You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (12 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δες σελιδα 81
thanx
να προσθεσω και εγω μερικα στοιχεια. στην καλιδοπουλου πολλα καινουργια κομματια και μαλιστα στη δικια μου επισκεψη ηταν ολες παρουσες.(4.00 ωρα-6ή7 το συνολο των κοριτσιων). αλλες καλες αλλες κακες. γουστα ειναι αυτα.
οσον αφορα το γκολντεν σπα, εχω κανει καποιες επισκεψεις και νομιζω αν δεν ενδιαφερεσαι μετα το μασαζ για σεξ ειναι πολυ καλη περιπτωση. υπαρχει εκτονωση αλλα μεχρι εκει. προσωπικα καποιες φορες με ενδιαφερει αυτο. σε ολα τα υπολοιπα (χωρος-συμπεριφορα-εμφανιση κοριτσιων-προγραμματα) ειναι πολυ καλα. αξιζει για εμπειρια!!
οσον αφορα το γκολντεν σπα, εχω κανει καποιες επισκεψεις και νομιζω αν δεν ενδιαφερεσαι μετα το μασαζ για σεξ ειναι πολυ καλη περιπτωση. υπαρχει εκτονωση αλλα μεχρι εκει. προσωπικα καποιες φορες με ενδιαφερει αυτο. σε ολα τα υπολοιπα (χωρος-συμπεριφορα-εμφανιση κοριτσιων-προγραμματα) ειναι πολυ καλα. αξιζει για εμπειρια!!
γιατι τρωω φολα εγω απο την συγκεκριμενη??? στο μαγαζι πηγαινα απο πριν που ηταν στην τραπεζουντος. οταν πηγαν εκει (με εβιτα και ολες τις υπολοιπες) τρωω κανονικα μια φορα με μασαγια και μια με μια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα. παω μετα απο καιρο (και αφου εχουν φυγει οι αλλες) και με ταιζει φολα δυο συνεχομενες φορες η συγκεκριμενη. τι να πω?? εμενα μου αρεσει αυτο το στυλ γυναικας. δεν ξερω μεχρι που φτανει και αν το παει καλα στα επομενα κομματια αλλα σαν πρωτη εντυπωση μου αρεσει.(γουστα). λετε να δοκιμασω και τριτη φορα???Για βουλγαρη και μενια εχω αρνητικη αποψη αναφορικα με τα εξτρα που ζηταει για να δειξει τα πατσοκοιλια της, αλλα πολυ θετικη για μια χριστινα ουκρανη που ειχα πετυχει πριν τα χριστουγεννα, ψηλη ξανθια απιστευτη.κατι αλλα υπερβαρα που ειδα μου εκοψαν την ορεξη.
φιλικοι χαιρετισμοι
για μενια μιλαω!!!!γιατι τρωω φολα εγω απο την συγκεκριμενη??? στο μαγαζι πηγαινα απο πριν που ηταν στην τραπεζουντος. οταν πηγαν εκει (με εβιτα και ολες τις υπολοιπες) τρωω κανονικα μια φορα με μασαγια και μια με μια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα. παω μετα απο καιρο (και αφου εχουν φυγει οι αλλες) και με ταιζει φολα δυο συνεχομενες φορες η συγκεκριμενη. τι να πω?? εμενα μου αρεσει αυτο το στυλ γυναικας. δεν ξερω μεχρι που φτανει και αν το παει καλα στα επομενα κομματια αλλα σαν πρωτη εντυπωση μου αρεσει.(γουστα). λετε να δοκιμασω και τριτη φορα???
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δοκιμασε!εγω την πρωτη φορα ειχα εκτονωση και προταση για συνεχεια αλλα την αρνηθηκα.μαλιστα για να σου πω την αληθεια πρωτη φορα πηγαινα εκει, χωρις συστασεις αλλα μπηκα κατευθειαν στο ψητο (πολυ απελπισια εκεινες τις μερες) και η κοπελα στην εισοδο μου εδειξε τρεις κοπελες, λεγοντας μου οτι φουλ κανουν μονο δυο, εκ των οποιων η μια ηταν η μενια. με αυτην εριξα πολυ γελιο, πολυ ανετο κλιμα, εμεινε ημιγυμνη και ηθελε να συνεχισουμε, μολις δε αρνηθηκα μου ζητησε εξτρα 20 ευρω.
για γκολντενμποντυ ποσο πανε οι τιμες και τι κολπα παιζουν?προτεινεις καμια συγκεκριμενη κοπελα?
για γκολντενμποντυ ποσο πανε οι τιμες και τι κολπα παιζουν?προτεινεις καμια συγκεκριμενη κοπελα?
70-80-90 ειναι οι τιμες. αναλογα με το προγραμμα μασαζ που θα ακολουθησεις. δεν μπορω να προτεινω κοπελα γιατι πρωτον δεν τις εχω δει ολες και δευτερον δεν θυμαμαι ονοματα.δοκιμασε!εγω την πρωτη φορα ειχα εκτονωση και προταση για συνεχεια αλλα την αρνηθηκα.μαλιστα για να σου πω την αληθεια πρωτη φορα πηγαινα εκει, χωρις συστασεις αλλα μπηκα κατευθειαν στο ψητο (πολυ απελπισια εκεινες τις μερες) και η κοπελα στην εισοδο μου εδειξε τρεις κοπελες, λεγοντας μου οτι φουλ κανουν μονο δυο, εκ των οποιων η μια ηταν η μενια. με αυτην εριξα πολυ γελιο, πολυ ανετο κλιμα, εμεινε ημιγυμνη και ηθελε να συνεχισουμε, μολις δε αρνηθηκα μου ζητησε εξτρα 20 ευρω.
Καλησπερα σε ολους
μετα απο καιρο λεω να συνδραμω και εγω στην πληροφορηση σας
Για Ι.Δραγουμη Πριν καιρο ειχα δει εκει και μια ψηλη με καρε μαλακι και φραντζα, ομορφουλα, για την οποια ομως ακουγονται ασχημα σχολια απο τις συναδελφους της, οποτε ας ενημερωσει οποιος γνωριζει σχετικα.
Καλιδοπουλου: χθεσινη επισκεψη μονο μια κωνσταντινα διαθεσιμη,νεαρη, μελαχρινη, συμπαθητικη.δεν πηρα γιατι πηγαινα για μασαγια...
φιλικοι χαιρετισμοι
για την Μαρία στην Ι. Δραγούμη, είναι πιο αισθησιακή στο πρόγραμμά της.
για την καινούργια προχθεσινή άφιξη στην Καλλιδοπούλου δυστυχώς παλιά μάλλον - ούτε εγώ πέτυχα την κοπέλλα - . Ελπίζουμε πλέον σε νέες αφίξεις στην Καλλιδοπούλου ώστε να ανανεωθεί περαιτέρω το προσωπικό.
Το ίδιο δηλ. περί νέων αφίξεων, ευελπιστούμε σύντομα και για το κεντρικό μαγαζί στον Βαρδάρη.
πριν απο μερικες μερες επισκεφθηκα το βαρδαρη πρωτη φορα.
χτυπαω το κουδουνι και μου ανοιγει μια μ....αρα υπευθηνη της βαρδιας.μετα τις συστασεις, πηγα συστημενος μου δειχνει τα κοριτσια ολες μεγαλων κυβικων για τα γουστα μου.
τις λεω δεν εχει τιποτα σε μικρα κυβικα μου λαιει για την λενα που θα ερχοταν ομως σε 2 ωρες περιπου. φευγω αφου κλεινω ραντεβου και επιστρεφω μετα απο 2 ωρες.μπαινω στο δωματιο κανω το ντουζακι και περιμενω.μετα απο λιγω ερχεται και η λενα σκετη καβλα ντυμενη.φορουσε
μαυρο σορτσακι κοντο μποτουλες σκετη καβλα.μετα απο 2-3 λεπτα με τα τυπικα αρχιζει το μασσαζ για μενα προσωπικα καλο και αισθησιακο.και μετα μου προσφερε εναν απο τους καλυτερους φραπεδες που μου εχουν κανει.μετα απο λιγες μερες πηγα ξανα και μια απο τα ιδια αν μπορει καποιος συναδελφος να με ενημερωσει με πμ για λενα για αν...
η υπευθηνει βεβαια με ειχε ενημερωσει οτι δεν....
χτυπαω το κουδουνι και μου ανοιγει μια μ....αρα υπευθηνη της βαρδιας.μετα τις συστασεις, πηγα συστημενος μου δειχνει τα κοριτσια ολες μεγαλων κυβικων για τα γουστα μου.
τις λεω δεν εχει τιποτα σε μικρα κυβικα μου λαιει για την λενα που θα ερχοταν ομως σε 2 ωρες περιπου. φευγω αφου κλεινω ραντεβου και επιστρεφω μετα απο 2 ωρες.μπαινω στο δωματιο κανω το ντουζακι και περιμενω.μετα απο λιγω ερχεται και η λενα σκετη καβλα ντυμενη.φορουσε
μαυρο σορτσακι κοντο μποτουλες σκετη καβλα.μετα απο 2-3 λεπτα με τα τυπικα αρχιζει το μασσαζ για μενα προσωπικα καλο και αισθησιακο.και μετα μου προσφερε εναν απο τους καλυτερους φραπεδες που μου εχουν κανει.μετα απο λιγες μερες πηγα ξανα και μια απο τα ιδια αν μπορει καποιος συναδελφος να με ενημερωσει με πμ για λενα για αν...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 429
- Πόντοι
- 26
πριν απο μερικες μερες επισκεφθηκα το βαρδαρη πρωτη φορα.
Καλημερα .Πηγα και εγω με την Λενα αρκετες φορες.Ειναι οπως τα λες,τελιος φραπες αλλα εωσ εκει!!!
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και αν μπορει να υπενθυμισει καποιος που ειναι αυτο στη βαρδαρι
Για την Βούλγαρη που αναφέρθηκε λίγο νωρίτερα, εκπλήσσομαι κι εγώ που τις περισσότερες φορές που έχω πάει μέσα στις κοπέλες που ήταν διαθέσιμες υπήρχε και μία παχουλή, αλλά μιλάμε για υπερβολικά παχουλές (κοινώς: υπέρβαρες, χοντρές, φάλαινες κλπ.), όχι απλά για κοπέλες με πιασήματα... Οπότε απορώ κι εγώ γιατί έχουν τέτοιες κοπέλες...; Για ξεκάρφωμα στους μπάτσους; Ή υπάρχουν όντως συναγωνιστές που γουστάρουν τις XXL γκόμενες; Μην ντρέπεστε, εκφραστείτε ελεύθερα, όλα τα γούστα είναι σεβαστά
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
φιλε τζον χοσαδα πιασανε πελατια και το πανε για prive το μαγαζι.με εναν που μιλισα και τον γνωρισα τυχαια εξω συναγωνιστης των μασατζιδικον με ειπε οτι εκει μεσα πριν 2βδομαδες που πηγε ειχε μουναρες κατσε καλα!!!αυτα.Για την Βούλγαρη που αναφέρθηκε λίγο νωρίτερα, εκπλήσσομαι κι εγώ που τις περισσότερες φορές που έχω πάει μέσα στις κοπέλες που ήταν διαθέσιμες υπήρχε και μία παχουλή, αλλά μιλάμε για υπερβολικά παχουλές (κοινώς: υπέρβαρες, χοντρές, φάλαινες κλπ.), όχι απλά για κοπέλες με πιασήματα... Οπότε απορώ κι εγώ γιατί έχουν τέτοιες κοπέλες...; Για ξεκάρφωμα στους μπάτσους; Ή υπάρχουν όντως συναγωνιστές που γουστάρουν τις XXL γκόμενες; Μην ντρέπεστε, εκφραστείτε ελεύθερα, όλα τα γούστα είναι σεβαστά
αλλα μην πατε σε αυτα τα μαγαζια ρεεεε.
εγω τελευταια επιασα γκομενακη καλο και ξεκοψα λιγο
Φίλε γουστάκια, έχεις ένα δίκιο από διάφορες πλευρές, αλλά δυστυχώς είμαστε εθισμένοι στον αγοραίο έρωτα. Εγώ και σε περιόδους που είχα γκόμενες συνέχιζα να ψάχνομαι, ειδικά όταν έπεφτα σε γκόμενα που ήταν χάλια στο σεξ (και μου συνέβαινε συχνά).
Όμως μου φαίνεται ότι το να είμαστε λάτρεις του αγοραίου έρωτα στην θεσσαλονίκη είναι σαν να είμαστε λάτρεις των καλοκαιρινών σπορ στην Νορβηγία...
Οπότε προσωπικά, έτσι όπως έχω χαμηλό μπάτζετ και δεν βλέπω και καλύτερη λύση, κατέληξα στο που και που να κάνω και καμια επίσκεψη σε μασατζίδικο, και παράλληλα ελπίζω σε καλύτερες μέρες
Όμως μου φαίνεται ότι το να είμαστε λάτρεις του αγοραίου έρωτα στην θεσσαλονίκη είναι σαν να είμαστε λάτρεις των καλοκαιρινών σπορ στην Νορβηγία...
Οπότε προσωπικά, έτσι όπως έχω χαμηλό μπάτζετ και δεν βλέπω και καλύτερη λύση, κατέληξα στο που και που να κάνω και καμια επίσκεψη σε μασατζίδικο, και παράλληλα ελπίζω σε καλύτερες μέρες
καλημερα! λειπω καιρο απο θεσσαλονικη και εχω χασει πολλα απο οτι φαινεται!υπαρχει τροπος να βρω το body free ηταν παλια στην ν.εγνατια αν μιλαμε για το ιδιο. δεν θυμαμαι ακριβως που ομως. μπορει να με βοηθησει καποιος φιλος?
η δημητρα απο καλαμαρια που πηγε?
μπορεις μηπως να με βοηθησεις φιλε?καλημερα! λειπω καιρο απο θεσσαλονικη και εχω χασει πολλα απο οτι φαινεται!υπαρχει τροπος να βρω το body free ηταν παλια στην ν.εγνατια αν μιλαμε για το ιδιο. δεν θυμαμαι ακριβως που ομως. μπορει να με βοηθησει καποιος φιλος?