Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους

τα δικα μου συμπερασματα για το angel
ειναι οτι συγουρα παρεχουν περισοτερες υπιρεσιες απ αυτες που ειχα εγω αλλα για καπιον αγνωστο , σε μενα , λογο
εγω δεν τις ειχα
τεσ πα ισως επιδη πηγα πρωρη φορα
το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να ξαναπαω και δευτερη και τριτη και τεταρτη φορα για να γινω γνωστος και να εχω καλητερη αντημετοπιση απο τα κοριτσια

παντος το αιμα μου το πηρα πισω στη βουλγαρη
κυριακη μεσιμερι
φουλ κατασταση απο την πρωτη φορα αλλα απλα μια μετριοτητα οπος με ειχε ενημεροσει και καπιος απο εδω μεσα

να μαστε καλα

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλιδοπουλου ειχαμε νεα αφηξη ?
μιπος γνωριζει καπιος ?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
ρε παιδια πουθενα στους καταλογους δεν διαβασα για ενα μασατζιδικο που βρισκεται στην Εγνατια κοντα στην Καμαρα αν κανεις συναγωνιστης εχει καμια πληροφορια ας τη δωσει γιατι σκεφτομαι να το επισκεφτω (με βολευει η περιοχη)
Φιλε μαπα το ...καρπουζι,χαμενα λεφτα πιστευω.Εχω να παω πολυ καιρο,ειχε κατι χοντρες οπως στην Ολυμπιαδος.Αλλα απο την αλλη,γουστα ειναι αυτα!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Προσοχη στο ΒODY RELAX,στο ενα δωματιο,πανω στο ρολοι τοιχου εχει καμερα !!!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια πουθενα στους καταλογους δεν διαβασα για ενα μασατζιδικο που βρισκεται στην Εγνατια κοντα στην Καμαρα αν κανεις συναγωνιστης εχει καμια πληροφορια ας τη δωσει γιατι σκεφτομαι να το επισκεφτω (με βολευει η περιοχη)

Ειχε αναφερθει πριν ποοοολυ καιρο , αλλα επειδη δεν ειχα ακριβη διευθυνση δεν το εβαλα . Αν μετα την απαντηση του Ρ1 επιμενεις να πας κρατησε διευθυνση κανε μια μικρη κριτικη για να μπει στην θεση του . Αν αξιζει . Εγω παντως δηλωνω αγνοια , οπως και για το Ολυμπιαδος .

Για το Αντζελ . Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα και αποψεις . Αυτο ειναι θεμιτο και το ζητουμενο .
Ομως καλα θα ηταν να ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν προσαπτουμε κατηγοριες και χαρακτηρισμους σε συναδελφους .

Μεχρι την επομενη φορα
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
στον κινηματογραφο ναι
στη μικρη οθονη οχι γι αυτο ρωταω
να φιλαγομαστε και λιγο ρε παιδι μου
οποτε αν γνωριζει κανεις συναδελφος ασ ενημερωση

να μαστε καλα

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Ειχε αναφερθει πριν ποοοολυ καιρο , αλλα επειδη δεν ειχα ακριβη διευθυνση δεν το εβαλα . Αν μετα την απαντηση του Ρ1 επιμενεις να πας κρατησε διευθυνση κανε μια μικρη κριτικη για να μπει στην θεση του . Αν αξιζει . Εγω παντως δηλωνω αγνοια , οπως και για το Ολυμπιαδος .

Για το Αντζελ . Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα και αποψεις . Αυτο ειναι θεμιτο και το ζητουμενο .
Ομως καλα θα ηταν να ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν προσαπτουμε κατηγοριες και χαρακτηρισμους σε συναδελφους .

Μεχρι την επομενη φορα
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

Στην Ολυμπιαδος ειναι το SAHARA,ΜΟΝΟ για ΧΟΝΤΡΑ γουστα!!!

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
τελικα απο καλιδοπουλου δεν ειχαμε κανενα νεο για την νεα αφηξη ?

παλι εγω θα θισιαστω ?

για το μασαζ ρε γαμοτο

να μαστε καλα

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Γεια σου ρε bullet , θυσια στο βωμο της ενημερωσης .  :rockon:  :rockon:  :rockon:

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
file gepap
εχουμε νεα απο το μετοπο ?
αν ναι γιατι δε μας δηνης καμια πλυροφορια ?

να μαστε καλα

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
θα βοηθηση κανις ?

για καλιδοπουλου ρε παιδια ?
δεν πιγε κανις χτες η σημερα να μας πει εντιποσεις ?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
θα βοηθηση κανείς ?

για καλλιδοπουλου ρε παιδιά ?
δεν πήγε κανείς χτες ή σημερα να μας πει εντυπώσεις ?

η καινούργια κοπέλλα που ήρθε στην Καλλιδοπούλου παιδιά είναι ηλικιακά πάνω-κάτω γύρω στα 40 και γενικά το στύλ της είναι προς το milf.  Συστήνεται για τους φίλους που γουστάρουν τις ελαφρώς γεματούλες με περισσότερα πιασίματα.

Βάσει του γούστου μου, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ώστε να επιδιώξω να πάω άμεσα ξανά μαζί της.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Προσοχη στο ΒODY RELAX,στο ενα δωματιο,πανω στο ρολοι τοιχου εχει καμερα !!!
και να ηταν το μοναδικο...αλλα οσα και αν λεγονται εδω μεσα συνεχιζουμε να τα περναμε στο ντου-κου.
δεν πειραζη...ας της αφηνουν της καμερες  :uglystupid:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Έξω οι κάμερες από γήπεδα και μασατζίδικα!!!

Συνάδελφοι, ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από Βούλγαρη; Την τελευταία βόλτα προς τα εκεί την έκανα πριν τις γιορτές και ανέφερα λεπτομερώς εντυπώσεις. Ίσως να πλησιάζει ο καιρός για την επόμενη...

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους

τελικα αυτη η καινουργια απο καλιδοπουλου δε λεει και πολλα ?

οπιος εχει αποψη ας την εκφρασει
και για να μας βοηθηση περισοτερο αν θελει ας την συνγκρηνη με καπια αλλη του ιδιου καταστηματος οποτε να εχουμε μια καλητερη οικονα

ευχαριστω

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποια θεωρειται καινουρια, εχω 10αρια μερες που περασα και η καινουρια που ειδα (1 μηνα περιπου ειπε οτι εχει εκει) δεν ελεγε. Εχουμε κατι "φρεσκο"?

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
συναδελφοι το τηλεφωνο για resort καλιδοπουλου pleese

Stories

Νέο!

Stories