Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.428
Πόντοι
206
Έχεις μεγάλη πλάκα φίλε
Τώρα το διάβασα αυτό που έγραψες. Καλά να μας κάνουν λοιπόν. Φαίνεται και ποιοι χαλάτε την πιάτσα. 200 € για να σας κάνουν μία πίπα
Ευτυχώς που τα γράφετε μόνοι σας.
Φυσικά.... Σου λέει η άλλη, αφού μπορώ να βγάλω 200, γιατί να ζητάω συν 20 και συν 30 μόνο...?? Ζητάω σύνολο 200 και πού θα πάει?? Ο άλλος με την γκάβλα που έχει θα μου τα δώσει...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
216
Αυτό είναι το θέμα ότι πάτε δίνετε τζάμπα λεφτά και είσαι και ευχαριστημένοι

Θα μπορούσες και να μην ενημερώσεις λες… Και που το έγραψες δηλαδή τι έγινε; Κάναμε ουρά για να κλείσουμε ραντεβού στην Βάνα;

Εσύ φίλε μπορεί να έχεις λεφτά και να τα πετάς αλλά υπάρχουν πολλοί που από το υστέρημά τους πάνε και δίνουν σε τέτοια μαγαζιά.
Φιλέ μου μπορεί να είναι τζάμπα λεφτά για σένα.Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Για κάποιον που θέλει μπριζόλα η καλαμάκι δεν είναι ικανοποιημένος όσο και να πληρώσει για φραπέ. Για μένα που θέλω να περάσω πάνω από μισή ώρα με ένα νέο και όμορφο κορίτσι δεν με νοιάζει αν τελειώσω με χέρι, πιπα η μπριζόλα. Και τα 50 ευρώ για 45 λεπτά για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης τα θεωρώ OK. Τώρα αν έδωσα 10 ευρώ παραπάνω ΓΙΑ ΜΈΝΑ προσωπικά δεν μετράνε αν πέρασα καλά. Για να καταλάβεις κάτι για μένα όταν πήγαινα στην Μάγκι (πού όσο ήταν ανοιχτά μόνο εκεί πήγαινα) πάντα άφηνα ένα δεκαευρω μπουρμπουαρ γιατί ήμουνα πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες τους.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
228
Πόντοι
20
Φυσικά.... Σου λέει η άλλη, αφού μπορώ να βγάλω 200, γιατί να ζητάω συν 20 και συν 30 μόνο...?? Ζητάω σύνολο 200 και πού θα πάει?? Ο άλλος με την γκάβλα που έχει θα μου τα δώσει...
Μα δεν είναι θέμα γκαυλας μπορεί να με τελειώσει και με το χέρι και όλα οκ είναι το θέμα της χημείας της διάθεσης το αν σου αρέσει η άλλη και αν είναι καλή σε αυτο που κάνει . Δεν με υποχρεώνει την χαίρομαι και της τα δίνω καλύτερα για εμένα να δώσω 150-200 και να περάσω σούπερ παρά να πάω 3 φορές και να πάρω κάτι τυπικό βαρετό.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.910
Πόντοι
736
Φιλέ μου μπορεί να είναι τζάμπα λεφτά για σένα.Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Για κάποιον που θέλει μπριζόλα η καλαμάκι δεν είναι ικανοποιημένος όσο και να πληρώσει για φραπέ. Για μένα που θέλω να περάσω πάνω από μισή ώρα με ένα νέο και όμορφο κορίτσι δεν με νοιάζει αν τελειώσω με χέρι, πιπα η μπριζόλα. Και τα 50 ευρώ για 45 λεπτά για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης τα θεωρώ OK. Τώρα αν έδωσα 10 ευρώ παραπάνω ΓΙΑ ΜΈΝΑ προσωπικά δεν μετράνε αν πέρασα καλά. Για να καταλάβεις κάτι για μένα όταν πήγαινα στην Μάγκι (πού όσο ήταν ανοιχτά μόνο εκεί πήγαινα) πάντα άφηνα ένα δεκαευρω μπουρμπουαρ γιατί ήμουνα πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες τους.
Τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης φίλε εσείς τα διαμορφώνετε με τη λογική : Έχω χρήμα, δίνω κάτι παραπάνω, δε θέλω πολλά πολλά. Αφού είστε υπεράνω χρημάτων σε λίγο θα χρεώνουν 50 € το μισάωρο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα. Θα το ξαναπώ όμως ότι ευτυχώς παραδέχεστε μερικοί ότι εσείς χαλάτε την πιάτσα.

Καλό βράδυ σε όλους

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
216
Τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης φίλε εσείς τα διαμορφώνετε με τη λογική : Έχω χρήμα, δίνω κάτι παραπάνω, δε θέλω πολλά πολλά. Αφού είστε υπεράνω χρημάτων σε λίγο θα χρεώνουν 50 € το μισάωρο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα. Θα το ξαναπώ όμως ότι ευτυχώς παραδέχεστε μερικοί ότι εσείς χαλάτε την πιάτσα.

Καλό βράδυ σε όλους
Καλό βράδυ και σε εσένα φίλε μού. Όσο για αυτό που είπες γιατί ενημέρωσα το έκανα για να βεβαίωση ότι όντως η τιμή διαμορφώθηκε στα 60 ευρώ και να γλιτώσω από τον κόπο να πάνε μέχρι εκεί τα άτομα που θεωρούν ακριβό το εν λόγο ίδρυμα. Τώρα αν τρέξουν η όχι να προλάβουν να πάνε οι συναθλητές πόσος με ενδιαφέρει. Ούτε δικό μού μαγαζί είναι, ούτε ποσοστά ούτε χαρές παίρνω από το μαγαζί. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν αντίθετα με χρωστάνε. Πάντα με αγάπη τα λέω!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
216
Κάποιος έγραψε ότι το 50λεπτο είναι στα 60 και το 40λεπτο στα 50 όπως παλιά. Ισχύει αυτό....? Υπάρχει ακόμα έστω και έτσι το 50άρικο....?
Εμένα φίλε μού όταν στην μέση της συνεδρίασης την ρωτήσα αν αλλάξε κάτι στις τιμές γιατί έχω καιρό να πάω δεν μου ανέφερε τίποτα για 50 ευρώ. Μου είπε ότι ανέβηκε η τιμή κατά ένα δεκάρικο λόγο πληθωρισμού(αυτό το τελευταίο το είπα εγώ).

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.288
Πόντοι
1.056
Άρα με τα λεγόμενα σας δεν πηγαίνουν καθόλου δημόσιο υπάλληλοι αφού οι περισσότεροι μπορούν μετά τις 15:00. Εκτός και αν οι δημόσιοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα γιατί σε αντίθεση με τα ελαιοτριβεία αυτά είναι φουλ μετά τις 15:00.

Γιατί θα ελέγξει κάποιος τον δημόσιο υπάλληλο αν λείψει από την θέση του μια ωρίτσα στις 12;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος πάει στην πιάτσα κ δίνει 100ευρω αυτός είναι όντως μαλάκας Αλλά τα 10 ευρώ π ανέβασε είναι κλαιν ούτως η άλλως τα 50 είναι πολλά Για μία μαλακία το δεκάρικο σας πείραξε
Εχεις τα δίνεις δεν έχεις κάθεσαι κ τον παίζεις μόνος σου

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
451
Πόντοι
26
Α ρε Μαγκι που εισαι!!!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.428
Πόντοι
206
Α ρε Μαγκι που εισαι!!!
Το καλύτερο μαγαζί που πέρασε από τη Θεσσαλονίκη..... Με κοπέλες που ήξεραν να φέρονται στον πελάτη, καθαρές και χαμογελαστές και με μια αφεντικίνα που σε έκανε να νοιώθεις σαν στο σπίτι σου.... Μακάρι να μας διαβάζει, αν και πλέον δε νομίζω να ασχολείται καν με το site αλλά λέμε τώρα, να ξέρει ότι έχει την αγάπη και το σεβασμό μας ακόμα και τώρα που έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια που έκλεισε το μαγαζί....

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.477
Πόντοι
201
Μετά από αποχή ενός μηνός επισκέφτηκα ξανά σήμερα ένα ελαιοτριβείο. Εκλεισα ραντεβού για της 12και 10 στο μασατζιδικα της Ανιτας(Βανια). Στο χώρο ήταν παρούσες 6 κορασίδες. Στο γραφείο καθόταν η Θεώνη και στο καναπέ τρεις μικρούλες αδύνατες σχεδόν στο ίδιο σωματότυπο,η Νανσυ, η Τατιάνα και η Βικτόρια. Ήταν ακόμα μια κοπέλα το όνομα της οποίας δεν συγκράτησα καθότι μου φάνηκε αδιάφορη. Και άφησα τελευταία την κοπέλα με την οποία και πέρασα την Εμμυ. Πρώτη φορά την πέτυχα στο μαγαζί και φορούσε μια μίνι φουστίτσα που άφηνε σε κοινή θέα δύο ωραία κολομερια. Ωραίο κοριτσάκι για τα δικά μου γούστα με λίγα κιλακια παραπάνω, κολαρα,μπουταρες μικρά στητά βυζάκια, χειλάκια για τσιμπουκι ότι πρέπει ωραίο προσωπάκι. Φορούσε και ένα ζευγάρι γυαλιά που της έδιναν έναν αέρα σαν καθηγήτρια του σεξ ένα πράμα. Στα του αγώνα όλα ήτανε πολύ καλά η δε καύλα χτύπησε κόκκινο και το χύσιμο του Χύσεα ήταν πολύ δυνατό. Γενικά για μένα ήταν η καλύτερη συνεύρεση που είχα στο εν λόγο κατάστημα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 45 λεπτά, το πρώτο μέρος καλό για τέτοια μαγαζιά, το δεύτερο πολύ καλό. Θα την προτιμήσω ξανά στην επόμενη επίσκεψη. Το κόστος της συνάντησης 60 ευρώ ανέβηκε κατά 10 ευρώ από τ

Το καλύτερο μαγαζί που πέρασε από τη Θεσσαλονίκη..... Με κοπέλες που ήξεραν να φέρονται στον πελάτη, καθαρές και χαμογελαστές και με μια αφεντικίνα που σε έκανε να νοιώθεις σαν στο σπίτι σου.... Μακάρι να μας διαβάζει, αν και πλέον δε νομίζω να ασχολείται καν με το site αλλά λέμε τώρα, να ξέρει ότι έχει την αγάπη και το σεβασμό μας ακόμα και τώρα που έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια που έκλεισε το μαγαζί....
Mαγκυ κ Βασίλης Μοναστηριού ήταν οι καλύτεροι λείπουν τέτοια μαγαζια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.910
Πόντοι
736
Ο άλλος πάει στην πιάτσα κ δίνει 100ευρω αυτός είναι όντως μαλάκας Αλλά τα 10 ευρώ π ανέβασε είναι κλαιν ούτως η άλλως τα 50 είναι πολλά Για μία μαλακία το δεκάρικο σας πείραξε
Εχεις τα δίνεις δεν έχεις κάθεσαι κ τον παίζεις μόνος σου
Φίλε δεν ειναι το δεκάρικο.
Συμφωνώ στο έπακρο μαζί σου ότι έτσι κι αλλιώς για μια μαλακία είναι πολλά αυτά που ζητάνε. Αλλά είναι πρόκληση από 50 € για 1 h να το κάνουν 60 ευρώ για 45 λεπτά

Η αντίδραση μου ήταν για το ότι κάποιος μπορεί να πάει να δώσει 100 η 200 € για μία πίπα επειδή λέει το γουστάρει και δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα αρκεί να περνάει καλά

Και θα το ξαναπώ η λύση που προτείνεις δεν είναι μόνο γιαυτούς που κολλάνε στο δεκάρικο είναι γενικά για όλους όσοι πάνε και δίνουν άλλοθι σε αυτούς μας κοροϊδεύουν. Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ‘χει το γαμήσι λέει ο θυμόσοφος λαός. Βάζεις και στην άκρη 50 η 60 €

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
9.524
Πόντοι
2.046
Φίλε δεν ειναι το δεκάρικο.
Συμφωνώ στο έπακρο μαζί σου ότι έτσι κι αλλιώς για μια μαλακία είναι πολλά αυτά που ζητάνε. Αλλά είναι πρόκληση από 50 € για 1 h να το κάνουν 60 ευρώ για 45 λεπτά

Η αντίδραση μου ήταν για το ότι κάποιος μπορεί να πάει να δώσει 100 η 200 € για μία πίπα επειδή λέει το γουστάρει και δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα αρκεί να περνάει καλά

Και θα το ξαναπώ η λύση που προτείνεις δεν είναι μόνο γιαυτούς που κολλάνε στο δεκάρικο είναι γενικά για όλους όσοι πάνε και δίνουν άλλοθι σε αυτούς μας κοροϊδεύουν. Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ‘χει το γαμήσι λέει ο θυμόσοφος λαός. Βάζεις και στην άκρη 50 η 60 €
Αν δεν κάνω λάθος ανέκαθεν ήταν 45' ο χρόνος. Σε όσα λαδομάγαζα έχω πάει τα τελευταία 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το σπορ, τώρα για εσάς τους παλιούς δεν γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα πριν 10-15 χρόνια. Δεν θυμάμαι να μπήκα σε ίδρυμα στις 13:00 και να έφυγα στις 14:00. Και πίστεψέ με δεν είμαι από αυτούς που τελειώνουν γρήγορα.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.910
Πόντοι
736
Αν δεν κάνω λάθος ανέκαθεν ήταν 45' ο χρόνος. Σε όσα λαδομάγαζα έχω πάει τα τελευταία 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το σπορ, τώρα για εσάς τους παλιούς δεν γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα πριν 10-15 χρόνια. Δεν θυμάμαι να μπήκα σε ίδρυμα στις 13:00 και να έφυγα στις 14:00. Και πίστεψέ με δεν είμαι από αυτούς που τελειώνουν γρήγορα.
Ανέκαθεν φίλε ήταν 1 h στο συγκεκριμένο μαγαζί από ότι διαβάζω τον τελευταίο μάξιμουμ έναν χρόνο έγινε αυτό στα 45 λεπτά αλλά συν τοις άλλοις ανέβασαν και την τιμή οι κουτοπόνηρες

Πολύ κακό για το τίποτα όμως και δίνουμε αξία σε αυτό το τίποτα με το να το συζητάμε τόσο πολύ

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.910
Πόντοι
736
Έχω χάσει το τηλέφωνο της Μαρίας νυν Μοναστηρίου πρώην Λαδάδικα

Για την ακρίβεια το έχω αλλά δεν ξέρω πως το αποθήκευσα με τι συνθηματικό. Όποιος το έχει να μου το στείλει σε μήνυμα παρακαλώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.033
Πόντοι
2.356

Για την ακρίβεια το έχω αλλά δεν ξέρω πως το αποθήκευσα με τι συνθηματικό. Όποιος το έχει να μου το στείλει σε μήνυμα παρακαλώ
Υπάρχει όντως η Μαρία λαδάδικα ακόμα, είχα ακούσει ότι είναι μοναστηριού Αλλά δεν είδα κανένα σχόλιο κ είπα ότι ήταν παραμύθι

Υγ το τηλ της το Εχω σβήσει εδώ κ χρόνια

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Θέλω να πάω πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Πείτε γνώμη για αυτό στην Εγνατίας 95.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
9.524
Πόντοι
2.046

Πριβέ είναι;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.133
Πόντοι
34.538
Υπάρχει όντως η Μαρία λαδάδικα ακόμα, είχα ακούσει ότι είναι μοναστηριού Αλλά δεν είδα κανένα σχόλιο κ είπα ότι ήταν παραμύθι

Υγ το τηλ της το Εχω σβήσει εδώ κ χρόνια
Μοναστηριου, ναι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom