Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
40
Πόντοι
0
καλησπερα,γνωριζετε αν στο harmony spa εγνατιας 125 κανουν και εκτονωση,

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.478
Πόντοι
1.056
Πριν πολλά χρονια θυμάμαι έναν τέτοιο, που χύμα εντελώς σου έλεγε μπορώ να βοηθήσω με το αζημιωτο.

Και πρόσφατα είδα κάποιον που τον ανέφερε (δεν είναι πια στο μπου) και τον εκθείαζε.
Το θέμα είναι τώρα να βρούμε έναν γνώστη, αν θέλει να κάνει τον τσατσο απλά θα γελοιοποιηθεί για 20-30 ευρώ. Τώρα αν είναι ερωτευμένοι και δεν θέλουν να γαμάει κανένας άλλος καινούριος την κοπέλα το δέχομαι και αυτό. Όπως και να έχει αν θέλει κανείς να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Για τον αν είμαι εχέμυθος μπορεί να με γνωρίσει να του φύγει κάθε απορία και αμφιβολία.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
434
Πόντοι
26
Καλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικοτητα ....Σεβασμος αναμεσα στα μελη αλλα και λιγη ταξικη θαλπωρη αναμεσα μας
το μονο που υπαρχει ειναι τοξικη θαλπωρη κορωνα μου

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
544
Πόντοι
20
Πέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασμα από Harmony Spa Εγνατίας 125. Παρούσα μία κοπέλα, ονόματι Λούνα. Γύρω στα 25-26 την έκανα, κοντή , με αρκετά κιλά, πλούσιο στήθος , μεγάλο κώλο . Κατηγορία BBW θα έλεγα. Αρκετά μαγκωμένη μέσα , δεν ξέρω αν ήταν λόγο απειρίας ή επειδή με έβλεπε πρώτη φορά. Λίγο προς καθόλου σόσιαλ , μέτριο μασάζ, χλιαρό δεύτερο μέρος. Δεν έβγαλε ρούχα αλλά κατέβασε το πάνω που φορούσε και προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. Η κοπέλα δεν έλεγε πολλά οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναπερνούσα με την ίδια αλλά ενδιαφέρον μαγαζί και αρκετά κεντρικά , θα ξαναδοκίμαζα. Παράβολο: 30 το μασάζ και 20 ο φραπές, σύνολο χρόνου 1 ώρα μαζί με το ντους, πριν και μετά.
το δευτερο μερος το ζητησες η σου τομ ειπε,ρωταω γιατι μονο απο crystal και βανα ξερω

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.658
Πόντοι
1.056
παμε για αλλα λοιπον

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
20

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
78
Πόντοι
0
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντως

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
78
Πόντοι
0
Περασα και με αρτεμις στο κρυσταλ εξισου καλη με ιριδα καβλωκόριτσα και τα δυο!!!!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
12
Like
4.025
Πόντοι
736
οι και καλα παλιοι ειναι της νοοτροπιας ξερουμε τα πριβε ειμαστε μεγιστοι νιωθουν σπουδαιοι κατεβειτε αθηνα να νιωσετε ασημαντοι εκει
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;

Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει

Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Ειχε περιοδο την περασμενη εβδομαδα στα τελειωματα γι αυτο μυριζε λιγο ψαρακι….τουμπανειρο η ιριδα και γαμω τα μασαζ παντως
413985231_7692943550735545_2994449123342390301_n.jpg

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
434
Πόντοι
26
Περασα και με αρτεμις στο κρυσταλ εξισου καλη με ιριδα καβλωκόριτσα και τα δυο!!!!
αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα

βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
434
Πόντοι
26
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου… Στην Αθήνα ποιος θα νιώσεις ασήμαντος ρε φίλε που όλα είναι: ανοίξαμε και σας περιμένουμε…;

Αθήνα είμαι τόσες μέρες και μπαίνω σε οποιο μασάζ υπάρχει

Λίγο να ξέρουμε τι γράφουμε για να μη γελάνε οι άλλοι μαζί μας
μα αυτο ακριβως λεω στη θεσσαλονικη οι γνωστες νομιζουν σπουδαιοι , στη αθηνα που ολα ελευθερα θα νιωσουν ασημαντοι. τι δεν καταλαβες μπουμπουκο?

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.658
Πόντοι
1.056
αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα

βανα σπα εχει κατι καλο παιδια? η αννα η παλια ξεκινησε παλι εκει? ηταν κι βενους η αδυνατη
Μπελλα αξιζει εκει μεσα...και καλο σοσιαλ...και καλα εξτραδακια...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.561
Πόντοι
216
Ότι και να γράφετε, παραμένει το πιο τίμιο μαγαζί της Μαριάννας σε πρόσφατη επίσκεψη, και θα συνεχίσω να πηγαίνω μόνο εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom