Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Οκ, αυτό το είχα διαβάσει, νόμιζα οτι σου το είχε πει προφορικά κάποιος από μαγαζί...

όχι, παρεξήγηση, δεν μου είπε φυσικά κανείς απ το μαγαζί τίποτα τέτοιο. Απλά το διάβασα εδώ και όταν πήγα στο μαγαζί μου φάνηκε λογικό γιατί έτσι όπως είναι η διακόσμηση του δωματίου υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που θα μπορούσε να κρυφτεί μια κάμερα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα κι απο μενα παιδες, τις προαλλες εκανα την "παρθενικη" μου επισκεψη στο μαγαζι στην Καλλιδοπουλου, ομορφος,περιποιημενος και πολυ καθαρος χωρος, η κοπελα πολυ καλη σε ολη την επισκεψη (μεχρι "φραπε κερασε"  :2funny:)! Γενικα πολυ καλη εντυπωση μου εμεινε, αρκει βεβαια να τονισω οτι ειναι το μοναδικο μαγαζι που εχω επισκεφτει, οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης οπως οι υπολοιποι συναδελφοι εδω, που προσεκτικα διαβαζω τις αποψεις και τις εμπειριες σας! Και βεβαια να ευχηθω σε ολους σας, τα καλυτερα, Χρονια Πολλα, με υγεια, ευτυχια και πολλες επιτυχημενες επισκεψεις, οπου ο καθενας προτιμαει!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

maximos εχεις την καλοσυνη να αναφερεις ονομα και ωρα επισκεψης . σου συστηθηκαν και οι υπολοιπες ?

Νασαι καλα και τα λεμε .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κατα τις 3-4 το απογευμα ηταν,πηρα τη Λια για πρωτη φορα, αλλα δεν γνωρισα τις υπολοιπες. Next time, θα κανω εκτενεστερη "ερευνα αγορας" φιλε cena!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

Καταρχην σχολιαζω μονο το μαγαζι της Καλλιδοπουλου , γιατι μονο γιαυτο εχω αποψη .

Την περασμενη βδομαδα στην βραδυνη βαρδια ηταν ...

Λια : Respect . Kαλο μασαζ και εξαιρετικη συμπεριφορα .

Βανα : Η μελαμψη Βανα θελει περισσοτερη εξοικειωση με το αθλημα του μασαζ .

Μασαγια : Η γνωστη και μη εξαιρετεα Ταυλανδη . Φορουσε μια ιατρικη μπλουζα οποτε απο δω και περα μπορουμε να την αποκαλουμε Dr Μασαγια :) , αν και οι κριτικες λενε οτι δεν εχει ακομα ντοκτορα στο μασαζ . 

Καλα Χριστουγεννα .

Ναμαστε καλα , να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Πρώτη φορά γράφω στο Thread και θέλω να σας συγχαρώ όλους. Έχω πολύ καιρό να πάω σε κάποιο μασάζ. Τελευταία φορά είχα πάει στην ΌΛγας πάνω από σέβεν και ήταν αρκετά καλά, πήρα τη Ρένα, πολύ περιποιητική με καλό φραπέ. Πριν από αυτή τη φορά είχα πάει στη Β. Γεωργίου όπου ήταν απαράδεκτα, πολύ χάλια οι γκόμενες. Και μια ερώτηση που θέλω να την κάνω οποσδήποτε, έχει κάνει κανείς έστω και φραπέ στο Golden Finger; Είχα πάει δυο φορές στο παρελθόν και δεν έπαιξε τίποτα. Αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι η φάση είναι prive.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αυτο το golden finger που ειναι?εχει καμια αγγελια πουθενα?

Επισκέπτης
Καλησπερα !

Καταρχην σχολιαζω μονο το μαγαζι της Καλλιδοπουλου , γιατι μονο γιαυτο εχω αποψη .

Την περασμενη βδομαδα στην βραδυνη βαρδια ηταν ...

Λια : Respect . Kαλο μασαζ και εξαιρετικη συμπεριφορα .

Βανα : Η μελαμψη Βανα θελει περισσοτερη εξοικειωση με το αθλημα του μασαζ .

Μασαγια : Η γνωστη και μη εξαιρετεα Ταυλανδη . Φορουσε μια ιατρικη μπλουζα οποτε απο δω και περα μπορουμε να την αποκαλουμε Dr Μασαγια :) , αν και οι κριτικες λενε οτι δεν εχει ακομα ντοκτορα στο μασαζ . 

Καλα Χριστουγεννα .

Ναμαστε καλα , να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Η dr μασάγια οντος δεν έχει δοκτορά αλλά είναι σε καλό δρομο!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Τωρα κανει την διδακτορικη της δια...τριβη !  :2funny:

glamiest

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά λέγεται Goldfinger (το ξαναείδα πριν άπό λίγο) και είναι στην Καραμανλή. Νομίζω ότι η αγγελία του είναι παντού. Ένα από τα τηλέφωνα είναι 693****942. Πάντως με εμένα δεν έπαιξε τίποτα και ρωτάω πιο πολύ για να δω αν όντως είναι μόνο μασάζ ή απλά δεν τους έπεισα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Κατ'αρχάς χρόνια πολλά σε όλους!

συνάδελφε glamiest είχα πριν από πολύ καιρό πριν (πάνω από 2 χρόνια πάνε σίγουρα) επισκεπτεί τρείς φορές το μαγαζί αυτό. Τότε ήτανε μια Μαρίνα, νεαρή, καστανομάλλα, ψηλή, πολύ γλυκιά κοπέλλα με όμορφο πρόσωπο και σώμα.

Δεν έπαιξε όμως ούτε κάν φραπές παρά μόνο πετσέτα, οπότε και δεν ξαναεπισκέπτηκα το συγκεκριμένο μαγαζί.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που βρισκεται αυτος ο χρυσοδακτυλος; να ξερουμε να αποφυγουμε.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
οπως εχω ξαναπει, εχει ο καιρος γυρισματα. η παρασκευοπουλου πηγε στο Βαρδαρη και προσπαθουν να πεισουν τους πελατες τους οτι δεν κανουν αυτα που εκαναν.
φιλε εσυ εισαι ο πελατης. οπου παιζουν με τη νοημοσυνη σου απλα ριχνεις μια μαυρη πετρα πισω σου...

και γώ με μεγάλη μου λύπη και απορία ως πολύ παλιός και τακτικότατος πελάτης του Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου, διαπιστώνω ότι στην Καλλιδοπούλου και σε μας τους παλιούς πελάτες οι κοπέλλες τουλάχιστον κατά την εκτόνωση, πλέον δεν βγάζουν τα ρούχα, λέγοντάς μας ότι έτσι είναι πια η πολιτική του μαγαζιού  :huh:!!! Στον Βαρδάρη έχουν μείνει μέτριες κοπέλλες και είναι για πολύ καιρό οι ίδιες και οι ίδιες, ενω στην Καλλιδοπούλου που έχει δύο κουκλάρες-σωματάρες δεν μας βγάζουν καθόλου ρούχα τουλάχιστον σε μας τους παλιούς. Γιατί όπως και να το κάνουμε θέλουμε και το γυμνό στην εκτόνωση να γουστάρουμε παραπάνω, τι μαλακίες είναι αυτές περί του "άλλαξε η πολιτική του μαγαζιού" κύριοι-κυρίες του μαγαζιου  :tickedoff:?

Θεωρώ ότι η παραπάνω πολιτική στην Καλλιδοπούλου ήδη διώχνει όλους εμάς του παλιούς πελάτες από τον Βαρδάρη και θα έλεγα ότι θα πρέπει ο/η ιδιοκτήτης-τρια να αφήσει τα κορίτσια ελεύθερα να κάνουν το πρόγραμμά τους όπως και στον Βαρδάρη και σε όσες κοπέλλες κάναν και φούλ να συνεχίσουν το ίδιο-τονίζω τουλάχιστον σε μας τους παλιούς πελάτες που ξέρουμε τι παίζει-.

Αλλιώς άντε γειά...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε ποιες εννοείς κουκλάρες-σωματάρες?...είναι καινούριες?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φίλε ποιες εννοείς κουκλάρες-σωματάρες?...είναι καινούριες?

όχι συνάδελφε, αναφέρομαι σε παλιές κοπέλλες οι οποίες κατά την γνώμη μου είναι πάντα σταθερές και δυνατές "αξίες" από Βαρδάρη και Παρασκευοπούλου όταν ήτανε και οι δυό τους αντίστοιχα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως κουκλάρες σωματάρες δεν θυμάμαι...οι καλύτερες-σχετικά πάντα- ήταν η μικρή η  Ιωάννα και μία Μάγδα 30 άρα με μεγάλο στήθος...και μία ξανθιά που είχε ξεκινήσει από Β ΌΛγας,Κλειώ νομίζω που είχε πολύ ύφος λες και ήταν κάποια...και από πρόγραμμα τίποτα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γεια και χρονια πολλα ειναι ευκολο σε ΡΜ το τηλ και διευθυνση απο Καλιδοπουλου? ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom