You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
φίλε όταν ο χώρος είναι μάπα και οι κοπέλες ξενέρα,και σούπερ φουλ να παίζει δεν σε προδιαθέτει για τίποτα....μου θίμισε συνοικιακό κομμωτήριο....
να προσέχετε λέω αυτούς που έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ ή ακόμα είναι και σαβουρογάμηδες...άμα σου πω παίζει εκεί μια φοβερή και πας και δεις ένα μπάζο,είμαι καραγκιόζης έτσι?...οι περιγραφές πρέπει να είναι ακριβείς...άλλο μουνάρα,άλλο μέτρια και άλλο μπάζο...
να προσέχετε λέω αυτούς που έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ ή ακόμα είναι και σαβουρογάμηδες...άμα σου πω παίζει εκεί μια φοβερή και πας και δεις ένα μπάζο,είμαι καραγκιόζης έτσι?...οι περιγραφές πρέπει να είναι ακριβείς...άλλο μουνάρα,άλλο μέτρια και άλλο μπάζο...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για μουνάρα... Για καλό πρόγραμμα ναι, γράφτηκε...
Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για μουνάρα... Για καλό πρόγραμμα ναι, γράφτηκε...
γενικά μιλάω για περιγραφές...αλλά και η φράση καλό πρόγραμμα είναι παραπλανητική...με την Άννα από το Μπόντι Φρι έχεις δοκιμάσει?....να καταλάβεις τι θα πει καλό πρόγραμμα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Συγκεκριμένα δεν συμφωνώ οτι η Τσέχα κάνει καλό πρόγραμμα, έχω γράψει για τα άχ και βάχ που κάνει συνέχεια... Το μπόντι φρί, όπως μου έγραψες σε pm είναι πριβέ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Επειδή πολλοί εδώ και μέσω πμ μου ζητάτε το τηλ από το μαγαζί στην Κρήνη:
Δεν θα το δώσω τόσο εύκολα...
Απλά διαβάστε την πρόταση και απομονώστε τα κόκκινα γράμματα. Το τηλέφωνο θα το βρείτε μετατρέποντας τα κόκκινα γράμματα σε αριθμούς, με τη σειρά. Καλή επιτυχία
Υ.Γ. Αφού τελειώσετε στείλτε πμ να σας γράψω την μετατροπή που πρέπει να κάνετε για να έχετε το κανονικό...
Καλό βράδυ!!!!!!
Υ.Γ. Κάνουμε και καμία λακαμία να περνάει η ώρα...!!!!!!
Απλά διαβάστε την πρόταση και απομονώστε τα κόκκινα γράμματα. Το τηλέφωνο θα το βρείτε μετατρέποντας τα κόκκινα γράμματα σε αριθμούς, με τη σειρά. Καλή επιτυχία
Υ.Γ. Αφού τελειώσετε στείλτε πμ να σας γράψω την μετατροπή που πρέπει να κάνετε για να έχετε το κανονικό...
Καλό βράδυ!!!!!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
επειδη ισως αναφερεσαι σε εμενα θελω να σου πω οτι διαφημιση δεν εκανα στο μαγαζι απλα ανεφερα κατι. επειδη εχεις συνηθισει στις βιζιτες ( κυριολεκτικα, γιατι τις παιρνει απο γραφειο) του Β.F. μην περιμενεις να βρεις κατι αναλογο. επισης ειναι το λιγοτερο χαζο να συγκρινεις το μαγαζι της κρηνης με Ολυμπιαδος. δεν μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου παντως. ισως θεωρησες οτι το οτι "εφαγες πετσετα" να σημαινει οτι το μαγαζι δεν ειναι καλο. ενω αν σε περιμεναν με το στρινγκ στο ασανσερ????γενικά μιλάω για περιγραφές...αλλά και η φράση καλό πρόγραμμα είναι παραπλανητική...με την Άννα από το Μπόντι Φρι έχεις δοκιμάσει?....να καταλάβεις τι θα πει καλό πρόγραμμα
σε ενα μικτης πελατειας μαγαζι, μην πειμενετε χυμα καταστασεις.
δεν σε εχω συνηθισει ετσι παντως wobsor. μπορω προχειρα να σου απαριθμησω 6-7 χειροτερα μαγαζια στην πολη. τι να πω? ισως να μην ειναι του γουστου σου το συγκεκριμενο. παντως αν σε "παραπλανησε" κατι που εχω πει ζητω συγγνωμη
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
thesspunter η Μαρτιου εκλεισε. τουλαχιστον ειχε κλεισει πριν τις Γιορτες . δεν ειχα νεοτερα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Sorry αλλά στο προηγούμενο υπήρχε λάθος!!!!! Το σωστό είναι παρακάτω
Καλό βράδυ!!!!!!
Καλό βράδυ!!!!!!
Καλημέρα παιδες!
Πήγα εχθές Ι.Δραγούμη και κατάφερα και έφαγα πετσέτα.
Έκανα με μία πιτσιρίκα μασαζ και στην συνέχεια είπα πως θέλω ακόμα ένα 45λεπτο μπας και ... αλλά έφαγα άκυρο.Η πιτσιρίκα μου είπε πως δεν αντέχει καπάκια και μετα ήρθε το κοπροσκυλο μουναρος η Ερρικα και μου είπε πως έχει 3 ραντεβου.Πάντως ελπίζω να αλλάξει στην συνέχεια.
Πήγα εχθές Ι.Δραγούμη και κατάφερα και έφαγα πετσέτα.
Έκανα με μία πιτσιρίκα μασαζ και στην συνέχεια είπα πως θέλω ακόμα ένα 45λεπτο μπας και ... αλλά έφαγα άκυρο.Η πιτσιρίκα μου είπε πως δεν αντέχει καπάκια και μετα ήρθε το κοπροσκυλο μουναρος η Ερρικα και μου είπε πως έχει 3 ραντεβου.Πάντως ελπίζω να αλλάξει στην συνέχεια.
κάποιοι έκαναν διαφήμιση το συγκεκριμένο άγνωστο μαγαζί και μάλιστα πολλοί τσίμπησαν και άρχισαν να ζητάνε τηλέφωνα...
λοιπόν το μαγαζί είναι της πλάκας...μέτριος χώρος,μάπα γκόμενες και η Τσέχα που αναφέρθηκε δεν αξίζει φράγκο...αφήστε που οι άγνωστοι μάλλον τρώνε πετσέτα...
γενικά μακριά...δεν αξίζει ούτε ένα Ευρώ
επιτρεπεται να διαφωνισω?
ο χωρος οντως μετριος χωρις να ειναι ενοχλητικος. Επειδη ομως τα παντα ειναι σχετικα μη μου πεις οτι στο body free καλυτερος?
η Τσεχα ειναι μια αξιοπροσεχτη milf που κανει τα παντα, αλλα υπαρχει και η Ιωαννα που ειναι μουναρα...
οντως το full service του body free δεν παιζεται. Αλλα εκτος απο το οτι το μαγαζι ειναι πριβε, δεν παιζει μασαζ, και δεν παιζει και κανενα οικονομικο προγραμμα (φραπες ή στοματικο) αν εχεις αφραγκιες....
το angel spa ειναι μια αξιοπρεπης λυση στην σεξομιζερια (ως προς μαγαζια) της πολης
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μήνυμα προς gepap: Τι γίνεται φίλε; Και εσύ το παίζεις δίπορτο, Αθήνα Θεσσαλονίκη;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
halias αν ντυθείς αστυνόμος θα φάς μπριζόλα σίγουρα...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...Αδυναμίες είναι αυτές...τι να κάνεις!!!Μήνυμα προς gepap: Τι γίνεται φίλε; Και εσύ το παίζεις δίπορτο, Αθήνα Θεσσαλονίκη;
Ρε με μενα θα ασχοληθει κανενας?
Εχει συμβει και σε αλλους αυτο που μου συναιβει στην Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ?
φίλε η έρικα είναι η τζένη από καλαμαριά?ε αφού έφαγες πετσέτα από αυτήν που την έχει γαμήσει η μισή θεσσαλονίκη,μπράβο σου
παλικαρια σημερα επισκευθηκα αυτο στην ολυμπιαδοσ.....ναι μεν κερασαν φραπε αλλα αρνηθηκαν το καλαμακι........κ για να δεισ η να πιασεισ λιγο η γκομενα ζηταει 20ρικακι.....ασε που η συγκεκριμενη ηταν ......γεματουλα να το πω? ετσι λογω καλησ θελησησ
απαιτουμε τα μασατσιδικα της θεσ/νικης να παρουν μαθηματα απο αυτα τις αθηνας
δηλαδη δινεις ενα σκασμο ευρω και ποιανεις μονο και αντε και ενας φραπες??
δηλαδη για να παιξει sex ποσο θελουν 200 ευρω?
καλητερα city tours tote (εαν σου κατσει γιατι και εδω κουλενουμε σαν πολη)
δηλαδη δινεις ενα σκασμο ευρω και ποιανεις μονο και αντε και ενας φραπες??
δηλαδη για να παιξει sex ποσο θελουν 200 ευρω?
καλητερα city tours tote (εαν σου κατσει γιατι και εδω κουλενουμε σαν πολη)