Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Επειτα απο την συνεχόμενη σπαρίλα που αιωρείται στην πόλη μας αποφάσισα να κινηθώ επειχηρηματικά.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αποφασισα λοιπόν να ανοίξω το δικό μου χώρο men's spa.

Στον χώρο μου θα υπάρχουν μασαζοκαρέκλες στις οποίες θα μπορείτε ναι ναι να κάθεστε χωρίς πετσετα και έπειτα από το 2ο ραντεβου (να γνωριστουμε πρώτα) θα σας δίνεται μαλακιστήρι από sex shop τεέυταίας τεχνολογίας καθώς και πλαστικές-φουσκωτές γκόμενες πάλι απο sex shop σημειώνωντας βέβαια πως θα μπορείτε να διαλέγετε μέσα από μια τεράστια γκαμα φουσκωτών υπάρξεων...!!!!! (την θέλω ξανθια μελαχρινή κοντη αδυνατη..)Βέβαια αν κάποιος έιναι συναισθηματικά δεμένος με κάποια κουκλα ναι μπορεί να φέρνει την δικιά του από το σπίτι.Τώρα πάλι ας περάσουμε στο άλλο ακρο...Αν κάποιος ερωτευτεί κάποια κουκλα θα μπορεί να την αποκτήσει για κάποιο χρονικο διαστημα (city tour δείπνο και τέτοια) και επειτα φυσικα να την επιστρέψει.
Κλείνωντας να δεσμευτώ πως πουθενα πουθενα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ CAMERAS.

Σας ευχαριστώ και πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω για τον χώρο τηλ διευθυνση κτλ κτλ

ΥΓ Οι κουκλες θα φουσκώνονται με ηλιον ετσι αμα την δαγκώσετε και αρχίσει να ξεφουσκώνει πολυ απλα ....θα γαμηθείετ να γελατε με τον εαυτο σας και την φωνη σας.

:think: :think: :think: :think:

angelos39

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
...καλησπέρα σε ολους τους συναγωνιστές..καινουργιος στο forum..
αλλα πολυ παλιος στα μασσατζιδικα
σαν "νεος" θελω να βοηθησω με την εμπερια μου  & τις ιδεες μου για την καλυτερη ποιοτητα παροχης  υπηρεσιων που μας προσφερουν αυτα τα γνωστα  μυοχαλαρωτικα κεντρα ( ο θεος να τα κανει ) αν δειτε στο εξωτερικο  πχ αυστρια, βελγιο ,ολλανδια κλπ το τι  ποικιλια με  "erotish massaze"  προσφερουν ,και τι ποιοτητα και αναλογο βεβαια τιμημα (που αξιζει να δωσεις).
εχω παρατηρησει σχεδον ολοι οι νεοι που μπαινουν στο φορουμ  κανουν και αναλογες ερωτησεις που ειναι παντα για καποιο τηλ απο καποιο χωρο κλπ.
θελω να πω οτι τα τηλ ειναι ευκολο να παρει ενας μια εφημεριδα εστω και δανικη και να δοκιμασει να τα βρει.
θα κανω 2 πολυ απλες και συντομες ερωτησεις.
1)εχω ακουσει οτι το πανοραμα εχει ενα angel spa.το εχει επισκευτει κανεις?παιζει κατι καλο?
2)αρχες του 2006 πριν περιπου 2 χρονια στους αμπελοκηπους (μ. αλεξανδρου) ειχα κανει μασσαζ με μια κοπελλα καστανοξανθη ωραιο προσωπο και σωμα  γυρω στα 22 (απο καποιο κοντινο χωριο της πολης ) γωργια το "ονομα " της με ωραιο φραπε χαδια χουφτωματα κλπ και πολυ εξυπηρετηση.
δεν την εχω ξαναδει ουτε εχω ακουσει καποιν να αναφερει το ονομα της.ξερει κανεις  αν δουλευει η την εχει δει καπου ? 

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Νομιζω οτι η πρωτη επαφη με το κεντρο μυοχαλαρωσης ειναι καλυτερα να γινεται αυτοπροσωπως και οχι τηλεφωνικως . Μετα παιρνεις καρτουλα που γραφει το τηλεφωνο , που συνηθως ειναι σταθερο και δεν υπαρχει σε εφημεριδα .

1. Οι κοπελες ειναι οι ιδιες με την κρηνη . Οσον αφορα το χωρο περιμενουμε καποιον να το επισκευθει να μας ενημερωσει .
2. Δεν ξερω ...

Μεχρι να ανεβει καποιος πανοραμα ...
Να υγειαινουμε ( ιδιως τα γριπωμενα μελη του φορουμ :) ) και να μυοχαλαρωνουμε .

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έξω οι κάμερες από γήπεδα και μασατζίδικα!!!

Συνάδελφοι, ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από Βούλγαρη; Την τελευταία βόλτα προς τα εκεί την έκανα πριν τις γιορτές και ανέφερα λεπτομερώς εντυπώσεις. Ίσως να πλησιάζει ο καιρός για την επόμενη...
γινεται ψιλοπανικος με τη μενια(milf).οταν πηγα δεν μπορεσα να τη δω καν.η απογευματινη βαρδια μετρια και οταν ξανατηλεφωνησα δεν μπορουσα να παρω τη μενια οποτε δεν πηγα καν

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
γινεται ψιλοπανικος με τη μενια(milf).οταν πηγα δεν μπορεσα να τη δω καν.η απογευματινη βαρδια μετρια και οταν ξανατηλεφωνησα δεν μπορουσα να παρω τη μενια οποτε δεν πηγα καν

Είναι δυνατόν, ρε pakara; Με έστειλες τώρα!!! Ανέφερα ότι γενικά μου άρεσε η Μένια όταν την δοκίμασα αλλά δεν είναι και κάτι το τρελό και μάλιστα η ηλικία της είναι εμφανής, κάποιοι από εδώ την χαρακτήρισαν ως πολύ μέτρια! Οπότε ή θα είναι σύμπτωση, ή απλά θα έχουν πέραση οι γκόμενες milf! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Καμιά άλλη που να σου άρεσε, ρε συνάδελφε; Παλιά ή καινούργια; Ανανεώθηκε το προσωπικό;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

το ότι κάποια στιγμή δεν μπόρεσες να τη δεις επειδή είχε ραντεβού,δεν σημαίνει ότι γίνεται και πανικός...η γυναίκα είναι μετριότατη και από εμφάνιση και από πρόγραμμα...καταρχήν δεν κάνει στοματικό χωρίς,οπότε χάνει αμέσως 50%...
δηλαδή αν δούλευε κανένα ct σε μασάζ στην πόλη μας,τι θα γινόταν?...ουρά από Βούλγαρη μέχρι το Βαρδάρι

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

Κεντρο Μυοχαλαρωσης στην Δραγουμη .

Ο χωρος ειναι αξιοπρεπης . Δυο δωματια διακοσμημενα στο concept του χωρου και κοινο , αλλα καθαρο W.C. - ντουζ .
Ντινα : Το μηλο της μηλιας . Στο ερωτημα αν ειναι νοστιμο , δεν μπορω να απαντησω .
Μαρια : Μια ψηλη , μελαχροινη και αρκετα ομορφη κοπελα . Εχει υφακι και βγαζει και μια ξινιλα . Μπορει να κανω λαθος , αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω για να το μαθω .
Κυρια Ερρικα ( ή Τζενη ) : Value for money . Μπορει ο χρονος να εχει αφησει τα σημαδια του πανω της , αλλα οι υπηρεσιες της ειναι εξαιρετες .

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .   

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως μπορήτε να μου πήτε το όνομα από την ιδιοκτήτρια από την Βασ. Όλγας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

Καποιες φορες γραφω λιγοτερα αποσα πρεπει , παρασυρομενος ισως απο την μυστικοπαθεια που στοιχειωνει αυτη την γωνια του φορουμ . Οι τιμες στην Δραγουμη ειναι λιγο τσιμπημενες , οποτε καντε μια ερωτηση πριν μπειτε μεσα . Και ρωτηστε και το τι ακριβως κανει καθε κοπελα γιατι μπορει να υπαρξουν δυσαρεστες εκπληξεις . Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι η αποδοση της Ερρικας στα προφορικα ειναι value for money .
Και κατι αλλο που πρεπει να προσεχουμε ειναι τα εξτραδακια . πχ εξτρα για να γδυθει κοπελα . Ο υποφαινομενος δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα να πληρωσει παραπανω για μια εξτρα υπηρεσια αρκει να το γνωριζει ΑΠΟ ΠΡΙΝ και να θεωρει την χρεωση μεσα στα ορια του λογικου .
Τετοιες πρακτικες εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου στην Καλιδοπουλου .
Οποιος εχει παρομοιες εμπειριες να τις καταθεσει να ξερουμε τι μας γινεται .

Μεχρι την επομενη φορα ...

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Μηπως ξερει καποιος την Ματινα από Βασ. ολγας πάνω από σεβεν?αξιζει?γιατι από εμφανιση ειναι πρωτη.και συγκεκριμένα, αφήνει ελεύθερα πιασίματα?ευχαριστω εκ των προτέρων.
Πριν λίγε μέρες επισκευτηκα το καταστημα στην Εγνατια 136.Εκανα με τη Χρύσα. Καλόυτσικο μασαζ, ελευθερα πιασιματα, παιχνιδιαρα και μετρια εμφανιση.50 ευρω.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Είναι δυνατόν, ρε pakara; Με έστειλες τώρα!!! Ανέφερα ότι γενικά μου άρεσε η Μένια όταν την δοκίμασα αλλά δεν είναι και κάτι το τρελό και μάλιστα η ηλικία της είναι εμφανής, κάποιοι από εδώ την χαρακτήρισαν ως πολύ μέτρια! Οπότε ή θα είναι σύμπτωση, ή απλά θα έχουν πέραση οι γκόμενες milf! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Καμιά άλλη που να σου άρεσε, ρε συνάδελφε; Παλιά ή καινούργια; Ανανεώθηκε το προσωπικό;
το θεμα ειναι οτι οι αλλες δεν αξιζουν: εγω πηρα βικη, που θα την χαρακτηριζα απλως φιλοτιμη,τιποτα ιδιαιτερο για τα χρηματα που δινεις.δεν ειναι και καμια πιτσιρικα.
ηταν και μια πιο νεα αλλα αρκετα γεματουλα.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Την Βίκυ την έχω δει και μου ψιλο-άρεσε. Αλλά το θέμα είναι ότι καταντήσαμε να σκάμε 100 ευρώ για την μετριότητα... Μου 'ρχεται να κάνω εμπάργκο στα πάντα, και ουσιαστικά από μία άποψη προς τα 'κει κινούμαι αφού πάω σχετικά σπάνια, αλλά δεν νομίζω να την παλέψω!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Την Βίκυ την έχω δει και μου ψιλο-άρεσε. Αλλά το θέμα είναι ότι καταντήσαμε να σκάμε 100 ευρώ για την μετριότητα... Μου 'ρχεται να κάνω εμπάργκο στα πάντα, και ουσιαστικά από μία άποψη προς τα 'κει κινούμαι αφού πάω σχετικά σπάνια, αλλά δεν νομίζω να την παλέψω!
εμφανισιακα βλεπετε.αλλου ειναι το προβλημα.
οταν ξεκινησες να γραφεις παλι για εμπαργκο δεν μιλουσες; αφου δεν μπορεις και θα ξανακυλησεις

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπερα !

Κεντρο Μυοχαλαρωσης στην Δραγουμη .

Μαρια : Μια ψηλη , μελαχροινη και αρκετα ομορφη κοπελα . Εχει υφακι και βγαζει και μια ξινιλα . Μπορει να κανω λαθος , αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω για να το μαθω .

καλησπέρα συνάδελφοι.

Παρ' όλο που και γώ είχα ενδοιασμούς από την φαινομενικά εκ πρώτης όψεως ψυχρή εικόνα στο πρόσωπο της Μαρίας, μέσα στο δωμάτιο η συμπεριφορά και το πρόγραμμα της κοπέλλας ήταν πολύ καλά.

Πολύ καλή στην κουβέντα, χαμογελαστή, καλό μασάζ, ελεύθερα χουφτώματα και στην εκτόνωση η κοπέλλα  αποκάλυψε το πολύ ωραίο σώμα της. Για μένα προσωπικά συνδύασε αποτελεσματικά την πολύ όμορφη εμφάνισή της με το πρόγραμμά της. Διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία.

Και όλα αυτά χωρίς να αφήσει πρίν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα κανένα υπονοούμενο για μπουρμπουάρ όπως και γώ μετά λύπης μου συνάδελφε cena έχω διαπιστώσει σε άλλα μαγαζιά από άλλες κοπέλλες που πετάνε τέτοιου είδους σπόντες χαλώντας από την ηλιθιότητά τους και την νοοτροπία της απληστίας-αρπαχτής που τις διακατέχει την τόσο καλή εικόνα των μαγαζιών που δουλεύουν. Είναι πολύ ωμό και αποκρουστικό όταν τα κορίτσια ζητάνε κατ' αυτόν τον τρόπο μπουρμπουάρ από τους πελάτες
και μάλιστα αν είναι δυνατόν για ένα στριπτίζ στην εκτόνωση, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι δεδομένο ώστε να χαϊδεύουμε γυμνό και να τελειώνουμε και εμείς όμορφα.

Οι τιμές στην Δραγούμη για τα προγράμματα μετά την εκτόνωση είναι όντως ακριβές, οπότε καλύτερα ρωτήστε την αντίστοιχη κοπέλλα πριν διαλέξετε πώς θα τελειώσετε.

Πάντως αν και δεν είμαι φάν των milf γενικά, η Έρρικα κάνει πράγματι μακράν το καλύτερο στοματικό  ;).

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
netronios η απάντηση στην πρώτη ερώτησή σου είναι ναι και στην δεύτερη όχι.

Ελπίζω να κατανοείς τον συσχετισμό

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η δεσποινης Λιλη το θεμα του μασαζ δεν το κατεχει . Οποτε οποιος θελει μπορει να το παρακαμψει .
Ομως στο υπολοιπο του προγραμματος η αποδοση της κρινεται ικανοποιητικη .

Μεχρι να μαθει η Λιλη μασαζ ...

ΥΓ : Και για οσους δεν διαβαζουν Cena ( εσενα με το πμ θα σε μαλωσω :) ) Λιλη ειναι η Τσεχα του Angel Spa .

Born

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες,τα μασατζηδικα(καινουργια λεξη!)ποτε ανοιγουν και ποτε κλεινουν?Απ΄οτι καταλαβα δν κανου full τουλαχιστων ολα και το ερωτημα μ ειναι αμα αξιζει να παει κανεις η απλως ειναι κατι το διαφορετικο(πχ να βγεις απ'την ρουτηνα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom