Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έτσι το παίζουν όλες στα 2 αυτά μαγαζιά της Β.Όλγας....κυρίες!!!μην με χαιδεύεις,άσχετα αν εγώ στον πιάνω...στο παλιό δεν αξίζει καθόλου να πας...τζάμπα λεφτά...στο καινούριο ίσως αξίζει να πάει κανείς για το χώρο,που όντως είναι ωραίος για ρελάξ....
πάντως αν είχε και παραπάνω,δεν θα ήμασταν στην Ελλάδα αλλά στην Ελβετία...δείτε το SAKURA FANTSYLAND....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,μπαίνεις πληρώνεις,παίρνεις μία ρόμπα και μετά αρχίζεις τη βόλτα σε πισίνα,μασαζ,σινεμά,πάρτυ αργότερα με μουνάρες....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
έτσι το παίζουν όλες στα 2 αυτά μαγαζιά της Β.Όλγας....κυρίες!!!μην με χαιδεύεις,άσχετα αν εγώ στον πιάνω...στο παλιό δεν αξίζει καθόλου να πας...τζάμπα λεφτά...στο καινούριο ίσως αξίζει να πάει κανείς για το χώρο,που όντως είναι ωραίος για ρελάξ....
πάντως αν είχε και παραπάνω,δεν θα ήμασταν στην Ελλάδα αλλά στην Ελβετία...δείτε το SAKURA FANTSYLAND....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,μπαίνεις πληρώνεις,παίρνεις μία ρόμπα και μετά αρχίζεις τη βόλτα σε πισίνα,μασαζ,σινεμά,πάρτυ αργότερα με μουνάρες....
εγω πιστευω οτι στο παλιο απο αυτην την αποψη ( κινησεων) ειναι καλυτερα...  Λιγοτερο...αυστηρα

ρε ντοριαν τι milf λες? δε δουλευει καμια μεγαλη εκει

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Για β.ολγας πανω απο το seven εχει πολυ καλο μασαζ αλλα μονο 2 αξιζουν τελευταια φορα που περασα.
στο καινουργιο που με λετε θα περασο και απο εκει,αλλα δεν ξερω χωρις χουφτωμα.....δεν λεει!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν ήταν μίλφ λόγω ηλικίας.  Και ούτε θα γίνει όταν μεγαλώσει...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
[ρε ντοριαν τι milf λες? δε δουλευει καμια μεγαλη εκει
[/quote]

35αρα την εκοψα. αλλα ειδα και μια 35-40 (αυτη ηταν ψιλη, λεπτη και με κοκκινα μαλια). Επισης οταν εφευγα (δυστυχως) ειδα και ενα πιπινι γυρω στα 25, λεπτο, με καστανα/μαυρα μαλια μακρυα πιασμενα επανω 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξέρει κανείς αν και που δουλεύει μία Ελένη,ψηλή,κανονική στα κιλά,με κοντό μαύρο μαλλί,ΜΙΛΦ 45άρα,που δούλευε αρχικά πίσω από την Ανάληψη στο ρετιρέ στο μαγαζί που δεν υπάρχει πλέον και μετά στο μαγαζί Κηφησιά-Π.Συνδίκα(στη Βούλγαρη πλέον δεν δούλευε)?

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
ενημερωσει για βουλγαρη.πρωτει φορα στο μαγαζι, πρωεινες ωρες πηρα την τζινα.ολα μια μετριοτητα, και βιαζοταν κιολας παρολο που δεν ειχε πελατες,φουλ προγγραμα. κατι διαβασα οτι παιζουν καμερες σ αυτο το μαγαζι  και προσπαθεισα να διακρινω κατι αλλα ματαια.επειδη θελω να το επισκεφτω ξανα αν γνωριζει κατι καποιος ας ενημερωσει με πμ.και κατι αλλο με την κοπελα της υποδοχεις τρεχει τιποτα,θα πλειρωνα πολλα για αυτην.

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λίστα με τα μασατζίδικα στη Θεσ/νίκη και τις τιμές;
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
:headbang: :helpplea:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ξέρει κανείς αν και που δουλεύει μία Ελένη,ψηλή,κανονική στα κιλά,με κοντό μαύρο μαλλί,ΜΙΛΦ 45άρα,που δούλευε αρχικά πίσω από την Ανάληψη στο ρετιρέ στο μαγαζί που δεν υπάρχει πλέον και μετά στο μαγαζί Κηφησιά-Π.Συνδίκα(στη Βούλγαρη πλέον δεν δούλευε)?
η Λενα σταματησε γενικα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ενημερωσει για βουλγαρη.πρωτει φορα στο μαγαζι, πρωεινες ωρες πηρα την τζινα.ολα μια μετριοτητα, και βιαζοταν κιολας παρολο που δεν ειχε πελατες,φουλ προγγραμα. κατι διαβασα οτι παιζουν καμερες σ αυτο το μαγαζι  και προσπαθεισα να διακρινω κατι αλλα ματαια.επειδη θελω να το επισκεφτω ξανα αν γνωριζει κατι καποιος ας ενημερωσει με πμ.και κατι αλλο με την κοπελα της υποδοχεις τρεχει τιποτα,θα πλειρωνα πολλα για αυτην.

...για βουλγαρη....ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟ!!!!οι παραινέσεις του δέσποτα είναι συνεχείς....

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πήγα Καλαμαριά πρίν από 10 μέρες
Πίσω από το Χάλαρο
Η γκόμενα χάλια
Επίσης χτυπούσε το τηλ.... και πήγαινε να το σηκώσει.... Μου ζάλισε τα ούμπαλα

Από Μασαζ όχι πολλα πράγματα....
Ζήτησα φραπέ..... αφού με ζάλισε ρωτόντας 10 φορές άμα είμαι Αστυνομικός τελικά είχαμε φραπέ γλυκό με γάλα

ssakis33

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναδελφοι, ξερει κανεις τι παιζει στο spa prive  στην ι.κωλετη? περασα ολες τις απαντησεις μια ματια αλλα δεν βρηκα τιποτα.. ευχαριστω

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Παιδια πριν καιρο πηγα Εγνατια απεναντι απο Καμαρα εχει παει κανεις τελευταια να μου πει τι παιζει? ευχαριστω

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
οσες φορες πηγα στην κωλετη μονο μασαζ με πετσετα.πολυ καλο μασαζ ομως.δεν νομιζω να παιζει κατι παραπανω, αν και ποτε δεν μπορεις να ξερεις. αν καποιος συναδελφος γνωριζει ας ενημερωσει

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
κωλετη το μονο πονηρο που μπορει να παιξει ειναι να φορτωσεις καποιο cg ct και να πας να κλεισεις καποια prive suite .Τιποτα αλλο.Το προσωπικο είναι τελειως καθαρο.Μακαρι καποιος να με διαψευσει!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Παιδια για σας.Πρωτη φορα γραφω αλλα παρακολουθω φανατικα το σαιτ εδω και ενα χρονο. Εχω παει στα πιο πολλα μασατζηδικα στην πολι μας και ξερω τι παιζει σε ολα.ΘΑ επανελθω συντομα και με καποιες κριτικες μου :) :) :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλησπερα συναδελφοι, ξερει κανεις τι παιζει στο spa prive  στην ι.κωλετη? περασα ολες τις απαντησεις μια ματια αλλα δεν βρηκα τιποτα.. ευχαριστω
..είναι κοντά CITYGATE πολύ καλό περιβάλλον ..δεν παίζει κάτι ,απλά σου δίνεται η δυνατότητα να πας με όποιον /α θες σε prive περιβάλλον...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
φιλε πριν πας για μασαζακι, περνα μια βολτα απο κανεναν οφθαλμιατρο. αν οντως περασες οπως λες μια ματια ολες τις απαντησεις και δε βρηκες τιποτα.
εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το spa prive  δεν εχει τιποτα περαν του μασαζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom