Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
τελικα μπορει καπιος συναδελφος να βοηθηση για το Angelspa

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :

1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
    Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα 

2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )

3. Αργοναυτων , Καλαμαρια

5. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )

6. Βασ. Ολγας  : ( aka πανω από Seven )

7. Body Relax : Εγνατια 

8. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126

9. Ιωνος Δραγουμη 42

10. Μαρτιου ( Μετα την Πυροσβεστικη )

11. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )

12. Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4  ( aka Πλ. Δημοκρατιας )

( v 1.3 )

karantis

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σας παρακαλω θα ηθελα και εγω αν ειναι δυνατον το τηλεφ. του  ANGEL SPA με pm ευχαριστω.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε σεις σταματήστε να λερώνετε το θρεντ με το να ζητάτε τηλέφωνα...
Στείλτε ένα pm και μπορεί κάποιος να σας απαντήσει...

viper1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δίκιο έχει ο thesspunter!. Δεν φτάνει που καποιος συνάδελφος είχε την καλοσύνη να κάνει μια λιστα με διευθύνσεις, ζητάτε και τηλέφωνα...... Μην είμαστε και πλεονέκτες.....

:grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δίκιο έχει ο thesspunter!. Δεν φτάνει που καποιος συνάδελφος είχε την καλοσύνη να κάνει μια λιστα με διευθύνσεις, ζητάτε και τηλέφωνα...... Μην είμαστε και πλεονέκτες.....

:grin:
Βρε καλώς το παιδί...
Καλως σε βρήκαμε
Βλέπω γράφτηκες προχθές
Τηλέφωνα απαγορεύονται στο forum

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάρα πολυ καλή η λίστα οφείλω να ομολογήσω.
Από που λέτε να ξεκινήσω μιας και δεν εχω ξαναπάει για χαλάρωση ;
Σκεφτόμουν για Βούλγαρη αν καταφέρω να το βρω.
Τι ώρες είναι πιο καλά;

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αφου μπορεσε και τα βρηκε ο υποφαινομενος , δεν ειναι δυσκολο .

Οσον αφορα τα τηλεφωνα : για μενα η καλυτερη προσεγγιση ειναι να πας ο ιδιος , να παρεις καρτουλα και να κλεισεις το ραντεβου σου . 

Τα λεμε ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :

1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
    Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα 

βλέπω καλά?άνοιξε μαγαζί στο Πανόραμα?και έχει και έξτρα?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
συναντησε τωρα τελευτεα
κανης καμια αλλαγη στις τιμες απο καληδοπουλου ?

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους...στην βουλγαρη πριν μια εβδομαδα εκανα  ''μασαζ΄΄ με τη  βικη..μετρια αλλα ακαποτο καλαμακι...και καλο μπορω να πω...την επομενη μερα με την τζινα νομιζω..καλη στα λογια,σε φτιαχνει εγκεφαλικα....και αυτη ακαποτο...αλλα πολυ αδυνατη ρε παιδια....εχει μια MILF μενια την λενε,,,,εχει παει κανεις μαζι της? μου αρεεσουν οι μεγαλες και λεω να δικομασω....αααα και κατι ακομη...πως την εχουν δει εκει στο βαρδαρη..πολυ extra παιζει....μπλουζα βγαζουν λεφτα θελουν,παντελονι κατεβαζουν λεφτα θελουν...κορμακι χαιδευεις λεφτα θελουν,,,αν τα βαλεισ συνολο θα μπορουσεσ να περασεισ 1 ωριτσα με ενα super μοντελο...αλλα εμεις φταιμε που τα δινουμε....αυτα αδερφια..αν και ειχα καιρο να γραψω παρακολουθουσα καθημερινα το forum..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ANGEL SPA ΚΑΙ 8ΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΜ
σας παρακαλω θα ηθελα και εγω αν ειναι δυνατον το τηλεφ. του   ANGEL SPA με pm ευχαριστω.

κάποιοι έκαναν διαφήμιση το συγκεκριμένο άγνωστο μαγαζί και μάλιστα πολλοί τσίμπησαν και άρχισαν να ζητάνε τηλέφωνα...
λοιπόν το μαγαζί είναι της πλάκας...μέτριος χώρος,μάπα γκόμενες και η Τσέχα που αναφέρθηκε δεν αξίζει φράγκο...αφήστε που οι άγνωστοι μάλλον τρώνε πετσέτα...
γενικά μακριά...δεν αξίζει ούτε ένα Ευρώ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
κάποιοι έκαναν διαφήμιση το συγκεκριμένο άγνωστο μαγαζί και μάλιστα πολλοί τσίμπησαν και άρχισαν να ζητάνε τηλέφωνα...
λοιπόν το μαγαζί είναι της πλάκας...μέτριος χώρος,μάπα γκόμενες και η Τσέχα που αναφέρθηκε δεν αξίζει φράγκο...αφήστε που οι άγνωστοι μάλλον τρώνε πετσέτα...
γενικά μακριά...δεν αξίζει ούτε ένα Ευρώ
WOB φίλε μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά την εμπειρία σου;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν σου φτάνει αυτό?...1,5 κοπέλα μία δηλαδή η τσέχα και μισή της υποδοχής που δεν ξέρω αν δουλεύει....η τσέχα χωρίς να είναι άσχημη δεν έχει τίποτα το τραβηχτικό,μια κοινή φάτσα...χώρος μετριότατος,ακούς τα πάντα από το δωμάτιο μουσική ομιλίες κλπ και μια φραπεδιά με το ζόρι...
αν πούμε ότι οι χοντρές της Ολυμπιάδος είναι το χειρότερο μαγαζί στην πόλη,αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν σου φτάνει αυτό?...1,5 κοπέλα μία δηλαδή η τσέχα και μισή της υποδοχής που δεν ξέρω αν δουλεύει....η τσέχα χωρίς να είναι άσχημη δεν έχει τίποτα το τραβηχτικό,μια κοινή φάτσα...χώρος μετριότατος,ακούς τα πάντα από το δωμάτιο μουσική ομιλίες κλπ και μια φραπεδιά με το ζόρι...
αν πούμε ότι οι χοντρές της Ολυμπιάδος είναι το χειρότερο μαγαζί στην πόλη,αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο....

συμπέρασμα...να προσέχετε ποιους ακούτε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους...στην βουλγαρη πριν μια εβδομαδα εκανα  ''μασαζ΄΄ με τη  βικη..μετρια αλλα ακαποτο καλαμακι...και καλο μπορω να πω...την επομενη μερα με την τζινα νομιζω..καλη στα λογια,σε φτιαχνει εγκεφαλικα....και αυτη ακαποτο...αλλα πολυ αδυνατη ρε παιδια....εχει μια MILF μενια την λενε,,,,εχει παει κανεις μαζι της? μου αρεεσουν οι μεγαλες και λεω να δικομασω....αααα και κατι ακομη...
δοκιμασα και εγω δυο φορες.
δεν μπορεσα καμια απο τις δυο να βρω τη μενια, ηταν με πελατη, οποτε τη μια ηταν κλεισμενη συνεχως και δε πηγα καν και την αλλη πηρα τη βικυ.
δε θα ελεγα πως ενθουσιαστηκα για να ξαναδωσω τοσα λεφτα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
wob καταλαβαίνω οτι πήγες angel spa και έφαγες πετσέτα, κατανοώ τη δυσαρέσκειά σου.  Σου λέω όμως οτι δεν είναι έτσι, η άλλη κοπέλα δουλεύει, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από την Τσέχα... Όσο για το τελευταίο που έγραψες "συμπέρασμα...να προσέχετε ποιους ακούτε", τί εννοείς;  Να μην ακούν κάποιοι ποιούς; αυτούς που γραφουν για φούλ; Γιατί;  Λένε ψέμματα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom