Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.454
Πόντοι
216
Ίσως ο μεγαλύτερος τους τζίρος είναι 12:00-17:00,όπου βρίσκουν χρόνο να πετάγονται εκεί οι παντρεμένοι.
Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.113
Πόντοι
1.056
Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.
Άρα με τα λεγόμενα σας δεν πηγαίνουν καθόλου δημόσιο υπάλληλοι αφού οι περισσότεροι μπορούν μετά τις 15:00. Εκτός και αν οι δημόσιοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα γιατί σε αντίθεση με τα ελαιοτριβεία αυτά είναι φουλ μετά τις 15:00.

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
62
Πόντοι
0
Αυτή ποια είναι; η πάλαι πότε Νατάσσα;
Επειδή γενικά απέχω εδώ και πολύ καιρό από τα κοροιδαδικα στη Θεσσαλονίκη (Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
Ναι, η Νατάσα από το παλιό Venus Spa στην Καραμανλή.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.441
Πόντοι
736

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
292
Πόντοι
20

Minions

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
4
Πόντοι
0

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.113
Πόντοι
1.056
καλησπέρα για αυτά έχουμε καμιά πληροφορία

ευχαριστώ

Μασάζ Θεσσαλονίκη | Αισθησιακό Μασάζ θεσσαλονίκη | Studio Massage

Crystal Massage​

Στο πρώτο έχει φουλ πρόγραμμα

Το δεύτερο μεταφέρεται αυτή τη βδομάδα οπότε είναι κλειστό

Το τρίτο το έκλεισε η αστυνομία.

Για όλα υπάρχουν πληροφορίες τις διαβάζεις και είσαι οκ

Όταν πας , όπου και αν πας κάνε καμιά ενημέρωση.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
480
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει πάρει κάποιος κοπέλα από εδώ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Archives | massage4you
Πήρα 2 φορές κ δεν προχώρησε πέρα από καλό μασαζ. Δεν το πίεσα βέβαια περισσότερο.

mpazos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0

PiterPann

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
110
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.254
Πόντοι
1.056
Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
παρε ανασα ρε μλκ

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
464
Πόντοι
21

Αδερφέ τι γκαντεμια είναι αυτή

Minions

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
4
Πόντοι
0
καλησπέρα για αυτά έχουμε καμιά πληροφορία

ευχαριστώ

Μασάζ Θεσσαλονίκη | Αισθησιακό Μασάζ θεσσαλονίκη | Studio Massage

Crystal Massage​

Ευχαριστώ πολύ

Άμα πάω θα ενημερώσω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.518
Πόντοι
266
Καλό φαίνεται
Ελπίζω να τον παίρνει...

Συνημμένα

• Screenshot_20250217-134411_Facebook.jpg
    Screenshot_20250217-134411_Facebook.jpg
    461,6 KB · Εμφανίσεις: 55

fff3291

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
18
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ

Άμα πάω θα ενημερώσω

Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Καλησπέρα φίλος επειδή ψάχνω τέτοια φάση αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο για δώσε πληροφορίες πώς βρίσκω το εν λόγω μαγαζί;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.113
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα φίλος επειδή ψάχνω τέτοια φάση αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο για δώσε πληροφορίες πώς βρίσκω το εν λόγω μαγαζί;
Ο συνάδελφος που παράθεσες έχει δημοσιεύσει δύο που λειτουργούν. Στα προφίλ τους έχουν τηλέφωνα και διευθύνσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom