Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και χαρα σε ολους

Ανακαλυψα τελευταια το ιστοτοπο αυτο και το ιντερνεττ γενικα λες και βγηκα απο σπηλια ειμαι...
και οπως ειναι λογικο εχω μεινει πισω παρ αυτα μελετησα το θεμα αυτο οπως και κανα 2 αλλα που εχουν ενδιαφερον!!!
εχω 3 χρονια παντρεμενος και παλιοτερα ημουν "οπαδος" του πληρωμενου ερωτα(μασατζιδικα, Call Girls), αλλα εχω χασει τα οποια κονε!
παλιοτερα ειχα επισκευθει πολλες φορες το μαγαζι στη Λαγκαδα λιγο πριν το στρατοπεδο Παυλου Μελα και αυτο Δραγουμη με Εγνατια γωνια, που δουλευαν με ανατολικο μπλοκ τοτε, απο οτι καταλαβα εχει πεσει πολυ το επιπεδο στις υπηρεσιες αλλα ετσι ειναι αυτα...

οπως ηδη ειπα "μελετησα" το θεμα αλλα δεν δινει κανεις καμια πληροφορια για το που θα βρουμε τα μαγαζια λες και ειναι κρυφο σχολιο μονο για οσους ηδη ξερουν ειναι το θεμα!!!! (Καλλιδοπουλου, Βουλαγρη, δραγουμη....)

Αν δεν κανει να το πειτε δημοσια στειλτε κανα mail η πρωσοπικο μηνυμα
(αντε να ξεστρεβοθουμε)

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Στην σελιδα 99 υπαρχει ενα λινκ . Στην σελιδα 69 ( το επιασες το υπονοουομενο ) υπαρχει λινκ που ξεκλειδωνει το αρχειο του προηγουμενου λινκ . Στην σελιδα 44 υπαρχει ενα τριτο λινκ που δινει προσβαση στο αρχειο που ξεκλειδωσες με το δευτερο λινκ . Και τελος στην σελιδα 4 υπαρχει καπου το κλειδι για να αποκρυπτογραφησεις το ξεκλειδωμενο πλεον αρχειο . Απλα ετσι ?

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Και τωρα σοβαρα .

Στην σελιδα 81 υπαρχει λιστα με τα βασικα μασατζιδικα . Απλα δεν ξερω αν λειτουργει η Βουλγαρη μετα το πεσιμο ή αν εχει μετεστεγαστει .

Απο κει και περα θα ανεβασεις φωτοτυπια με την ταυτοτητα σου , το εκκαθαριστηκο της εφοριας , οπου θα φαινεται το επαγγελμα σου και αφου βεβαιωθουμε οτι δεν εισαι μπατσος και κλεισεις τα κοριτσια μας μεσα , θα σου πουμε οτι θελεις . 

Νασαι καλα και τα λεμε .

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μηπως να αρχισουμε να αναφερομαστε σε φανταστικα μαγαζια;
δεν μπορει καποια στιγμη θα βαρεθουν να ψαχνουν.
πραγματικα σε μια πολη που συμβαινουν διαφορα θλιβερα φαινομενα, βλ. και ο,τι συνεβη την ανασταση στην παραλια, οπου στηθηκαν συσσυτια, το να επικεντρωνονται οι αρμοδιοι στο πως θα κλεισουνε καποια μασατζιδικα-επιχειρησεις, τι να πω

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Και τωρα σοβαρα .

Στην σελιδα 81 υπαρχει λιστα με τα βασικα μασατζιδικα . Απλα δεν ξερω αν λειτουργει η Βουλγαρη μετα το πεσιμο ή αν εχει μετεστεγαστει .

Απο κει και περα θα ανεβασεις φωτοτυπια με την ταυτοτητα σου , το εκκαθαριστηκο της εφοριας , οπου θα φαινεται το επαγγελμα σου και αφου βεβαιωθουμε οτι δεν εισαι μπατσος και κλεισεις τα κοριτσια μας μεσα , θα σου πουμε οτι θελεις . 

Νασαι καλα και τα λεμε .

Ναι λειτουργεί

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Eπισκεφτηκα την προηγούμενη εβδομάδα το μασατζιδικο στην Εγνατια(κοντα στην Καμαρα)ιδιοκτησίας(?) της Μαγκυ που δουλευε παλια στην Βασ. Γεωργίου. Πήρα την Λίζα. Μιλφακι μετριο, μετριο μασαζ, αφηνει ελευθερα πιασιματα και φτανει μεχρι καλαμακι, αν και δεν πηρα.Γενικα μετρια, δεν ξερω αν θα την επαιρνα ξανα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους.

Επίσκεψη στην Καλλιδοπούλου και έκανα με την Αλίκη η οποία είναι νέα άφιξη στο μαγαζί. Μελαχροινή με ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο, φιλική και πρόσχαρη στην συμπεριφορά της. Μασάζ αρκετά καλό με την καλύτερη δυνατή διάθεση από την κοπέλλα αν και πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης από μέρους της. Γενικά πάντως πολύ καλές οι εντυπώσεις μου στο όλο πρόγραμμά της. Θα μπορούσα να την κατατάξω ως μια από τις τακτικές επιλογές μου.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους.

Επίσκεψη στην Καλλιδοπούλου και έκανα με την Αλίκη η οποία είναι νέα άφιξη στο μαγαζί. Μελαχροινή με ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο, φιλική και πρόσχαρη στην συμπεριφορά της. Μασάζ αρκετά καλό με την καλύτερη δυνατή διάθεση από την κοπέλλα αν και πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης από μέρους της. Γενικά πάντως πολύ καλές οι εντυπώσεις μου στο όλο πρόγραμμά της. Θα μπορούσα να την κατατάξω ως μια από τις τακτικές επιλογές μου.
οπως παντα ουσιαστικος, περιεκτικος και κατατοπιστικος.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλησπερα και Χρονια Πολλα .

Ετσι , διαθεση να υπαρχει ... Και μετα σιγα σιγα μαθαινουν .

Ridon

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειναι καιρος πιστευω να σταματησουμε αυτο το παραμυθακι που λεγεται ανταλλαγη πληροφοριων εδω μεσα. Οι μπατσοι διαβαζουν τα ΠΑΝΤΑ, πηγαινουν σαν πελατες ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στα μαγαζια και χρησιμοποιωντας και πληροφοριες απο εδω μεσα κερδιζουν την εμπιστοσυνη των ιδιοκτητων. και μετα φυσικα η καταληξη ειναι γνωστη. ετσι επιασαν και την Ελενη ετσι και τον παπου στη Βουλγαρη...
παλιος "πελατης" τους την εκανε...
ας περισωσουμε οτι εχει απομεινει στην πολη. σε λιγο θα τα κλεισουν ολα τα μαγαζια. οποτε απο το να αλληλοκατηγορουμαστε, να βριζομαστε και να κανουμε επιδειξη ανδρισμου καλυτερα να το διαλυσουμε εντελως. αυτος ειναι και ο λογος που εδω και καιρο απεχω απο το thread. ηθελα ομως να σας πω την αποψη μου σημερα γιατι πιστευω οτι με τισ μαλακιες ολων ΜΑΣ γινομαστε αθελα μας το δεξι χερι ( η αυτι η ματι) των μπατσων. οποιος ξερει ακριβως πως εγιναν τα δυο προσφατα πεσιματα θα καταλαβει οτι δεν αερολογω.

Αδερφέ με όλο το σεβασμό και χώρίς ίχνος ειρωνίας θα σου πώ οτι οι μπάτσοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των μασατζίδικων, των στούντιο και των μπουρδέλων και αυτό γιατί γαμάνε τζάμπα...Είναι δε τόσο δυκτιωμένοι και πληροφορημένοι που πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν θα ηταν να μπούν στο συγκεκριμένο site για πληροφορίες...respect :thumbsup:

eliminator

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συνεταιροι.χθες μετα απο καιρο αποφασισα να ριξω μια ματια στον αγγελιοφορο.μια καινουρια αγγελια μου τραβηξε την προσοχη.στο τηλ απαντησε μαι θειτσα που μπηκε κατ ευθειαν στο ψητο.100 μασαζ και full.τα λεφτα πολλα αλλα και η περιεργεια μεγαλη.το μαγαζι απεναντι απο θεαγενειο,γνωστο στους παλιους.με υποδεχτηκε ο τσατσος(κλασικη φιγουρα).οι κοπελες 2  σαντρα απο ρουμανια και τζουλια απο ουγγαρια(οτι μου ειπανε σας λεω).η τζουλια κανει ακαποτο 
καλαμακι(και γενικως ακαποτο αλλα σταματησε οπως μου ειπε η σαντρα μετα απο δικη της διαμαρτυρια)και οθωμανικο.το καλαμακι ειναι μες την τιμη ενω το οθωμανικο 150. αυτοι ηταν οι λογοι που δεν την προτιμησα μαζι με το γεγονος οτι ειναι ολιγον τροφαντη.γενικως αποφευγω αυτες που δεν παιρνουν προφυλαξεις.ετσι προχωρησα με την ρουμανα. ο χωρος μετριος(καμμια σχεση με το μαγαζι που καποτε εφερνε τα καλυτερα κομματια στην πολη).καθαρη πετσετα στο κρεβατι.η κοπελα ομιλητικη και ευχαριστη.πιασαμε κουβεντα και μου ειπε λιγα γι αυτην.γενικα
χαλαρωσα και ενιωσα οικεια μαζι της γεγονος που μετραω στα συν.πιπα μετρια αλλα πιασιματα ελευθερα (κυριολεκτικα).πρωτα απο πανω και μετα στα 4.τελειωσα γρηγορα (λογω νηστειας) και δεν μπορεσα να ολοκληρωσω το test fucking αλλα γενικα εδειξε να ειναι  προθυμη και παιχνιδιαρα.αν η τιμη ηταν λιγο καλυτερη θα την επισκεπτομουν ξανα πολυ συντομα.
κατα την γνωμη μου παντα, ειναι καλη περιπτωση σχετικα με μαγαζια που δινεις 50και σε ξεπετανε συντομα η" αρχιζουν τα μην μ ακουμπας και οχι δαχτυλο κ.τ.λ.
θα ξαναπαω καποια στιγμη σιγουρα.

με αριστα το 10
χωρος    6
κοριτσια  6
μασαζ      4
υπηρεσιες(αναλογως τιμης)  7-8
    ελπιζω να βοηθησα                      απανω τους

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αυτο στο θεαγενειο ειχε αναφερθει πριν αρκετες σελιδες , αλλα αυτη ειναι η πρωτη κριτικη ...

Εβαλαν αγγελια και τα λεν απο το τηλεφωνο . Μπραβο τους , μενω εκπληκτος ...

Οσο για την τιμη , καλως κακως ολοι τοσο το εχουν . Οσοι δηλαδη προσφερουν τετοιες υπηρεσιες . Ασε που καποιοι το εχουν και παραπανω .

Αν μπορουσες να εισουν λιιιγο πιο ακριβης για την χωροθετηση του μαγαζιου θα σου ημουν ευγνωμων . ( και σε πμ αν θες )

Μεχρι να αυξησουν οι επιλογες μας ,
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

eliminator

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο στο θεαγενειο ειχε αναφερθει πριν αρκετες σελιδες , αλλα αυτη ειναι η πρωτη κριτικη ...

Εβαλαν αγγελια και τα λεν απο το τηλεφωνο . Μπραβο τους , μενω εκπληκτος ...

Οσο για την τιμη , καλως κακως ολοι τοσο το εχουν . Οσοι δηλαδη προσφερουν τετοιες υπηρεσιες . Ασε που καποιοι το εχουν και παραπανω .

Αν μπορουσες να εισουν λιιιγο πιο ακριβης για την χωροθετηση του μαγαζιου θα σου ημουν ευγνωμων . ( και σε πμ αν θες )

Μεχρι να αυξησουν οι επιλογες μας ,
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
απεναντι απο θεαγενειο πανω απο θειο βανια 1ος οροφος

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ρε το Θειο .

Απο κει περναω πααααααρα πολυ συχνα .

Ισως γινει καποια επιτοπια αυτοψια . Αυτο το εχω ξαναγραψει ισως καιρος να το πραξω .  :boobies:

Νασαι καλα !

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
παρακαλω θα ηθελα με πμ.λιστα με μασαζιδικα τηλ.και διευθ. αν ειναι ευκολο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παρακαλω θα ηθελα με πμ.λιστα με μασαζιδικα τηλ.και διευθ. αν ειναι ευκολο
σβησε το μηνυμα γιατι δε θα χαρεις με τις απαντησεις που  θα παρεις.και δε θα εχουν και πολυ αδικο

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σελιδα 81 .

Τηλεφωνα που δεν εχουν δημοσιευτει ειναι λιγουλακι δυσκολο να δωθουν ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σβησε το μηνυμα γιατι δε θα χαρεις με τις απαντησεις που  θα παρεις.και δε θα εχουν και πολυ αδικο

Επειδη το χιουμορ δεν εκτιμηθηκε σε αλλο θρεντ απαντησα σοβαρα .

Αλλα πριν μια ή δυο σελιδες εγινε η ιδια ερωτηση και δωθηκε η ιδια απαντηση ...

tzini_thess

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο...αξιζει περισοτερο απο ενα κοινο μπουρδελο?
ειχα ενα φιλο απο τον στρατο...που μου ειχε πει κανα 2 αλλα δεν κρατησα ουτε τηλ ουτε τιποτα.
και απο τιμες πως παει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom