Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τηλ.δεν εχω,εκει παω απροσκλητος,ομως μεχρι προτεινος οι γκομενες δε λεγαν με τιποτα,κατι χοντρες...αν παρ'ολα αυτα θελεις,ειναι απεναντι απο το ωδειο περιπου,δε θυμαμαι αριθμο αλλα θα το καταλαβεις απο το κουδουνι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Θα το δω σίγουρα... ποιό ωδείο; Κοντά στην Καμάρα που είναι; και τι λέει το κουδούνι;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
γεια σας φιλοι μπορει καποιος να με πει αυτο της Βουλγαρης που ειναι?

Το επονομαζόμενο "της Βούλγαρη" όπως έχει αναφερθεί βρίσκεται στην πραγματικότητα στην Ν. Εγνατία κοντά στο ύψος της Βούλγαρη

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα συναδερφοι....Μολισ ακουσα στο ραδιο οτι πιασαν κυκλωμα μαστρωπειας στην θεσ/νικη, σε μασατζιδικο...ξερουμε μηπως ποιο μαγαζι χασαμε?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμβαίνει κάτι τελευταία με τις "επισκέψεις" της αστυνομίας σε μασατζίδικα; Έχει αλλάξει κάτι στην στάση τους;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ φοβάμαι ότι το μαγαζί που χάσαμε είναι αυτό της Βούλγαρη. Τι πήγε στραβά όμως;

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Τι να πηγε ... Δεν εφτασε το λαδι απο το χωριο ...

Αν και υποθετω οτι θα ξανανοιξει αλλου ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλημερα συναδερφοι....Μολισ ακουσα στο ραδιο οτι πιασαν κυκλωμα μαστρωπειας στην θεσ/νικη, σε μασατζιδικο...ξερουμε μηπως ποιο μαγαζι χασαμε?

τα ακούνε και κάτι γέροι και γιαγιάδες και λένε μπράβο στην Αστυνομία που τους...ανακάλυψε!!!(ενώ τα ξέρει όλη η πόλη)...να δικαιολογήσουν κι αυτοί την ύπαρξη τους ως τμήμα ηθών...να μην τα παίρνουν μόνο,να δείξουν κάτι,κάποιο έργο οι ανύπαρκτοι....
ή όλα ή κανένα,αλλιώς είναι υποκρισία....

ΥΓ φίλε γιατί λες για Βούλγαρη?...εμένα αλλού πάει το μυαλό μου,στο πιο φουλ που υπάρχει και πιο πριβέ από όλα....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ΥΓ φίλε γιατί λες για Βούλγαρη?...εμένα αλλού πάει το μυαλό μου,στο πιο φουλ που υπάρχει και πιο πριβέ από όλα....

Για να μην παρεξηγηθώ, απλά επειδή σήμερα πρωί τους πήρα τηλ να μάθω για τις νέες αφίξεις και ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που δεν τους βρήκα, και ξαφνικά λίγο αργότερα διάβασα εδώ ότι πιάσανε ένα μασατζίδικο, αναπόφευκτα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σ' αυτό. Το συμπέρασμα είναι δικό μου και μακάρι να κάνω λάθος γιατί μόνο το συγκεκριμένο μαγαζί ήξερα και είχα επισκεφθεί...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ηταν που ηταν η κατασταση για κλαματα
ωραια τωρα ολοι στην εκλησια........
και ας γινεται η διακινηση στην γιαννιτσων και στα στενα τις ανετα καθε μερα ολη μερα
απο χορτο μεχρι ηρωινη
πιασανε λαυρακι τωρα με το μασατζιδικο
ρε ουστ!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Ναι όντως... τα μασατζίδικα τους χαλάνε; Όλα τα ναρκωτικά που παίζουνε στους δρόμους δεν τα βλέπουν...

Πάντως αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου στείλει σε μήνυμα καναδυό καλά (που μπορεί κάποιος να φάει) γιατί έχω όρεξη για μασάζ σήμερα... είμαι λίγο πιασμένος!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως αν όντως ισχύουν τα περί κυκλώματος μαστροπείας,επειδή τα μμε πολλές φορές λένε μαλακίες και τα μεγαλοποιούν,σκέφτομαι βούλγαρη,βασίλη... και πιο πολύ το "ελεύθερο σώμα" που ήταν από παλιά στο μάτι και κυρίως δούλευε και outcall...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Μπα δεν νομίζω να την "πέσανε" σε σπίτι... ποιο πολύ στις "ελεύθερες" κοπέλες που κυκλοφορούν...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μόλις διάβασα για 2 αλλοδαπές και 62χρονο ιδιοκτήτη....δηλαδή όχι δραγούμη,βούλγαρη,ο βασίλης είναι μεγάλος αλλά δεν έχει ξένες,όχι βόλγας βέβαια,όχι βαρδάρι...μόνο μπόντι φρι σκέφτομαι,αλλά αυτός είναι 50 άρης όχι 62....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
O Νικόλας στο ελεύθερο σώμα δεν είναι 50άρης αλλά πλησιάζει τα 60 και ας δείχνει πιο νέος.. Και κρίμα αν πιάσανε αυτόν γιατί ο άνθρωπος την έχει πατήσει πολλές φορές και ας ρίχνει του κόσμου το αγνό λάδι.. Να φανταστείτε ότι πρώην ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας της πόλης μας, όταν ερχόταν νέα άφιξη για το "ελεύθερο σώμα", την δοκίμαζε πρωτος αυτός για ένα-δυο βράδια και μετά έπιανε δουλειά το κοριτσάκι..Τέλος πάντων..
Angel spa..Η Τσέχα την έχει κάνει για να φτιάξει χαρτιά και η Ιωάννα μας θα απουσιάσει για πολύ καιρό και ίσως να μην επιστρέψει ξανά στο συγκεκριμένο χώρο..Αντ αυτών φέρανε μια Λυδία που της περισσεύουν καμμιά 50αριά κιλά, - αλλά τα κάνει λέει όλα - για όποιον είναι τόσο θαρραλέος, και μια Άννα που δεν την έχω δει για να είμαι ειλικρινής..Δυστυχώς σιγά σιγά, η συγκεκριμένη μορφή του αθλήματος που τόσο λατρεύουμε, φθίνει στην πόλη μας..Αν θυμηθώ τα μασατζίδικα της δεκαετίας του 90, μπορώ να πω πως κάθε χρόνο και χειρότερα..
Περαστικά μας!!! :headbang:

όντως είναι μεγάλος ο Νίκος,αλλά δε νομίζω και 62....πάντως και πριβέ δεν θα γλύτωνε,αν είναι αυτός...κυκλοφορούνε αυτά γρήγορα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όσο για το λάδι,η αστυνομία της Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι από τις πιο διεφθαρμένες στη χώρα...φρουτάκια παντού,πουτάνες,αμέτρητα καφέ με καρέκλες μέχρι το δρόμο,μπουρδέλο στους δρόμους χωρίς τροχαία....
όσο για τη χρυσή εποχή των μασάζ με αγ πάντες,λαγκαδά,ιπποκράτειο κλπ όντως κάποιοι μπάτσοι έφαγαν μέχρι σκασμού....

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Κριμα αν οντως ειναι ο κ. Νικος , αν και δεν νομιζω να βγει στην συνταξη ...

" Angel spa : και η Ιωάννα μας θα απουσιάσει για πολύ καιρό και ίσως να μην επιστρέψει ξανά στο συγκεκριμένο χώρο... "

Στο Angel η στο μασαζ ?

" Αντ αυτών φέρανε μια Λυδία που της περισσεύουν καμμιά 50αριά κιλά ... "

Ελεος με τις χοντρες ...  :headbang:

" Δυστυχώς σιγά σιγά, η συγκεκριμένη μορφή του αθλήματος που τόσο λατρεύουμε, φθίνει στην πόλη μας ... "

Και αν συγκρινεις με τα μαγαζια στην Αθηνα ...  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom