FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
η σαν τον αλλο το μπουφο που ελεγε οτι δουλευει σε κρατικη υπηρεσιαhalias αν ντυθείς αστυνόμος θα φάς μπριζόλα σίγουρα...
η σαν τον αλλο το μπουφο που ελεγε οτι δουλευει σε κρατικη υπηρεσιαhalias αν ντυθείς αστυνόμος θα φάς μπριζόλα σίγουρα...
ετσι ειναι!Stofos το μήλο μπορεί να πέσει κάπου αλλού;
καλημερα σε ολους
τα νεα απο angel spa ειναι καπος τελικα
ασ τα παρουμε απο την αρχη λοιπον
κληνω ραντεβου και παω
μου ανηξε η ηωαννα
αφου περιμενα κανα δεκαλεπτο στο δωματιο γιατι το ντουζ ηταν κατηλημενο
εκανα ντουζακι και περιμενα στο δωματιο
πρωτη παρατηρηση δεν με αφησαν να διαλεξω κοπελα
ηρθε απο μονη της η τσεχα
αντε καλα λεω δε γαμης
πρωτη φορα στο μαγαζι δεν πηραζη
ξαπλωνω και πεταω την πετσετα στην ποληθρονα
(παραληψη οσο περιμενα μετα το ντουζ να ερθει η κοπελα
ακουσα την ξανθια απο τη ρεσεψον να λεει κατι για απλο)
οποτε ξεκηναει το μασαζ στεγνο γιατι συχενομε τα λαδια και τις κρεμες
οση ωρα μου εκανε μασαζ αφηνα υπονοουμενα τα οπια η τσεχα τα καταλαβε 100%
μετα απο κανα τεταρτο μασαζ μου λεει "θες να γηρησεις ?"
βεβεος λεω (πιος τυφλος δε θελει το φως του ? )
και μεχρι να γυρισω την εχει κανει απο το δωματιο
πλακα μου κανει λεω
μονος μου θα ?
οποτε ακουω την τσεχα και το μωρο απο τη ρεσεψιον να ψηλοδιαφονουν για το πια θα ηταν η συνεχια με μενα
αποκλιετε λεει η ρεσεψιον και επηστρεφη η τσεχα
οποτε τ ησυνεχια μπορειτε να τη φανταστητε νομιζω
Π Ε Τ Σ Ε Τ Α
ναι εφαγα πετσετα
και οσο κι αν της ελεγα οτι δε χριαζετε οτι καλο θα ηταν να συνεχισουμε χωρις πετσετα κ.τ.λ
αυτη μου ελεγε οτι
"εγκω ντεν καταλαβενει "
και μολις την πιεσα λιγο παραπανω μου πεταει και ενα
" FINISH FINISH "
και την εκανε απο το δωματιο ενο δεν ειχε περασει ουτε μιση ωρα απο την ωρα που πηγα.
τα συμπερασματα δικα σας
Φιλε bullet73 το θέμα σου διαγράφηκε...Δεν χρειαζόταν να ανοίξουμε καινούργιο θέμα...ενα ποστ απλό ήταν αρκετό..
Κρίμα να τα γράφεις εσύ αυτά wob. H κριτική σου δεν έχει καμία σχέση με τα γραφόμενα στην παράθεση. Σε άλλα αναφέρεται ο bullet και σε άλλα εσύ!!!φίλε διάβασε πιο πίσω και τα δικά μου σχόλια,που είναι περίπου τα ίδια....το μαγαζί δεν αξίζει καθόλου,αλλά κάποιοι το διαφήμισαν και άλλοι άρχισαν να ζητάνε επίμονα τηλέφωνα....
αλλά και παραπάνω να έπαιζε,ο χώρος και η κοπέλα η ξυνισμένη τσέχα σου κόβουν τη διάθεση
...το θέμα είναι το μήλο να είναι πιό νόστιμο ...Stofos το μήλο μπορεί να πέσει κάπου αλλού;
o bullet γράφει για το γεγονός οτι έφαγε πετσέτα, κάτι που δεν έχει σχέση με τις υπηρεσίες του μαγαζιού άμεσα γιατί προφανώς δεν του της παρείχαν.φίλε επειδή είμαι πολύ παλιός στο άθλημα,έχω πετάξει άπειρα λεφτά σε μάπα ραντεβού...κι αυτά μες το παιχνίδι είναι...για 50 ευρώ δεν καίγομαι,απλά από τα ποστ του καθενός καταλαβαίνεις την αξιοπιστία του...
όσο για το ποστ, στο αντζελ σπα αναφέρεται ο bullet,στο ίδιο και γω...δεν κατάλαβα τι εννοείς
φίλε διάβασε πιο πίσω και τα δικά μου σχόλια,που είναι περίπου τα ίδια....το μαγαζί δεν αξίζει καθόλου,αλλά κάποιοι το διαφήμισαν και άλλοι άρχισαν να ζητάνε επίμονα τηλέφωνα....
αλλά και παραπάνω να έπαιζε,ο χώρος και η κοπέλα η ξυνισμένη τσέχα σου κόβουν τη διάθεση
o bullet γράφει για το γεγονός οτι έφαγε πετσέτα, κάτι που δεν έχει σχέση με τις υπηρεσίες του μαγαζιού άμεσα γιατί προφανώς δεν του της παρείχαν.
Εσύ γράφεις "και παραπάνω να έπαιζε δεν αξίζει" πράγμα που σημαίνει οτι αμφισβητείς την αξιοπιστία των (το γράφεις εξάλλου καθαρά στην παραπάνω παράθεση) διαφημιστών και τους προσάπτεις "δόλο".
Αυτό σου ζήτησα να διευκρυνίσεις.
Αλλο το ένα άλλο το άλλο