Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σαφώς έτσι αβίαστα δεν θα έκανα σύσταση βασιζόμενος απλά σε ένα απρόσωπο nick  ενός άλλου συναδέλφου πόσο μάλλον για ένα μαγαζί που η πολιτική του είναι να δουλεύει πριβέ.
σε ευχαριστω stofos

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ας  μου πεί κάποιος  με  pm  που παίζει  full  πρόγραμμα, γιατί  με  τους φραπέδες εχουμε  ξενερώσει.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ας  μου πεί κάποιος  με  pm  που παίζει  full  πρόγραμμα, γιατί  με  τους φραπέδες εχουμε  ξενερώσει.
μηπως μας κανεις πλακα ρε φιλε???
μολις πανω απο το μηνυμα σου (το πρωτο σου) με τον stofos  λεμε οτι εναν αγνωστο δε μπορει κανεις να τον συστησει  σε μαγαζι με πληρες προγραμμα.

βρες πιο πανω πληροφοριες για Βουλγαρη που τα κανουν ολα αλλα οταν πας να εισαι καλοντυμενος!!!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
παρε τηλεφωνο οποιο μασατζιδικο δεις μπροστα σου στον αγγελιοφορο η μετροσπορ,και οταν μπεις στο μασατζιδικο πες...κοριτσια θελω φουλ!αμα σου κατσουν...γαμα,αν οχι φυγε και σε αλλο μασατζιδικο.οπου σου κατσει... :sunglasses:  :blowup:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παρε τηλεφωνο οποιο μασατζιδικο δεις μπροστα σου στον αγγελιοφορο η μετροσπορ,και οταν μπεις στο μασατζιδικο πες...κοριτσια θελω φουλ!αμα σου κατσουν...γαμα,αν οχι φυγε και σε αλλο μασατζιδικο.οπου σου κατσει... :sunglasses:  :blowup:
GOYSTAKIAS !!!  GOYSTAKIAS!!!!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
μηπως μας κανεις πλακα ρε φιλε???
μολις πανω απο το μηνυμα σου (το πρωτο σου) με τον stofos  λεμε οτι εναν αγνωστο δε μπορει κανεις να τον συστησει  σε μαγαζι με πληρες προγραμμα.

βρες πιο πανω πληροφοριες για Βουλγαρη που τα κανουν ολα αλλα οταν πας να εισαι καλοντυμενος!!!
να παει καλυτερα ι.δραγουμη η β.γεωργιου,μπορει να πεξει και φουλ αλλα θελει ψυσημο

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
GOYSTAKIAS !!!   GOYSTAKIAS!!!!
  :dancing:      :dancing:
filoxenoymene να των στειλουμε λες τον τυπο να κανει ερευνα για αυτο της μητροπολεως?εκει που ειναι ο τυπος να ξοδεψει τοσα στα συνηθισμενα και να ακουμε τα ιδια και τα ιδια ας κανουμε μια παραπανω ερευνα σε κατι νεο.συμφωνεις?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
  :dancing:      :dancing:
filoxenoymene να των στειλουμε λες τον τυπο να κανει ερευνα για αυτο της μητροπολεως?εκει που ειναι ο τυπος να ξοδεψει τοσα στα συνηθισμενα και να ακουμε τα ιδια και τα ιδια ας κανουμε μια παραπανω ερευνα σε κατι νεο.συμφωνεις?
καταρχην ποιοι ειμαστε εμεις για να στειλουμε καποιον καπου???

ο ανθρωπος δεν ειναι πειραματοζωο. ζητησε κατι συγκεκριμενο. αν ζητουσε να κανει ντουζακι θα τον εστελνα καπου στα σιγουρα. για φουλ του ειπα να διαβασει τις πληροφοριες που εχουν δοθει στο θρεντ.
και αυτο στη μητροπολεως δεν ειναι για κοινους θνητους. ειναι οπως ειπωθηκε για....στελεχη

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
καταρχην ποιοι ειμαστε εμεις για να στειλουμε καποιον καπου???

