Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.677
Πόντοι
1.056
Πέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
παμε για αλλα λοιπον

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
20

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
78
Πόντοι
0
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντως

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
78
Πόντοι
0
Περασα και με αρτεμις στο κρυσταλ εξισου καλη με ιριδα καβλωκόριτσα και τα δυο!!!!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
12
Like
4.035
Πόντοι
736
οι και καλα παλιοι ειναι της νοοτροπιας ξερουμε τα πριβε ειμαστε μεγιστοι νιωθουν σπουδαιοι κατεβειτε αθηνα να νιωσετε ασημαντοι εκει
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;

Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει

Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.677
Πόντοι
1.056
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντως
413985231_7692943550735545_2994449123342390301_n.jpg

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
442
Πόντοι
26
Περασα και με αρτεμις στο κρυσταλ εξισου καλη με ιριδα καβλωκόριτσα και τα δυο!!!!
αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα

βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
442
Πόντοι
26
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;

Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει

Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
μα αυτο ακριβως λεω στη θεσσαλονικη οι γνωστες νομιζουν σπουδαιοι , στη αθηνα που ολα ελευθερα θα νιωσουν ασημαντοι. τι δεν καταλαβες μπουμπουκο?

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.677
Πόντοι
1.056
αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα

βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη
Μπελλα αξιζει εκει μεσα...και καλο σοσιαλ...και καλα εξτραδακια...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.561
Πόντοι
216
Ότι και να γράφετε, παραμένει το πιο τίμιο μαγαζί της Μαριάννας σε πρόσφατη επίσκεψη, και θα συνεχίσω να πηγαίνω μόνο εκεί

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
556
Πόντοι
81
Ότι και να γράφετε, παραμένει το πιο τίμιο μαγαζί της Μαριάννας σε πρόσφατη επίσκεψη, και θα συνεχίσω να πηγαίνω μόνο εκεί
Ναι αλλα ειναι πριβε.....που σημαινει οτι δεν εχει προσβαση ο περισσοτερος κοσμος...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
12
Like
4.035
Πόντοι
736
μα αυτο ακριβως λεω στη θεσσαλονικη οι γνωστες νομιζουν σπουδαιοι , στη αθηνα που ολα ελευθερα θα νιωσουν ασημαντοι. τι δεν καταλαβες μπουμπουκο?

Εγω φίλε μόνο ασήμαντος δε νιώθω Αθήνα…

Οι σχέσεις χτίζονται

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
118
Πόντοι
0
Έχω να πάω παρά πολλά χρόνια
Είχε ωραία κορίτσια και υπηρεσίες κορυφή
Η Ιόλη ήταν μεγάλη απόλαυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom