Η αληθεια ειναι πωσ πεταξε λιγα λατιν λογακια,,,,,τωρα θα φανει αν παεικαποιος γνωστης των πορτογαλικων..η μενια και εμεν αμου ειπαν σταματησε....ειμαι fun και εγω των milf.και δεν ετυχε να παω μαχι τησ και μου εμεινε η ορεξη....Δεν της είπες τίποτα στα πορτογαλέζικα να δεις άμα θα τσιμπήσει; Τα ελληνικά τα κατείχε;
Την Μένια την είχα πάρει και έγραψα κριτική παλιότερα σ' αυτό το τόπικ. Πολύ ξεχειλωμένη αλλά γενικά μου άρεσε και έχω και αδυναμία στα MILF, οπότε ρώτησα στην Βούλγαρη τις προάλλες τι γίνεται η Μένια και μου είπαν ότι σταμάτησε. Δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό ή είναι μούφα και δουλεύει αλλού...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
xronhs18gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το Resort : Βας. Ολγας 44, καμιά καλή άφηξη κτλ.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
καλησπερα κυριοι ηρθα και εγω στην πιο καβλιαρικη και αχορταγη για καλα μουνια παρεα!!θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου στο βωμο της ενημερωσης για το καλο γαμησι.σταθερη αξια το μασατζιδικο στην καραμανλη120 με καθαρο χωρο και κοριτσια προθυμα να ικανοποιησουν τον πελατη(αλλα prive)επισης πολη καλο milf υπαρχει ονοματι ελενα αλλα δεν δοκιμασα γιατι πηρα εφη.προχθες επισκεψη στην β.ολγας πανω απο seven,ψηλη μελαχροινη αδυνατη κοπελα απο ταυλανδη με πολυ καλο μπουστο μου προσεφερε ενα γενναιοδωρο φραπεμε πολυ γαλα...πολυ καλος και ερωτικος χωρος.οποιος γνωριζει κατι για ελενα απο smile ας με ενημερωσει με pm
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
καραμανλη120.προχθες επισκεψη στην β.ολγας πανω απο seven
Εγώ γιατί δεν τα ξέρω αυτά;;; Θα τα δοκιμάσω... πόσο πάει το μαλλί;;;
Επίσης μια παρατήρηση. Το συγκεκριμένο θέμα έφτασε 97 σελίδες και η υπομονή μου κατάφερε μέχρι την 10... και μετά την τελευταία. Μήπως κάποιος να κάνει μια αναλυτική λίστα με οδούς και τιμές, ονόματα εντάξει όχι τηλέφωνα αλλά να είναι κάπως πιο μαζεμένο το πράγμα!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Η ταυλανδέζα άφηνε χούφτωμα στο μπούστο ή οχι;καλησπερα κυριοι ηρθα και εγω στην πιο καβλιαρικη και αχορταγη για καλα μουνια παρεα!!θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου στο βωμο της ενημερωσης για το καλο γαμησι.σταθερη αξια το μασατζιδικο στην καραμανλη120 με καθαρο χωρο και κοριτσια προθυμα να ικανοποιησουν τον πελατη(αλλα prive)επισης πολη καλο milf υπαρχει ονοματι ελενα αλλα δεν δοκιμασα γιατι πηρα εφη.προχθες επισκεψη στην β.ολγας πανω απο seven,ψηλη μελαχροινη αδυνατη κοπελα απο ταυλανδη με πολυ καλο μπουστο μου προσεφερε ενα γενναιοδωρο φραπεμε πολυ γαλα...πολυ καλος και ερωτικος χωρος.οποιος γνωριζει κατι για ελενα απο smile ας με ενημερωσει με pm
Η Έλενα είναι για τους milfάκηδες όπως εγώ κορυφή, κάνει το καλύτερο πρόγραμμα στην πόλη αυτή τη στιγμή
Χαιρετώ τους αγαπητούς συναδέλφους.
Πρόσφατες εντυπώσεις μου από επίσκεψή μου στο μαγαζί στην Βούλγαρη. Πήρα φούλ πρόγραμμα με την Μπέτυ η οποία είναι νέα άφιξη στο μαγαζί. Η κοπέλλα μελαχροινή, μέτριο ανάστημα, με ωραίο πρόσωπο και σώμα ελαφρώς γεμάτο με πιασίματα.
Μασάζ πολύ καλό χωρίς βιασύνες και μάλιστα πριν περάσουμε στην φάση του "τελειώματος" μου έκανε επιπλέον μασάζ με ένα ειδικό εργαλείο για περαιτέρω χαλάρωση, κάτι που μου προξένησε θετικότατη εντύπωση μιας και δεν συνηθίζεται ως τώρα σε μαγαζιά αυτού του είδους. Πολύ καλή κίνηση ως ιδέα και καινοτομία. Όσοι έχουν πάει πρόσφατα θα έχουν καταλάβει τι εννοώ.
Στοματικό και φούλ επίσης αρκετά καλά από την κοπέλλα χωρίς να πώ ότι ενθουσιάστηκα φοβερά.
Η βραζιλιάνα για την οποία έχουν αναφερθεί άλλοι συνάδελφοι, ίσως να είναι μια ξανθιά που είδα στην αναμονή με όνομα Ρίτα. Εμφανισιακά δεν με τρέλλανε, αλλά στο πρόγραμμά της ίσως να είναι όντως καλή.
Όσο αφορά την milf την ξανθιά την Έλενα που δουλεύει στο prive του Βασίλη (smile) όντως στην κατηγορία της είναι από τις δυνατές.
Θεωρώ μεγάλη απώλεια την φυγή της Λίας από Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου. Κρίμα γιατί πρόκειται για ένα κορίτσι πάντα ευγενικό, χαμογελαστό με πολύ καλό πρόγραμμα έχοντάς την προσωπικά ως μια από τις τακτικότατες επιλογές μου. Μακάρι να επέστρεφε η Λία.
Στις σελ.26 και στις γύρω επόμενες καθώς και στην σελ.81 αντίστοιχα υπάρχουν τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις των κυριοτέρων μασατζίδικων στην πόλη μας. Συμβουλευτείτε και τον "Αγγελιοφόρο" πάντως για να δείτε αν εξακολουθούν να δημοσιεύονται και ισχύουν τα τηλέφωνα αυτά(παράκληση όχι μηνύματα για τηλέφωνα και διευθύνσεις).
Αυτά γκαρντάσια από το μασαζομέτωπο.
Πρόσφατες εντυπώσεις μου από επίσκεψή μου στο μαγαζί στην Βούλγαρη. Πήρα φούλ πρόγραμμα με την Μπέτυ η οποία είναι νέα άφιξη στο μαγαζί. Η κοπέλλα μελαχροινή, μέτριο ανάστημα, με ωραίο πρόσωπο και σώμα ελαφρώς γεμάτο με πιασίματα.
Μασάζ πολύ καλό χωρίς βιασύνες και μάλιστα πριν περάσουμε στην φάση του "τελειώματος" μου έκανε επιπλέον μασάζ με ένα ειδικό εργαλείο για περαιτέρω χαλάρωση, κάτι που μου προξένησε θετικότατη εντύπωση μιας και δεν συνηθίζεται ως τώρα σε μαγαζιά αυτού του είδους. Πολύ καλή κίνηση ως ιδέα και καινοτομία. Όσοι έχουν πάει πρόσφατα θα έχουν καταλάβει τι εννοώ.
Στοματικό και φούλ επίσης αρκετά καλά από την κοπέλλα χωρίς να πώ ότι ενθουσιάστηκα φοβερά.
Η βραζιλιάνα για την οποία έχουν αναφερθεί άλλοι συνάδελφοι, ίσως να είναι μια ξανθιά που είδα στην αναμονή με όνομα Ρίτα. Εμφανισιακά δεν με τρέλλανε, αλλά στο πρόγραμμά της ίσως να είναι όντως καλή.
Όσο αφορά την milf την ξανθιά την Έλενα που δουλεύει στο prive του Βασίλη (smile) όντως στην κατηγορία της είναι από τις δυνατές.
Θεωρώ μεγάλη απώλεια την φυγή της Λίας από Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου. Κρίμα γιατί πρόκειται για ένα κορίτσι πάντα ευγενικό, χαμογελαστό με πολύ καλό πρόγραμμα έχοντάς την προσωπικά ως μια από τις τακτικότατες επιλογές μου. Μακάρι να επέστρεφε η Λία.
Στις σελ.26 και στις γύρω επόμενες καθώς και στην σελ.81 αντίστοιχα υπάρχουν τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις των κυριοτέρων μασατζίδικων στην πόλη μας. Συμβουλευτείτε και τον "Αγγελιοφόρο" πάντως για να δείτε αν εξακολουθούν να δημοσιεύονται και ισχύουν τα τηλέφωνα αυτά(παράκληση όχι μηνύματα για τηλέφωνα και διευθύνσεις).
Αυτά γκαρντάσια από το μασαζομέτωπο.
Kαλημερα.Θελω να μαθω την γνωμη σας για μασαζ με 2η3 κοπελες.Εχει κανει καποιος,τι εντυπωσεις ειχατε;
Δεν ξέρω καν αν προσφέρεται τέτοια υπηρεσία... Ειδικά στα μαγαζιά
συμφωνω!!! και για αυτο το εχω δοκιμασει. ηταν σουπερ. δοκιμαστε!!!Ειναι ενδιαφερουσα εμπειρια .
Προτεινεται για αλλαγη , για μια στις τοσες .
Σκεψου : δυο ζευγαρια χερια , δυο ζευγαρια . it's double the fun ...
Πολυ καλη η ιδεα να σου κανουν 2 γυναικες μασαζ....ομως με το μυαλο εκεινη την ωρα να τρεχει με χιλια πωσ μπορεισ να αντισταθεισ...δεν τυχαινει πολλες φορεσ να εχεισ 2 γυναικες να σε περιποιουνται..οποτε καλο θα ηταν να ηταν και χωρισ ρουχα κα να κανουν και κανενα παιχνιδακι μεταξυ τουσ....ολη μερα θα πληρωνεισ μετα για να μην τελειωσει
Kαλημερα.Θελω να μαθω την γνωμη σας για μασαζ με 2η3 κοπελες.Εχει κανει καποιος,τι εντυπωσεις ειχατε;
Πολύ καλή φάση συνάδελφε και έχει και γέλιο. Είναι πολύ ωραίο πράγματι να σε περιποιούνται 4 αντί για 2 χέρια. Εννοείται βέβαια να αξίζουν και οι κοπέλλες. Προτιμώ συχνά το διπλό. Μάλιστα αν θέλεις, μπορείς όταν αρχίσουν τα προγράμματα δηλ. φραπές, καλαμάκι ή φούλ να ζητήσεις να αποχωρήσει η μια κοπέλλα από το δωμάτιο.
Στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα μαγαζιά παίζει διπλό, οπότε και να μην στο πούνε ζήτα το από τον υπεύθυνο πριν κλείσεις ραντεβού εσύ, αφού βέβαια πριν διευκρινίσεις την τιμή (συνήθως είναι +10 ή +20 € παραπάνω) και τους ζητήσεις αν το θέλεις στα προγράμματα (δηλ. πριν τον φραπέ κλπ) να μείνεις με μια κοπέλλα μόνο αν έτσι νοιώθεις καλύτερα.
Τώρα για τριπλό δεν ξέρω. Αν και το'χω σκεφτεί, ομολογώ ότι δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά θα γίνει μπερδεway μου φαίνεται .
Τέλος πάντων εμείς να'μαστε καλά και να εμπλουτίζουμε όσο μπορούμε το forum της αρκετά κλειστής και μικρής μασαζ-αγοράς της πόλης μας.
eliminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΕ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΩ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ BODY RELAX ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ.ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ Π.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ.ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΑ..... ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ,ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 30ΑΡΑ ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ
ΤΖΑΜΠΑ 50ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ??ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ.
ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΟΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ FREE.NA ΠΑΡΩ ΤΗΛ. Η" ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ??ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΧΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΤΖΑΜΠΑ 50ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ??ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ.
ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΟΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ FREE.NA ΠΑΡΩ ΤΗΛ. Η" ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ??ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΧΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