You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.660
- Πόντοι
- 1.056
ναι αδερφε αλλα μη περιμενεις να στο πουν...πανε και ελα να κανεις ενημερωσηκαλησπερα,γνωριζετε αν στο harmony spa εγνατιας 125 κανουν και εκτονωση,
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.478
- Πόντοι
- 1.056
Το θέμα είναι τώρα να βρούμε έναν γνώστη, αν θέλει να κάνει τον τσατσο απλά θα γελοιοποιηθεί για 20-30 ευρώ. Τώρα αν είναι ερωτευμένοι και δεν θέλουν να γαμάει κανένας άλλος καινούριος την κοπέλα το δέχομαι και αυτό. Όπως και να έχει αν θέλει κανείς να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Για τον αν είμαι εχέμυθος μπορεί να με γνωρίσει να του φύγει κάθε απορία και αμφιβολία.Πριν πολλά χρονια θυμάμαι έναν τέτοιο, που χύμα εντελώς σου έλεγε μπορώ να βοηθήσω με το αζημιωτο.
Και πρόσφατα είδα κάποιον που τον ανέφερε (δεν είναι πια στο μπου) και τον εκθείαζε.
οι κοπελες αξιζουν,ναι αδερφε αλλα μη περιμενεις να στο πουν...πανε και ελα να κανεις ενημερωση
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 434
- Πόντοι
- 26
το μονο που υπαρχει ειναι τοξικη θαλπωρη κορωνα μουΚαλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικοτητα ....Σεβασμος αναμεσα στα μελη αλλα και λιγη ταξικη θαλπωρη αναμεσα μας
Πέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
το δευτερο μερος το ζητησες η σου τομ ειπε,ρωταω γιατι μονο απο crystal και βανα ξερωΠέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.660
- Πόντοι
- 1.056
παμε για αλλα λοιπονΠέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 360
- Πόντοι
- 20
Μ'αρεσει όταν μιλάς βρώμικα χαχαχαΚαλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικοτητα ....Σεβασμος αναμεσα στα μελη αλλα και λιγη ταξικη θαλπωρη αναμεσα μας
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντωςΑντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.025
- Πόντοι
- 736
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;οι και καλα παλιοι ειναι της νοοτροπιας ξερουμε τα πριβε ειμαστε μεγιστοι νιωθουν σπουδαιοι κατεβειτε αθηνα να νιωσετε ασημαντοι εκει
Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει
Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.660
- Πόντοι
- 1.056
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντως
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 434
- Πόντοι
- 26
αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζαΠερασα και με αρτεμις στο κρυσταλ εξισου καλη με ιριδα καβλωκόριτσα και τα δυο!!!!
βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη
Αετός είσαι παντόςΡε μπελλα ακομη δεν γραφτηκες για τον εαυτο σου ρωτησες;
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 434
- Πόντοι
- 26
μα αυτο ακριβως λεω στη θεσσαλονικη οι γνωστες νομιζουν σπουδαιοι , στη αθηνα που ολα ελευθερα θα νιωσουν ασημαντοι. τι δεν καταλαβες μπουμπουκο?Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;
Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει
Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.660
- Πόντοι
- 1.056
Μπελλα αξιζει εκει μεσα...και καλο σοσιαλ...και καλα εξτραδακια...αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα
βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 434
- Πόντοι
- 26
εμφανισιακα η μπελα?Μπελλα αξιζει εκει μεσα...και καλο σοσιαλ...και καλα εξτραδακια...
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 201
Φτάσαμε να αξίζει η μπελα Ρ μλκΜπελλα αξιζει εκει μεσα...και καλο σοσιαλ...και καλα εξτραδακια...