You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σου πλενουν τα ρουχα τα σιδερωνουν και στα δινουν! τι λες ρε αδερφε; για να φας σε μασατζιδικο πρεπει η να πας πολυ συστημενος η να φας πολλα φραγκα για να σε μαθουν. απο το να πηδηξεις μια χοντρη και ασχημη και να φας καμια 300αρα παρε καμια βυζητου μη σε πω και δυο και βγαλε γουστα με τα ιδια λεφτα
αγαπητοι συναδελφοι και συνοδηποροι στις λεωφορους της γκαυλας πρεπει ολοι να συνειδητοποιησουμε οτι το θεμα με τα μασατζηδικα ειναι καθαρα εγκεφαλικο.. δηλαδη βιτσιο.. αν εχεις απλα ορμονες να εκτονωσεις , τοτε πας καπου να γαμησεις. στα μασατζηδικα (παντα κατα την αποψη μου) εκτος απο την ανεση χρονου, εχεις την ψευδαισθηση οτι θα κανεις κατι (απο φραπε εως φουλ) με καποια που δεν ειναι ακριβως επαγγελματιας... οτι και καλα το κανει επειδη σε συμπαθησε και ψιλογουσταρει.. η οτι ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας.. και αλλα πολλα που ο φρουντ θα μπορουσε να μας τα εξηγησει καλυτερα. αυτο ακριβως ειναιπου εκμεταλλευονται οι ιδιοκτητες των μαγαζιων, το βιτσιο, γιατι στο παιζουν δυσκολες οι κοπελες, και πρεπει να πας και να ξαναπας και να βαλεις το χερι βαθεια στην τσεπη, και ετσι μετα εσυ αισθανεσαι και καλα πελατης και ουσιαστικα δολωνεσαι καλυτερα στο αγκυστρι του εθισμου και παντα προσδοκεις κατι καλυτερο. Αν οι υπηρεσιες τους ηταν σωστες και οι κοπελες ομορφες τοτε τα πραγματα θα ηταν ξεκαθαρα και δεν θα υπηρχε εκμεταλλευση. Νομιζω λοιπον πως επιτηδες ειναι φτωχες οι υπηρεσιες, εξυπηρετουν το γενικοτερο πλανο.
Να καταθεσω κι εγω τις εμπειριες μου απο τον χωρο
βουλγαρη πηγα 1 φορα πριν καιρο, πηρα μασαγια (μου αρεσουν οι ανατολιτισες) αφου τσεκαρε την ταυτοτητα μου μου προσφερε φραπε στα 50, καλαμακι στα 80 και μπριζολα στα 100. Πηρα την μπριζολα και εμεινα ευχαριστημενος γιατι εκανε καλουτσικο μασαζ, τρυφερη στο καλαμακι και ηταν συμμετοχικη στο φουλ. ο χωρος ειναι ομορφος και καθαρος (σε σχεση με αλλα)
β.ολγας στο βιντεοκλαμπ πηγα επισης 1 φορα πριν 3 μηνες μου δωσαν ενα μπαζο που μου προσφερε φραπε στα 50. ηταν προσχαρη και πολυλογου, μετριο μασαζ χωρις πιασιματα και δεν εβγαλε τιποτα απο ρουχα. δεν μπορεσα να τελειωσω και εφυγα με φτωχες εντυπωσεις
Να καταθεσω κι εγω τις εμπειριες μου απο τον χωρο
βουλγαρη πηγα 1 φορα πριν καιρο, πηρα μασαγια (μου αρεσουν οι ανατολιτισες) αφου τσεκαρε την ταυτοτητα μου μου προσφερε φραπε στα 50, καλαμακι στα 80 και μπριζολα στα 100. Πηρα την μπριζολα και εμεινα ευχαριστημενος γιατι εκανε καλουτσικο μασαζ, τρυφερη στο καλαμακι και ηταν συμμετοχικη στο φουλ. ο χωρος ειναι ομορφος και καθαρος (σε σχεση με αλλα)
β.ολγας στο βιντεοκλαμπ πηγα επισης 1 φορα πριν 3 μηνες μου δωσαν ενα μπαζο που μου προσφερε φραπε στα 50. ηταν προσχαρη και πολυλογου, μετριο μασαζ χωρις πιασιματα και δεν εβγαλε τιποτα απο ρουχα. δεν μπορεσα να τελειωσω και εφυγα με φτωχες εντυπωσεις
Συνεχεια εμπειριων..
β.γεωργιου πηγα 3 φορες (τις πρωτες μου στον χωρο) με κερασανε εως μπριζολιτσα και τις τρεις φορες, πηρα φραπεδακι με 50. 1 φορα ηταν μια μπαζοχοντρη και 2 ενα λεπτοκαμωμενο πιπινακι που σου εκανε χαρα να το βλεπεις να παλευει με το φιδι . ονοματα δεν θυμαμαι γιατι παει και ενασ χρονος πισω. το μαγαζι ειναι βρωμικο σαν χωρος αλλα αμεσο σαυτο που προσφερει
εχω παει στην μαυροκορδατου αρκετες φορες στην τζοανα. milf 40+ που κρατιεται. με εχει κερασει καλοψημενη μπριζολιτσα και την εχω ευχαριστηθει, οχι απο την ομορφια της αλλα απο το σερβις. ο χωρος μετριος
επισης εχω παει στην κασσανδρου χειροπρακτικη νανσυ. κανεις φραπε μονος σου
το συνιστω μονο σε οσους το ειχαν καημο καποια να τους βλεπει να
εχω δοκιμασει και κατι ελευθερες απο αγγελια 2 φορες οι οποιες και μπαζα ηταν και γενικωτερα αξιες λογου δεν ηταν
β.γεωργιου πηγα 3 φορες (τις πρωτες μου στον χωρο) με κερασανε εως μπριζολιτσα και τις τρεις φορες, πηρα φραπεδακι με 50. 1 φορα ηταν μια μπαζοχοντρη και 2 ενα λεπτοκαμωμενο πιπινακι που σου εκανε χαρα να το βλεπεις να παλευει με το φιδι . ονοματα δεν θυμαμαι γιατι παει και ενασ χρονος πισω. το μαγαζι ειναι βρωμικο σαν χωρος αλλα αμεσο σαυτο που προσφερει
εχω παει στην μαυροκορδατου αρκετες φορες στην τζοανα. milf 40+ που κρατιεται. με εχει κερασει καλοψημενη μπριζολιτσα και την εχω ευχαριστηθει, οχι απο την ομορφια της αλλα απο το σερβις. ο χωρος μετριος
επισης εχω παει στην κασσανδρου χειροπρακτικη νανσυ. κανεις φραπε μονος σου
το συνιστω μονο σε οσους το ειχαν καημο καποια να τους βλεπει να
εχω δοκιμασει και κατι ελευθερες απο αγγελια 2 φορες οι οποιες και μπαζα ηταν και γενικωτερα αξιες λογου δεν ηταν
αγαπητοι συναδελφοι και συνοδηποροι στις λεωφορους της γκαυλας πρεπει ολοι να συνειδητοποιησουμε οτι το θεμα με τα μασατζηδικα ειναι καθαρα εγκεφαλικο.. δηλαδη βιτσιο.. αν εχεις απλα ορμονες να εκτονωσεις , τοτε πας καπου να γαμησεις. στα μασατζηδικα (παντα κατα την αποψη μου) εκτος απο την ανεση χρονου, εχεις την ψευδαισθηση οτι θα κανεις κατι (απο φραπε εως φουλ) με καποια που δεν ειναι ακριβως επαγγελματιας... οτι και καλα το κανει επειδη σε συμπαθησε και ψιλογουσταρει.. η οτι ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας.. και αλλα πολλα που ο φρουντ θα μπορουσε να μας τα εξηγησει καλυτερα. αυτο ακριβως ειναιπου εκμεταλλευονται οι ιδιοκτητες των μαγαζιων, το βιτσιο, γιατι στο παιζουν δυσκολες οι κοπελες, και πρεπει να πας και να ξαναπας και να βαλεις το χερι βαθεια στην τσεπη, και ετσι μετα εσυ αισθανεσαι και καλα πελατης και ουσιαστικα δολωνεσαι καλυτερα στο αγκυστρι του εθισμου και παντα προσδοκεις κατι καλυτερο. Αν οι υπηρεσιες τους ηταν σωστες και οι κοπελες ομορφες τοτε τα πραγματα θα ηταν ξεκαθαρα και δεν θα υπηρχε εκμεταλλευση. Νομιζω λοιπον πως επιτηδες ειναι φτωχες οι υπηρεσιες, εξυπηρετουν το γενικοτερο πλανο.
Ψιλοσυμφωνω με την πρωτη προταση , διαφωνω με τα υπολοιπα . Οι υπηρεσιες ειναι φτωχες , γιατι δεν εχουμε καταναλωτικη συνειδηση και ξαναπαμε σε μαγαζια που δεν μας ικανοποιουν . Απο την στιγμη που ξερει ο αλλος οτι θα ξαναπας οτι και να γινει , δεν ενδιαφερεται να προσφερει κατι αξιολογο .
Διαμαρτυρομαστε οτι η Χ ειναι ασχημη , οτι η Ψ μας ξεπεταει κτλ .
Και τι κανουμε γιαυτο ? Ξαναπαμε με την ελπιδα οτι θα καποτε θα βελτιωθει η κατασταση .
Οχι φιλε δεν παει ετσι . Αν δεν σου αρεσει καπου , δεν ξαναπας .
Να τιμαμε μονο αυτες που ειναι value for money και να αποφευγουμε οποιες μας εκμεταλευονται .
Δεν βλεπω αλλο τροπο να βελτιωθει η κατασταση .
Και ολα τα μαγαζια εχουν και ενα μεγαλο αρνητικο .
Καλιδοπουλου εχεις καλες υπηρεσιες αααααααααν εχουν ορεξη τα κοριτσια . Δραγουμη ειναι τσιμπημενα . Κρηνη εχει γυναικοπαιδα . Πανοραμα ειναι μακρυα . Και η λιστα συνεχιζεται ...
Δυσκολα βρισκεις καλες περιπτωσεις .
Μεχρι να βρουμε ενα μαγαζι απο το οποιο να φευγουμε ... ελευθεροι και με χαμογελο
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
ποιο είναι αυτό που έκλεισε προσωρινά; νομίζω έχει και αγγελία
από την εμπειρία μου: βούλγαρη, καλλιδοπούλου σαφώς όχι.
Δραγούμη με έρρικα κάπως καλύτερα
ποιο θα πρότεινες για υπηρεσίες χαλαρωτικού μασάζ;Και ολα τα μαγαζια εχουν και ενα μεγαλο αρνητικο .
Καλιδοπουλου εχεις καλες υπηρεσιες αααααααααν εχουν ορεξη τα κοριτσια . Δραγουμη ειναι τσιμπημενα . Κρηνη εχει γυναικοπαιδα . Πανοραμα ειναι μακρυα . Και η λιστα συνεχιζεται ...
Δυσκολα βρισκεις καλες περιπτωσεις .
Μεχρι να βρουμε ενα μαγαζι απο το οποιο να φευγουμε ... ελευθεροι και με χαμογελο
από την εμπειρία μου: βούλγαρη, καλλιδοπούλου σαφώς όχι.
Δραγούμη με έρρικα κάπως καλύτερα
Αν ηθελα κυριως μυοχαλαρωτικο μασαζ θα το ζητουσα ξεκαθαρα απο την αρχη . Και δεν θα πηγαινα σε ωρες αιχμης ( 6 -8 ) .
Απο καθε μαγαζι αξιζουν 1 ή 2 . Αρα δεν μπορω να προτεινω μαγαζι αλλα κοπελες .
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ( απο αυτες που εχω δοκιμασει ) καλο μασαζ κανουν η Ερικα και Λια απο Καλιδοπουλου . Αν λαβω υποψη και τους αλλους παραγοντες ( τιμη , συμπεριφορα κτλ ) με την πρωτη θα ξανακανα , με την δευτερη πολυυυυυυυ δυσκολα . Οποτε δες κριτικες για κοπελες and choose your poison .
Μεχρι να μαθουμε να διαβαζουμε μεσα απο τις γραμμες και τις λεξεις
καλλιδοπούλου είναι η επόμενη στάση μου.Αν ηθελα κυριως μυοχαλαρωτικο μασαζ θα το ζητουσα ξεκαθαρα απο την αρχη . Και δεν θα πηγαινα σε ωρες αιχμης ( 6 -8 ) .
Απο καθε μαγαζι αξιζουν 1 ή 2 . Αρα δεν μπορω να προτεινω μαγαζι αλλα κοπελες .
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ( απο αυτες που εχω δοκιμασει ) καλο μασαζ κανουν η Ερικα και Λια απο Καλιδοπουλου . Αν λαβω υποψη και τους αλλους παραγοντες ( τιμη , συμπεριφορα κτλ ) με την πρωτη θα ξανακανα , με την δευτερη πολυυυυυυυ δυσκολα . Οποτε δες κριτικες για κοπελες and choose your poison .
Μεχρι να μαθουμε να διαβαζουμε μεσα απο τις γραμμες και τις λεξεις
έγιναν οι συστάσεις από ένα φίλο από το σάιτ και θα δοκιμάσω σύντομα.
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλλιδοπουλου που ακριβως ειναι? Γινεται η δουλεια με την πρωτη φορα?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Για κάντο πιο λιανά γιατί δεν το κατάλαβα...Κρηνη εχει γυναικοπαιδα .
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Οχι σε άλλους, στους ίδιους!!!!!!!!!!!
καλησπερα σε ολους, νεος εδω μεσα, δηλαδη αυτο στη βουλγαρη τα κανεις ολα? ενδιαφερομαι αλλα μην με αδειασουν και τις τσεπες τα μπαζα, μπορει να με ενημερωσει καποιος και απο pm
Συνάδελφε, η Βούλγαρη έχει φουλ πρόγραμμα αλλά πρέπει πρώτα να σε γνωρίσουν, ενώ τελευταία απ ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα κάποιοι ανέφεραν ότι το μαγαζί έγινε πριβέ, μόνο για τους "παλιούς". Εγώ δεν ξέρω κάτι σχετικό, αλλά αν θέλει κανείς να το επιβεβαιώσει...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Εχει πάει κανείς τελευταία στο angel να μας πει εντυπώσεις;
Παίζει κάτι άλλο πέρα του Τσέχ;
Παίζει κάτι άλλο πέρα του Τσέχ;
Πήγα απόψε angel spa στην Κρήνη, είπα πως ειχα ακούσει αλλά δεν είχα τηλέφωνα και ζήτησα κάρτα ή αν μπορώ να κλείσω ραντεβού εκείνη την ώρα. Με εστειλαν στο Πανόραμα και με περιποιήθηκε μια μελαχροινή ονόματι Ιωάννα. Απλό μασάζ μου έκανε αλλά εγώ δεν βιάζομαι, έχω υπομονή αρκεί να αξίζει. Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω με την συγκεκριμένη κοπέλλα;
φίλε πως ήταν αυτή η Ιωάννα?...είναι αυτή από Βαρδάρη?...μελαχροινή,νεαρή, σχετικά μικροκαμωμένη?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αυτή που αναφέρεσαι ... και συμφέρει
Το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι;