Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η μασαγια εχει τρεις μηνες που γυρισε πισω στην πατριδα της...

δεν αξίζει καθόλου η κοπέλα,καλούτσικη εμφάνιση αλλά από τα υπόλοιπα δεν το κατέχει το τόπι...δεν κάνει και owo,τι να την κάνεις...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και μια ενημέρωση για golden body...πήγα μόνο για το χώρο...πολυτέλεια,υδρομασάζ,τεράστιο δωμάτιο,θερμαινόμενη πολυθρόνα,ωραία εμπειρία...ξεχωρίζει με διαφορά από τα άλλα...και μετα μασάζ με φραπέ...η κοπέλα μία Μαρίνα,καλούτσικη γεματούλα,αλλά πολύ ψυχρή,αγενής θα έλεγα...ούτε κουβέντα δεν έβγαλε όση ώρα ήταν μέσα...όταν τέλιωσα,έφυγε χωρίς λέξη,λέω θα ξανάρθει να με ξεπροβοδίσει,να πει κάτι τέλος πάντων...τίποτα,εξαφανίστηκε...όταν πλήρωνα στο αφεντικό ήρθε για μπουρμπουάρ αλλά φυσικά δεν πήρε τίποτα...
και κάτι τελευταίο...υπερβολική χρήση κρέμας,στο τέλος είσαι σα μουνί,κολλάς παντού και δεν φεύγει εύκολα...
πάντως σαν εμπειρία καλύτερη από τα υπόλοιπα αξίζει,έστω και χωρίς περαιτέρω...γιατί αν είχε και φουλ,θα ήταν το τέλειο μέρος,αλλά δεν νομίζω να το άφηνε και πολυ η Αστυνομία να δουλέψει

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και μια ενημέρωση για golden body...πήγα μόνο για το χώρο...πολυτέλεια,υδρομασάζ,τεράστιο δωμάτιο,θερμαινόμενη πολυθρόνα,ωραία εμπειρία...ξεχωρίζει με διαφορά από τα άλλα...και μετα μασάζ με φραπέ...η κοπέλα μία Μαρίνα,καλούτσικη γεματούλα,αλλά πολύ ψυχρή,αγενής θα έλεγα...ούτε κουβέντα δεν έβγαλε όση ώρα ήταν μέσα...όταν τέλιωσα,έφυγε χωρίς λέξη,λέω θα ξανάρθει να με ξεπροβοδίσει,να πει κάτι τέλος πάντων...τίποτα,εξαφανίστηκε...όταν πλήρωνα στο αφεντικό ήρθε για μπουρμπουάρ αλλά φυσικά δεν πήρε τίποτα...
και κάτι τελευταίο...υπερβολική χρήση κρέμας,στο τέλος είσαι σα μουνί,κολλάς παντού και δεν φεύγει εύκολα...

πάντως σαν εμπειρία καλύτερη από τα υπόλοιπα αξίζει,έστω και χωρίς περαιτέρω...γιατί αν είχε και φουλ,θα ήταν το τέλειο μέρος,αλλά δεν νομίζω να το άφηνε και πολυ η Αστυνομία να δουλέψει

Εκτός από την πρώτη πρόταση της τελευταίας παραγράφου, με την οποία διαφωνώ, +1000 σε όλα τα άλλα φίλε, είναι σαν να τα έγραφα εγώ

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
dorian σε ευχαριστω για το μαθημα τοπονυμιων αλλα εννοω Κρηνη. στο angel spa...

μπα! Ενδιαφερον! Να κι ενα που ουτε ξερω ουτε τοχω ξανακουσει. Που ακριβως βρισκεται? Μπορεις με pm?

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

Η Μασαγια δεν εχει αλλαξει ποστο , βρισκεται στο μερος που εχει αναφερθει ( Καλλιδοπουλου ) .

Ειναι κατι διαφορετικο , κυριως λογω καταγωγης , αλλα σιγουρα οχι κατι ξεχωριστο . Υπαρχουν καλυτερες επιλογες , υπαρχουν και χειροτερες .

Και κλεινοντας θα ηθελα οι κυριες στην Καλλιδοπουλου να δωσουν προσοχη σε καποιες λεπτομερειες , γιατι ειναι κριμα να χαλαει μια θετικη εικονα που υπαρχει για το μαγαζι .

Σαν πελατες εχουμε την δυναμη της ( τεκμηριωμενης ) κριτικης και της ΕΠΙΛΟΓΗΣ .

Μεχρι την επομενη φορα ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και κλεινοντας θα ηθελα οι κυριες στην Καλλιδοπουλου να δωσουν προσοχη σε καποιες λεπτομερειες , γιατι ειναι κριμα να χαλαει μια θετικη εικονα που υπαρχει για το μαγαζι .
Μπή μόρ σπασίφικ...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εχει αναφερθει απο τον stofos , ελπιζω να ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις και οχι γενικη πολιτικη του μαγαζιου .

Οι υπευθυνες εχουν ακουσει την κριτικη μας και ευχομαι να επανελθουμε στα γνωστα .

Τα λεμε .

ΥΓ : Το κυριες δεν ηταν ειρωνικο/υποτιμητικο . Το εννοω .

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχει αναφερθει απο τον stofos , ελπιζω να ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις και οχι γενικη πολιτικη του μαγαζιου .

Οι υπευθυνες εχουν ακουσει την κριτικη μας και ευχομαι να επανελθουμε στα γνωστα .

Τα λεμε .

Οκ, νόμιζα εννοούσες κάτι καινούργιο.  Κοινώς τα ίδια συνεχίζονται...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Παιδια πηγα χθες στο BODYSPA.Εκανα με την Νατασσα,μια ομορφουλα,με μακρυ μαλλι.Καλο το μασαζ,ο χορος αλλα τα χερια μου επρεπε να τα εχω κοντα μου και ΟΧΙ εκει που θα επρεπε!!!
Αυτο εαν αλλαζε,θα ειμουν πιο τακτικα εκει.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πάντως πολύς περονόσπορος έχει πέσει τελευταία, δεν συμφωνείτε;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Παιδια πηγα χθες στο BODYSPA.Εκανα με την Νατασσα,μια ομορφουλα,με μακρυ μαλλι.Καλο το μασαζ,ο χορος αλλα τα χερια μου επρεπε να τα εχω κοντα μου και ΟΧΙ εκει που θα επρεπε!!!
Αυτο εαν αλλαζε,θα ειμουν πιο τακτικα εκει.
Nατασσα!!!

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1

Τα λεμε .

Και γώ έχω μεταφέρει τα καλόπιστα παράπονά μου στον/ην υπεύθυνο/η και ιδιοκτήτη/τρια του μαγαζιού στην Καλλιδοπούλου. Δυστυχώς εκεί μέσα φαίνεται πώς "έχει χαθεί η μπάλλα" και κάθε κοπέλλα κάνει του κεφαλιού της στο δωμάτιο. Δυστυχώς συνάδελφε cena, που είσαι και νέος πελάτης διότι δεν προέρχεσαι από τον Βαρδάρη, οι κυρίες αυτές έχουν την εντύπωση ότι τα €50 ή και παραπάνω που δίνουμε για το μασάζ είναι "αυγά που τα γεννάμε". Σε αυτό το σημείο έχουν τεράστια ευθύνη τόσο οι υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού που μάλλον δεν έχουν τονίσει το παραπάνω στα κορίτσια. Έτσι είναι όμως, όταν το χρήμα έρχεται γρήγορα σε ζαλίζει, σε κάνει αλαζόνα και πιστεύεις ότι οι πελάτες πάντα θα θέλουν εσένα. Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα, ο πελάτης δεν είναι πρόβατο, τα 50ευρα και τα μπουρμπουάρ που ζητάτε για να γίνονται αυτονόητα πράγματα μέσα στο δωμάτιο, βγαίνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα έξω. Άσε που σε άλλα μαγαζιά τα παραπάνω δηλ. τουλάχιστον στριπτίζ στην εκτόνωση είναι αυτονόητα στο πρόγραμμα των κοριτσιών. Και μας το παίζετε παρθένες τώρα?

Οι πελάτες ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύετε για το τι παίζεται και υπάρχει μέσα στα δωμάτια, για αυτό και σας τιμωρεί με την αποχή του...

Συνέλθετε στην Καλλιδοπούλου, διότι έχετε πλέον χαλάσει όλη την καλή εικόνα και πελατειακή βάση που είχε ως κληρονομιά το μαγαζί αυτό από την βάση του τον Βαρδάρη.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Συνέλθετε στην Καλλιδοπούλου, διότι έχετε πλέον χαλάσει όλη την καλή εικόνα και πελατειακή βάση που είχε ως κληρονομιά το μαγαζί αυτό από την βάση του τον Βαρδάρη.

Εγώ πάντως αδυνατώ να πιστεψω οτι μία ωραία πρωία αποφάσισαν να αλλάξουν τροπάρι και να δυσαρεστήσουν-διώξουν όλο το πελατολόγιο που είχαν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.  Κάτι χοντρό θα έχει παιχτεί που εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω...

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Angel Spa Κρήνη, πολύ κοντά στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.

τηλ. 6944-***079
    6943-***566  (εφημερ. Αγγελιοφόρος)

Πολύ δυνατή εκεί η μελαχροινή η Ιωάννα.

Εντυπώσεις μου και για την Τσέχα σύντομα...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και γώ έχω μεταφέρει τα καλόπιστα παράπονά μου στον/ην υπεύθυνο/η και ιδιοκτήτη/τρια του μαγαζιού στην Καλλιδοπούλου. Δυστυχώς εκεί μέσα φαίνεται πώς "έχει χαθεί η μπάλλα" και κάθε κοπέλλα κάνει του κεφαλιού της στο δωμάτιο. Δυστυχώς συνάδελφε cena, που είσαι και νέος πελάτης διότι δεν προέρχεσαι από τον Βαρδάρη, οι κυρίες αυτές έχουν την εντύπωση ότι τα €50 ή και παραπάνω που δίνουμε για το μασάζ είναι "αυγά που τα γεννάμε". Σε αυτό το σημείο έχουν τεράστια ευθύνη τόσο οι υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού που μάλλον δεν έχουν τονίσει το παραπάνω στα κορίτσια. Έτσι είναι όμως, όταν το χρήμα έρχεται γρήγορα σε ζαλίζει, σε κάνει αλαζόνα και πιστεύεις ότι οι πελάτες πάντα θα θέλουν εσένα. Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα, ο πελάτης δεν είναι πρόβατο, τα 50ευρα και τα μπουρμπουάρ που ζητάτε για να γίνονται αυτονόητα πράγματα μέσα στο δωμάτιο, βγαίνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα έξω. Άσε που σε άλλα μαγαζιά τα παραπάνω δηλ. τουλάχιστον στριπτίζ στην εκτόνωση είναι αυτονόητα στο πρόγραμμα των κοριτσιών. Και μας το παίζετε παρθένες τώρα?

Οι πελάτες ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύετε για το τι παίζεται και υπάρχει μέσα στα δωμάτια, για αυτό και σας τιμωρεί με την αποχή του...

stofos  εγω το εχω πει και εχω ριξει μαυρη πετρα...
κακο πραγμα η αλλαζονια. και το να νομιζει η "κυρια" οτι ειναι αυτη και κανενας αλλος. το πως μιλαει για το μαγαζι της και για τα αλλα μαγαζια ειναι προκλητικο. νομιζει κανεις οτι διευθυνει τιποτα γεωθερμικες πηγες με εξωτικες γυναικες και κοκοφοινικες. οσο πιο ψηλα (νομιζεις) οτι ανεβαινεις ομως τοσο πιο πολυ ποναει η πτωση. το παρειστικο, δηθεν φιλικο, κλιμα δεν πειθει αλλο.
ξεχναει η ιδια σε ποσους πελατες τον ειχε παιξει οταν ηταν υπαλληλος στην Ολγας...

δεν εχει γινει τιποτα χοντρο απλα πηραν τα μυαλα τους αερα.

ασχετο: στο Βαρδαρη το δωματιο απεναντι απο την εξωπορτα παρακολουθειται απο την τουαλετα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ασχετο: στο Βαρδαρη το δωματιο απεναντι απο την εξωπορτα παρακολουθειται απο την τουαλετα...

+1, όπως και εσύ μπορείς από μέσα να δεις την γκόμενα που στολίζεται στον καθρέπτη!!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σε ποιο μαγαζι γινεται αυτο ακριβως....ωρες ειναι να βρεθουμε με "κομιστες dvd" και "εκβιαστες τυπου μακη-θεμου"

......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom