Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εχει παρατηρηθει λοιπον το φαινομενο να "διαφημιζονται" μαγαζια και αυτο θεωρηται οτι γινεται εκ του πονηρου .

Γιατι δεν βλεπουμε και την αλλη πλευρα .

Ποιος μου λεει εμενα οτι και η "δυσφημιση" μαγαζιων δεν γινεται εκ του πονηρου ?
εχεις δικιο αλλα η τεκμηριωμενη αρνητικη κριτικη δεν ειναι δυσφημιση.
συμφερον για εσκεμμενη δυσφημιση εχουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες.
και εμενα προσωπικα δεν πιστευω να με θεωρεις εναν απο αυτους!!!!
μου εχει περασει απο το μυαλο να ασχοληθω αλλα που να τα εβγαζα περα με τον μεγαλο πολεμιο των αφεντικων τον τρομερο goystakia!!!!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Η ξυπνια αυτη προδοθηκε απο μονi της γιατι για αλλο μαγαζι ζητουσα πληροφοριες και για αλλο μαγαζι με ηρθαν σε p.m
και αυτα που με ηρθαν σε p.m το ιδιο το μαγαζι το κανει διαφημηση και κοινος σε post!οποτε...ας μην σχολιασο τελος δεν θελω να πω αλλα!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
εχεις δικιο αλλα η τεκμηριωμενη αρνητικη κριτικη δεν ειναι δυσφημιση.
συμφερον για εσκεμμενη δυσφημιση εχουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες.
και εμενα προσωπικα δεν πιστευω να με θεωρεις εναν απο αυτους!!!!
μου εχει περασει απο το μυαλο να ασχοληθω αλλα που να τα εβγαζα περα με τον μεγαλο πολεμιο των αφεντικων τον τρομερο goystakia!!!!
οχι φιλε δεν πολεμο αφεντικα!ειπαμε ισα ισα,θελουμε καλα μασατζιδικα απλα να προσεχουν αυτα που ζηταμε και λεμε τα θετικα πραματα τιποτε αλλο!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Προσωπικα δεν εχω αποδειξεις ουτε για το ενα ουτε για το αλλο .

Απλα εκανα λιγο το συνηγορο του διαβολου . Δηλαδη γιατι να χαρακτηριζεται κατι καλο που γραφεται ως διαφημιση και κατι κακο ως τεκμηριωμενη κριτικη ?

Εγω for the record θεωρω οτι οτιδηποτε γραφεται εδω μεσα ειναι προσωπικη γνωμη του καθενος , χωρις να κρυβει υστεροβουλιες . Ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με αυτη . Αλλωστε για καποια πραγματα εχω ιδια αποψη .

Αυτος που ειπε ( goystakias ) οτι καποιος κανει διαφημιση του μαγαζιου του να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τα λεγομενα του . Σε διαφορετικη περιπτωση ας μου επιτραπει να εχω τις επιφυλαξεις μου ( βλεπε προηγουμενο post ) .

Μεχρι την επομενη φορα ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο δια ταυτα, καμια καλη προταση;

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Προσωπικα δεν εχω αποδειξεις ουτε για το ενα ουτε για το αλλο .

Απλα εκανα λιγο το συνηγορο του διαβολου . Δηλαδη γιατι να χαρακτηριζεται κατι καλο που γραφεται ως διαφημιση και κατι κακο ως τεκμηριωμενη κριτικη ?

Εγω for the record θεωρω οτι οτιδηποτε γραφεται εδω μεσα ειναι προσωπικη γνωμη του καθενος , χωρις να κρυβει υστεροβουλιες . Ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με αυτη . Αλλωστε για καποια πραγματα εχω ιδια αποψη .

Αυτος που ειπε ( goystakias ) οτι καποιος κανει διαφημιση του μαγαζιου του να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τα λεγομενα του . Σε διαφορετικη περιπτωση ας μου επιτραπει να εχω τις επιφυλαξεις μου ( βλεπε προηγουμενο post ) .

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...αρκετα πηγαι αυτο το θεμα.δεν εχω τιποτε με κανενα,ουτε με ενδιαφερει κανεις απλα λεω την γνωμη μου οκ?
αν θελετε να το αποδειξω δεν θελω να αποκαλυψω το nick γιατι εγω για αλλο μαγαζι ζητησα πληροφοριες και γιαυτο το μαγαζι ηρθαν!θα μου πειτε ναι...εγινε λαθος.σας λεω οχι!πως?
να σας πω...οτι εγραψε στο p.m μου,εγραψε και σε κοινα post παλαιοτερα,ακρβως με την ιδια σειρα δ/νση τηλ/νο 1οςοροφος κουδουνη.
δινω τελος δεν θελω να συνεχισο αν θελετε εσεις...θα πουμε και αλλα!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αυτο το μαγαζι στην μητροπολεως λαδαδικα να το ψαξουμε συναδελφοι,κατι ειχα ακουση απο μια μασατζου η οποια εφυγε απο εκεινο και πηγε σε αλλα 2 μαγαζια.δεν θημαμε ομως που και απο ποια.. γμτ!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think:θημαμε οτι το ακουσα απο καποια :headbang: :headbang: :headbang:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ !

Εσυ το αρχισες , εσυ το σταματας .

Ο καθενας λεει την γνωμη του και βγαζει τα συμπερασματα του .

( Μεταξυ μας θελω να συνεχισεις . Ελα ρε συ , στο καλυτερο μας κοβεις . Αν εχουμε ιδιοκτητη αναμεσα θα μπορουμε να του τα λεμε κατευθειαν . Αλλα δεν εισαι και απολυτα σιγουρος , ε ? Παντως , αν δεν θες να δωσεις συνεχεια , δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο ... )

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ΟΚ !

Εσυ το αρχισες , εσυ το σταματας .

Ο καθενας λεει την γνωμη του και βγαζει τα συμπερασματα του .

( Μεταξυ μας θελω να συνεχισεις . Ελα ρε συ , στο καλυτερο μας κοβεις . Αν εχουμε ιδιοκτητη αναμεσα θα μπορουμε να του τα λεμε κατευθειαν . Αλλα δεν εισαι και απολυτα σιγουρος , ε ? Παντως , αν δεν θες να δωσεις συνεχεια , δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο ... )
σε παρακαλω προσεχε τι λες!οχι εγω το αρχισα εγω το σταματο!!!ξερεις εσυ και διαβασε και τα προιγουμενα ποστ και δες πως ειναι η αρχη και το τελος!οχι γυρνας και μου λες "ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ"συνεχεια δινω αλλα αν συνεχισεις εσυ με λιγα λογια να στα πω πιο λιανα εισαι στην 4 φυγουρα της 21.και ζητας και αλλο τραπουλοχαρτο???περιμενοντας να σου κατσει και η 5 φυγουρα?προσεχε πως παιζεις γιατι μαλλον θα πεσει το 10 και θα καεις!  >:( >:( >:(

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σε παρακαλω προσεχε τι λες!οχι εγω το αρχισα εγω το σταματο!!!ξερεις εσυ και διαβασε και τα προιγουμενα ποστ και δες πως ειναι η αρχη και το τελος!οχι γυρνας και μου λες "ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ"συνεχεια δινω αλλα αν συνεχισεις εσυ με λιγα λογια να στα πω πιο λιανα εισαι στην 4 φυγουρα της 21.και ζητας και αλλο τραπουλοχαρτο???περιμενοντας να σου κατσει και η 5 φυγουρα?προσεχε πως παιζεις γιατι μαλλον θα πεσει το 10 και θα καεις!  >:( >:( >:(
goystakias the greek!!!!

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους. Επειδή είμαι πολύ καινούριος εδώ, θα ήθελα να μου πει κάποιος που υπάρχει κάποιο καλό μασατζίδικο στη Θεσ/νόκη; ώστε να απολαύσω ένα αισθησιακό μασάζ; Ακριβή διεύθυνση παρακαλώ
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους. Επειδή είμαι πολύ καινούριος εδώ, θα ήθελα να μου πει κάποιος που υπάρχει κάποιο καλό μασατζίδικο στη Θεσ/νόκη; ώστε να απολαύσω ένα αισθησιακό μασάζ; Ακριβή διεύθυνση παρακαλώ
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
..κοίταξε τα π.μ σου...

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
καλη χρονια!καμια καινουργια προταση για μασαζ?

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Εχεις δικιο goystakias δεν το αρχισες εσυ . Ανακαλω και ζητω συγνωμη .

Αλλα ας δουμε λιγο την ουσια . Τι εχει γραφει :

FILOXENOUMENOS 02 - 01 : " μαθε λοιπον αν δεν το ξερεις οτι η ιδιοκτητρια του χωρου ειναι γραμμενη στο site ως απλο μελος και ποσταρει κανονικα τις εμπειριες της απο το μαγαζι της!!! "

goystakias 02 - 01 :" ... φιλε αυτο πρεπει να το σταματισουν καπιοι που κανουν διαφημηση το μαγαζι τους στο site ok? "

goystakias 02 - 01 : " Η ξυπνια αυτη προδοθηκε απο μονi της γιατι για αλλο μαγαζι ζητουσα πληροφοριες και για αλλο μαγαζι με ηρθαν σε p.m και αυτα που με ηρθαν σε p.m το ιδιο το μαγαζι το κανει διαφημηση και κοινος σε post! "

Μπορουν οι παραπανω συναδελφοι να αποδειξουν τα γραφομενα τους ? Δεν ειναι προθεση μου να ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι τους , απλα θεωρω σημαντικο να μας πουν ποιος ιδιοκτητης μασατζιδικου θεωρουν οτι μπαινει εδω μεσα με ψευτικο nick και κανει διαφημιση στο μαγαζι του .
Δηλαδη , τοσο κακο ειναι να θελω να μαθω ποιος με δουλευει ?
Τελος παντων , αν δεν θελετε να το συνεχισετε πειτε το και εγω το κοβω εδω .

Μεχρι να λυθουν ολες οι αποριες μου ...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Οσο για καινουργιες προτασεις κατι ακουστηκε για Θεαγενειο μερια και για ενα αλλο το οποιο ηταν unisex αλλα τωρα εχει γινει πιο ... ανδροπρεπες .  ;)

Αν θελει καποιος συναδελφος να μας διαφωτισει ...

Ευχαριστουμε .

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Παρασκευή που μας πέρασε κατά τη μία το μεσημέρι,μετά από πολύ σκέψη,επίσκεψη στην Ι.Δραγούμη. Φυσικά Έρικα(Δήμητρα)που είχα πάρει και δε πήρα. Πήρα Ντίνα. Λίνα, Λένα δε θυμάμαι και πολύ καλά έως καθόλου. Γύρω στα 30 καστανή ευχάριστη με ωραίο σώμα, λίγα πιασιματάκια σχετικά μικρό βυζί αλλά πολύ ωραία κωλλάρα. Δεν έβγαλε τίποτα. Ζήτησε 80 για φραπέ με καλαμάκι και είπε πως δεν κάνει owo. Απλά ήθελε άλλα 20 τα οποία αν και είναι πάρα πολλά τα έδωσα. Πάρα πολύ καλό και deep troat ως εκεί που δεν πάει άλλο.Άξιζε τα πάρα πολλά για την υπηρησία λεφτά της. Τα 20 τα παντελόνιασε η ίδια. Πέρασα πάρα πολύ καλά αλλά δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα.(για κανά hotel και full πάντως θα γούσταρα)
Καλή χρονιά σε όλες και όλους μας.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημερα !

Εχεις δικιο goystakias δεν το αρχισες εσυ . Ανακαλω και ζητω συγνωμη .

Αλλα ας δουμε λιγο την ουσια . Τι εχει γραφει :

FILOXENOUMENOS 02 - 01 : " μαθε λοιπον αν δεν το ξερεις οτι η ιδιοκτητρια του χωρου ειναι γραμμενη στο site ως απλο μελος και ποσταρει κανονικα τις εμπειριες της απο το μαγαζι της!!! "

goystakias 02 - 01 :" ... φιλε αυτο πρεπει να το σταματισουν καπιοι που κανουν διαφημηση το μαγαζι τους στο site ok? "

goystakias 02 - 01 : " Η ξυπνια αυτη προδοθηκε απο μονi της γιατι για αλλο μαγαζι ζητουσα πληροφοριες και για αλλο μαγαζι με ηρθαν σε p.m και αυτα που με ηρθαν σε p.m το ιδιο το μαγαζι το κανει διαφημηση και κοινος σε post! "

Μπορουν οι παραπανω συναδελφοι να αποδειξουν τα γραφομενα τους ? Δεν ειναι προθεση μου να ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι τους , απλα θεωρω σημαντικο να μας πουν ποιος ιδιοκτητης μασατζιδικου θεωρουν οτι μπαινει εδω μεσα με ψευτικο nick και κανει διαφημιση στο μαγαζι του .
Δηλαδη , τοσο κακο ειναι να θελω να μαθω ποιος με δουλευει ?
Τελος παντων , αν δεν θελετε να το συνεχισετε πειτε το και εγω το κοβω εδω .

Μεχρι να λυθουν ολες οι αποριες μου ...

λοιπον εχω την εντυπωση οτι θελεις να μαλωσεις και μαζι μου. δεν θα το κανω γιατι σε θεωρω λιγο να αντιπαρατεθω μαζι σου οποιος/α κι αν εισαι.
τις γλαφυροτατες εντυπωσεις σου ομως απο το resort δεν τις αμφισβητησε κανεις...
μηπως στο nick σου εκανες λαθος το πρωτο γραμμα ??? μηπως???
ακομα και λαθος να κανω δε μπορεις να αμφισβητεις την κριση μου οταν εχεις δηλωσει οτι το μονο μαγαζι που ξερεις ειναι το συγκεκριμενο. δεν εχεις κριτηριο συγκρισης. οπως εγω δε θα μπορουσα επουδενι να αμφισβητησω τις γνωσεις σου για τα strip clubs...

λοιπον εγω δεν εχω να πω και να αποδειξω τιποτα και για κανεναν. δικαιωμα του καθενος ειναι να παει οπου θελει οπως εχω ξαναπει. ακομα κι αν πω αυτα που ξερω τα παπαγαλακια θα με αμφισβητησουν οποτε προς τι ο κοπος μου???

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
χρονη αν σε ενδιαφερει το αισθησιακο μασαζ και οχι το φουλ, εγω σου προτεινω το καινουριο, golden body. B. Ολγας 126. ευτυχως εχουν μιλησει κι αλλοι πιο πανω γιατι αλλιως θα επρεπε και για αυτο να δωσω εξηγησεις.
αν και υποθετω οτι ηδη θα εχεις δεχθει pm για συγκεκριμενο χωρο. παντως οπου κι αν πας καλα να περασεις και το βασικο, μη δωσεις χρηματα μεσα στο δωματιο σε καμια εξτρα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χρονη αν σε ενδιαφερει το αισθησιακο μασαζ και οχι το φουλ, εγω σου προτεινω το καινουριο, golden body. B. Ολγας 126. ευτυχως εχουν μιλησει κι αλλοι πιο πανω γιατι αλλιως θα επρεπε και για αυτο να δωσω εξηγησεις.
αν και υποθετω οτι ηδη θα εχεις δεχθει pm για συγκεκριμενο χωρο. παντως οπου κι αν πας καλα να περασεις και το βασικο, μη δωσεις χρηματα μεσα στο δωματιο σε καμια εξτρα.

φίλε εδώ και 2 εβδομάδες καθημερινά,προτείνεις και αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο μαγαζί...κάνοντας ουσιαστικά αυτό που κατηγορείς άλλους....
υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά,όπως Ν Εγνατία Smile(2 πολύ ωραία κομμάτια παίζουν τώρα) ή ακόμα και το Βοdy free,με φουλ πρόγραμμα...και όχι την κοροιδία του φίλου σου στη Β.Όλγας μόνο φραπέ...
ξέρω τι θα μου πεις ότι απλά το αναφέρεις,τέτοια σύμπτωση να λες συνέχεια για το ίδιο?...
και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος το μόνο που αξίζει είναι ο φοβερός πραγματικά χώρος,πολυτελέστατος(αν είναι ο ίδιος όπως όταν πρωτοπήγα πριν 1 χρόνο όταν άνοιξε)...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
wobsor παω και στα  2 που λες. Αλλα για πες μου εσυ, πως μπορεις να στειλεις εναν αγνωστο σε 2 μαγαζια που λειτουργουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ και μονο ΠΡΙΒΕ?????
και οσο για την ενημερωση που εκανες,  στο smile  παιζουν 4 και οχι 2 κομματια (οπως λες) χθες που πηγα...

αν μου βρεις εναν (1) τροπο να στειλεις το παληκαρι που ζητησε πληροφοριες στο Βασιλη η στο Νικο, τοτε ναι θα παραδεχτω οτι ειμαι κακοπροαιρετος, υποχθονιος και πανω απο ολα συνιδιοκτητης του golden body!!!!

αν ομως δε μπορεις τοτε καλυτερα μην λες  πραγματα μονο για εντυπωσεις.

φυσικα δεν θεωρω οτι υπαρχει σκοπιμοτητα στα οσα λες γιατι και οι 2 αυτοι ιδιοκτητες θελουν οσο το δυνατο διακριτικοτητα και σε καμια περιπτωση διαφημιση.

θα σου πω και κατι αλλο "φιλε"... κοροιδια ειναι να σου λενε ελα να γαμησεις και να μενεις με το πουλι στο χερι ή να σου λεει η κοπελα στο δωματιο :"ξερεις για να βγαλω το μανικι της μπλουζας μου θελω 12 ευρω (πχ) παραπανω" κλπ κλπ...

το συγκεκριμενο μαγαζι το προτεινω ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) γιατι ταιριαζει με τα δικα μου στανταρντ και επιθυμιες. αν διαβασεις τα ποστ μου πριν με κρινεις οπως εκανες, με ενδιαφερει το καλο μασαζ ( ακομα και στα μαγαζια τυπου smile!!!).
για μενα  το golden body ειναι ο καλυτερος χωρος στη Θεσσαλονικη μακραν αλλα ισως δεν εκφραζει τον καθενα μας. για μενα ομως αξιζει και το προτεινω ανεπιφυλακτα.
και το παληκαρι ζητησε ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ. μονο...

ειναι αποριας αξιον ομως γιατι μολις εξεφρασα παραπονα για το resort  δεχομαι τοσες επιθεσεις...
συμπτωση και αυτο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom