Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

xisidistimapa

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι ο νομος.

Εχεις δει μπουρδελο νομιμο με φωτακι να εχει δυο πουτανες?

Γιαυτο εκλεισε καποτε και η γνωστη Τρουμπα στον Πειραια

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους

συναδελφοι αλαξε κατι στο ανγελ στην καλαμαρια ?
πηγα πριν μερικες μερες και βρηκα μια ελαφρος γεμετουλα εμφανησημη ,αν θημαμε καλα Δημητρα ,
και οταν εκανα κουβεντα για τπτ εξτρα με γιωσε κανονικα οποτε κι εγω την εκανα με ελαφρα πηδιματακια
ξερουμε κατι ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αποτι φαινεται φυγαν και οι δυο αξιολογες παρουσιες που ειχε : η Λιλη και η Ιωαννα .

Προφανως οι αντικαταστατριες δεν λεν .

Ασε και που ο χορος δεν λεει .

Οποτε παμε γυαλλα .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σήμερα ήμουν μάρτυρας σε δικαστήριο...πριν από μένα δικαζόταν μια υπόθεση του Ηθών...προχθές δηλαδή έγινε πέσιμο στις γνωστές μεγάλες-γιαγιάδες της περιοχής Χαριλάου Δελφών...ξέρετε την ξανθιά Ελένη νομίζω,την Εύα κλπ που αλλάζουν σπίτι κάθε 1 μήνα...η μία ήταν παρούσα,χάλια μαύρα αλβανίδα χοντρή για λύπηση....
το περίεργο ήταν πως ο μπάτσος που πήγε για πελάτης δεν γάμησε,ούτε καν ξεκίνησε να κάνει κάτι....πήρε λέει  τηλέφωνο,του είπανε έχουμε 2 κοπέλες,πήγε στο σπίτι,μπήκε μέσα και τις λέει συλλαμβάνεσθε!!!...και το ακόμα πιο περίεργο ότι το Δικαστήριο τις καταδίκασε....

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ΤΟ αντζελ στην Καλαμαρια έχει ακόμη την Ιωάννα που είναι και το βαρυ πυροβολικο,. και ακόμη κάνουν πολλά προγραμματα, αλλά πάντα με προσοχή. Πριν λιγες μερες εκανα μασαζ με μια καινουργια εκει την Δεσποινα. Γεματουλα μετρια εμφανισιακα με αρκετες καμπυλες. Καλη σε γνικες γραμμες

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συντροφοι, επισκεψη Βουλγαρη, πηρα την Σαρα, βουλγαρα. Οραιο σωματακι κ καλη εξυπηρετηση......Βεβαια για δευτερη φορα δεν ειναι, αλλα για μια αξιζει τα λεφτα τησ.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Προσοχη μονο μην διαβαζει το φορουμ και την δει ντιβα ...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα συντροφοι, επισκεψη Βουλγαρη, πηρα την Σαρα, βουλγαρα. Οραιο σωματακι κ καλη εξυπηρετηση......Βεβαια για δευτερη φορα δεν ειναι, αλλα για μια αξιζει τα λεφτα τησ.....

Η Βούλγαρη ζει; Το ξανανοίξανε; Και με καινούργιο προσωπικό απ' ότι κατάλαβα

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

xisidistimapa

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σήμερα ήμουν μάρτυρας σε δικαστήριο...πριν από μένα δικαζόταν μια υπόθεση του Ηθών...προχθές δηλαδή έγινε πέσιμο στις γνωστές μεγάλες-γιαγιάδες της περιοχής Χαριλάου Δελφών...ξέρετε την ξανθιά Ελένη νομίζω,την Εύα κλπ που αλλάζουν σπίτι κάθε 1 μήνα...η μία ήταν παρούσα,χάλια μαύρα αλβανίδα χοντρή για λύπηση....
το περίεργο ήταν πως ο μπάτσος που πήγε για πελάτης δεν γάμησε,ούτε καν ξεκίνησε να κάνει κάτι....πήρε λέει  τηλέφωνο,του είπανε έχουμε 2 κοπέλες,πήγε στο σπίτι,μπήκε μέσα και τις λέει συλλαμβάνεσθε!!!...και το ακόμα πιο περίεργο ότι το Δικαστήριο τις καταδίκασε....
προφανως το "μαγαζι" δεν ειχε αδεια .
Δεν χρειαζοταν να θυσιαστει το οργανο

aliakmwn

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παλικάρια από έναν νέο στο χώρο
βρήκα το σάιτ χθες και είναι γαμάτο!!!

κάποιες ερωτήσεις
1. Μασατζίδικα είναι μόνο για μασάζ ή περιλαμβάνουν και γαμήσι?
2. είδα ότι κάποιος είχε ανεβάσει φώτος και διευθύνσεις από μπουρδέλα.
υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για μασατζίδικα σε αυτό το σάιτ?

ενδιαφέρομαι γενικά για γαμήσι αλλά όχι σε μπουρδέλα και όχι σε Βαρδάρη.

ευχαριστώ παίδες

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ήμουν στη Θεσσαλονίκη το ΣΚ (για ευνόητους λόγους) και πέρασα μια βόλτα από τη Β. Όλγας πάνω από το video club. Έκανα μασάζ με μία Ελληνίδα πιτσιρίκα ονόματι Ναταλί. Νέα αλλά γεματούλα - μπάζο. Πάρα πολύ καλό μασάζ, χαλαρωτικό χωρίς βιασύνη και αξιοπρεπής καφές (από όσο ξέρω εκεί δεν παίζει ποτέ κάτι παραπάνω). 60 ευρώ τα 45 λεπτά, 80 η ώρα. Είδα και μία ταμπέλα "90 ευρώ" double μασάζ 45 λεπτά" αλλά δεν ρώτησα τί παίζει. Για λάτρεις των light καταστάσεων.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Τι γινεται ? Ολες οι χοντρες γινονται μασατζουδες ?  :headbang:

βρήκα το σάιτ χθες και είναι γαμάτο!!!

Μακαρι σημερα να βρηκες χρονο να διαβασεις λιγο το σαιτ για να λυθουν οι αποριες σου .

xisidistimapa

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ήμουν στη Θεσσαλονίκη το ΣΚ (για ευνόητους λόγους) και πέρασα μια βόλτα από τη Β. Όλγας πάνω από το video club. Έκανα μασάζ με μία Ελληνίδα πιτσιρίκα ονόματι Ναταλί. Νέα αλλά γεματούλα - μπάζο. Πάρα πολύ καλό μασάζ, χαλαρωτικό χωρίς βιασύνη και αξιοπρεπής καφές (από όσο ξέρω εκεί δεν παίζει ποτέ κάτι παραπάνω). 60 ευρώ τα 45 λεπτά, 80 η ώρα. Είδα και μία ταμπέλα "90 ευρώ" double μασάζ 45 λεπτά" αλλά δεν ρώτησα τί παίζει. Για λάτρεις των light καταστάσεων.
ο φραπουτσινο του μαγαζιου αυτου τουλαχιστον ειναι σιγουρος.
Εγω πηγα μια φορα σε ενα αλλο στην ιδια οδο.
Ηταν μια Ρωσσιδα που το επαιζε επιστημονας και μαλιστα μου εδωσε και ιατρικες συμβουλες.
Αλλα δικεφαλους και μονοκεφαλο δεν δουλεψε καθολου

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ναι , αλλα αυτο ειναι μαλλον ασχετο με το θεμα μας .

Εκτος και αν εκανες συνεδρια με ρωσιδα πρωην γιατρο και πρακτορα της KGB .

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα επισκεφτικα το angel. δυο κοπελες ασε καλυτερα......Ηταν μια ευα εκει, ξανθια, ωραιο παιδι....ειπαν οτι ειναι το αφεντικο, εξυπηρετει κιολας? ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom