dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 925
- Πόντοι
- 4.535
μου το προτειναν σε αυτο της Καμαρας αλλα την εκανα γιατι οι τυπισες δε λεγαν με τιποτα...
Που είναι της Καμάρας;;; Στείλε τηλ. αν έχεις...
μου το προτειναν σε αυτο της Καμαρας αλλα την εκανα γιατι οι τυπισες δε λεγαν με τιποτα...
γεια σας φιλοι μπορει καποιος να με πει αυτο της Βουλγαρης που ειναι?
Καλημερα συναδερφοι....Μολισ ακουσα στο ραδιο οτι πιασαν κυκλωμα μαστρωπειας στην θεσ/νικη, σε μασατζιδικο...ξερουμε μηπως ποιο μαγαζι χασαμε?
ΥΓ φίλε γιατί λες για Βούλγαρη?...εμένα αλλού πάει το μυαλό μου,στο πιο φουλ που υπάρχει και πιο πριβέ από όλα....
O Νικόλας στο ελεύθερο σώμα δεν είναι 50άρης αλλά πλησιάζει τα 60 και ας δείχνει πιο νέος.. Και κρίμα αν πιάσανε αυτόν γιατί ο άνθρωπος την έχει πατήσει πολλές φορές και ας ρίχνει του κόσμου το αγνό λάδι.. Να φανταστείτε ότι πρώην ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας της πόλης μας, όταν ερχόταν νέα άφιξη για το "ελεύθερο σώμα", την δοκίμαζε πρωτος αυτός για ένα-δυο βράδια και μετά έπιανε δουλειά το κοριτσάκι..Τέλος πάντων..
Angel spa..Η Τσέχα την έχει κάνει για να φτιάξει χαρτιά και η Ιωάννα μας θα απουσιάσει για πολύ καιρό και ίσως να μην επιστρέψει ξανά στο συγκεκριμένο χώρο..Αντ αυτών φέρανε μια Λυδία που της περισσεύουν καμμιά 50αριά κιλά, - αλλά τα κάνει λέει όλα - για όποιον είναι τόσο θαρραλέος, και μια Άννα που δεν την έχω δει για να είμαι ειλικρινής..Δυστυχώς σιγά σιγά, η συγκεκριμένη μορφή του αθλήματος που τόσο λατρεύουμε, φθίνει στην πόλη μας..Αν θυμηθώ τα μασατζίδικα της δεκαετίας του 90, μπορώ να πω πως κάθε χρόνο και χειρότερα..
Περαστικά μας!!!![]()