Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

nickapick

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μικρη ενημερωση:στην ολγας πανω απο σεβεν πηγα προσφατα κ εχω να πω οτι στο φραπε τουλαχιστον πρωτη κ με διαφορα η κατερινα.απιστευτο!η καλυτερη σε αυτον τον τομεα.Μειονεκτημα η ψυχροτητα της.Δοκιμασα κ ναταλια -τελειο μασαζ, αλλα ουτε φραπε.Στα αρνητικα η τιμη τους:60 ευρω...
Ξερει κανεις για μια αγγελια για μασαζ καπου κοντα στην Γρ.Λαμπρακη, γηπεδο ΠΑΟΚ?πηρα τηλ απο εφημεριδα κ σκεφτομαι να επισκεφθω.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μικρη ενημερωση:στην ολγας πανω απο σεβεν πηγα προσφατα κ εχω να πω οτι στο φραπε τουλαχιστον πρωτη κ με διαφορα η κατερινα.απιστευτο!η καλυτερη σε αυτον τον τομεα.Μειονεκτημα η ψυχροτητα της.Δοκιμασα κ ναταλια -τελειο μασαζ, αλλα ουτε φραπε.Στα αρνητικα η τιμη τους:60 ευρω...
Ξερει κανεις για μια αγγελια για μασαζ καπου κοντα στην Γρ.Λαμπρακη, γηπεδο ΠΑΟΚ?πηρα τηλ απο εφημεριδα κ σκεφτομαι να επισκεφθω.
Αν δεν έλεγες για μασατζίδικο αλλά για μπουρδέλο υπο νέα διευθυνση κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα σου έλεγα που ακριβώς είναι...
Ας ελπίσουμε του χρόνου να μη λειτουργήσει

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σημερα επισκεφτικα το angel. δυο κοπελες ασε καλυτερα......Ηταν μια ευα εκει, ξανθια, ωραιο παιδι....ειπαν οτι ειναι το αφεντικο, εξυπηρετει κιολας? ξερει κανεις?

H Ευα ειναι το αφεντικο , εξυπηρετει , αλλα οι κριτικες δεν ειναι θετικες . Αν πετυχεις μια μελαχροινη Ιωαννα δοκιμασε , αλλιως προσπερασε .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εχει αναφερθει αρκετες φορες για μαγαζι πανω απο σεβεν , οτι προσφερει πολυ καλο μασαζ . Απο κει και περα , χλωμα τα πραγματα .

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Τελικά πέρα από τα αστεία υπάρχει μασατζίδικο στην Άνω Τούμπα;

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Εχει κανα μασατζιδικο στη Θεσσαλονικη ή μονο πατσατζιδικα? :2funny: πλακα κανω. Βρισκομαι στον πεζοδρομο της Καλαμαριας αυτη τη στιγμη σε ιντερνετ καφε και ηθελα να ξερα υπαρχει τιποτα εδω στην περιοχη?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πεταξου μεχρι την Αργοναυτων(καθετη της Σοφουλη στο υψος του Χατζη) και πες μας αν ηρθε κανενα καλο κομματι η ακομη εχει μπαζα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα παιζει και το angel spa ( σμυρνης 36 -38 ) .

Εκει δεν εχουμε αποριες : μετρια πραματα εκτος Ιωαννας .

xisidistimapa

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι , αλλα αυτο ειναι μαλλον ασχετο με το θεμα μας .

Εκτος και αν εκανες συνεδρια με ρωσιδα πρωην γιατρο και πρακτορα της KGB .
οχι εννωω οτι ξερουν να προσφερουν και "μυστικες υπηρεσιες"
  :2funny:

xisidistimapa

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια Ελενη γυρω στα 50+ που παριστανε την νοσοκομα και εκανε και τραμπολινο ξερει κανεις τι εγινε?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Στην ΑΓίας Μαρινας κοντα, μεγαλο μπαζο δεν θα συνιστουσα. κανει φουλ, αλλα πολυ χαλι ρε παιδια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καλησπερα καρντασια :)

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλημέρα κύριοι,

έχω χαθεί τελείως λόγω τρελής παντόφλας από την γυναίκα γιαυτό και θα με ενδιέφερε με pm να μου στείλετε καμια πληροφορία για το μπάζο στην Αγια μαρίνα μιας και είναι κοντά μου.

ευχαριστώ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα κύριοι,

έχω χαθεί τελείως λόγω τρελής παντόφλας από την γυναίκα γιαυτό και θα με ενδιέφερε με pm να μου στείλετε καμια πληροφορία για το μπάζο στην Αγια μαρίνα μιας και είναι κοντά μου.

ευχαριστώ
Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριφοριες για το μασαζ στην αγια μαρινα??

Ούτε η ίδια η Αγια Μαρίνα θα μπορέσει να σας σώσει αν πάτε εκεί πέρα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φρέσκια αναφορά από Βούλγαρη.

Το μαγαζί λειτουργεί και πάλι, όπως είπε και ένας συναγωνιστής. Η μετριότατη Βίκυ αναλαμβάνει (ευτυχώς) την υποδοχή και υπάρχουν νέα πρόσωπα. Είδα την Σίσυ που ήταν και παλιότερα εκεί καθώς και 2-3 σχετικά μέτριες κοπέλες. Δεν ενθουσιάστηκα.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα αποφάσισα να επισκευθώ για πρώτη φορά μασατζίδικο και επέλεξα αυτό στη βούλγαρη...το πρόβλημα είναι ότι πήγα στη ευροβανκ αλλά δεν έβγαλα άκρη που είναι ή τι κουδούνι χτυπάς...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom