η μασαγια εχει τρεις μηνες που γυρισε πισω στην πατριδα της...
δεν αξίζει καθόλου η κοπέλα,καλούτσικη εμφάνιση αλλά από τα υπόλοιπα δεν το κατέχει το τόπι...δεν κάνει και owo,τι να την κάνεις...
η μασαγια εχει τρεις μηνες που γυρισε πισω στην πατριδα της...
και μια ενημέρωση για golden body...πήγα μόνο για το χώρο...πολυτέλεια,υδρομασάζ,τεράστιο δωμάτιο,θερμαινόμενη πολυθρόνα,ωραία εμπειρία...ξεχωρίζει με διαφορά από τα άλλα...και μετα μασάζ με φραπέ...η κοπέλα μία Μαρίνα,καλούτσικη γεματούλα,αλλά πολύ ψυχρή,αγενής θα έλεγα...ούτε κουβέντα δεν έβγαλε όση ώρα ήταν μέσα...όταν τέλιωσα,έφυγε χωρίς λέξη,λέω θα ξανάρθει να με ξεπροβοδίσει,να πει κάτι τέλος πάντων...τίποτα,εξαφανίστηκε...όταν πλήρωνα στο αφεντικό ήρθε για μπουρμπουάρ αλλά φυσικά δεν πήρε τίποτα...
και κάτι τελευταίο...υπερβολική χρήση κρέμας,στο τέλος είσαι σα μουνί,κολλάς παντού και δεν φεύγει εύκολα...
πάντως σαν εμπειρία καλύτερη από τα υπόλοιπα αξίζει,έστω και χωρίς περαιτέρω...γιατί αν είχε και φουλ,θα ήταν το τέλειο μέρος,αλλά δεν νομίζω να το άφηνε και πολυ η Αστυνομία να δουλέψει
dorian σε ευχαριστω για το μαθημα τοπονυμιων αλλα εννοω Κρηνη. στο angel spa...
Μπή μόρ σπασίφικ...Και κλεινοντας θα ηθελα οι κυριες στην Καλλιδοπουλου να δωσουν προσοχη σε καποιες λεπτομερειες , γιατι ειναι κριμα να χαλαει μια θετικη εικονα που υπαρχει για το μαγαζι .
Οκ, νόμιζα εννοούσες κάτι καινούργιο. Κοινώς τα ίδια συνεχίζονται...Εχει αναφερθει απο τον stofos , ελπιζω να ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις και οχι γενικη πολιτικη του μαγαζιου .
Οι υπευθυνες εχουν ακουσει την κριτικη μας και ευχομαι να επανελθουμε στα γνωστα .
Τα λεμε .
ΥΓ : Το κυριες δεν ηταν ειρωνικο/υποτιμητικο . Το εννοω .
Nατασσα!!!Παιδια πηγα χθες στο BODYSPA.Εκανα με την Νατασσα,μια ομορφουλα,με μακρυ μαλλι.Καλο το μασαζ,ο χορος αλλα τα χερια μου επρεπε να τα εχω κοντα μου και ΟΧΙ εκει που θα επρεπε!!!
Αυτο εαν αλλαζε,θα ειμουν πιο τακτικα εκει.
NataSHaNATΑΣΣΑ!!!
Και γώ έχω μεταφέρει τα καλόπιστα παράπονά μου στον/ην υπεύθυνο/η και ιδιοκτήτη/τρια του μαγαζιού στην Καλλιδοπούλου. Δυστυχώς εκεί μέσα φαίνεται πώς "έχει χαθεί η μπάλλα" και κάθε κοπέλλα κάνει του κεφαλιού της στο δωμάτιο. Δυστυχώς συνάδελφε cena, που είσαι και νέος πελάτης διότι δεν προέρχεσαι από τον Βαρδάρη, οι κυρίες αυτές έχουν την εντύπωση ότι τα €50 ή και παραπάνω που δίνουμε για το μασάζ είναι "αυγά που τα γεννάμε". Σε αυτό το σημείο έχουν τεράστια ευθύνη τόσο οι υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού που μάλλον δεν έχουν τονίσει το παραπάνω στα κορίτσια. Έτσι είναι όμως, όταν το χρήμα έρχεται γρήγορα σε ζαλίζει, σε κάνει αλαζόνα και πιστεύεις ότι οι πελάτες πάντα θα θέλουν εσένα. Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα, ο πελάτης δεν είναι πρόβατο, τα 50ευρα και τα μπουρμπουάρ που ζητάτε για να γίνονται αυτονόητα πράγματα μέσα στο δωμάτιο, βγαίνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα έξω. Άσε που σε άλλα μαγαζιά τα παραπάνω δηλ. τουλάχιστον στριπτίζ στην εκτόνωση είναι αυτονόητα στο πρόγραμμα των κοριτσιών. Και μας το παίζετε παρθένες τώρα?Εχει αναφερθει απο τον stofos , ελπιζω να ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις και οχι γενικη πολιτικη του μαγαζιου .
Οι υπευθυνες εχουν ακουσει την κριτικη μας και ευχομαι να επανελθουμε στα γνωστα .
Τα λεμε .
ΥΓ : Το κυριες δεν ηταν ειρωνικο/υποτιμητικο . Το εννοω .
Αυτό ξαναπέστο...Οι πελάτες ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύετε για το τι παίζεται και ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα στα δωμάτια
Συνέλθετε στην Καλλιδοπούλου, διότι έχετε πλέον χαλάσει όλη την καλή εικόνα και πελατειακή βάση που είχε ως κληρονομιά το μαγαζί αυτό από την βάση του τον Βαρδάρη.
stofos εγω το εχω πει και εχω ριξει μαυρη πετρα...Και γώ έχω μεταφέρει τα καλόπιστα παράπονά μου στον/ην υπεύθυνο/η και ιδιοκτήτη/τρια του μαγαζιού στην Καλλιδοπούλου. Δυστυχώς εκεί μέσα φαίνεται πώς "έχει χαθεί η μπάλλα" και κάθε κοπέλλα κάνει του κεφαλιού της στο δωμάτιο. Δυστυχώς συνάδελφε cena, που είσαι και νέος πελάτης διότι δεν προέρχεσαι από τον Βαρδάρη, οι κυρίες αυτές έχουν την εντύπωση ότι τα €50 ή και παραπάνω που δίνουμε για το μασάζ είναι "αυγά που τα γεννάμε". Σε αυτό το σημείο έχουν τεράστια ευθύνη τόσο οι υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού που μάλλον δεν έχουν τονίσει το παραπάνω στα κορίτσια. Έτσι είναι όμως, όταν το χρήμα έρχεται γρήγορα σε ζαλίζει, σε κάνει αλαζόνα και πιστεύεις ότι οι πελάτες πάντα θα θέλουν εσένα. Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα, ο πελάτης δεν είναι πρόβατο, τα 50ευρα και τα μπουρμπουάρ που ζητάτε για να γίνονται αυτονόητα πράγματα μέσα στο δωμάτιο, βγαίνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα έξω. Άσε που σε άλλα μαγαζιά τα παραπάνω δηλ. τουλάχιστον στριπτίζ στην εκτόνωση είναι αυτονόητα στο πρόγραμμα των κοριτσιών. Και μας το παίζετε παρθένες τώρα?
Οι πελάτες ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύετε για το τι παίζεται και υπάρχει μέσα στα δωμάτια, για αυτό και σας τιμωρεί με την αποχή του...
Συνέλθετε στην Καλλιδοπούλου, διότι έχετε πλέον χαλάσει όλη την καλή εικόνα και πελατειακή βάση που είχε ως κληρονομιά το μαγαζί αυτό από την βάση του τον Βαρδάρη.
ασχετο: στο Βαρδαρη το δωματιο απεναντι απο την εξωπορτα παρακολουθειται απο την τουαλετα...
εισαι και ματακιας.....+1, όπως και εσύ μπορείς από μέσα να δεις την γκόμενα που στολίζεται στον καθρέπτη!!!