ο ανθρωπος δεν ειναι πειραματοζωο. ζητησε κατι συγκεκριμενο. αν ζητουσε να κανει ντουζακι θα τον εστελνα καπου στα σιγουρα. για φουλ του ειπα να διαβασει τις πληροφοριες που εχουν δοθει στο θρεντ.
και αυτο στη μητροπολεως δεν ειναι για κοινους θνητους. ειναι οπως ειπωθηκε για....στελεχη
θημαμε καποτε ειχες πει για ενα μαγαζι πριβε το οποιο τους φλομοσες στο ψεμα και τους ειπες οτι εισαι γνωστος του γνωστου σωστα?
καπως ετσι θα μπουμε εκει μεσα και εμεις,και τι ειναι τα στελεχη?εμεις τους ψυφισαμε για να γινουν στελεχη.αλλα φιλοξ εχω 2μαγαζια υποψην και 2κοπελες οι οποιοες δουλεψαν εκει!η μια κατα 40%που δουλεψε στην μητροπολεως ειναι σε ενα μασατζιδικο που δεν πεζει φουλ,ενω η αλλη κατα 60%πο δουλεψε εκει πρεπει να ηταν σε ενα στην εγνατια αλλα τωρα πρεπει να εφυγε εδω και ενα μηνα που το επισκεφτηκα.θα το δω...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
λοιπον στο golden body spa παιζει εστω φραπες?πειτε μου να ξερω.οτιδιποτε στειλτε μου π.μ.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

" ... εχω το θαρρος της γνωμης να προτεινω κατι χωρις να δημιουργω αυξημενες ή λανθασμενες προσδοκιες."

Προτεινε οτι θες . Εγω δεν προτεινα κανενα μαγαζι . Ουτε ωραιοποιησα , ειπα οτι ειδα .

Δεν εισαι ουτε ο Θοδωρος , ουτε παππους ουτε η λουιζα η τρανς . Εγω γιατι να ειμαι αυτο που υπαινιχτηκες ? Αυτα που γραφεις συνηγορουν προς την δικη μου αποψη .

" φιλε αν ηξερα ποιο νικ χρησιμοποιει θα ελεγα "

Ξες οτι καποιος ιδιοκτητης μπαινει εδω , αλλα δεν ξες με ποιο nick .
Να το σχολιασω ? Ας το σχολιασουν οσοι διαβαζουν το thread .

Κλεινοντας τονιζω οτι απλα κατεθεσα την γνωμη μου για ενα χωρο . 

Το ποιος διαφημιζει / δυσφημει μαγαζια ειναι πολυ ευκολο να το βρουμε . Αρκει να διαβασουμε προηγουμενες σελιδες .

Οι χαρακτηρισμοι και οι υβρεις ειναι ο ευκολος δρομος .
Δυσκολη ειναι η παραθεση επιχειρηματων .

Μεχρι την επομενη φορα ...

ΝΑ ΥΓΕΙΑΙΝΟΥΜΕ .

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η αυξητικη ορμονη βλαπτει σοβαρα την υγεια...
σωματικη και πνευματικη

σαν πελατης εχω δικαιωμα να κρινω θετικα η αρνητικα ΟΠΟΙΟΝ χωρο θελω. ειδικα οταν εχω καποια σχετικη εμπειρια ετων.
αυτο που δεν εχεις απαντησει  παλαιστη ειναι προς τι αυτη η ξαφνικη αντιδραση για το συγκεκριμενο χωρο την ωρα που  πολλες φορες πολλοι απο εμας εχουμε κρινει αρνητικα και αλλους χωρους...
και να φανταστεις οτι εχω στο παρελθον εκφραστει αρνητικα για κατι σχετικο με το μαγαζι στην Ολγας το οποιο ειναι κοινης ιδιοκτησιας με το golden body.

το αν ειμαι ιδιοκτητης η πελατης το ξερουν οιο υπολοιποι εδω μεσα. και να σου πω κατι στο λογο της τιμης μου? Αν , λεω αν, ειχα εναν τετοιο χωρο θα εκανα κανιονικα εγγραφη στο site οπως το ιδιο δικαιωμα εχουν ζιγκολο/ call girls/ trans κλπ και θα μιλουσα ευθεως για τον χωρο. το οποιο θα ηταν απολυτα θεμιτο.

