Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Για Βασ. Όλγας 44 μπορεί να μου δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες με ένα pm; Πήγα πριν από καιρό για πρώτη φορά αλλά........... :uglystupid: :helpplea:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Τα μασατζιδικα δεν ειναι στουντιο : πας , πληρωνεις ,  :knockinb:
Θελει λιγο προσεκτικο χειρισμο , για να εχεις το μεγιστο των υπηρεσιων .

Παντως το συγκεκριμενο μαγαζι , αν ηταν στην Αθηνα θα κατατασοταν στο μεγαλο thread ...  ;)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά, συνάδελφοι, έχουμε κανένα update για Βούλγαρη; Ξέρουμε ποιες κοπέλες είναι εκεί αυτό τον καιρό; Λέω να σπάσω το εμπάργκο μου γιατί δεν την παλεύω και πολύ...

Επισκέπτης
....ωπ...Ντραμ μπερδευτηκα...ποιος ειναι ποιος?Σου εκλεψαν το αβαταρ σου φιλε!Η εισαι ο ιδιος με αλλο nick? :2funny:
ναι ρε φιλε καποιος το χρησιμοποιει και δεν απανταει στα μηνυματα που του στειλα,εγω παντως αυτη δεν την αλλαζω,εσυ οπου βλεπεις το ονομα απαντας παντως να ξερεις

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά, συνάδελφοι, έχουμε κανένα update για Βούλγαρη; Ξέρουμε ποιες κοπέλες είναι εκεί αυτό τον καιρό; Λέω να σπάσω το εμπάργκο μου γιατί δεν την παλεύω και πολύ...
πηρα την Βικυ την προηγουμενη βδομαδα!
Οι εντυπωσεις ειναι μαλλον θετικες, χωρις να ενθουσιαστω και να πω "αμαν ποτε θα ξαναπαω"
Καλο σωμα με ωραια ποδια, σχετικα αβυζη (νο 1 με 2), πανω απο 30.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Thanks, ρε dorian! Κι εγώ ήθελα να πάρω την Βίκυ κάποια στιγμή, κυρίως επειδή αυτή μου είχε κάνει το μασάζ την πρώτη φορά που πήγα χωρίς να προχωρήσει παραπάνω, οπότε μου έμεινε η επιθυμία να την δοκιμάσω στο "πλήρες".
Απλά αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει και τίποτα καινούργιο και δυναμικό

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι, επιστρέφω με ενημέρωση από Βούλγαρη. Τελικά δεν πέτυχα τίποτα καινούργιο και δυναμικό. Οι επιλογές μου ήταν η Βίκυ, μια άλλη κοπέλα που δεν την είχα ξαναδεί (Τζίνα την λέγανε νομίζω) και άλλη μία υπέρβαρη κοπελιά (η τρίτη που βλέπω στο συγκεκριμένο μαγαζί).

Σκέφτηκα την Τζίνα αλλά τελικά προτίμησα την Βίκυ λόγω απωθημένου. Δυστυχώς όμως ήτανε μόνο θέμα απωθημένου, γιατί κατά τα άλλα με απογοήτευσε. Ο φραπές μέτριος, το καλαμάκι μέτριο, και το φουλ μετριότατο. Ειδικά σε κάποιες στιγμές όπως μου έπιανε το τέτοιο ήταν σαν να ήθελε να το ξεχειλώσει... Ακόμα χειρότερο ήταν ότι λειτουργούσε τελείως τυπικά, χωρίς ίχνος ερωτισμού, σε καμία περίπτωση δεν μου είχε βγάλει την καύλα που μου είχε βγάλει παλιότερα η Σίσυ αλλά και πιο πρόσφατα η Μένια. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η κοπέλα ήταν φιλότιμη και είχε κάθε καλή διάθεση, αλλά δεν μου έκανε το "κλικ". Αλλά και εμφανησιακά δεν με ικανοποίησε, όπως είπε και ο dorian.

Μάλλον μέτριες εντυπώσεις. Κρίμα που δεν την παλεύω στο να κρατήσω το εμπάργκο μου!

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον: τζινα χαλια, βικυ χαλια, αλλες δυο υπερβαρες.προσωπικη γνωμη: αυτο στη βουλγαρη εχει μεινει πολυ πισω!εχω δοκιμασει τις δυο πρωτες, βαριοντουσαν τη ζωη τους και θελαν και φουλ.με τις αλλες δυο τρομαξα που τις ειδα και ουτε που το σκεφτηκα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λοιπον: τζινα χαλια, βικυ χαλια, αλλες δυο υπερβαρες.προσωπικη γνωμη: αυτο στη βουλγαρη εχει μεινει πολυ πισω!εχω δοκιμασει τις δυο πρωτες, βαριοντουσαν τη ζωη τους και θελαν και φουλ.με τις αλλες δυο τρομαξα που τις ειδα και ουτε που το σκεφτηκα

έτσι είναι φίλε ακριβώς...ποτέ αυτό το μαγαζί δεν είχε κάτι πραγματικά καλό,ούτε σε όλα τα προηγούμενα μέρη που έκανε βόλτες,Κηφισιά κλπ...και άλλοι μιλάνε για μουνάρες!!!....ή είναι του μαγαζιού ή είχαν καιρό να γαμήσουν....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
έτσι είναι φίλε ακριβώς...ποτέ αυτό το μαγαζί δεν είχε κάτι πραγματικά καλό,ούτε σε όλα τα προηγούμενα μέρη που έκανε βόλτες,Κηφισιά κλπ...και άλλοι μιλάνε για μουνάρες!!!....ή είναι του μαγαζιού ή είχαν καιρό να γαμήσουν....
Χάλια πράμα στη βούλγαρη...
Δεν θα ξεχάσω μία φορά κάποια μου ζήτησε να βάλω πετσέτα στο τραπεζι-κρεβάτι για να κάνει οικονομία στο χαρτί... Εννοείται πως δεν το δέχτηκα αλλά δεν γνωρίζω αν συνέβη το ίδιο και με άλλους

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ γενικά είχα καλές προηγούμενες εντυπώσεις από Βούλγαρη. Και η Μασάγια μου άρεσε και η Σίσυ και η Μένια. Αλλά η τελευταία εμπειρία με Βίκυ ήταν απογοητευτικότατη!

Αλλά δεν έχω πάει σε άλλο μασατζίδικο να συγκρίνω, και ίσως θα έπρεπε να το ψάξω επιτέλους, αλλά κάποιοι συνάδελφοι που έχουν δοκιμάσει πολλά μασατζίδικα μου είπαν ότι αυτό είναι από τα καλύτερα και έτσι δεν έκανα γενικότερη ψακτική. Την επόμενη φορά όμως...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ γενικά είχα καλές προηγούμενες εντυπώσεις από Βούλγαρη. Και η Μασάγια μου άρεσε και η Σίσυ και η Μένια. Αλλά η τελευταία εμπειρία με Βίκυ ήταν απογοητευτικότατη!

Αλλά δεν έχω πάει σε άλλο μασατζίδικο να συγκρίνω, και ίσως θα έπρεπε να το ψάξω επιτέλους, αλλά κάποιοι συνάδελφοι που έχουν δοκιμάσει πολλά μασατζίδικα μου είπαν ότι αυτό είναι από τα καλύτερα και έτσι δεν έκανα γενικότερη ψακτική. Την επόμενη φορά όμως...

Φιλε κι εγω εχω παρει την αποφαση (για 3η ή 4η φορα μεσα σ ενα χρονο) να σταματησω τα μασατζιδικα μιά που γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τον χωρο, αλλα ειμαι και επιρρεπης στο να με αθετησω, γιατι απο την μια με πιανει η περιεργεια για το καινουργιο και το αγνωστο και απο την αλλη παρα τις αρνητικες κριτικες στο σαιτ, μπαινει και ο υποκειμενικος παραγοντας ως προς το σερβις τουλαχιστον. Εξαιρεση ειναι το bodyfree oπου παντα περναω καλα, αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να το καταταξουμε στο μασατζιδικα, αφου δεν υπαρχει μασαζ, και ειναι και πριβε.

θα παραθεσω μια συγκεντρωτικη κριτικη μαγαζιων που επισκεφτηκα τους τελευταιους 4 μηνες με σειρα αξιολογησης

- angels spa στη Ν.Κρηνη, εχω την καλυτερη εντυπωση απο το σερβις, περασα πολυ καλα, σ ενα μαγαζι με μετριο περιβαλλον που εχει παρει ομως και αρνητικες κριτικες στο σαιτ
- Βουλγαρη, περασα καλουτσικα αλλα οχι πολυ καλα, σ ενα πολυ ωραιο μαγαζι
- Β.Ολγας, πανω απο το video club, πολυ "τιμιο" μαγαζι, με πολυ καλο μασαζ, απο μετριες κοπελλες (για να χρησιμοποιησω μαλλον ευγενικες εκφρασεις), που ομως ειναι μια αξιοπιστη λυση για τους λατρεις του μασαζ και της απλης εκτονωσης
- Καλλιδοπουλου, ολα καλα, αλλα μου την εσπασαν με τα εξτρα χρηματα σε οτιδηποτε -τους φαινοντανταν εξτρα, με αποτελεσμα να μην θελω να ξαναπαω.
- Β.Ολγας στη Συνδικα, πολυτελες περιβαλλον με πισινα και μηχανηματα, γκομες λιγο πανω απο το μετριο αλλα μου την παραεσπασαν με το "δεν ακουμπαμε ουτε με τις ακρες των δακτυλων.

Οποτε εχουμε και λεμε.
Μονο bodyfree και cg (στα μπουρδελα δεν παω) 

leftok

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους, νεος εδω μεσα, δηλαδη αυτο στη βουλγαρη τα κανεις ολα? ενδιαφερομαι αλλα μην με αδειασουν και τις τσεπες τα μπαζα, μπορει να με ενημερωσει καποιος και απο pm

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, το bodyfree που είναι? χρειάζεται συστάσεις για να πάει κανείς?

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως θα επρεπε να σκεφτουν κατι νεο οι κυριοι, κυριες ιδιοκτητριες.Απο το να εχουν καποιες χοντρες και ασχημες, αγενεις και ασχετες με το ολο θεμα 25χρονες ή κυριες ανω των 35, οι οποιες το μονο που θελουν ειναι 100 με 120 ευρω για φουλ, αλλιως δεν βγαζουν ουτε καλτσα, θα προτιμουσα να μου κανουν μασαζ τραβελια.Και μιλαω σοβαρα, παρολο που δεν ειμαι του σπορ.Κάθε φορα απογοητευομαι και λεω να μην ξαναπατησω,αλλα οπως ειπε και ο συναδελφος, η περιεργεια με ωθει στην αθετηση των οσων λεω.όλο περιμενω κατι καινουργιο να δω, που με 50 ευρα θα εχει διαθεση για ενα καλο μασαζ και τα επομενα.Τι λετε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μηπως θα επρεπε να σκεφτουν κατι νεο οι κυριοι, κυριες ιδιοκτητριες.Απο το να εχουν καποιες χοντρες και ασχημες, αγενεις και ασχετες με το ολο θεμα 25χρονες ή κυριες ανω των 35, οι οποιες το μονο που θελουν ειναι 100 με 120 ευρω για φουλ, αλλιως δεν βγαζουν ουτε καλτσα, θα προτιμουσα να μου κανουν μασαζ τραβελια.Και μιλαω σοβαρα, παρολο που δεν ειμαι του σπορ.Κάθε φορα απογοητευομαι και λεω να μην ξαναπατησω,αλλα οπως ειπε και ο συναδελφος, η περιεργεια με ωθει στην αθετηση των οσων λεω.όλο περιμενω κατι καινουργιο να δω, που με 50 ευρα θα εχει διαθεση για ενα καλο μασαζ και τα επομενα.Τι λετε?
οχι και τραβελια ρε αδερφε,καλυτερα χοντρη,ασχημη και αγενης,απλα δε ξαναπας,με τους αλλους σου ερχεται αναγουλα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φανταζεσαι να ειναι κοντη,χοντρη,ασχημη,αγενης ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ?Την κανεις,οπως ηρθες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom