Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
488
Πόντοι
21
Πέρασμα απο Harmony spa. Παρούσες 2 22χρονες Ελληνίδες θεές . Η μία Αρτεμις καστανόξανθη petit με μεγάλο στήθος και άλη Μαριάνθη με κόκκινο μαλί και μέτριο στήθος. . Προσφορα ημέρας διπλό με φουλ στα 80. ευρώ. Εννοείται πως μπήκα με τη μία. Η συνεδρία ήταν ονειρική. Ζήτησα και 2ο γύρο μιας και δεν άντεξα και τελείωσα πάνω στο διπό τσιμπούκι με έξτρα 60 ευρώ. Θα είναι μόνο για σήμερα μέχρι τις 8. Όποος πρόλαβε τον κύριο είδε.
Καλή πρωαπρλιά !
Αυτή η Άρτεμις είναι πιο όμορφη από την Άρτεμις του Κρίσταλ; Και η Μαριάνθη έχει δουλέψει κάπου αλλού την ξέρουμε ;. Αν είναι έτσι όπως τα λες αξίζει μια γύρα.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
328
Πόντοι
21
Πέρασμα απο Harmony spa. Παρούσες 2 22χρονες Ελληνίδες θεές . Η μία Αρτεμις καστανόξανθη petit με μεγάλο στήθος και άλη Μαριάνθη με κόκκινο μαλί και μέτριο στήθος. . Προσφορα ημέρας διπλό με φουλ στα 80. ευρώ. Εννοείται πως μπήκα με τη μία. Η συνεδρία ήταν ονειρική. Ζήτησα και 2ο γύρο μιας και δεν άντεξα και τελείωσα πάνω στο διπό τσιμπούκι με έξτρα 60 ευρώ. Θα είναι μόνο για σήμερα μέχρι τις 8. Όποος πρόλαβε τον κύριο είδε.
Καλή πρωαπρλιά !
Άι να χαθείς!!!
Βέβαια στο διπλό τσιμπούκι είπα μέσα μου - "Χάλασε και η Θεσσαλονίκη!!!"

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.302
Πόντοι
1.056
Την Παρασκευή που μας πέρασε. Ίσως ζήτησες κάποια συγκεκριμένη ώρα και δεν ήταν διαθέσιμη και γι αυτό δεν σου την ανέφεραν!
Αδερφε...ρωτησα ποιες δουλευουν σημερα ...καθε φορα που καλω...παιρνω νωρις ...12-1 το μεσημερι...για αλλη νεφελη λες

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
421
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα από Κρίσταλ( πριν λίγο). Είχα καιρό να πάω, χάρηκαν που με είδαν και αυτό- προσφέρθηκαν για τριπλό στην τιμή του απλού.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν

Michalis1971

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα από Κρίσταλ( πριν λίγο). Είχα καιρό να πάω, χάρηκαν που με είδαν και αυτό- προσφέρθηκαν για τριπλό στην τιμή του απλού.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν
Καλησπέρα, δώσε λεπτομέρειες για το τριπλό.
Εμένα μου είπαν για διπλό.
Οτι μπαίνει πρώτα η πρώτη που διαλέγω και μετά από μία ή δεύτερη που θα διαλέξω.

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
488
Πόντοι
21
Οτι μπαίνει πρώτα η πρώτη που διαλέγω και μετά από μία ή δεύτερη που θα διαλέξω.
Αυτό φίλε μου είναι για να κάνεις 2 ώρες το τριπλό που λέει είναι με 3 ταυτόχρονα σε 1 ώρα αλλά πάει και τριπλή τιμή συνήθως, εκτός αν παίζει καμία προσφορά.

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
421
Πόντοι
21

Αυτό φίλε μου είναι για να κάνεις 2 ώρες το τριπλό που λέει είναι με 3 ταυτόχρονα σε 1 ώρα αλλά πάει και τριπλή τιμή συνήθως, εκτός αν παίζει καμία προσφορά.
Ήταν μια προσφορά μόνο για σήμερα 1η Απριλίου..του χρόνου πάλι τέτοια μέρα..

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
118
Πόντοι
1
Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο site , Instagram κτλ για το nuru κοντά στην Αγ.Δημητριου? Πώς το βρίσκουμε?
Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει εδώ η με μήνυμα.
Ευχαριστώ

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.283
Πόντοι
496
Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο site , Instagram κτλ για το nuru κοντά στην Αγ.Δημητριου? Πώς το βρίσκουμε?
Ευχαριστώ
Γράψε στο google nuru Thessaloniki

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
462
Πόντοι
21
Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Καλήμερα. Μετά από αρκετό καιρό αποχή είπα να περάσω από κρυσταλ.επελεξε την Άρτεμη. Η κοπέλα ξανθιά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Όταν μπήκε στο δωμάτιο έγινε μόνο με το στρινκ. Από σώμα μετριοτατος κώλος. Βυζιά 3 νούμερο με ωραίες σκληρές ρόγες γενικά λόγο ηλικίας σφιχτό κορμί και με μπυροκοιλια. Από σοσιαλ 2/10 μασάζ απλό χάδι και φραπές πολύ μέτριος με ψεύτικα φογγυτα και πέρα από τα βυζιά της κ λίγο τον κωλο δεν σε αφήνει να πιάσεις και κοιτάει να σε κλέψει στον χρόνο ..άκυρο στην συγκεκριμένη κοπέλα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.283
Πόντοι
496
Το crystal άλλαξε χώρο, πήρε καινούργια έπιπλα αλλά το κακό χούι με τις πετσέτες δεν το έκοψε

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446
Καλήμερα. Μετά από αρκετό καιρό αποχή είπα να περάσω από κρυσταλ.επελεξε την Άρτεμη. Η κοπέλα ξανθιά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Όταν μπήκε στο δωμάτιο έγινε μόνο με το στρινκ. Από σώμα μετριοτατος κώλος. Βυζιά 3 νούμερο με ωραίες σκληρές ρόγες γενικά λόγο ηλικίας σφιχτό κορμί και με μπυροκοιλια. Από σοσιαλ 2/10 μασάζ απλό χάδι και φραπές πολύ μέτριος με ψεύτικα φογγυτα και πέρα από τα βυζιά της κ λίγο τον κωλο δεν σε αφήνει να πιάσεις και κοιτάει να σε κλέψει στον χρόνο ..άκυρο στην συγκεκριμένη κοπέλα
Είναι ανοιχτά τα δικαστήρια τετάρτη πρωί ρε μυστη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom