Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!