Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Προσφατη επισκεψη στο ξεπεταδικο της Καλλιδοπουλου . ( Ολα τα αλλα που ειχα τηλεφωνο ηταν κλειστα  :headbang: ) .
Συνεδρια με την υποτονικη Ιωαννα . Διαρκεια βαρια 30 λεπτα . Καθολου καλα ... Τουλαχιστον μου βγηκε φθηνα ...

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Kαλησπερα.Πηγα ANGEL SPA στην Κρηνη και εκανα με μια Τσεχα.Μετριο το προγραμμα της,πηρα το Full.Tην επομενη φορα θα δοκιμασω την Ιωαννα στο Πανοραμα.....

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
μετρια και στο φουλ?απο εμφανιση καλή?παντως η ιωαννα αρκετα καλη και καταδεκτικη...να δοκιμασεις.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάνω από 15 ευρώ δεν αξίζει η τσέχα...μέτρια εμφάνιση και ξυνισμένα μούτρα,εντελώς αντισεξουαλική....μην τσιμπάτε από το ότι είναι Τσέχα

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ολγασ στο σεβεν εκανα με την φανη, συμπαθιτικη κοπελα με καλο μασαζ αλλα μεχρι φραπε....

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

πάνω από 15 ευρώ δεν αξίζει η τσέχα...μέτρια εμφάνιση και ξυνισμένα μούτρα,εντελώς αντισεξουαλική....μην τσιμπάτε από το ότι είναι Τσέχα

Συμφωνω μονο για την εμφανιση . Οταν την πηρα ηταν χαμογελαστη , βολικη και προθυμη .
Συνοπτικα : μασαζ δεν ξερει , αλλα στο υπολοιπο προγραμμα ειναι καλη .
Για μενα τελειως αντισεξουαλικος ειναι ο χωρος του Angel . 

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλημερα !

Προσφατη επισκεψη στο ξεπεταδικο της Καλλιδοπουλου . ( Ολα τα αλλα που ειχα τηλεφωνο ηταν κλειστα  :headbang: ) .
Συνεδρια με την υποτονικη Ιωαννα . Διαρκεια βαρια 30 λεπτα . Καθολου καλα ... Τουλαχιστον μου βγηκε φθηνα ...

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
φυσικα θα ειναι υποτονικη οπως και ολες πλεον εκει. τις πιασαν ολες πριν 2  εβδομαδες. διπλο πεσιμο σε καλλιδοπουλου και βαρδαρη. ας προσεχε η επιχειρηματιας του χωρου

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φυσικα θα ειναι υποτονικη οπως και ολες πλεον εκει. τις πιασαν ολες πριν 2  εβδομαδες. διπλο πεσιμο σε καλλιδοπουλου και βαρδαρη. ας προσεχε η επιχειρηματιας του χωρου

αγαπητέ συνάδελφε φιλοξενούμενε, αυτό που αναφέρεις δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Ταπεινή μου γνώμη όμως, ας μην τους δίνουμε έτσι ξεκάρφωτα στον αέρα και πανικοβάλλουμε και τους λοιπούς συναδέλφους που δεν είναι τόσο "μπασμένοι" όσοι εμείς. Είναι κρίμα τόσο για την επιχειρηματία, για τις υπεύθυνες των δύο μαγαζιών και για ορισμένες κοπέλλες που προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θα είναι ότι χειρότερο για αυτές και τις οικογένειές τους να "στιγματιστούν".

Βέβαια τα'χει αυτά ο χώρος.

Πάντως χρειάζεται περισσότερη προσοχή πλέον και από μας τους πελάτες, διότι αυτές οι "ηθικές επισκέψεις" θα συνεχιστούν. Ο νοών νοείτο...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Καλησπέρα συνάδελφοι Βορειοελλαδίτες,
Εχω πρόγραμμα να σας επισκευτώ τέλος εβδομάδος για δουλειά μετά διασκέδασης. Καμμία καλή πληροφορία (με sick), έχετε?
Θα μείνω στο Μακεδονία όπου από προηγούμενες επισκέψεις ξέρω πως δεν υπάρχει πρόβλημα ερωτήσεων στην ρεσεπσιόν. Δυστηχώς το μοναδικό τηλέφωνο που είχα για επίσκεψη "κατ' οίκον" δεν λειτουργεί πια. Κάποια βοήθεια..?

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως χρειάζεται περισσότερη προσοχή πλέον και από μας τους πελάτες, διότι αυτές οι "ηθικές επισκέψεις" θα συνεχιστούν. Ο νοών νοείτο...
προφανως εννοεις οτι θα γινουν και αλλες αστυνομικες αποστολες. εμεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις? εχει τυχει ποτε σε κανεναν?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
προφανως εννοεις οτι θα γινουν και αλλες αστυνομικες αποστολες. εμεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις? εχει τυχει ποτε σε κανεναν?
το σταυρο μας...απλα μη σου τυχει.Οχι κατι τρομαχτικο αλλα αισθανεσαι καπως αβολα...μου ετυχε στην Αθηνα,σε ρωταν τι προγραμμα κανει η κοπελλα,τους λες απλα μασαζ και τη σκαπουλαρεις(δε πληρωσα καν για το μασαζ)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΔΕΡΦΟΙ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ .ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΤΗ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΩΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΙΒΕ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ,ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ  Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟ 2007 ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΗ.ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΓΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ,ΜΕΛΑΜΨΟ ΔΕΡΜΑ.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ?

φίλε για Αφροδίτη όντως αρκετά καλή...όχι φοβερή αλλά καλή και φιλική...όσο για μαρία,εννοείς την ξανθιά 40 άρα με κοντό μαλλί,αφεντικό Β γεωργίου αλλά στον πρώτο όροφο που έχει καιρό που έκλεισε?

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
η αφροδιτη βρισκεται ακομη στου βασιλη. τουλαχιστον πριν κανενα διμηνο που πηγα εγω. οσο για την μαρια αλλες φορες τα εχει μαυρα και αλλες ξανθα. το μαγαζι ομως που εχει τωρα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο!!!

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για μια στην μποτσαρη εχουμε ενημερωση? απο αγγελιοχωρο τηλ απο 8.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
ήδη από κέντρο αισθητικής το γύρισε σε αντρικό...τι αντρικό δηλαδή,ο θεός να το κάνει...δύσκολα θα αντέξει κι αυτό...κοροιδεύουν τον κόσμο με τα μπάζα που έχουν-προσωπικά σε Βασ όλγας σέβεν και γκόλντεν δεν είδα ποτέ ωραία κοπέλα,αλλά μόνο από αυτές που δεν τις κοιτάς καν στο δρόμο-,αλλά και τη δήθεν αυστηρότητά τους δεν κάνουμε τέτοια κλπ....
και γιατί να μην πας σε βασίλη ή μπόντι φρι ή αλλού που παίζει φουλ και με καλά κομμάτια από ό,τι είδα τελευταία...

ΥΓ που είναι εκείνες οι χρυσές εποχές με άγιους πάντες,λαγκαδά,ιπποκράτειο...ιδίως ιπποκράτειο,άλλαζαν οι γκόμενες σαν τα πουκάμισα και όλες καλές,αφού μπάζα δεν τις παίρνανε για δουλειά..στο μπόντι φρι μια ρωσίδα αλλά που ήταν σαν κινέζα πολύ ψηλή και αδύνατη,που έκανε τρομερή πίπα,τελείωνες και δεν στο άφηνε αλλά σε κρατούσε άλλα 5  λεπτά...και πόσες άλλες πολύ εμφανίσιμες που δεν θυμάμαι ονόματα γιατί ανανεώνονταν συνέχεια...

Φίλε συναγωνιστή αλλά και σε όλους καλημέρα.
Βρίσκομαι Θεσ/νίκη για δουλειά έχρι την Δευτέρα. Αν θέλετε μπορείτε να με καθοδηγίσετε για κάτι καλό στην πόλη σας; Ανταποδίδω φυσικά με Αθήνα για όποιον βρεθεί κάτω...

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωθηκα απο φιλο που πηγε για μασαζ σε ενα απο τα αναφερομενα εδω μαγαζια οτι του παραπονεθηκε καποια κοπελα,ελληνιδα,σε μασατζιδικο πως καποιος αλλος πελατης της ειπε για το φορουμ.Αφου και η ιδια επιβεβαιωσε οτι υπαρχει αυτο το φορουμ αποφασισε να σταματησει και να ενημερωσει και τις συναδελφους και τα αφεντικα της.Το ολο προβλημα το συνδυασε και με καποια 'πεσιματα' που εγιναν σε αλλο μαγαζι, οπως ειπε στο φιλο.Η πληροφορια αυτη με προβληματισε και την θετω υποψη σας. Υπαρχουν μαλλον καποιοι καλοθελητες, που νομιζουν οτι θα γ...σουν τζαμπα, η οτι βοηθαν τις κοπελες να μην εκτεθουν, κανοντας του κουτοπονηρους ρουφιανους.Λοιπον, για να ξηγουμαστε:
1.οι κοπελες τα κονομαν καλα και το αν εκτιθενται η αν κινδυνευουν να εκτεθουν ας το σκεφτονταν οι ιδιες....και ας μην κλαιγονται σε πελατες!
2.οταν "δουλευουν" με πελατες και τσεπονουν τα γκαφρα αυτες και τα αφεντικα τους, δεν τις υποχρεωνει κανεις, ουτε ειναι αναγκη να τις λυπηθουμε...και αλλοι θελουν φραγκα, αλλα επελεξαν αλλο δρομο.και δεν τις προσβαλλω με αυτο που λεω.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του.Αν δουλευεις κοπελα μου σε μασατζιδικο και κανεις κ προγραμματα, κανε τη δουλεια σου και μην κλαιγεσαι...επιλογη σου ειναι:κανεις δεν σε αναγκαζει.Διαφορετικα, βγες και κραξ' τους
3.το "με εχουν βγαλει στο ιντερνετ" μαλλον δεν ανταποκρινεται σε αυτο που συμβαινει με αυτο το φορουμ.ουτε φωτογραφιες ανεβασε κανεις, ουτε αριθμο ταυτοτητας ανακοινωσε.πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να μαθει για σενα, που δουλευεις σε μασαζ, η μανα σου και η θεια σου στην αυστραλια απο πελατη φιλο της, παρα απο εδω μεσα.εκτος αν ο πατερας σου ειναι και αυτος πελατης!!!Αλλωστε ψευδονυμα δεν χρησιμοποιειτε?
4.το αν το φορουμ το διαβαζουν μπατσοι,γλυκια μου, δεν επηρεαζει την ασφαλεια σου...και τις αγγελιες στις εφημεριδες μπατσοι τις διαβαζουνε και πιθανον τα αφεντικα σου μπατσους να λαδωνουν καθε τρεις κ λιγο!
5.τωρα που ξερουμε οτι και εσεις αγαπημενα μας κοριτσια και αφεντικα, διαβαζεται το φορουμ, το οποιο ελπιζω να μην σας ανηκει κιολας, μπορειτε να διαβασετε και καποιες προηγουμενες σελιδες και να βελτιωσετε τις υπηρεσιες σας.Μην ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ! φερτε κανενα ομορφο μωρο κτλ
6.φιλοι, θα συνεχισω να ενημερωνομαι.το ξερω οτι δεν μπορουμε να μαλωσουμε καποιον μακακα  αναγνωστη η ακομη και φιλο του φορουμ που ενημερωσε καποια κοπελα, οποτε η παρουσα αγανακτησμενη αντιδραση μου στρεφεται πιο πολυ οχι τοσο στην ηλιθιοτητα του ενος, οσο στη γυναικεια ματαιοδοξια και δηθεν αφελεια των πολλων εργαζομενων κοριτσιων, που για 20 λεπτα υπηρεσιων βγαζουν 50 ευρω, αλλα το κουτελο θελουν να το εχουν καθαρο...ο ελληνικος επαρχιωτισμος σε ολο του το μεγαλειο... 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ενημερωθηκα απο φιλο που πηγε για μασαζ σε ενα απο τα αναφερομενα εδω μαγαζια οτι του παραπονεθηκε καποια κοπελα,ελληνιδα,σε μασατζιδικο πως καποιος αλλος πελατης της ειπε για το φορουμ.Αφου και η ιδια επιβεβαιωσε οτι υπαρχει αυτο το φορουμ αποφασισε να σταματησει και να ενημερωσει και τις συναδελφους και τα αφεντικα της.Το ολο προβλημα το συνδυασε και με καποια 'πεσιματα' που εγιναν σε αλλο μαγαζι, οπως ειπε στο φιλο.

φίλε,μάλλον δεν βγαίνει άκρη με αυτό που λες...παραπονέθηκε γιατί?....γιατί υπάρχει ένα σάιτ που ανταλάσσονται πληροφορίες και ξεμπροστιάζονται τα μπάζα που δουλεύουν στα δήθεν μασαζ της πόλης μας?...και λέω δήθεν γιατί με τέτοια μπάζα και χοντρές που διαθέτουν,πρέπει να ευχαριστούν το θεό που έχουν την όποια πελατεία έχουν...τα παράπονα πρέπει να τα κάνουμε εμείς και όχι αυτές.....

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλα μιλαμε ΔΑΚΡΥΣΑ !  :headbang:

Παραπονιουνται που τις "βγαλαμε στο ιντερνετ" !  :uglystupid:

Μια χαρα ταπε ο μπαμπατσικος .

Αντι να μας ευχαριστουνε που βγαζουν τοοοοσα λεφτα με υποτυπωδεις υπηρεσιες , διαμαρτυρονται και απο πανω .

Αν ειναι δυνατον ...

Δυστυχως ομως φταιμε και εμεις οι πελατες , γιατι δεν εχουμε καταλανωτικη συνειδηση και παμε στα ιδια και τα ιδια .

Μεχρι να αποφασισουμε να στηριξουμε μαγαζια/κοπελες που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom