Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Για να τελειωνουμε με τη συγκεκριμενη,γιατι δεν αξιζει να μιλαμε και πολυ(δεν ειναι και θεα,ενα πουρο με σιλικονατα βυζια,ωραιο σωμα και φατσα εκτελωνιστη ειναι)μιλαμε για την Ερρικα του σεβεν που γαμιοτανε αν της τα εσταζες(τωρα αν καποιος τη γαμισε χωρις εξτρα,μαγκια του,εγω αναφερω τι εχει συμβει σε μενα)που εκανε καποια μαλ... και τη σουταρε το αφεντικο,μετα την συναντησα ως Τζενη στην Αργοναυτων με ιδιο προγραμμα(100 το φουλ),μετα ενα συντομο περασμα απο Ν.Εγνατια με ονομα που δε θυμαμαι και τελευταια ως Ελενα ειναι στη Δραγουμη,οσους τους ξερει καλα τους ερχεται και σπιτι.Αυτα και ας μη το βασανιζουμε το θεμα,παμε για αλλα...παρεπιπτοντως μολις επεστρεψα απο Αμβουργο οπου τιμησα την εκει σοδεια των μασατζιδικων και πρεπει πλεον να προσγειωθω στην πραγματικοτητα της πολης.
Ψεύτη...
Γιατί κλέβεις τη δόξα και το μονοπώλιο από τον t444; Αφού το είπε κι ο ίδιος.  Μόνο αυτός τη γαμούσε [size=6pt](και το 90% όσων γράφουν εδώ μέσα)[/size]!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενταξει, δεν ειναι και να παινευεσαι για τη συγκεκριμενη,εγω τη γαμουσα οταν με επιανε η σαβουρογαμιαση(δυστυχως στη Θεσ/νικη οι επιλογες δεν ειναι και πολλες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ψεύτη...
Γιατί κλέβεις τη δόξα και το μονοπώλιο από τον t444; Αφού το είπε κι ο ίδιος.  Μόνο αυτός τη γαμούσε [size=6pt](και το 90% όσων γράφουν εδώ μέσα)[/size]!

να πω ομως κατι που το εχω κανει μονο εγω με την συγκεκριμενη??? την εχω παρει στης β.γεωργιου που ηταν εκει ενα βραδυ για δοκιμαστικο. δεν ξαναπηγε. αρα ειμαι ο μονος....
κερδιζω κατι?

ssakis33

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τωρα πραγματικα αρχισα να ανησυχω  :2funny: λες οι κοπελες να διαβασουν το φορουμ και να μην μας ξανακερασουν τιποτα :o??  :2funny: :2funny: να αρχισουν να μας προσφερουν μονο καλο μασαζ?? :o κι ακομη χειροτερα να γραψουν στο φορουμ το μεγεθος που εχει το γαριδακι μου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nickapick

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.πηγα Ι.Δραγουμη κ δοκιμασα με μια νεα αφιξη οπως μου ειπαν σγουρομαλα πολυ καλη στο φραπε, μου διαφευγει το ονομα.ερρικα δεν ηθελα γιατι ειχα ξαναπαρει.ξερει κανεις αν αξιζουν οι υπολοιπες εκει?επισης ενα μαγαζι παλιοτερα με το ονομα body relax στην Κ.Καραμανλη υπαρχει ακομα?ειχα παει καποιες φορες πρινν μηνες, εκει δουλευε ενα φεγγαρι κ η ερρικα που λεμε.Μετα που εφυγε πηγα αλλη μια φορα και εφαγα ακυρο-μονο μασαζ απο μπαζα-εχει παει κανεις προσφατα?ευχαριστω

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Για πές μου σε παρακαλώ, nickapick με το 1 πόστ,  η καινούργια κάνει μόνο φραπέ ή σερβίρει και τόστ;

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
t44444 να σαι καλα....καιρο ειχα  να συναντησω τοσο μεγάλο μαλακα

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ 4444 ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΗΘΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ .Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον εγω δεν θα βρισω,γιατι μπορω να το κανω, πισω απο ανωνυμες σελιδες,αλλα αυτο δεν ειναι αντρικιο,και οτι κανω θελω να το κανω μπροστα στον αλλον αλλιως αστα .  ενα εχω  να πω .τετοιο κομπλεξισμο δεν εχω ξανασυναντησει.φενεται ειναι απο τις πολλες χυλοπιτες που εχει φαει ο halias  και ο agxxx,αλλιως δεν εξηγειτε.εγω θα το πω κομπλεξ κατωτεροτητας.και πιστεξε με δεν εχω χειροτερο.Απο οτι βλεπω νομιζουν ορισμενοι οτι η σελιδα ειναι πριβε κατασταση που δεν ανεχεται κανεναν να μιλησει και να πει κατι που δεν βολευει καποιους αλλοιως θα σε ξεφωνησουν.σκοπος μου ηταν να ενημερωσω και οχι να το παιξω οπως ορισμενοι κοπλεξικοι το πηραν. και τωρα μας το παιζεις  και προσεβλημενος agxxx? και αποχωρεις?αντε στα τσακιδια και να καθαρισουμε.εγω δεν ανηκω σε κλικα τι να κανουμε?εσεις που ειστε κλικα να τα λετε εκτως και μονοι σας.εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε και να συζηταμε.τωρα αν η δημητρα τοτε οσο ηταν στο seven πληρωνοταν δεν το ειχα καταλαβει γιατι οπως προειπα σε μενα το εκανε τζαμπα. αλλιως θα θεωρουσα οτι κατι τετοιο συνεβαινε και σε αλλους.η ιδια μου ειχε πει αυτο το κανω μονο σε σενα επειδη γουσταρω.(δεν ξερω ) μπορει απο μενα να ξεκινησε,μπορει οχι και να το εκανε απο πριν. εγω δεν ειπα οτι ηταν καμια ωραια ,αντιθετως χαλι θα την ελεγα,γιαυτο και την παρατησα.και αντε να τελειωνουμε γιατι οτι δεν φτανει η αλεπου.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πήγα στον Βασίλη...ο χώρος πλέον είναι τραγικός,λόγω αρκετής πελατείας....πήρα μια ΜΙΛΦ καλούτστικη εμφάνιση,μέτριο ύψος,ξανθιά,πολύ καλό πρόγραμμα,ξέχασα και το όνομα Ελένη νομίζω...η άλλη κοπέλα που είδα φεύγοντας και ήταν ξένη ήταν χάλια,κοντή ασπρουλιάρα...λόγω χώρου δεν ξαναπάω,τρομερά άβολα

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και ενα αλλο,ποτε δεν κατηγειλα κανεναν για να διαγραψει κανενα μυνημα.οτι εγινε υποθετω θα εγινε απο αλλου πρωτοβουλια καθως θα καταλαβε με τι ειχε να κανει.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
πήγα στον Βασίλη...ο χώρος πλέον είναι τραγικός,λόγω αρκετής πελατείας....πήρα μια ΜΙΛΦ καλούτστικη εμφάνιση,μέτριο ύψος,ξανθιά,πολύ καλό πρόγραμμα,ξέχασα και το όνομα Ελένη νομίζω...η άλλη κοπέλα που είδα φεύγοντας και ήταν ξένη ήταν χάλια,κοντή ασπρουλιάρα...λόγω χώρου δεν ξαναπάω,τρομερά άβολα
Ποιος ειναι ο Βασιλης ρε palermo90?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Αγαπητε καραγκιοζακο t44444 με το ηλιθιο Nick καλημέρα

Θα ήθελα να καταλάβεις πως εδώ δεν είναι μέρος και τόπος προβολής των ικανοτήτων μας να πείσουμε μια ΗΔΗ εκδιδομένη κοπέλα να μας κάτσει.
Αναφέρθηκες πως έχω χορτάσει χυλόπιτα...Αν βλέπεις σαν χιλόπιτα την άρνηση κάπιοας κοπέλας που εργάζετε σε masaz - studio να σου προσφέρει περετέρω υπηρεσιες τοτε να ξέρεις πως είσαι σε πολύ κακο δρομο...μάλλον οι μόνες επαφες σου με το γυναικείο φύλλο είναι μόνο σε πονηρους χώρους της πόλης.
Οσο για τον "κομπλεξισμό" μου απλα να ξέρεις πως υπάρχουν άτομα που έφτιαξαν με πολύ πολύ κοπο αυτό το site και δεν είναι καθόλου ευγενικό να έρχεσαι εσύ με το γελοιο nick να μιλάς για όλα απροκάλυπτα και θρασύτατα. Και στην τελική αμα δεν σε νοιαζει για τις κοπέλες και την προστασία τους ενδιαφέρει καποιους άλλους γιατι καλώς η κακώς είναι οι μόνες "αξιοπρεπείς" πηγές εκτόνοσης.

