Καλημερα !
Ευχαριστως θα σου εξηγησω τον λογο της αντιδρασης μου , γιατι προφανως δεν τον εχεις καταλαβει .
Με ενοχλησε αυτο :
15 - 12 - 2007 : " εχεις τελειωσει κατι σχετικο με το marketing ή η διαφημιση ειναι το χομπυ σου? "
Με ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι "παπαγαλλακια" , "αυλικοι" και "παρατρεχαμενοι" , οι οποιοι θεωρω/αισθανομαι οτι εχουν στοχο και εμενα .
Δεν με ενδιαφερει κανενα ... τιμημενο μασατζιδικο , με ενδιαφερει η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ .
Μπορεις να συμφωνεις ή να διαφωνεις με τα λεγομενα μου , αλλα δεν δεχομαι να υπαινισεται κανενας οτι υποκρυπτονται προσωπικα συμφεροντα .
Ελπιζω να εχει γινει κατανοητη η θεση μου .
Θεωρειτε ( οποιοσδηποτε ) οτι ειμαι αβανταδορος , οτι γραφω εξωπραγματικα ψευδη ? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ . Φερτε με αντιμετωπο με τα γραφομενα μου .
Το μονο που εκανα ειναι να καταγραψω τις εμπειρειες μου . Δεν γραφω για χωρους στους οποιους δεν εχω επισκεφθει και δεν σχολιαζω πραγματα που δεν γνωριζω .
Και το μονο που υπερασπιζομαι ειναι η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ της αποψης μου .
Δεν αντιδρω γιατι θιγεται ο χωρος . Αντιδρω γιατι θιγομαι ΕΓΩ . Καταλαβες ?
Μεχρι να "καθαρισει" το ονομα μου ...
Να υγειαινουμε .
ΥΓ : Δυστυχως ειμαι εφοριακος ( και χομπυστας hacker ) . Μελος του φορουμ που παραδεχτηκε οτι εχει 4 επιχειρησεις και ειναι τρανσεξουαλ , θα κλητευθει την Δευτερα να μας ενημερωσει για αυτες του τις δραστηριοτητες . Λυπαμαι κυριοι , την δουλεια μου κανω .