Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην καμαρα στο μαγαζι της Μαγκυ πριν κανα δυο μηνες δουλευε η Νενα μια αφρατη μελαχροινη με τρελες βυζαρες γυρω στα 22-25 που ηταν σπεσιαλιστ στο καλαμακι
Μου ειχε πει οτι θα σταματουσε και θα αλλαζε επαγγελματικο προσανατολισμο αλλα δεν την πολυπιστεψα
Μηπως την εχει δει κανεις σε κανα αλλο μασαζιδικο?
Αν ναι ας μου απαντησει γιατι την γουσταρα τρελα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Παντελη Χορν , antistress center . η πολυκατοικια απεναντι απο ευρομπανκ , αν θυμαμαι καλα .

astrolavos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φρέσκια αναφορά από Βούλγαρη.

Το μαγαζί λειτουργεί και πάλι, όπως είπε και ένας συναγωνιστής. Η μετριότατη Βίκυ αναλαμβάνει (ευτυχώς) την υποδοχή και υπάρχουν νέα πρόσωπα. Είδα την Σίσυ που ήταν και παλιότερα εκεί καθώς και 2-3 σχετικά μέτριες κοπέλες. Δεν ενθουσιάστηκα.
Συμφωνω απολυτα πρεπει να γινει ανανεωση προσωπικου

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχήν  ευχαριστώ Ric Flair για το info. Τελικά το βρήκα το μασατζίδικο στην βούλγαρη,αλλά τζίφος η δουλεία δεν με δέχτηκαν είπαν ότι πρέπει να με συστήσει φίλος. Ισχύει αυτό η ήταν ψάρομα; Είναι δηλαδή αδύνατον να κάνεις πρόγραμμα χωρίς συστατική επιστολή; Είμαι άσχετως στον τομέα αυτό ξέρω. :)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα πρεπει να γινει ανανεωση προσωπικου

Ανανέωση έγινε, τουλάχιστον σε σχέση με την τελευταία φορά που πήγα, αλλά δυστυχώς το νέο προσωπικό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πολύ μετριότητα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Nα σαι καλα ...

Αυτο πρωτη φορα το ακουω ... Πριβε η Βουλγαρη !!! ???

Δεν ξερω να σου απαντησω , αυτο το μαγαζι δεν ειναι στις επιλογες μου , απλα ξερω που βρισκεται .

Αν καποιος αλλος ξερει ...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καταρχήν  ευχαριστώ Ric Flair για το info. Τελικά το βρήκα το μασατζίδικο στην βούλγαρη,αλλά τζίφος η δούλευα δεν με δέχτηκαν είπαν ότι πρέπει να με συστήσει φίλος. Ισχύει αυτό η ήταν ψάρομα; Είναι δηλαδή αδύνατον να κάνεις πρόγραμμα χωρίς συστατική επιστολή; Είμαι ασχέτως στον τομέα αυτό ξέρω. :)

Όχι ότι εγώ είμαι σχετικός, συνάδελφε, αλλά απ όσο ξέρω σε δέχονται και χωρίς συστάσεις απλά έτσι δεν σου κάνουν φουλ πρόγραμμα απ την πρώτη φορά. Εκτός αν μετά το κλείσιμο απ τους μπάτσους έγιναν πιο προσεκτικοί!

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χμμ δηλαδή πας εκεί 1-2-3 φορές κάνεις απλό πρόγραμμα και κάποια στιγμή στο σκάνε το παραμύθι? Το θέμα είναι δίνεις και προσωπικά στιχοία; Τηλέφωνο ονοματεπώνυμο κτλπ; Κολλάω να τα δώσω ρε γαμώτο.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αν περιμενεις απο αυτους να σου πουν ...

Μετα την πρωτη φορα γνωριμιας , λες ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ οτι θα ηθελες και κατι παραπανω .

Μην ξεχνας οτι τα μασατζιδικα δεν ειναι "σπιτια" και το στυλακι "γεια σας , ηρθα να  :knockinb: " δεν πιανει .

Βεβαια καποιες κοπελες δεν κανουν φουλ ουτως η αλλως ...

Αρα συμπερασματικα μετα την πρωτη ( αντε βαρια βαρια δευτερη φορα ) , λες στην υποδοχη οτι θα ηθελες ενα πιο πληρες ή πιο αισθησιακο ή κατι τετοιο μασαζ και αυτος/η θα σου στειλει την καταλληλη κοπελα ή θα σου πει να διαλεξεις .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αααα και τα προσωπικα δεδομενα ...

Αυτο ειναι λιγο περιπλοκο ...

Απο πειρας , μπορω να πω οτι βοηθαει παρα πολυ να εχεις γρηγορη προσφαση στο μεγιστο των υπηρεσιων , αν ο υπευθυνος ξερει καποια πραγματα για σενα .

Απο την αλλη κατανοω καποιος να μην θελει να δωσει προσωπικα του στοιχεια .

Παντως αυτοι που εχουν μασατζιδικα ειναι διακριτικοι ...

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα, ευχαριστώ πάρα πολύ Ric Flair, άρα αυτά τα μέρη δεν είναι για μένα...τουλάχιστον προς το παρόν (είμαι φαντάρος και δεν έχω υπομονή για τόσο διακριτικότητα) μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνομε αλλιώς καθώς έχω βαρεθεί/απογοητευθεί από τις υπηρεσίες των μπουρδέλον της πόλης μας καθώς και από το value for money που προσφέρουν. θα κοιτάξω και σε άλλα thread για να πάρω ιδέες/γνώμες. Ευχαριστώ ξανά :)

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Για την Βούλγαρη.
Την πατήσανε και τώρα ίσως να έγινε πριβέ, πριν από το πέσιμο πηδήξανε και άνθρωποι που δεν έπρεπε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για την Βούλγαρη.
Την πατήσανε και τώρα ίσως να έγινε πριβέ, πριν από το πέσιμο πηδήξανε και άνθρωποι που δεν έπρεπε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. 

Ή δεν πηδηξανε ανθρωποι που επρεπε . ;)

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Πήδηξαν και αστυνομικοί και είχα πειστήρια.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Στην καμαρα στο μαγαζι της Μαγκυ πριν κανα δυο μηνες δουλευε η Νενα μια αφρατη μελαχροινη με τρελες βυζαρες γυρω στα 22-25 που ηταν σπεσιαλιστ στο καλαμακι
Μου ειχε πει οτι θα σταματουσε και θα αλλαζε επαγγελματικο προσανατολισμο αλλα δεν την πολυπιστεψα
Μηπως την εχει δει κανεις σε κανα αλλο μασαζιδικο?
Αν ναι ας μου απαντησει γιατι την γουσταρα τρελα
η ψηλη η νταρντανα; χεχεχε αν σε πω που την πετυχα.....!!!!! στα everest δουλευει φιλε! αφησε τα φραπεδια και επιασε το Hot dog

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες σημερα μετα απο πολυ καιρο αποχης πηγα στο μασατζιδικο κοντα καμαρα πετιχα μια λιζα ενα καλο μελαχρινο μιλφονι!καλο μασαζ αλλα δεν προχωρισε παρα περα!πηρα το 45' 50ευρω!!!ξερει κανεις αν η συγκεκριμενη κανει καλαμακι ή φραπεδακι ή μπριζολιτσα???λεω να ξαναπαω..αλλα να μη γινω ρεζιλι...

cybergreek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι φιλε μου αυτο το μασατζιδικο?

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πανω στη εγνατια αν ψαξεις στον αγγελιοφορο θα το βρεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom