Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μεχρι να αποφασισουμε να στηριξουμε μαγαζια/κοπελες που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...
Σε ποιά μαγαζιά και σε ποιές κοπέλες αναφέρεσαι;

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Value for money : Smile , Ερρικα ( ή Τζενη ή Δημητρα ) απο Δραγουμη , Angel
Βεβαια η καθε μια επιλογη εχει και αρνητικα , αλλα συνολικα τις θεωρω αξιοπρεπεις επιλογες .

ΝΟ value for money : Resort .

Σειρα σας ...

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείς το Angel Spa στην Κρήνη ή στο Πανόραμα?

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Και τα δυο . Ειναι η ιδια επιχερηση .

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Διαφωνώ για angel, συμφωνώ για Δραγούμη
Το smile βγάλτο απ' έξω, είναι πριβέ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για σμάιλ καλούτσικο αλλά φτωχός και κρύος χώρος...η Τζένη πολύ καλή για ΜΙΛΦ,αυτή βέβαια προσωπικά και όχι τα μαγαζιά που δουλεύει...νέα κρήνη δεν αξίζει,β.όλγας κοροιδεύουν τον κόσμο,βαρδάρη μετριότητα κοπέλες αδιάφορες εντελώς....
για ποιότητα πραγματική που θυμίζει παλιότερες εποχές μόνο το μπόντι φρι...με όλγα φοβερή και εμφάνιση και πρόγραμμα σούπερ και τζούλι το ίδιο...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ενα μαγαζι πανω απο Μυθος . Αλλα αποτι ακουω δεν ειναι μασατζιδικο .
Anyway , μαλλον θα κανω λαθος ...

Αναμενουμε και αλλες γνωμες ...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Καλημερα.Πηγα στο ANGEL SPA στην Κρηνη και εκανα με την Ευα.Μαπα σερβις :headbang: :headbang: :headbang:Μαλον την αλλη φορα θα κανω με την Ιωαννα,ισως περασω καλυτερα..... :think:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Ενημερωθηκα απο φιλο που πηγε για μασαζ σε ενα απο τα αναφερομενα εδω μαγαζια οτι του παραπονεθηκε καποια κοπελα,ελληνιδα,σε μασατζιδικο πως καποιος αλλος πελατης της ειπε για το φορουμ.Αφου και η ιδια επιβεβαιωσε οτι υπαρχει αυτο το φορουμ αποφασισε να σταματησει και να ενημερωσει και τις συναδελφους και τα αφεντικα της.Το ολο προβλημα το συνδυασε και με καποια 'πεσιματα' που εγιναν σε αλλο μαγαζι, οπως ειπε στο φιλο.Η πληροφορια αυτη με προβληματισε και την θετω υποψη σας. Υπαρχουν μαλλον καποιοι καλοθελητες, που νομιζουν οτι θα γ...σουν τζαμπα, η οτι βοηθαν τις κοπελες να μην εκτεθουν, κανοντας του κουτοπονηρους ρουφιανους.Λοιπον, για να ξηγουμαστε:
1.οι κοπελες τα κονομαν καλα και το αν εκτιθενται η αν κινδυνευουν να εκτεθουν ας το σκεφτονταν οι ιδιες....και ας μην κλαιγονται σε πελατες!
2.οταν "δουλευουν" με πελατες και τσεπονουν τα γκαφρα αυτες και τα αφεντικα τους, δεν τις υποχρεωνει κανεις, ουτε ειναι αναγκη να τις λυπηθουμε...και αλλοι θελουν φραγκα, αλλα επελεξαν αλλο δρομο.και δεν τις προσβαλλω με αυτο που λεω.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του.Αν δουλευεις κοπελα μου σε μασατζιδικο και κανεις κ προγραμματα, κανε τη δουλεια σου και μην κλαιγεσαι...επιλογη σου ειναι:κανεις δεν σε αναγκαζει.Διαφορετικα, βγες και κραξ' τους
3.το "με εχουν βγαλει στο ιντερνετ" μαλλον δεν ανταποκρινεται σε αυτο που συμβαινει με αυτο το φορουμ.ουτε φωτογραφιες ανεβασε κανεις, ουτε αριθμο ταυτοτητας ανακοινωσε.πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να μαθει για σενα, που δουλευεις σε μασαζ, η μανα σου και η θεια σου στην αυστραλια απο πελατη φιλο της, παρα απο εδω μεσα.εκτος αν ο πατερας σου ειναι και αυτος πελατης!!!Αλλωστε ψευδονυμα δεν χρησιμοποιειτε?
4.το αν το φορουμ το διαβαζουν μπατσοι,γλυκια μου, δεν επηρεαζει την ασφαλεια σου...και τις αγγελιες στις εφημεριδες μπατσοι τις διαβαζουνε και πιθανον τα αφεντικα σου μπατσους να λαδωνουν καθε τρεις κ λιγο!
5.τωρα που ξερουμε οτι και εσεις αγαπημενα μας κοριτσια και αφεντικα, διαβαζεται το φορουμ, το οποιο ελπιζω να μην σας ανηκει κιολας, μπορειτε να διαβασετε και καποιες προηγουμενες σελιδες και να βελτιωσετε τις υπηρεσιες σας.Μην ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ! φερτε κανενα ομορφο μωρο κτλ
6.φιλοι, θα συνεχισω να ενημερωνομαι.το ξερω οτι δεν μπορουμε να μαλωσουμε καποιον μακακα  αναγνωστη η ακομη και φιλο του φορουμ που ενημερωσε καποια κοπελα, οποτε η παρουσα αγανακτησμενη αντιδραση μου στρεφεται πιο πολυ οχι τοσο στην ηλιθιοτητα του ενος, οσο στη γυναικεια ματαιοδοξια και δηθεν αφελεια των πολλων εργαζομενων κοριτσιων, που για 20 λεπτα υπηρεσιων βγαζουν 50 ευρω, αλλα το κουτελο θελουν να το εχουν καθαρο...ο ελληνικος επαρχιωτισμος σε ολο του το μεγαλειο... 
οχι μονο δε βγαινει ακρη,αντι να τα βελτιωσουν τα χειροτερεψαν!και αυτο το 20λεπτο αχχχχχ αχχχχχ!!! :headbang: :headbang: :headbang:
ετσι ειναι...επιλογες τους ειναι στης μασατζουδες οτι ευκολο χρημα θελουν θα τα υποστουν!η μεγαλη ψεματαρα και αρχιμπαρουφα που λενε....εε να 10ευρω περνω ποσοστο!
τελος παντον ας κοιταξουν να τα βελτιωσουν τα μαγαζια γιατι ενα μουνι μας εμεινε να το χαιρομαστε...

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους.Πηγα στην Δραγουμη και εκανα με την Ντινα..πολυ κοινωνικη...ευχαριστη...ωραια κοπελα...μια χαρα σωμα.....πολυ καλη περιποιηση..γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Δεν κανει full νομιζω αλλα μεχρι εκει που φτανει ειναι μια χαρα...Πριν παω δραγουμε ειχα παει βαρδαρη,,εχει μι ακαινουργια νομιζω..Κλειο..ξερει κανεισ τιποτα...ηταν ψιλη ξανδια με ενα καυτο σορτς..απο φατσα καλη και αυτη.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικά με το θέμα το ότι κάποιος ενημέωσε μια κοπέλα για το site!!
Δεν ξέρω άμα μιλάμε για την ίδια κοπέλα αλλά μάλλον είμαι εγώ αυτός που κράζεις φίλε.Πράγματι έκανα μια συζήτηση με μια κοπέλα η οποία δούλευε ή δουλεύει ακόμα σε μασατζίδικο και από εκεί έβρισκε πελάτες και έκανε βίζιτα.
Αλλά το έχεις πάρει το θέμα πολύ διαφορετικά από την πραγματικότητα.Δεν είμαι ούτε κουτοπόνηρος,ούτε ρουφιάνος και ούτε έχω σκοπό να προστατέψω καμία κοπέλα.Ο λόγος που το συζήτησα είναι απλά γιατί ήθελα να δείξω ότι όλοι εμέις που αγαπάμε τον πληρωμένο έρωτα ,συζητάμε και βαθμολογούμε τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε κοπέλα.Συνεπώς αν μια κοπέλα θέλει να έχει πελάτες πρέπει να το αξίζει και να γουστάρει αυτό που κάνει.
Στείλε pm να δούμε άμα πρόκειται για την ίδια κοπέλα..Και σε παρακαλώ πάρε πίσω τον χαρακτηρισμό.!!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους..πηγα βουλγαρη και εκανα με μια βραζιλιανα,,,πιτσιρικα ομορφουλα με πολυ καλο σωμα..πηρα full..πολυ ευγενικη σας την προτινω.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους..πηγα βουλγαρη και εκανα με μια βραζιλιανα,,,πιτσιρικα ομορφουλα με πολυ καλο σωμα..πηρα full..πολυ ευγενικη σας την προτινω.

Καινούργια άφιξη; Σίγουρα βραζιλιάνα, συνάδελφε, ή απομίμιση;

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λετε να μην ειναι βραζιλιανα? παντως εφερνε για βραζιλιανα...η λια ποια ειναι παλι???ααα μηπωσ ξερει κανεις πουδολευει τωρα η μενια απο βουλγαρη? μια milf

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Την δουλεια της να κανει καλα ...

Και αν ειναι απο το Ριο ... του Βουκουρεστιου , δεν θα μαλωσουμε κιολλας ...  :)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Λετε να μην ειναι βραζιλιανα? παντως εφερνε για βραζιλιανα...η λια ποια ειναι παλι???ααα μηπωσ ξερει κανεις πουδολευει τωρα η μενια απο βουλγαρη? μια milf

Δεν της είπες τίποτα στα πορτογαλέζικα να δεις άμα θα τσιμπήσει; Τα ελληνικά τα κατείχε;
Την Μένια την είχα πάρει και έγραψα κριτική παλιότερα σ' αυτό το τόπικ. Πολύ ξεχειλωμένη αλλά γενικά μου άρεσε και έχω και αδυναμία στα MILF, οπότε ρώτησα στην Βούλγαρη τις προάλλες τι γίνεται η Μένια και μου είπαν ότι σταμάτησε. Δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό ή είναι μούφα και δουλεύει αλλού...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ετσι ... Πρεπει κατα την διαρκεια ... της συνεδριας  :knockinb: να λεει ατακες του στυλ ( με προφορα παντα ) : κεεεε ντελιιιζια , γουστοοοζα κτλ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom