Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (5 μέλη και 75 επισκέπτες)

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη .  ( το νουμερο στην λιστα ειναι λαθος )

Χωρος :
Ειναι ενα μικρο διαμερισμα , καταλληλα διαμορφωμενο . Δυο δωματια , ενα W.C. που εχει και ντουζ . Αυτο σημαινει οτι για να κανεις ντουζ πρεπει να βγεις εξω απο το δωματιο . Το ντουζ ειναι καθαρο , οπως και το δωματιο . Παρακαλειται η διευθυνση να αναβει περισσοτερο τα καλοριφερ . Και μια προσωπικη προτιμηση . Θελω το ραδιο να παιζει 1055 .

Προσωπικο :
Ευα : Υπευθυνη . Petite ξανθια που βαδιζει τα -αντα . Τιποτα ιδιαιτερο .
Λιλη : Η "περιφημη" ξανθομαλλουσα και μακρυμαλλουσα Τσεχα . Ωραια γυναικα .
Ιωαννα : Μελαχροινη Ελληνις . Ομορφη κοπελα με αρκετα καλο σωμα . Ικανοποιητικο μασαζ .

Μεχρι την επομενη φορα ,
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε . 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το angel spa το επισκέπτονται και γυναίκες, για αποτρίχωση κτλ.  Αν εσύ θεωρείς οτι είναι σωστό να γράφεις τα παραπάνω, όπως και την ακριβή του διεύθυνση, σε πληροφορώ οτι κάνεις λάθος...

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να γράφονται τόσο αναλυτικά...

Φιλικά πάντα

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Η λίστα συνεχίζεται με:

-Μαρτίου: μπριζόλα άμα σε ξέρουν, αλλιώς τρώς πετσέτα που είναι όλη δική σου  ;)

-Ίωνος Δραγούμη: μπριζόλα, ακόμη κι άν πας με στολή αστυνομικού!!!  :grin:

-Αργοναυτών, Καλαμαριά: παϊδάκια στα κάρβουνα (τις πιό πολλές φορές καμμένα)
στη μαρτιου δεν νομιζω να πεζει μπριζολα εκτος αν αλαξε.2φορες πηγα με το ζορι φραπε.καλη εντυποση λεω.
ιωνος δραγουμη ωπος του σηκωνετε του αφεντικου,ενστολος να παει μπορει να του δοσει μπριζολα,και απλο ανθρωπο πετσετα!2 φιλαρακια μου φαγαν πετσετα αυτη τη βδομαδα!βαρεθικα να συστηνο και να λεω τα ιδια και τα ιδια να πεσω στα αρχ..ια του αφεντικου.
Αργοναυτον,ασε!παϊδακια στα καρβουνα καλα θα ηταν.κλουβια αυγα στο πετρο-γκαζ!
εκει μεσα μονο :jerking:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Επειδη δεν βλεπω να μπορω να κοιμηθω ( ας οψεται το κοπροσκυλο απο διπλα ) , θα σου εξηγησω την διαφωνια μου :

Την διευθυνση μπορει να την μαθει κανεις με ενα απλο τηλεφωνο , υπαρχει αγγελια σε εφημεριδα . Επισης εχουν και μια αρκετα ευδιακριτη φωτεινη επιγραφη .
Η καρτα που εχω στα χερια μου , που εχεις και συ και οποιοσδηποτε αλλος/η εχει επισκευθει το μαγαζι γραφει μεταξυ αλλων "Μυοχαλαρωτικο,χαλαρωτικο Μασαζ" και μαλιστα αυτη η υπηρεσια ειναι ΠΡΩΤΗ και πανω απολες τις αλλες . Αρα , οπως μια γυναικα παει στο Angel Spa να κανει αποτριχωση ετσι και εγω παω να κανω μυοχαλαρωτικο μασαζ , μια υπηρεσια που το ιδιο το μαγαζι διαφημιζει οτι την παρεχει . Δεν κανω καμια αναφορα σε καφεδες , καλαμακια ή κοψιδια . Επιπροσθετα , δεν νομιζω οτι οι πελατισσες του συγκεκριμενου μαγαζιου μπαινουν στο φορουμ και μας διαβαζουν .

Θεωρω οτι η κριτικη μου δινει σε καποιον μια καλη εικονα του τι προκειται να συναντησει και κινηται στα ορια της ευπρεπειας .

Μεχρι την επομενη κριτικη ,
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

GIANNHS2

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε cena επειδη εγω θα ερθω για κανα δυο μερεσ στην πολη σας δεν μπορω να ψαξω ολα τα παραπανω μασατζιδικα.θα θελα κανα δυο με καλη περιποιηση και καλο χωρο

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ρε φιλαρακι CENA να ρωτήσω κατι ?Αυτο το aka τι σημαινει ?

* Παρακαλώ η γραφή μας με μικρούς χαρακτήρες

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Also Known As - ειναι τα συνθηματικα που χρησιμοποιουμε για να αναφερομαστε στα μαγαζια . Δηλαδη αν σε αλλη σελιδα δεις καποιος να αναφερεται σε Βουλγαρη να ξες οτι ειναι το Νο2 στον καταλογο .