βαζοντας τελος στην ομολογουμενως στειρα αντιπαραθεση με τον παλαιστη, προκαλω τον καθε ιδιοκτητη  μασατζιδικου και οχι μονο του resort να αφησει κατα μερους το προσωπειο του μελους/πελατη και να δηλωσει την ιδιοτητα του. μονο θετικα θα προκυψουν απο αυτο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
cena να σε ρωτησω κατι?
μολις γυρισα απο ενα πολυ ωραιο μπαρ με ενδιαφερων κοσμο και περασα πολυ καλα.
να το ποσταρω στο θρεντ : "κωλομπαρα στη Θεσσαλονικη" ή αυριο θα μαθευτει στην πολη οτι αγορασα το bar Νεκταρ???!!!

Αν διαβασει κανενας εφοριακος το θρεντ και εντοπισουν και το ip μου την εβαψα. ιδιοκτητης 3 ινστιτουτων  φυσιοχαλαρωσης και ιδιοκτητης μπαρ???? χωρια τις εισπαξεις μου ως Λουιζα!!! θα μου κωψουν τον κωλο.

ελπιζω να μην παρεις στραβα και αυτο το ποστ!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μπορει...μακαρι να πεφτω εξω!αλλα εμενα με εστειλη π.μ για το συγκεκριμενο μαγαζι.μηπως ποσταρει "δηθεν" για να φανει οτι την ψηλολεει για το μαγαζι και στελνη π.μ γιαυτο?2πορτο?
..για αποκατάσταση των πραγμάτων δεν έκανα κριτική στο μαγαζί (οι γενικές εντυπώσεις μου είναι καλές και το επισκέπτομαι τακτικα όποτε βρίσκομαι στην πόλη) απλά μετέφερα εντυπώσεις μου  για τις υπηρεσίες των κοριτσιών (για άλλες θετικές για άλλες αρνητικές )των "ευαγών αυτών ιδρυμάτων μάλαξης"..Παράκληση να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούνται αναφορές αναφορές άλλων ..

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστώ  για  την πληροφορία,δεν ήθελα  να ανοίξω θέμα απλά  μία  ερώτηση έκανα

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Όλα καλά συνάδερφοι, ελπίζω να τελείωσαν και οι "αψιμαχίες"
Για καμιά εμπειρία του από καμιά επίσκεψη σε κάποιο "χώρο" θα γράψει κανείς τίποτα?Έγραψα για Ι.Δραγούμη και πέρασε εντελώς ασχολίαστο. Τέλος πάντων να είστε όλοι καλά.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Ευχαριστως θα σου εξηγησω τον λογο της αντιδρασης μου , γιατι προφανως δεν τον εχεις καταλαβει .

Με ενοχλησε αυτο :

15 - 12 - 2007 : " εχεις τελειωσει κατι σχετικο με το marketing ή η διαφημιση ειναι το χομπυ σου? "

Με ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι "παπαγαλλακια" , "αυλικοι" και "παρατρεχαμενοι" , οι οποιοι θεωρω/αισθανομαι οτι εχουν στοχο και εμενα .

Δεν με ενδιαφερει κανενα ... τιμημενο μασατζιδικο , με ενδιαφερει η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ .

Μπορεις να συμφωνεις ή να διαφωνεις με τα λεγομενα μου , αλλα δεν δεχομαι να υπαινισεται κανενας οτι υποκρυπτονται προσωπικα συμφεροντα .

Ελπιζω να εχει γινει κατανοητη η θεση μου .

Θεωρειτε ( οποιοσδηποτε ) οτι ειμαι αβανταδορος , οτι γραφω εξωπραγματικα ψευδη ? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ . Φερτε με αντιμετωπο με τα γραφομενα μου .

Το μονο που εκανα ειναι να καταγραψω τις εμπειρειες μου . Δεν γραφω για χωρους στους οποιους δεν εχω επισκεφθει και δεν σχολιαζω πραγματα που δεν γνωριζω .

Και το μονο που υπερασπιζομαι ειναι η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ της αποψης μου .

Δεν αντιδρω γιατι θιγεται ο χωρος . Αντιδρω γιατι θιγομαι ΕΓΩ . Καταλαβες ?

Μεχρι να "καθαρισει" το ονομα μου ...

Να υγειαινουμε .

ΥΓ : Δυστυχως ειμαι εφοριακος ( και χομπυστας hacker ) . Μελος του φορουμ που παραδεχτηκε οτι εχει 4 επιχειρησεις και ειναι τρανσεξουαλ , θα κλητευθει την Δευτερα να μας ενημερωσει για αυτες του τις δραστηριοτητες . Λυπαμαι κυριοι , την δουλεια μου κανω .

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημερα !

Ευχαριστως θα σου εξηγησω τον λογο της αντιδρασης μου , γιατι προφανως δεν τον εχεις καταλαβει .

Με ενοχλησε αυτο :

15 - 12 - 2007 : " εχεις τελειωσει κατι σχετικο με το marketing ή η διαφημιση ειναι το χομπυ σου? "

Με ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι "παπαγαλλακια" , "αυλικοι" και "παρατρεχαμενοι" , οι οποιοι θεωρω/αισθανομαι οτι εχουν στοχο και εμενα .

Δεν με ενδιαφερει κανενα ... τιμημενο μασατζιδικο , με ενδιαφερει η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ .

Μπορεις να συμφωνεις ή να διαφωνεις με τα λεγομενα μου , αλλα δεν δεχομαι να υπαινισεται κανενας οτι υποκρυπτονται προσωπικα συμφεροντα .

Ελπιζω να εχει γινει κατανοητη η θεση μου .

Θεωρειτε ( οποιοσδηποτε ) οτι ειμαι αβανταδορος , οτι γραφω εξωπραγματικα ψευδη ? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ . Φερτε με αντιμετωπο με τα γραφομενα μου .

Το μονο που εκανα ειναι να καταγραψω τις εμπειρειες μου . Δεν γραφω για χωρους στους οποιους δεν εχω επισκεφθει και δεν σχολιαζω πραγματα που δεν γνωριζω .

Και το μονο που υπερασπιζομαι ειναι η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ της αποψης μου .

Δεν αντιδρω γιατι θιγεται ο χωρος . Αντιδρω γιατι θιγομαι ΕΓΩ . Καταλαβες ?

Μεχρι να "καθαρισει" το ονομα μου ...

Να υγειαινουμε .

ΥΓ : Δυστυχως ειμαι εφοριακος ( και χομπυστας hacker ) . Μελος του φορουμ που παραδεχτηκε οτι εχει 4 επιχειρησεις και ειναι τρανσεξουαλ , θα κλητευθει την Δευτερα να μας ενημερωσει για αυτες του τις δραστηριοτητες . Λυπαμαι κυριοι , την δουλεια μου κανω .
ειτε το πιστευεις ειτε οχι εκεινο το σχολιο ηταν 100% αθωο και χιουμοριστικο. δεν πιστευω να εχω δωσει την εντυπωση οτι δε λεω αυτο που θελω οποτε θεωρησε το ως ειλικρινες αυτο που σου λεω τωρα...
τωρα για την κλητευση μου απαιτω επιεικια λογω του οτι:
ο τζιρος  ειναι πεσμενος
λογω ωραριου (για το μπαρ),
λογω ανταγωνισμου με γνωστο βενζιναδικο της πολης που εχει το φραπε  1 ευρω ενω εγω 50(για τα μασατζιδικα)
και λογω κρυου στις πιατσες (για Λουιζα)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλοξενούμενε έχω χάσει επεισόδια μάλλον με τις γιορτές...

Από που κι ως που βρέθηκες να κατηγορείσαι ως undercover ιδιοκτήτης μασατζίδικων και ως προβοκατόρισα τρανς; Κατανοώ ότι ίσως κάποιοι, μέσα στην δικαιολογημένη επιφυλακτικότητά τους να μην πιαστούν κορόιδα γίνονται υπερβολικοί, όπως κατηγόρησαν και μια δική μου κριτική ως αποπροσανατολιστική, αλλά υπάρχουν και όρια, και ειδικά αυτό για την Λουίζα ξεπερνάει κάθε όριο...!!!  :idiot:

αν είσαι η λουίζα πάντως να ξέρεις ότι κάνεις θεϊκές πίπες!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  :idiot: :idiot: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom