xronhs18gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Για Βασ. Όλγας 44 μπορεί να μου δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες με ένα pm; Πήγα πριν από καιρό για πρώτη φορά αλλά...........
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
ακομα βρε να αλλαξεις αβαταρ,θα σε μαλωσωΓια Βασ. Όλγας 44 μπορεί να μου δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες με ένα pm; Πήγα πριν από καιρό για πρώτη φορά αλλά...........![]()
![]()
....ωπ...Ντραμ μπερδευτηκα...ποιος ειναι ποιος?Σου εκλεψαν το αβαταρ σου φιλε!Η εισαι ο ιδιος με αλλο nick?ακομα βρε να αλλαξεις αβαταρ,θα σε μαλωσω
ναι ρε φιλε καποιος το χρησιμοποιει και δεν απανταει στα μηνυματα που του στειλα,εγω παντως αυτη δεν την αλλαζω,εσυ οπου βλεπεις το ονομα απαντας παντως να ξερεις....ωπ...Ντραμ μπερδευτηκα...ποιος ειναι ποιος?Σου εκλεψαν το αβαταρ σου φιλε!Η εισαι ο ιδιος με αλλο nick?![]()
πηρα την Βικυ την προηγουμενη βδομαδα!Τελικά, συνάδελφοι, έχουμε κανένα update για Βούλγαρη; Ξέρουμε ποιες κοπέλες είναι εκεί αυτό τον καιρό; Λέω να σπάσω το εμπάργκο μου γιατί δεν την παλεύω και πολύ...
λοιπον: τζινα χαλια, βικυ χαλια, αλλες δυο υπερβαρες.προσωπικη γνωμη: αυτο στη βουλγαρη εχει μεινει πολυ πισω!εχω δοκιμασει τις δυο πρωτες, βαριοντουσαν τη ζωη τους και θελαν και φουλ.με τις αλλες δυο τρομαξα που τις ειδα και ουτε που το σκεφτηκα
Χάλια πράμα στη βούλγαρη...έτσι είναι φίλε ακριβώς...ποτέ αυτό το μαγαζί δεν είχε κάτι πραγματικά καλό,ούτε σε όλα τα προηγούμενα μέρη που έκανε βόλτες,Κηφισιά κλπ...και άλλοι μιλάνε για μουνάρες!!!....ή είναι του μαγαζιού ή είχαν καιρό να γαμήσουν....
Εγώ γενικά είχα καλές προηγούμενες εντυπώσεις από Βούλγαρη. Και η Μασάγια μου άρεσε και η Σίσυ και η Μένια. Αλλά η τελευταία εμπειρία με Βίκυ ήταν απογοητευτικότατη!
Αλλά δεν έχω πάει σε άλλο μασατζίδικο να συγκρίνω, και ίσως θα έπρεπε να το ψάξω επιτέλους, αλλά κάποιοι συνάδελφοι που έχουν δοκιμάσει πολλά μασατζίδικα μου είπαν ότι αυτό είναι από τα καλύτερα και έτσι δεν έκανα γενικότερη ψακτική. Την επόμενη φορά όμως...
οχι και τραβελια ρε αδερφε,καλυτερα χοντρη,ασχημη και αγενης,απλα δε ξαναπας,με τους αλλους σου ερχεται αναγουλα.μηπως θα επρεπε να σκεφτουν κατι νεο οι κυριοι, κυριες ιδιοκτητριες.Απο το να εχουν καποιες χοντρες και ασχημες, αγενεις και ασχετες με το ολο θεμα 25χρονες ή κυριες ανω των 35, οι οποιες το μονο που θελουν ειναι 100 με 120 ευρω για φουλ, αλλιως δεν βγαζουν ουτε καλτσα, θα προτιμουσα να μου κανουν μασαζ τραβελια.Και μιλαω σοβαρα, παρολο που δεν ειμαι του σπορ.Κάθε φορα απογοητευομαι και λεω να μην ξαναπατησω,αλλα οπως ειπε και ο συναδελφος, η περιεργεια με ωθει στην αθετηση των οσων λεω.όλο περιμενω κατι καινουργιο να δω, που με 50 ευρα θα εχει διαθεση για ενα καλο μασαζ και τα επομενα.Τι λετε?