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
οκ σε ευχαριστω δεν ξερο αγκλικα και δεν 8α το καταλαβενα ποτε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οκ σε ευχαριστω δεν ξερο αγκλικα και δεν 8α το καταλαβενα ποτε
"Γνωστό και ώς"  Αυτό σημαίνει
cena για το μαγαζί της Κρήνης διαφωνώ αλλά δεν θα βγεί άκρη οπότε δεν το συνεχίζω.  Μόνο σκέψου οτι το μαγαζί δεν είναι μόνο για άντρες, οι γυναίκες που πάνε έχουν παιδιά και το site έχει 38000 μέλη και βάλε...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα προβλημα . Kραταει ο καθενας την γνωμη του . Αν και νομιζω οτι απανταω διεξοδικα στο επιχειρημα σου .

Γενικα , θα ελεγα οτι δεν μενθουσιασε , οποτε δυσκολα να το ξαναεπισκευτω .

Αρα , παμε γιαλλα .

Μεχρι την επομενη κριτικη ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
το σκετο νετο π.χ μαρτιου δεν λεει τιποτα.....
τι φοβαστε μην δωσετε τον αριθμο και τρεξουν οι μπατσοι
πεταω και εγω ενα βουλγαρη 2ος οροφος και ενταξει...
τηλεφωνα μην δινεται απλα αλλα διευθηνση...πως θα το βρεις
εκτος και εαν εχεις χαρισματικα προσοντα και σου σηκωνετε οταν κοντευεις
καλη η ειρωνια σου φιλε αλλα οταν για τα μαγαζια αυτα που εχουν ειπωθει οι διευθυνσεις πολλακις δεν ειναι δυνατο καθε φορα που κποιος ποσταρει κατι να δινει τα πληρη στοιχεια. αντι να παιρνεις σβαρνα ολα τα θρεντ και να ζητας πληροφοριες μονο, καλυτερα καθησε να διαβασεις οσα εχουν γραφτει.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
και για τη Μαρτιου, πετσετα τελος...
Γενικα τελος η επιχειρηση που καποτε ηκμασε σε Ανθεων(2003)Αναληψη(εως 2006)και Μαρτιου
το προσωπικο δινει συνεντευξεις σε αλλα μαγαζια.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Δεν φτάνει που σου δίνουμε και πληροφορίες ειρωνεύεσαι κιόλας.Χαλάρωσε λιγάκι.  Είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε το νούμερο;  Ούτε οι ταξιτζήδες δεν το ξέρουν... Αν σ ενδιαφέρει ρωτάς και σου λέμε...
Μαρτίου είναι ανάμεσα β.όλγας και Δελφών, στο δεξί χέρι όπως ανεβαίνεις

Πρίν φτάσεις στην Πυροσβεστική θα σου έχει γίνει κάγκελο...
Μετά:  καλή πετσέτα
μετα το μασαζοκαλσον και τη θρυλικη πιστοντουζιερα η ΑΜΑΝ TELESHOPING  παρουσιαζει το μοναδικο GPS-COCK

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
δεν θελω να το παιζω δικηγορος κανενος. απλως πιστευω πως θα ηταν καλο για ολους μας να υπαρχει ενας πληρης καταλογος ολων των μαγαζιων που υπαρχουν. και εγω παρακολουθω το σαιτ καθημερινα ,και εγω εχω παει αν οχι σε ολα στα περισσοτερα αλλα θεωρω οτι ειναι καλο να υπαρχει κατι τετοιο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το angel spa το επισκέπτονται και γυναίκες, για αποτρίχωση κτλ.  Αν εσύ θεωρείς οτι είναι σωστό να γράφεις τα παραπάνω, όπως και την ακριβή του διεύθυνση, σε πληροφορώ οτι κάνεις λάθος...

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να γράφονται τόσο αναλυτικά...

Φιλικά πάντα
αν θυμασαι εσυ μου ειχες συστησει αυτο μαγαζι διακριτικα. κατα συμπτωση την Ευα την ηξερα. δεν ανεφερα τιποτα ολο αυτο το διαστημα για τους λογους που επικαλεισαι δικαιως.
ομως τον τελευταιο καιρο το ιδιο το μαγαζι αλλαξε οποτε ας μη στουθοκαμηλιζουμε. ειδικα μετα την ελευση της τσεχας η οποια βγαινει απο το δωματιο με το καλσον και το σουτιεν στο χερι δεν πιστευω να ειναι οτι καλυτερο για τις γυναικες πελατισσες.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δεν θελω να το παιζω δικηγορος κανενος. απλως πιστευω πως θα ηταν καλο για ολους μας να υπαρχει ενας πληρης καταλογος ολων των μαγαζιων που υπαρχουν. και εγω παρακολουθω το σαιτ καθημερινα ,και εγω εχω παει αν οχι σε ολα στα περισσοτερα αλλα θεωρω οτι ειναι καλο να υπαρχει κατι τετοιο.
καντον τοτε εσυ αφου λες οτι εχεις παει σε ολα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
συμβουλη προς οσους τους αρεσει το φουλ: