δεν ξερω ακριβη οδο αλλα δεν αναφερεται αυτο στους αμπελοκηπους. αν καποιος την ξερει την οδο ας την αναφερει για να προστεθει..Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :
1. Angel Spa : Σμυρνης 36 -38 , Κρηνη
2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )
3. Αργοναυτων ??? , Καλαμαρια
5. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )
6. Βασ. Ολγας ?? : ( aka πανω από Seven )
7. Body Relax : Εγνατίας ???
8. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126
9. Ιωνος Δραγουμη ???
10. Μαρτιου ???
11. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )
12. Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4 ( aka Πλ. Δημοκρατιας )
( v 1.2 )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
στη βουλγαρια σε ξενοδοχειο που εμενα ερχεται μια κυρια για μασαζ. η κυρια οπως μου αρεσε. milf με μεγαλο στηθος. αφου μου κανει ενα πολυ καλο μασαζ στην πλατη και στα ποδια απο πισω, με γυρναει απο μπροστα και ξεκιναει κατευθειαν να ρουφαει με το καλαμακι. οταν τελειωνω, συνεχιζει το μασαζ στα ποδια κανενα 5λεπτο ακομα. συγκλονιστικη εμπειρια. εχουν περασει 3 χρονια και ακομα το θυμαμαι!!!συμβουλη προς οσους τους αρεσει το φουλ:
Αλλαξτε τη σειρα των πραγματων...
πρωτα σεξ και μετα μασαζ...
δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε
και για τη Μαρτιου, πετσετα τελος...
Γενικα τελος η επιχειρηση που καποτε ηκμασε σε Ανθεων(2003)Αναληψη(εως 2006)και Μαρτιου
το προσωπικο δινει συνεντευξεις σε αλλα μαγαζια.
Δηλαδη δεν θα υπαρχει κανεις με με χαλαρωσει μετα την επισκεψη μου στην υποδοχη της πυροσβεστικης .
Και ειχα μια ελπιδα ...
Δινουν και βιογραφικο ? Θα ηθελα να το δω αυτο ...
Το δευτερο μαγαζι στο Πανοραμα τι λεει ? Ειναι ευκολη η προσβαση ? Εχουν το ιδιο προσωπικο ?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Tο προσωπικο δουλευει εκ περιτροπης στα δυο μαγαζιαΔηλαδη δεν θα υπαρχει κανεις με με χαλαρωσει μετα την επισκεψη μου στην υποδοχη της πυροσβεστικης .
Και ειχα μια ελπιδα ...
Δινουν και βιογραφικο ? Θα ηθελα να το δω αυτο ...
Το δευτερο μαγαζι στο Πανοραμα τι λεει ? Ειναι ευκολη η προσβαση ? Εχουν το ιδιο προσωπικο ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...αν πας μερικές σελίδες πίσω θα βρεις πληροφορίες για το συγκεκριμένο....Οταν υπαρχουν νεα δεδομενα , η λιστα θα ενημερωνεται . Εχουμε και μερικα ακομα , νονιζω . πχ Κωλεττη , προς Ster Γιαννιτσων . Οποιος ξερει ...
Οσο για το τι προσφερουν . Μεγαααααλη κουβεντα . Εν πολλοις , θα συμφωνησω με τον thesspunter . ;)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
...και βογκάει από το πρώτο λεπτόο filoxenoumenos εχει δικιο = η Τσεχα τα κανει ολα και συμφερει........
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Εχουν γραφτεί 80 σελίδες, διάβασε και θα βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου. 2η φορά που στο λέει κάποιος εδώ μέσα..θα κανει ρε παιδια κανενας και σε εμας γνωστο εαω τελικα αξιζει να παμε σε μασαντζιδικα η οχι
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
απάντησης ;)ερωτησης
σου παιζει μαλακια και βογκαει αυτη
η οταν καβαλαει το πασαλο κανει ηχητικα εφε
το κάνει από πρίν ενώ έπρεπε να το κάνει στη διάρκεια
Εχουν γραφτεί 80 σελίδες, διάβασε και θα βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου. 2η φορά που στο λέει κάποιος εδώ μέσα..
ok ρε φιλος
και εσυ οταν μπεις σε ενα φορουμ και ρωτισεις κατι σχετικο ελπιζω να σου πουν διαβασε απο την αρχη 80 σελιδες..
δυστοιχος τις διαβασα και τις 80 και δεν κατεληξα σε κατι σιγουρο
και μιας και ειδα καποιον ο οποιος εκανε σχετικη δημοσιευση ειπα να ρωτισω
τουλαχιστω εγω οσα ξερω για τα περιξ τα γραφω με την μια, δεν το παιζω "δυσκολη"
απάντησης ;)
το κάνει από πρίν ενώ έπρεπε να το κάνει στη διάρκεια
χεχε! οντως! βογγαει ακομη και σε ασχετες στιγμες....
Παντως καλυτερα απο καθολου
θα κανει ρε παιδια κανενας και σε εμας γνωστο εαω τελικα αξιζει να παμε σε μασαντζιδικα η οχι
στο θρεντ γραφουμε κυριως συγκριτικα, ωστε να μπορουμε τα μελη να βοηθηθουμε για το που ειναι καλυτερα ή εστω πιο ταιριαχτα για την ιδιοσυγκρασια του καθενα, και οχι για το αν αξιζει κανεις γενικα να παει στα μασατζιδικα, αν και καποιος, καλιστα θα μπορουσε να βγαλει και τετοια συμπερασματα.
Ειναι λοιπον και σχετικο και καθαρα υποκειμενικο το αν αξιζει να πας ή οχι.....
Τωρα αν θελεις να πας, νομιζω το angels spa ειναι -σχετικα παντα για τα δεδομενα της Θεσσαλονικης- καλη περιπτωση, οπως και το body spa αν θελεις καλυτερο σερβις ως προς το "σπα" και το μασαζ αλλα οχι ως προς το σεξ.
Τελος μπορει να ταιριαζει με τα γουστα σου και καποιο αλλο, οποτε διαβασε τις τελευταιες 20 σελιδες του θρεντ για να βγαλέις συμπερασμα...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
χαλαρωσε. διαβασε. επισκεψου. κρινεok ρε φιλος
και εσυ οταν μπεις σε ενα φορουμ και ρωτισεις κατι σχετικο ελπιζω να σου πουν διαβασε απο την αρχη 80 σελιδες..
δυστοιχος τις διαβασα και τις 80 και δεν κατεληξα σε κατι σιγουρο
και μιας και ειδα καποιον ο οποιος εκανε σχετικη δημοσιευση ειπα να ρωτισω
τουλαχιστω εγω οσα ξερω για τα περιξ τα γραφω με την μια, δεν το παιζω "δυσκολη"
Παιδια καλημερα,ειμαι καινούργιος εδω.
Μπορει καποιος να μου πει κανα μασατζιδικο που να αξίζει?εννοείτε να κανει κατι παραπάνω απο μασαζ.
Αν καποιος μπορει ας στείλει λεπτομέρειες με pm
ευχαριστώ
θα τα λεμε εδω
γεια σε ολους
* Παρακαλώ η γραφη μας με Ελληνικούς χαρακτήρες
Μπορει καποιος να μου πει κανα μασατζιδικο που να αξίζει?εννοείτε να κανει κατι παραπάνω απο μασαζ.
Αν καποιος μπορει ας στείλει λεπτομέρειες με pm
ευχαριστώ
θα τα λεμε εδω
γεια σε ολους
* Παρακαλώ η γραφη μας με Ελληνικούς χαρακτήρες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like