Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τελικα πιστευω πως υπαρχει πολεμος κατα των μασατζιδκων απο καποιον τριτο και οχι μεταξυ τους.Δεν γινεται να ξετρυπωνουν το ενα μασατζιδικο μετα το αλλο.Η καποιος καρφωνει συστηματικα αυτον απο τη Βοθλγαρη.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Λευτερια στα μασατζιδικα !  :boobies:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τελικα απο οσο ξερω και εγω για την υποθεση μιας και ειμαι κοντα στην γειτονια (ακα βουλγαρη-γρηγ πεμπτου...)
λενε οτι η δουλεια της καρφωτης επεσε απο την οικοδομη για το "θεωριτηκο επιπεδο".
αλλα το θεμα της αντιπαλοτιτας ειναι παντα στα πρακτικα καταγεγραμενο.

κριμα γιατι βγαζουν τα ματια μονη τους.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια,γνωριζει κανεις τι απεγινε μια δημητρα που δουλευε στο μαγαζι πανω απο το seven πριν κανα δυο χρονια?ηταν 40 αρα με τεραστιες ρωγες.κατι θυμαμαι ειχατε πει οτι πηγε στο μαγαζι στην καλαμαρια και αλλαξε και ονομα.ισχυει ακομα?αν οχι ξερει κανεις τι εγινε?πολυ θα ηθελα να την ξαναδω.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Δημητρα εγινε πλεον Ερικκα..δουλευει πλεον στην Δραγουμη...παντωσ εχεισ δικιο..Πολυ ρωγα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Δραγούμη στο κέντρο εννοείς σειρά; Αν ναι που;;;

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
mindthess σευχαριστω.λοιπον εχω να πω κατι για την συγκεκριμενη κυρια.την επαιρνα οσο ηταν πανω απο το seven και το καναμε κανονικα (και μαλιστα ακαποτο) ενω οι αλλοι νομιζαν οτι εκανα μασαζ.δεν ξερω αν ειχε τυχει και σε κανενεν αλλον. (χωρις εξτρα χρεωσεις)γουσταρε απο οτι μου ειπε).μετα την βαρεθηκα και σταματησα να πηγαινω και την εχασα .βασικα σταματησα και το σπορ.τωρα την αναπολω  ωρες ωρες και θελω να δω τι θα κανει αν με ξαναδει.τοτε μου το επαιζε πολυ δυσκολη μεχρι να μου κατσει.ολο δεν πρεπει και δεν πρεπει μου ητανε.οσπου τις τον καρφωσα και δεν ελεγε να ξεκολησει.τοτε δεν ηξερε να κανει στοματικο.σαν χαζη το κοιτουσε.Μου ειχε πει και ολη την ιστορια της ζωης της,οτι την εδερνε ο αντρας της οσπου και χωρισε.Τωρα για πειτε τι παιζει εκει?ποσο παει το μαλι?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
2 ερωτήσεις:
1.Νομίζεις οτι μόνο σε εσένα συνέβαινε αυτό;
2.Είναι ανάγκη να τα γράφεις εδώ πέρα;

Μερικά άτομα κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαγαζιά και στις γυναίκες.  Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουν φύγει οι καλές και έχουν πλακώσει όλα τα μπάζα

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ασε ρε φιλε.το ειπα τρια χρονια αφου εγινε.και αφου πλεον το εχει κανει επαγγελμα.και τοτε εμπαινα στο site αλλα επειδη αυτη με ειχε παρακαλεσει να μην γραψω τιποτα δεν το εκανα.και αν θες και την γνωμη μου νομιζω οτι μονο σε εμενα εχει συμβει .(για τοτε μιλαω).αλλιως κοψε τις ζηλιες.που θα μας πεις οτι κανουμε και κακο.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα την επισκευτω και θα την ρωτησω αν τοτε εκανε και με αλλους το ιδιο.γιατι να κολωσει να μου πει? και για πες μου τι νομιζεις οτι ειναι εδω περα ρε εξυπνε?κανενα επιστημονικο ηλεκτρονικο περιοδικο που σκοπος ειναι η ενημερωσει του συνανθρωπου μας?τι ειναι αυτα ρε κομπλεξικε? τις αποψεις μας λεμε, τις γνωμες μας και τις εμπειριες μας .σαν πολυ σοβαρα το πηρες το αντικειμενο.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
εγω θα την επισκευτω και θα την ρωτησω αν τοτε εκανε και με αλλους το ιδιο.γιατι να κολωσει να μου πει? και για πες μου τι νομιζεις οτι ειναι εδω περα ρε εξυπνε?κανενα επιστημονικο ηλεκτρονικο περιοδικο που σκοπος ειναι η ενημερωσει του συνανθρωπου μας?τι ειναι αυτα ρε κομπλεξικε? τις αποψεις μας λεμε, τις γνωμες μας και τις εμπειριες μας .σαν πολυ σοβαρα το πηρες το αντικειμενο.
σου απανταει μεσω πμ??? γιατι ειναι πολυ παραξενο που ρωτας και απαντας μονος σου!!!

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταβαινω τι λες .την απαντηση του δεν την βλεπεις ποιο πανω?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Απο την στιγμη που σου λενε οτι δουλευει στην Δραγουμη με αλλο ονομα,δεν ειναι σωστο να λες καποια πραγματα....

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια το ασκει το επαγγελμα η οχι?γιατι δεν καταλαβαινω

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα καλα.οπως καταλαβα εσενα δεν σου συνεβη ενω εγω ημουν εκει και ξερω την αληθεια ,τωρα τι λες εσυ.........  :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για να τελειωνουμε με τη συγκεκριμενη,γιατι δεν αξιζει να μιλαμε και πολυ(δεν ειναι και θεα,ενα πουρο με σιλικονατα βυζια,ωραιο σωμα και φατσα εκτελωνιστη ειναι)μιλαμε για την Ερρικα του σεβεν που γαμιοτανε αν της τα εσταζες(τωρα αν καποιος τη γαμισε χωρις εξτρα,μαγκια του,εγω αναφερω τι εχει συμβει σε μενα)που εκανε καποια μαλ... και τη σουταρε το αφεντικο,μετα την συναντησα ως Τζενη στην Αργοναυτων με ιδιο προγραμμα(100 το φουλ),μετα ενα συντομο περασμα απο Ν.Εγνατια με ονομα που δε θυμαμαι και τελευταια ως Ελενα ειναι στη Δραγουμη,οσους τους ξερει καλα τους ερχεται και σπιτι.Αυτα και ας μη το βασανιζουμε το θεμα,παμε για αλλα...παρεπιπτοντως μολις επεστρεψα απο Αμβουργο οπου τιμησα την εκει σοδεια των μασατζιδικων και πρεπει πλεον να προσγειωθω στην πραγματικοτητα της πολης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom