Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειχε πλακα αν το δεις απεξω Filoxenoumene. Ειμαστε Γ Εθνικη εδω, εχω ακρες Σκοπια και Βουλγαρια κατηγοριας Champions League με τα λεφτα που θα δινα εδω
Πάλι καλά γιατί παλιά ούτε αυτό δεν είχε...ρε πλακα μας κανουν?
πηρα τηλ στην Νανσυ Κασσανδρου λεω τι εχει το μενου? μου λεει μασαζ εκτονωση μ
Δ'εθνικη και φοβασαι να πεις οτι παμε για ερασιτεχνικο?ενοιται αν σκοπια η βουλγαρια ριξεις 100 2-2 της γκομενες της ξεκολιαζεις κιολας και μεσα σε χλιδατα περιβαλον!οχι να σου λεει η καθεμια...αλαξε η πολιτικη του μαγαζιου,θελω extra money αν ειναι να βγαλω κιαλα ρουχια και...αν με χουφτωσεις θα με διωξουν απο το μαγαζι.ειχε πλακα αν το δεις απεξω Filoxenoumene. Ειμαστε Γ Εθνικη εδω, εχω ακρες Σκοπια και Βουλγαρια κατηγοριας Champions League με τα λεφτα που θα δινα εδω
α ρε goystakia!!! η καλυτερη σου ειναι τωρα που κραζουν ολοι τα "αφεντικα"!!!!Δ'εθνικη και φοβασαι να πεις οτι παμε για ερασιτεχνικο?ενοιται αν σκοπια η βουλγαρια ριξεις 100 2-2 της γκομενες της ξεκολιαζεις κιολας και μεσα σε χλιδατα περιβαλον!οχι να σου λεει η καθεμια...αλαξε η πολιτικη του μαγαζιου,θελω extra money αν ειναι να βγαλω κιαλα ρουχια και...αν με χουφτωσεις θα με διωξουν απο το μαγαζι.
..δεις τι έκπληξη θα είχε αυτή αν της έδινες τα μισα €....έτσι γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.....συμφωνώ απόλυτα. Σεβόμαστε απόλυτα τα κορίτσια και την δουλειά τους. "Χτυπάει" όμως πολύ άσχημα, όταν ξαφνικά μέσα στο δωμάτιο στην φάση της εκτόνωσης, χωρίς άλλη προηγούμενη ενημέρωση, να μου λέει προς μεγάλη μου έκπληξη η κοπέλλα: "ξέρεις δεν βγάζω πια ρούχα, γιατί έτσι είναι πια η πολιτική του μαγαζιού εδώ-Καλλιδοπούλου-".
Είναι πολύ αρνητική η αίσθηση αυτή, όπως και να'χει...
..άσε που αν το τρίψιμο γίνει με οινόπνευμα γλυτώνεις και το κρυολόγημα...τι λες αν ειναι τοτε βαζω την μανα μου να με τριψει και γλυτωνω τα ευρω.... μαλλον πρεπει να τους μποικοταρουμε ολοι να βαλουνε μυαλο....
αυτο που λες φιλε συγνωμη αλλα το θεωρο γαίδουρια και ντροπη για το καθε επαγγελμα.γιατι να φυγεις με πιστολια?σε προσφεραν μια υπηρεσια την οποια ειμαι συγουρος οτι ενημερονουν απο πριν τηλεφωνικος η αυτοπρωσοπος,απλα αν δεν νιωθης ευχαριστημενος κανεις παραπανω επισης αυτοπρωσοπος η απο εδω μεσα η δεν ξαναπατας.Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
Ετσι για να καταλαβω.Αν φευγοντας τους αφήσεις πιστόλι και δεν τους πληρώσεις γιατι πολύ απλά δεν έμεινες ευχαριστημένος τι παίζει?
Θα μας κάνουν ντα? Προστατεύονται τα μαγαζιά?
Το μόνο που προστατεύεται και καλά είναι στην Β.Γεωργίου γιατί αν θυμάστε έχει απ'έξω αυτοκόλλιτο από την ΤΑΛΩΣ...που ΤΑΛΩΣ σημαίνει σε βρίσκουν όπου και αν είσαι και σε κάνουν μαυρο....(το ξέρω από πρώτο χέρι...!!)
πρεπει να το καταλαβουν τα αφεντικα οτι επιδη αυτοι ειναι στο ευκολο χρημα δεν ειναι ολοι.ας σκεφτουν και τους αλλους που δουλεβουν για 25 euro την ημερα!οι περισοτεροι μαγαζατορες θελουν αμμεσος μπικες-μπανιο-δωματιο-μασαζ-φραπε-βγικες να πεσει το 50αρη.δεν ειναι ετσι τα πραμματα οπως θελουν οι ιδιοι να το βλεπουν απλο ευκολο και γρηγορο χρημαα ρε goystakia!!! η καλυτερη σου ειναι τωρα που κραζουν ολοι τα "αφεντικα"!!!!
πρεπει να το καταλαβουν τα αφεντικα οτι επιδη αυτοι ειναι στο ευκολο χρημα δεν ειναι ολοι.ας σκεφτουν και τους αλλους που δουλεβουν για 25 euro την ημερα!οι περισοτεροι μαγαζατορες θελουν αμμεσος μπικες-μπανιο-δωματιο-μασαζ-φραπε-βγικες να πεσει το 50αρη.δεν ειναι ετσι τα πραμματα οπως θελουν οι ιδιοι να το βλεπουν απλο ευκολο και γρηγορο χρημα
δεν μας πεφτει λογος αλλα τα λεμε αυτα για να μην κοροίδευουν τον κοσμο.αν αυτον δεν τον νοιαζει μια εμας 10!γιατι φιλε thesspunter το να παμε να τα ακουμπαμε αδρα και ατοφια 50 80 100 ευρωπουλα ενοιτε οτι απαιτουμε εστω το γαμιμενο 45λεπτο και 1ωρα ακομα!Ε ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΜΑΣ ΞΕΠΕΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗ γιαυτα γραφω.ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΥΩΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 15ΛΕΠΤΑ ΟΚ?Τί είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε; Μήπως να οργανούσουμε και καμία πορεία θέλεις; Να βάλουμε και πανό "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ"
Ποιά 25 ευρώ μου λές; Τί τον νοιάζει αυτόν πόσα βγάζεις εσύ και εγώ; Για εμάς ή για την ψυχή της μάνας του δουλεύει; Για την τσέπη του το κάνει. Από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένος με την πελατεία και τον τζίρο του δεν μας πέφτει εμάς λόγος...
Α ρε ΤΑΛΩΣ που χρειάζονται μερικοί...
και αυτες μουνι και αισθηματα εχουν ...να πηδηχτου και να αγαπησουν.αλλα φυλαρακη δυστηχως αυτες ειναι οι τυχερες μασατζουδες-βυζυτουδες 2-5 χρονακια δουλιτσα με τα ωραια γαμισακια,την "καλη τους οικονομα" αγοραζουν καποιο διαμερισματακη και στο φιναλε τον "μπουλη-μαλακα"για να της ταίζει και αυτες να το παιζουν νοικοκυρες-αμαρτολες αλλα...ποτε δεν θα σταματισουν ακομα και για hobbies τα τοτε....του χρυσου επαγγελματος αλλα αφιλοκερδος πλεον αν περνανε οι μπογιες στους πεδαραδες ως βετερανισες ψολες.......Και κάτι άλλο. Επιφανής μασατζού (και όχι μονο) της πόλης μας εθεάθη σήμερα στη καλαμαριά με το αμόρε της αγκαζέ και καμαρωτή.... Εκανε πως δεν μας είδε κι όλας...
Περαστικά στο παλικάρι
φίλε για το μασαζ δεν συμφωνώ...άκουσα ότι παίρνουν μόνο 10 ευρώ από τα 50....πολύ λίγα αν είναι αλήθεια...
η βίζιτα έχει λεφτά όντως,και αφού υπάρχει τέτοια ζήτηση απορώ τι κάθονται στα μασατζιδικα να τραβάνε μαλακία όλη μέρα...ενώ με 2-3 ραντεβού τη μέρα από 150-200 ευρώ βγαίνει χοντρό πακέτο,δεν συμφωνείς?