εννοεις και μενα?Στους συγκεκριμενους τρεις αναφερομαιγια να μην παρεξηγηθω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Δεν σου σφύριξε το γεγονός οτι όλοι σε κράζουν και σε βρίζουν;
Έκανες μαλακία που το έγραψες, είσαι μόνος σου και αντί να κάνεις μόκο συνεχίζεις να ποστάρεις...
Έκανες μαλακία που το έγραψες, είσαι μόνος σου και αντί να κάνεις μόκο συνεχίζεις να ποστάρεις...
μοκο να κανεις εσυ,οσο για την μαλακια που λες οτι εκανα σου απαντησα ποιο πανω.δεν θα με κρινεις εσυ ουτε κανενας.Και συνεχιζω να πιστευω οτι μαλακια θα ηταν αν η κοπελα δουλευε ακομα στο seven kαι ελεγα πραγματα που δεν επρεπε να τα μαθει καποιος.αν ειστε καποιου ειδους κλικα ,φτιαξτε ενα πριβε δικο σας και παντε εκει .
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ηρεμια και γυριστε στο θεμα μας. Το θεμα που μας "καει"! Αλλα μαλλον απ'οτι φαινεται..... οπου "φτωχεια" και γκρινια! Σε πολυ φτωχη πολη ζουμε γμτ....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλισπερα σε ολους
εχει κανενας συναδελφος κανενα νεο για τις καινουργιες
αφηξεις σε καλιδοπουλου γιατι εχω καιρο να παω ?
Αλικη ρουμανα, συμπαθητικη, καποια Δαναη που δεν την ειδα, Φωφω νομιζω ηταν και παλιοτερα και επεστρεψε και η Ιωαννα σταθερη αξια!
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πέμπτη μεσημεράκι στο Βαρβάρη με τη Γωγώ, ωραίο νεαρό και φρέσκο μωρό με piercing αλλά για πρώτη φορά δεν έβγαλε τίποτα. Γενικά αρκετά ευχαριστημένος από όλα της χωρίς να είναι και το super μοντέλο. Ίσως μέσα στην γενική νέκρα που επικρατεί να μου φάνηκε και λίγο καλύτερη από ότι ήταν. Ανανέωση τώρα ΠΑΝΤΟΥ!!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
παιδια ειναι καιρος πιστευω να σταματησουμε αυτο το παραμυθακι που λεγεται ανταλλαγη πληροφοριων εδω μεσα. Οι μπατσοι διαβαζουν τα ΠΑΝΤΑ, πηγαινουν σαν πελατες ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στα μαγαζια και χρησιμοποιωντας και πληροφοριες απο εδω μεσα κερδιζουν την εμπιστοσυνη των ιδιοκτητων. και μετα φυσικα η καταληξη ειναι γνωστη. ετσι επιασαν και την Ελενη ετσι και τον παπου στη Βουλγαρη...
παλιος "πελατης" τους την εκανε...
ας περισωσουμε οτι εχει απομεινει στην πολη. σε λιγο θα τα κλεισουν ολα τα μαγαζια. οποτε απο το να αλληλοκατηγορουμαστε, να βριζομαστε και να κανουμε επιδειξη ανδρισμου καλυτερα να το διαλυσουμε εντελως. αυτος ειναι και ο λογος που εδω και καιρο απεχω απο το thread. ηθελα ομως να σας πω την αποψη μου σημερα γιατι πιστευω οτι με τισ μαλακιες ολων ΜΑΣ γινομαστε αθελα μας το δεξι χερι ( η αυτι η ματι) των μπατσων. οποιος ξερει ακριβως πως εγιναν τα δυο προσφατα πεσιματα θα καταλαβει οτι δεν αερολογω.
ας περισωσουμε οτι εχει απομεινει στην πολη. σε λιγο θα τα κλεισουν ολα τα μαγαζια. οποτε απο το να αλληλοκατηγορουμαστε, να βριζομαστε και να κανουμε επιδειξη ανδρισμου καλυτερα να το διαλυσουμε εντελως. αυτος ειναι και ο λογος που εδω και καιρο απεχω απο το thread. ηθελα ομως να σας πω την αποψη μου σημερα γιατι πιστευω οτι με τισ μαλακιες ολων ΜΑΣ γινομαστε αθελα μας το δεξι χερι ( η αυτι η ματι) των μπατσων. οποιος ξερει ακριβως πως εγιναν τα δυο προσφατα πεσιματα θα καταλαβει οτι δεν αερολογω.
Φιλοξενουμενε, μπατσος εισαι ή ιδιοκτητης μαγαζιου? Ή μηπως απλα ξερολας? Εμενα μου αρεσει και το site και το forum να το διαβαζω και κατα την αποψη μου οι μπατσοι γνωριζουν πολυ καλα τι γινεται παντου και δεν περιμενουν πληροφοριες απο δω. Σκεφτηκες ποτε γιατι δεν μπορει να ανοιξει ενα τετοιο μαγαζι ο οποιοσδηποτε? ενω δεν συμβαινει το ιδιο με ενα ψιλικατζιδικο ή μια μπουτικ λογου χαρη..
παιδια ειναι καιρος πιστευω να σταματησουμε αυτο το παραμυθακι που λεγεται ανταλλαγη πληροφοριων εδω μεσα. Οι μπατσοι διαβαζουν τα ΠΑΝΤΑ, πηγαινουν σαν πελατες ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στα μαγαζια και χρησιμοποιωντας και πληροφοριες απο εδω μεσα κερδιζουν την εμπιστοσυνη των ιδιοκτητων. και μετα φυσικα η καταληξη ειναι γνωστη. ετσι επιασαν και την Ελενη ετσι και τον παπου στη Βουλγαρη...
Όσον αφορά τις πληροφορίες που μπορεί να πάρει η αστυνομία, από αυτό το site και να ασκήσει, διώξεις. Δεν πιστευτώ ότι το χρειάζεται πραγματικά, αν και οποιαδήποτε πληροφορία τελικά μπορεί να είναι χρήσιμη. Αλλά το site αυτό είναι δημόσιος χώρος και ότι γράφεται σ’ αυτό έχει την επίδραση ενός άρθρου σε μια εφημερίδα. Η δημοσίευση ενός γεγονότος η ενός καλού μαγαζιού μπορεί να επιφέρει κάποια πίεση για την παρέμβαση της αστυνομίας που δεν θα προκαλείτο χωρίς αυτήν.
Αυτό συμβαίνει διεθνώς. Όταν δημοσιεύθηκαν στην σελίδα για τα ξενοδοχεία που διέθεταν κοπέλες στο Sandanski η Βουλγαρική αστυνομία παρενέβη, παρόλο που ο κάθε ένας γνώριζε τι γίνονταν εκεί ειδικά μετά από το μεγάλο κυνηγητό που έπεσε στην Θεσσαλονίκη.
Αυτή βέβαια η κατάσταση, της έμμονης σ’ αυτό τον ανόητο εξαγνισμό της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, αναγκάζει απ΄ ότι φαίνεται (αν έχω αντιληφθεί σωστά κάποια γεγονότα) κάποιες γυναίκες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα να καταφύγουν στο εξωτερικό αντί να κάνουν εδώ την δουλεία αυτή. Ας μην ξεχνάμε ότι η οικονομία τις χώρας είναι σε καθοδική πορεία, με πολλά προβλήματα για τα νοικοκυριά. (υπερχρέωση, πιστωτικές κάρτες κ.λ.π) Να δούμε αν τελικά θα καταφέρουν να μετατρέψουν την χώρα μας από χώρα υποδοχής ξένων γυναικών σε χώρα παραγωγής εκδιδόμενων γυναικών για άλλες χώρες. Λέτε τελικά να καταφέρουν οι αρχές του τόπου να κάνουν τις Ελληνίδες θύματα του διεθνούς trafficking αντί να προστατεύσουν τις ξένες εδώ:
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οτι και να ειμαι, μαλακας σαν και εσενα δεν ειμαι. με 5 μηνυματακια πουλας και τρελα. ουστ ρε μπουφο που θα μου πεις οτι ειμαι και μπατσος. κατσε και διαβαζε πως πηδανε οι αλλοι και μετα αυνανισου αφου σου αρεσει να διαβαζεις.Φιλοξενουμενε, μπατσος εισαι ή ιδιοκτητης μαγαζιου? Ή μηπως απλα ξερολας? Εμενα μου αρεσει και το site και το forum να το διαβαζω και κατα την αποψη μου οι μπατσοι γνωριζουν πολυ καλα τι γινεται παντου και δεν περιμενουν πληροφοριες απο δω. Σκεφτηκες ποτε γιατι δεν μπορει να ανοιξει ενα τετοιο μαγαζι ο οποιοσδηποτε? ενω δεν συμβαινει το ιδιο με ενα ψιλικατζιδικο ή μια μπουτικ λογου χαρη..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ετσιοτι και να ειμαι, μαλακας σαν και εσενα δεν ειμαι. με 5 μηνυματακια πουλας και τρελα. ουστ ρε μπουφο που θα μου πεις οτι ειμαι και μπατσος. κατσε και διαβαζε πως πηδανε οι αλλοι και μετα αυνανισου αφου σου αρεσει να διαβαζεις.
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
πολυ καλα κανεις φιλοξ.οτι εμεις λεμε εδω μεσα και αυτοι περνουν πληροφοριες γιατι δηλαδη???ακομα και οι ανταγωνιστες που τα διαβαζουν.παιδια ειναι καιρος πιστευω να σταματησουμε αυτο το παραμυθακι που λεγεται ανταλλαγη πληροφοριων εδω μεσα. Οι μπατσοι διαβαζουν τα ΠΑΝΤΑ, πηγαινουν σαν πελατες ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στα μαγαζια και χρησιμοποιωντας και πληροφοριες απο εδω μεσα κερδιζουν την εμπιστοσυνη των ιδιοκτητων. και μετα φυσικα η καταληξη ειναι γνωστη. ετσι επιασαν και την Ελενη ετσι και τον παπου στη Βουλγαρη...
και εγω γιαυτο απεχω απο εδω μεσα.