Κλείνωντας να σου επισημάνω πως σε γράφω κανονικά και πως όσα έχω να σου πω σου τα λέω και Live in your face .Στείλε μου pm να σου δώσω το κιν μου την διευθυνση του σπιτιού μου το σταθερό μου.Οτι θέλεις παίδαρε απλα για να καταλάβεις πως δεν κρύβομαι πισω απο μία οθόνη.

Ευχαριστώ που μ'ακουσες ποντικαρα.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω το γελοιο nick? τη γελοια φάτσα που μου κότσαρες και προφανώς σου μοιάζει την βλέπεις?το δικο σου το nickname?λοιπον εγω δεν εβρισα κανεναν εδω μεσα και οχι πρωτος αλλα εσυ απο ότι βλέπω συνεχίζεις τις προσβολές....καλά καλά.Να σου πω κάτι γιατί ειπα πώς δεν θα βρίσω χυδαια αλλά εσυ συνεχιζεις,καταλαβαινω τι θες αλλα σιγα μην ασχοληθω μαζι σου ,απο εδω να καταλαβεις τον κομπλεξισμο σου που μπαινεις στα σαιτ και ψαχνεται για φασαριες,τιποτα αλλο δεν εχεις να κανεις στην ζωη σου? εγω παντος εχω.  και  πες μου σε τι εκανα κακο οταν εγραψα οτι την πηδουσα οσο ηταν στο seven. για κατι που περασε και εφυγε? καλα ειπα πως ζηλευεις που την πηδουσα τζαμπα και με ελεγε πολυ ωραιο παιδι,ενω εσυ ουτε πληρωμενη δεν θα τη εφαγες φανταζομαι.εισαι εντελως γελοιως ψαρουκλα.και αει και στο διαολο που μου θες και πριβε συζητησεις με εσενα θα ασχολουμε?(μην τα παρεις κομπλεξικε που δεν θα σου δωσουμε σημασια.)οσο για τις επαφες μου με τις γυναικες σου λεω οτι το παλαμαρι μου ξερει τι και πως .που θα με πεις εσυ ποντικαρα παλιονιανιαρο.κομλεξικε,που μου κοτσαρες τη φατσα του τσακωνα και λες και τους αλλους καραγκιοζη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οτι θα σκοτωνονταν ατομα για χαρη της Τζενης-Ερικας-Δημητρας-Ελενας κ.τ.λ,ε αυτο δειχνει το επιπεδο των υπηρεσιων σε αυτην τη πολη.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν το ξεκινησα εγω,(και το θεμα δεν ειναι η γκομενα) μια εμπειρια μου ειπα και πεταχτηκαν οι δηθεν εξυπνοι που νομιζουν οτι τους ανηκει το site να μου πουλησουν εξυπναδες οτι χαλαμε την πιατσα και τετοια.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Που θα μας λογοκρινετε κιολας .οτι γουσταρω θα γραφω απο την στιγμη που δεν βριζω και δεν προσβαλω κανεναν δεν δεχομαι να μου το κανει και κανενας αλλιως εσεις τον μπουλο.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στους συγκεκριμενους τρεις αναφερομαι για να μην παρεξηγηθω.εδω και για να τελειωνουμε για σας που την ειδατε οτι θα καθοριζετε τι λεμε και πως το λεμε.το site ειναι δημοσιο ΔΗΜΟΣΙΟ, το πιασατε το νοημα?οτι δεν σας αρεσει η δεν το κοιτατε η το προσπερνατε.αλλα φανταζομαι και στην κανονικη σας ζωη δεν εχετε μαθει να ζειτε με τον κοσμο (λογω κομλεξισμου οπως προειπα),και υεωρειται οτι θα βαλετε οτι βολευει στην δικια σας σειρα.Καιρος να αλλαξετε μυαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom