για αυτούς) και έχει να κάνει με κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε;

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
..συμφωνώ ..άσε που η Ιωάννα είναι και ξεπέτα ...20-25΄σερβίρει καφεδάκι και χαίρετε...
ετσι ειναι απο παντα αυτο το μαγαζι,βασιστικα στον stofo επιδι τον εχω εμπιστοσυνη αλλα ματαια!μονο σε αυτον φενετε προσφεραν καλες υπηρεσιες.αυτος ειταν και ενας λογος που τους ξεκοψα απο τον ΒΑΡΔΑΡΗ.τα ιδια επισης γινονται και στην αργοναυτον ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ και εκει ξεπετα.αν τα αφεντικα ειναι σωστα θα επρεπε κατι τετοιες κοπελες να της στειλη σπιτακια αφου της βλεπουν σε 20λεπτα εξω απο το δωματιο.ειπαμε O ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ..ΚΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
...FILOXENOUMENE στείλε μου με pm το τηλέφωνο της έρικα (ή δήμητρας) ή του "ευαγούς ιδρύματος" της Δραγούμη...ευχαριστώ και χρόνια πολλά...
φιλε δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ασχολουμαι ουτε με την συγκεκριμενη "κυρια" ουτε με το μαγαζι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στο spa πάνω από μερσεντες βόλγας πήγε κανένας τελευταία για εντυπώσεις?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Φίλε stofos και λοιποί:
Επειδή:
-Είναι δικαίωμα του κάθε αφεντικού και επαγγελματία να επιλέξει τί είδους υπηρεσίες θα προσφέρονται στον χώρο του.
-Είναι δικαίωμά του να αλλάξει αυτές τις υπηρεσίες για τους λόγους που αυτός κρίνει αναγκαίους.

Επειδή λοιπόν την αλλαγή των υπηρεσιών την εφαρμόζουν σε όλους, ακόμη και σε εμάς τους τακτικούς πελάτες που μας ξέρουν με το μικρό μας όνομα, μήπως, λέω μήπως ο λόγος που επέλεξαν αυτο το δρόμο είναι σοβαρός-σημαντικός (για αυτούς) και έχει να κάνει με κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε;
εχεις δικιο και το εχω πει οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθε ιδιοκτητη να δουλευει το μαγαζι του οπως θελει. και ΔΙΚΑΙΩΜΑ των πελατων να κανουν τις επιλογες τους. Η αγνωμοσυνη ομως φιλε μου μερικων εξ αυτων (ιδιοκτητων-τριων) ειναι κατι αδικαιολογητο. και αν οπως λες μας ξερουν με τα μικρα μας ονοματα τοτε θα μπορουσαν να δωσουν καποια παραπανω εξηγηση για αυτην την αλλαγη στασης. εμενα προσωπικα δσε με νοιαζει γιατι ουτε επεδιωξα ουτε θα επιδιωξω ενα πηδημα σε κρεββατι του μασαζ αλλα υπαρχουν πολλοι καλοι και παλιοι οπως λες πελατες που το θελουν...

Πιστευω οτι αν εμπιστευεσαι εναν πελατη να πηδηξει στο μαγαζι σου, θα ηταν λογικο αν υπαρχει κατι αλλο που σε κανει να αλλαζεις πολιτικη, να του δειξεις την ιδια εμπιστοσυνη ενημερωνοντας τον ωστε να μη νιωθει εξαπατημενος.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
εχεις δικιο και το εχω πει οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθε ιδιοκτητη να δουλευει το μαγαζι του οπως θελει. και ΔΙΚΑΙΩΜΑ των πελατων να κανουν τις επιλογες τους. Η αγνωμοσυνη ομως φιλε μου μερικων εξ αυτων (ιδιοκτητων-τριων) ειναι κατι αδικαιολογητο. και αν οπως λες μας ξερουν με τα μικρα μας ονοματα τοτε θα μπορουσαν να δωσουν καποια παραπανω εξηγηση για αυτην την αλλαγη στασης. εμενα προσωπικα δσε με νοιαζει γιατι ουτε επεδιωξα ουτε θα επιδιωξω ενα πηδημα σε κρεββατι του μασαζ αλλα υπαρχουν πολλοι καλοι και παλιοι οπως λες πελατες που το θελουν...

Πιστευω οτι αν εμπιστευεσαι εναν πελατη να πηδηξει στο μαγαζι σου, θα ηταν λογικο αν υπαρχει κατι αλλο που σε κανει να αλλαζεις πολιτικη, να του δειξεις την ιδια εμπιστοσυνη ενημερωνοντας τον ωστε να μη νιωθει εξαπατημενος.

συμφωνώ απόλυτα. Σεβόμαστε απόλυτα τα κορίτσια και την δουλειά τους. "Χτυπάει" όμως πολύ άσχημα, όταν ξαφνικά μέσα στο δωμάτιο στην φάση της εκτόνωσης, χωρίς άλλη προηγούμενη ενημέρωση, να μου λέει προς μεγάλη μου έκπληξη η κοπέλλα: "ξέρεις δεν βγάζω πια ρούχα, γιατί έτσι είναι πια η πολιτική του μαγαζιού εδώ-Καλλιδοπούλου-".

Είναι πολύ αρνητική η αίσθηση αυτή, όπως και να'χει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
you are both right.  Οσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πείθομαι οτι η πλειοψηφία των αφεντικών απέχει πολύ από αυτό που λέμε "σωστός επαγγελματίας".

Βέβαια από τα τελευταία επαγγέλματα που θα έψαχνα να βρώ κάποιον τέτοιον είναι το συγκεκριμένο, χωρίς βέβαια να λείπουν οι εξαιρέσεις, όπως κάποιος που έχω στο μυαλό μου και οι περισσότεροι γνωρίζετε...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε πλακα μας κανουν?
πηρα τηλ στην Νανσυ Κασσανδρου λεω τι εχει το μενου? μου λεει μασαζ εκτονωση μονος σας λεω ρε κοριτσι μου αν ειναι να τον παιξω εγω δεν ειναι αναγκη να ερθω μες το κρυο και να χασω την θεση παρκινγκ περνω ενα dvd και οκ.... περνω μετα το δυδιμο Αννα Μαρια Μοναστηριου 220 100για τριολε παω εκει και νομιζα μπηκα σε ΚΑΠΗ απο κανα ταφο τις βγαλανε? αντε γεια.... μαλλον σε κανα βιντεοκλαμπ με βλεπω..... τι χαλια μαυρα ειναι αυτα στην πολη μας?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε πλακα μας κανουν?
πηρα τηλ στην Νανσυ Κασσανδρου λεω τι εχει το μενου? μου λεει μασαζ εκτονωση μονος σας λεω ρε κοριτσι μου αν ειναι να τον παιξω εγω δεν ειναι αναγκη να ερθω μες το κρυο και να χασω την θεση παρκινγκ περνω ενα dvd και οκ.... περνω μετα το δυδιμο Αννα Μαρια Μοναστηριου 220 100για τριολε παω εκει και νομιζα μπηκα σε ΚΑΠΗ απο κανα ταφο τις βγαλανε? αντε γεια.... μαλλον σε κανα βιντεοκλαμπ με βλεπω..... τι χαλια μαυρα ειναι αυτα στην πολη μας?
ρε φιλε, διαβασε πριν πραξεις!!!
αν ειχες διαβασει το θρεντ καλα θα απεφευγες και τις 2 επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom