Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
492
Πόντοι
21
Χωρίς να το θες αδερφέ δημιουργείς πολύ υψηλές προσδοκίες.Επειδή θα πάνε συναγωνιστές και θα περιμένουν να δουν επίπεδο προσώπου Σκλεναρίκοβα.Ναι,έχει πολύ όμορφο πρόσωπο,με μοναδικό μείον το ότι έχει πολύ έντονο βάψιμο.Σώματα έχουμε δει και χειρότερα,δεν είναι κατηγορίας χοντρών.Κάπου ανάμεσα σε juicy και χοντρό,δηλαδή τσουπωτή.Έχει και βυζάρες και είναι πιπίνι ηλικιακά.

Εξαιρετική πάντως η παραπάνω εκτεταμένη κριτική σου!!
Θέμα γούστου είναι τα πάντα. Αντικειμενικά μιλώντας έχει πολύ όμορφο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά ίσως αν έχανε λίγα κιλά να ήταν τοπ να έφτανε το juicy π.χ. Τώρα αν περιμένει να δει κάποιος την Σκλεναρίκοβα να αλλάξει πλευρό καλύτερα.

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.076
Πόντοι
216
Η Νταρια μονο σε μενα δεν αρεσε? την ειδα με την ρομπα βεβαια και το προσωπο της δεν μου αρεσε... γουστα ειναι αυτα θα μου πεις.
Η Ελινα πως ηταν? γεματουλα και δεν σου αρεσε?
Oχι. Ούτε σε μένα αρέσει. Εντάξει , ωραίο σώμα αλλά οι σιλικόνες δεν χρειαζόταν. Επίσης η δυσκολία στην επικοινωνία και η άρνηση καθοδήγησης είναι μειονεκτήματα....

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.076
Πόντοι
216
Θέμα γούστου είναι τα πάντα. Αντικειμενικά μιλώντας έχει πολύ όμορφο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά ίσως αν έχανε λίγα κιλά να ήταν τοπ να έφτανε το juicy π.χ. Τώρα αν περιμένει να δει κάποιος την Σκλεναρίκοβα να αλλάξει πλευρό καλύτερα.
Η Ελίνα που λέτε είναι αυτή που ήταν πριν στο massagio που έκλεισε. Σωστά?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.342
Πόντοι
3.786
Oχι. Ούτε σε μένα αρέσει. Εντάξει , ωραίο σώμα αλλά οι σιλικόνες δεν χρειαζόταν. Επίσης η δυσκολία στην επικοινωνία και η άρνηση καθοδήγησης είναι μειονεκτήματα....
Ξέρεις γιατί δεν σου άρεσε;Επειδή εδώ και καιρό γράφονται διθύραμβοι λες και θα συναντήσεις τη Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της.Όμορφο πρόσωπο η Ντάρια,ένα εφτάρι το παίρνει.Αλλά δεν είναι το δεκάρι που παρουσιάζουν αρκετοί.Σώμα ακόμα καλύτερο και είναι και ψηλή,χωρίς να χρειάζεται η σιλικόνη,και ας είναι καλής ποιότητας.Όντως ισχύουν τα δύο αρνητικά της που γράφεις.Ας μάθει επιτέλους λίγα αγγλικά παραπάνω,αφού τα ελληνικά είναι πολύ δυσκολότερα.Θα κερδίσει και στη δουλειά της από αυτό.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.342
Πόντοι
3.786
Και επειδή μου αρέσει να επισκέπτομαι όλα τα μασατζίδικα έστω μια φορά,είπα να πάω και στο Harmony Spa, Εγνατία 125.Επέλεξα την Ηλιάνα.Νεαρής ηλικίας με ομορφούτσικο πρόσωπο.Σώμα πιο μέτριο,λίγο μπαμπάτσικο με ατέλειες αλλά όχι χοντρό.Κάνει καλό μασάζ,όχι απλά χάδι.Επίσης ξέρει να σε καυλώσει με ωραίο μασάζ στα κωλομέρια.Ακολούθως σηκώνει το φόρεμα της για της χουφτώσεις τον αρκετά καλό κώλο της και το κατεβάζει από πάνω για να της πιάσεις και γλείψεις τα βυζάκια της.Αισθησιακό παίξιμο χωρίς βιασύνη.Θετικό πρόσημο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.338
Πόντοι
736

Έμαθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι…

Έχει βρωμίσει στην Αθήνα ότι η κάθε μέτρια έρχεται εδώ και το σάλιο πάει ποτάμι…
Έτσι έχουμε επισκέψεις ανώτατου επιπέδου

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.507
Πόντοι
3.556

Έχει βρωμίσει στην Αθήνα ότι η κάθε μέτρια έρχεται εδώ και το σάλιο πάει ποτάμι…
Τι θωρηκτό είναι αυτό πάλι
καλά ηρέμησαμε με την θεία σούλα θα έχουμε κ εισαγόμενα τέρατα
Είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος Για να πηδήξει αυτό το θεριό
Να την πάρεις λέει Σπίτι κ να την πετάξεις στο κρεβάτι κ την άλλη μέρα να πας να πάρεις καινούργιο

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.306
Πόντοι
1.056

απατεωνισσα και επικινδυνη! Κανει ακαποτα με +20 ....Μια αληθωρη ειναι που δουλευε και πρεπει να δουλευει σε γραφειο τελετων...δεν εμφανιζεται ποτε στα ραντεβου...και εχει πολλα ψυχολογικα!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.338
Πόντοι
736
Να την πάρεις λέει Σπίτι κ να την πετάξεις στο κρεβάτι κ την άλλη μέρα να πας να πάρεις καινούργιο
Φίλε το ότι έρχεται ξανά σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που την επισκέπτονται

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
402
Πόντοι
21
απατεωνισσα και επικινδυνη! Κανει ακαποτα με +20 ....Μια αληθωρη ειναι που δουλευε και πρεπει να δουλευει σε γραφειο τελετων...δεν εμφανιζεται ποτε στα ραντεβου...και εχει πολλα ψυχολογικα!
1000009727.gif

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.449
Πόντοι
1.056
Ούτε ο Πύρρος Δήμας δεν μπορεί να την σηκώσει για να την πετάξει στο κρεββάτι

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
328
Πόντοι
21
Κριτικές ελεγκανς & κρίσταλ
Φένια. Ωραία μουνακι με όμορφο πρόσωπο πολύ συμμετοχική και δεκτική. Η πίπα της είναι εξαιρετική ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει τοπ επιλογή!

Ντάρια, ρώσικο άλογο (κρίμα που δεν μπορείς να το καβαλήσεις) αν την δεις έξω θα γυρίσεις κεφάλι καύλα με τα όλα της, το πλαστικό βυζί πιστεύω δεν χρειαζόταν. Πιπα καλή αλλά ελλειπείς συννενόηση αξίζει τα λεφτά της όμως και θα την προτιμώ συχνά!

Ελίνα. δεν δοκίμασα δεν ήταν πολύ στα γούστα μου αν και το πρόσωπο της είναι πολύ όμορφο το σώμα με χαλάει.

Κρίσταλ
Κασσάνδρα. Ψηλή ωραία γκόμενα τα έχουμε πει ξανά, μασάζ επαγγελματικό θα έλεγα σε σχέση με το μασάζ που παρέχουν τα μασατζιδικα αυτής της αγοράς, χρόνος όπως πρέπει δεν κλέβει και δεν κάνει αγγαρεία. Μια πολύ καλή επιλογή.
Μπέλλα. Την γνωρίζουμε όλοι εντυπωσιακή γκόμενα, αν βιάζεσαι και θες κάτι γρήγορο είναι τοπ και αν το φυσάς θα περάσεις καλά παίξιμο μεν μασάζ δεν ..
Ραφαέλα. Μικρό καυλιαρικο , κορμάρα, στα του μασαζ μέτρια πράγματα έχει μια αθωότητα όμως που είναι πολύ σέξυ επίσης δεν κλέβει χρόνο πολύ καλή επιλογή και εδώ .
Πέρσα. Καστανή γλυκό πρόσωπο καλό σώμα, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μασάζ μέτριο, όμως την ενδιαφέρει να περάσεις καλά και εδώ έχουμε τον χρόνο κανονικά. Θετικό πρόσημο.
Άρτεμις. Μουναρα, τα έχει όλα . Το μασάζ είναι αρκετά καλό και δεύτερο μέρος σούπερ, χρόνος λίγο λιγότερος από το κανονικό κάποιες φορές και κάποιες κανονικά. Είναι το στανταρακι πάντα περνάς καλά.
Ευη. Καινούργια προσθήκη ωραία γκόμενα γύρο στα 28 ψιλή με ποδαρες και μπουταρες. Μασάζ πολύ καλό φαίνεται να ξέρει τι κάνει , στο δεύτερο μέρος λίγο ντροπαλή και μαζεμένη αλλα έχει προοπτικές εξέλιξης. Και εδώ έχουμε θετικό πρόσημο.
Ωραία η κριτική του φίλου..
Και εγώ την είδα την Ελίνα αλλά φορούσε κάτι φαρδύ επάνω της και δεν κατάλαβα καλά το σωματότυπο της. Έχω σκοπό να την επισκεφτώ...Για να δούμε...

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.306
Πόντοι
1.056
Ωραία η κριτική του φίλου..
Και εγώ την είδα την Ελίνα αλλά φορούσε κάτι φαρδύ επάνω της και δεν κατάλαβα καλά το σωματότυπο της. Έχω σκοπό να την επισκεφτώ...Για να δούμε...
επειδη ειμαι λατρης του xlarge σμωατοτυπου ειναι τσουποτη προς παχουλη αλλα τα κιλα εχουν κατσει ωραια...χωρις κοιλιες να κρεμονται κτλπ...ωραια βυζια...μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι τελειως αχειλη

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
42
Πόντοι
0
Και επειδή μου αρέσει να επισκέπτομαι όλα τα μασατζίδικα έστω μια φορά,είπα να πάω και στο Harmony Spa, Εγνατία 125.Επέλεξα την Ηλιάνα.Νεαρής ηλικίας με ομορφούτσικο πρόσωπο.Σώμα πιο μέτριο,λίγο μπαμπάτσικο με ατέλειες αλλά όχι χοντρό.Κάνει καλό μασάζ,όχι απλά χάδι.Επίσης ξέρει να σε καυλώσει με ωραίο μασάζ στα κωλομέρια.Ακολούθως σηκώνει το φόρεμα της για της χουφτώσεις τον αρκετά καλό κώλο της και το κατεβάζει από πάνω για να της πιάσεις και γλείψεις τα βυζάκια της.Αισθησιακό παίξιμο χωρίς βιασύνη.Θετικό πρόσημο.
Δε βρίσκω για Εγνατιας 125 κάτι σε ψάξιμο που έκανα. Μου βγάζει με το ίδιο όνομα Τσιμισκη 81. Είναι άλλο αυτό; Αλλιώς πάμε και απλά χτυπάμε κουδούνι;

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.306
Πόντοι
1.056
Δε βρίσκω για Εγνατιας 125 κάτι σε ψάξιμο που έκανα. Μου βγάζει με το ίδιο όνομα Τσιμισκη 81. Είναι άλλο αυτό; Αλλιώς πάμε και απλά χτυπάμε κουδούνι;
φαινεσαι ελαφρυς και εσυ

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
42
Πόντοι
0
φαινεσαι ελαφρυς και

φαινεσαι ελαφρυς και εσυ
Με 25 χρόνια στο χώρο το μυαλό που κουβαλάω και το πως εκφράζομαι έχω μάθει να τα προσέχω. Να στα κάνω λίγο λιανά, στα κιλά που θέλεις, μετά από 20 αναζητήσεις με οποιονδήποτε τρόπο για Harmony Spa (και έχοντας στείλει και στο Inbox τους, χωρίς απάντηση), δεν βρήκα πουθενά στο Google τη διεύθυνση Εγνατιας 125. Οπότε είπα να ρωτήσω εδώ, αλλά έπεσα στον πολλά βαρύ κι ασήκωτο του φόρουμ. Όταν κάνεις διάλειμμα για κατούρημα λοιπόν και ξέρει κανένας ας βοηθήσει.

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
ειναι εγνατιας 125 διπλα απο την ευαθ.ψηνομαι και εγω να παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom