Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
λοιπον
επιδη ακρη δε βγενει με το angel spa
σημερα θα κανω μια αποπηρα και θα σας πω τις αποψεις μου

αντε παλι θα θησιαστω
για το μασαζ ρε γαμωτο
:rockon: :rockon: :rockon:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα στους συναδέλφους.

Ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ι. Δραγούμη.

Πήρα την νεαρή την καστανομάλλα την Ντίνα. Ευγενική και πρόσχαρη κοπέλλα με γλυκό πρόσωπο, ψηλή με καλό σώμα. Μασάζ ωραίο και διάρκειας σχεδόν μιας ώρας αφού όταν πήγα ήτανε χαλαρά από κίνηση και έτσι η κοπέλλα με περιποιήθηκε περισσότερο. Επιπλέον, το στοματικό πρόγραμμα που πήρα, πολύ καλό και υπομονετικό  ;). Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από το όλο πρόγραμμά της.

αυτά παιδιά από το μέτωπο...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Stofos το μήλο μπορεί να πέσει κάπου αλλού;

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους
τα νεα απο angel spa ειναι καπος τελικα
ασ τα παρουμε απο την αρχη λοιπον
κληνω ραντεβου και παω
μου ανηξε η ηωαννα
αφου περιμενα κανα δεκαλεπτο στο δωματιο γιατι το ντουζ ηταν κατηλημενο
εκανα ντουζακι και περιμενα στο δωματιο
πρωτη παρατηρηση δεν με αφησαν να διαλεξω κοπελα
ηρθε απο μονη της η τσεχα
αντε καλα λεω δε γαμης
πρωτη φορα στο μαγαζι δεν πηραζη
ξαπλωνω και πεταω την πετσετα στην ποληθρονα
(παραληψη οσο περιμενα μετα το ντουζ να ερθει η κοπελα
ακουσα την ξανθια απο τη ρεσεψον να λεει κατι για απλο)
οποτε ξεκηναει το μασαζ στεγνο γιατι συχενομε τα λαδια και τις κρεμες
οση ωρα μου εκανε μασαζ αφηνα υπονοουμενα τα οπια η τσεχα τα καταλαβε 100%
μετα απο κανα τεταρτο μασαζ μου λεει "θες να γηρησεις ?"
βεβεος λεω (πιος τυφλος δε θελει το φως του ? :grin: :grin:)
και μεχρι να γυρισω την εχει κανει απο το δωματιο
πλακα μου κανει λεω
μονος μου θα  :jerking:?
οποτε ακουω την τσεχα και το μωρο απο τη ρεσεψιον να ψηλοδιαφονουν για το πια θα ηταν η συνεχια με μενα
αποκλιετε λεει η ρεσεψιον και επηστρεφη η τσεχα
οποτε τ ησυνεχια μπορειτε να τη φανταστητε νομιζω
Π Ε Τ Σ Ε Τ Α :headbang: :headbang:
ναι εφαγα πετσετα
και οσο κι αν της ελεγα οτι δε χριαζετε οτι καλο θα ηταν να συνεχισουμε χωρις πετσετα κ.τ.λ
αυτη μου ελεγε οτι
"εγκω ντεν καταλαβενει "
και μολις την πιεσα λιγο παραπανω μου πεταει και ενα
" FINISH FINISH "
και την εκανε απο το δωματιο ενο δεν ειχε περασει ουτε μιση ωρα απο την ωρα που πηγα.

τα συμπερασματα δικα σας

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην ιων. δραγουμη εκτος απο την ερρικα υπαρχει και μια ελενα (ετσι ελεγαν αυτην που πηρα) ή ειναι το ιδιο προσωπο;

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
εχει κανις καμια καλη ιδεα για τωρα ? :helpplea:
ετσι για να παρω το αιμα μου πισο μετα τα χτεσινα :rockon: :rockon:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε bullet73 το θέμα σου διαγράφηκε...Δεν χρειαζόταν να ανοίξουμε καινούργιο θέμα...ενα ποστ απλό ήταν αρκετό..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλημερα σε ολους
τα νεα απο angel spa ειναι καπος τελικα
ασ τα παρουμε απο την αρχη λοιπον
κληνω ραντεβου και παω
μου ανηξε η ηωαννα
αφου περιμενα κανα δεκαλεπτο στο δωματιο γιατι το ντουζ ηταν κατηλημενο
εκανα ντουζακι και περιμενα στο δωματιο
πρωτη παρατηρηση δεν με αφησαν να διαλεξω κοπελα
ηρθε απο μονη της η τσεχα
αντε καλα λεω δε γαμης
πρωτη φορα στο μαγαζι δεν πηραζη
ξαπλωνω και πεταω την πετσετα στην ποληθρονα
(παραληψη οσο περιμενα μετα το ντουζ να ερθει η κοπελα
ακουσα την ξανθια απο τη ρεσεψον να λεει κατι για απλο)
οποτε ξεκηναει το μασαζ στεγνο γιατι συχενομε τα λαδια και τις κρεμες
οση ωρα μου εκανε μασαζ αφηνα υπονοουμενα τα οπια η τσεχα τα καταλαβε 100%
μετα απο κανα τεταρτο μασαζ μου λεει "θες να γηρησεις ?"
βεβεος λεω (πιος τυφλος δε θελει το φως του ? :grin: :grin:)
και μεχρι να γυρισω την εχει κανει απο το δωματιο
πλακα μου κανει λεω
μονος μου θα  :jerking:?
οποτε ακουω την τσεχα και το μωρο απο τη ρεσεψιον να ψηλοδιαφονουν για το πια θα ηταν η συνεχια με μενα
αποκλιετε λεει η ρεσεψιον και επηστρεφη η τσεχα
οποτε τ ησυνεχια μπορειτε να τη φανταστητε νομιζω
Π Ε Τ Σ Ε Τ Α :headbang: :headbang:
ναι εφαγα πετσετα
και οσο κι αν της ελεγα οτι δε χριαζετε οτι καλο θα ηταν να συνεχισουμε χωρις πετσετα κ.τ.λ
αυτη μου ελεγε οτι
"εγκω ντεν καταλαβενει "
και μολις την πιεσα λιγο παραπανω μου πεταει και ενα
" FINISH FINISH "
και την εκανε απο το δωματιο ενο δεν ειχε περασει ουτε μιση ωρα απο την ωρα που πηγα.

τα συμπερασματα δικα σας

φίλε διάβασε πιο πίσω και τα δικά μου σχόλια,που είναι περίπου τα ίδια....το μαγαζί δεν αξίζει καθόλου,αλλά κάποιοι το διαφήμισαν και άλλοι άρχισαν να ζητάνε επίμονα τηλέφωνα....
αλλά και παραπάνω να έπαιζε,ο χώρος και η κοπέλα η ξυνισμένη τσέχα σου κόβουν τη διάθεση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στο angel spa προφανώς την έχει πέσει τελευταία πολύ άσχετη πελατεία και τα κορίτσια έχουν φρικάρει και δεν ξέρουν πώς θα προφυλαχθούν.  Νομίζω οτι και εμείς εδω μέσα βάλαμε το χεράκι μας σε αυτό.  Οχι οτι δεν έβγαλαν τα μάτια τους και αυτές, με την πρόσληψη της Τσέχας (που μπορεί να είναι και ρωσίδα/μολδαβή) η οποία σουλατσέρνει ημίγυμνη σε διαδρόμους και σαλόνια

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
φίλε διάβασε πιο πίσω και τα δικά μου σχόλια,που είναι περίπου τα ίδια....το μαγαζί δεν αξίζει καθόλου,αλλά κάποιοι το διαφήμισαν και άλλοι άρχισαν να ζητάνε επίμονα τηλέφωνα....
αλλά και παραπάνω να έπαιζε,ο χώρος και η κοπέλα η ξυνισμένη τσέχα σου κόβουν τη διάθεση
Κρίμα να τα γράφεις εσύ αυτά wob.  H κριτική σου δεν έχει καμία σχέση με τα γραφόμενα στην παράθεση.  Σε άλλα αναφέρεται ο bullet και σε άλλα εσύ!!!

Επίσης η συνεχής σου αναφορά σε διαφήμιση του μαγαζιού από ορισμένους υπονοεί και δόλο από αυτούς.  Σε παρακαλώ να το διευκρυνίσεις

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε επειδή είμαι πολύ παλιός στο άθλημα,έχω πετάξει άπειρα λεφτά σε μάπα ραντεβού...κι αυτά μες το παιχνίδι είναι...για 50 ευρώ δεν καίγομαι,απλά από τα ποστ του καθενός καταλαβαίνεις την αξιοπιστία του...
όσο για το ποστ, στο αντζελ σπα αναφέρεται ο bullet,στο ίδιο και γω...δεν κατάλαβα τι εννοείς

billyaetos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα pls την διεύθυνση ή έστω και τηλέφωνο από Βούλγαρη όπως και angel spa Κρήνης.

;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
φίλε επειδή είμαι πολύ παλιός στο άθλημα,έχω πετάξει άπειρα λεφτά σε μάπα ραντεβού...κι αυτά μες το παιχνίδι είναι...για 50 ευρώ δεν καίγομαι,απλά από τα ποστ του καθενός καταλαβαίνεις την αξιοπιστία του...
όσο για το ποστ, στο αντζελ σπα αναφέρεται ο bullet,στο ίδιο και γω...δεν κατάλαβα τι εννοείς
o bullet γράφει για το γεγονός οτι έφαγε πετσέτα, κάτι που δεν έχει σχέση με τις υπηρεσίες του μαγαζιού άμεσα γιατί προφανώς δεν του της παρείχαν.
Εσύ γράφεις "και παραπάνω να έπαιζε δεν αξίζει" πράγμα που σημαίνει οτι αμφισβητείς  την αξιοπιστία των (το γράφεις εξάλλου καθαρά στην παραπάνω παράθεση) διαφημιστών και τους προσάπτεις "δόλο". 
Αυτό σου ζήτησα να διευκρυνίσεις.

Αλλο το ένα άλλο το άλλο

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
o bullet γράφει για το γεγονός οτι έφαγε πετσέτα, κάτι που δεν έχει σχέση με τις υπηρεσίες του μαγαζιού άμεσα γιατί προφανώς δεν του της παρείχαν.
Εσύ γράφεις "και παραπάνω να έπαιζε δεν αξίζει" πράγμα που σημαίνει οτι αμφισβητείς  την αξιοπιστία των (το γράφεις εξάλλου καθαρά στην παραπάνω παράθεση) διαφημιστών και τους προσάπτεις "δόλο". 
Αυτό σου ζήτησα να διευκρυνίσεις.
Αλλο το ένα άλλο το άλλο

απ οτι φαινεται εχουμε διαφορετικες αποψεις για διαφορετικα μαγαζια, κι αυτο δεν ειναι κακο. Σ΄εμενα αρεσαν οι υπηρεσιες του Angel Spa (και μου προσφερθηκαν στο φουλ...), και δεν μου αρεσαν αλλων μαγαζιων, σε αλλους δεν αρεσαν οι υπηρεσιες του εν λογω μαγαζιου ή απλα δεν τους προσφερθηκαν ολοκληρωμενες.
Οπως και ναχει αυτη ειναι η αξια του θρεντ, αρκει να γραφουμε αυτο που βιωσαμε και αν ειναι δυνατον συγκριτικα με αλλα παρομοια μαγαζια.
Διαφωνιες θα υπαρχουν γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
dorian εννοείται οτι θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αυτό συμβαίνει πάντα.  Αλλο αυτό όμως και άλλο το να τίθεται θέμα δόλου και αξιοπιστίας...

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πουθενα στους καταλογους δεν διαβασα για ενα μασατζιδικο που βρισκεται στην Εγνατια κοντα στην Καμαρα αν κανεις συναγωνιστης εχει καμια πληροφορια ας τη δωσει γιατι σκεφτομαι να το επισκεφτω (με βολευει η περιοχη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom