Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.312
Πόντοι
1.056
Δεν βγάζω κακία λέω αυτό που βλέπω,και αν δεν με γουστάρει ας με έλεγε ότι δεν περνάει μαζί μου και όχι να βαριέται που ζει
μια χαρα ειναι η αρτεμις...παντα περναω υπεροχα μαζι της...αμα εισαι κανενας κοιλαρας σαπιοκωλης και απλυτος λογικο να ειδε το κοριτσακι και να ξενερωσε....

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.170
Πόντοι
1.056
μια χαρα ειναι η αρτεμις...παντα περναω υπεροχα μαζι της...αμα εισαι κανενας κοιλαρας σαπιοκωλης και απλυτος λογικο να ειδε το κοριτσακι και να ξενερωσε....
Γιατί του σαπιοκοιλιά τα λεφτά έχουν μικρότερη αξία. Αν δεν γουστάρει ας το πεί να πάει και ο πελάτης αλλού να τα ακουμπήσει. Τα λεφτά είναι καλά όμως...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.509
Πόντοι
3.556

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.312
Πόντοι
1.056
Γιατί του σαπιοκοιλιά τα λεφτά έχουν μικρότερη αξία. Αν δεν γουστάρει ας το πεί να πάει και ο πελάτης αλλού να τα ακουμπήσει. Τα λεφτά είναι καλά όμως...
φιλε ελα μια φορα στην θεση της πουτανας...εσυ οταν η αλλη μυριζει η ειναι χοντρη πας ; αυτη γιατι να παει μαζι σου;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.090
Πόντοι
34.538
φιλε ελα μια φορα στην θεση της πουτανας...εσυ οταν η αλλη μυριζει η ειναι χοντρη πας ; αυτη γιατι να παει μαζι σου;
Ντουζακι δεν κανουν οι παικτες πριν στρωσουν τις κορμαρες τους στο μασαζοκρεβατο,ρε παπατζη?
Ασβος ειναι ο τυπος και παλι μυριζε?

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
494
Πόντοι
21
Ντουζακι δεν κανουν οι παικτες πριν στρωσουν τις κορμαρες τους στο μασαζοκρεβατο,ρε παπατζη?
Εμένα μου έχουν πει κοπέλες ότι πολλοί δεν κάνουν μπάνιο και δεν προσέχουν την υγιεινή τους δεν είναι όλοι καθαροί και το χρήμα δεν είναι πάντα εύκολο.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.170
Πόντοι
1.056
Αρχικά να πούμε οτι εγώ δεν παρέχω υπηρεσίες και δεν πληρώνομαι. Δεν λέω να κάνει κάτι με το ζόρι, κανείς δεν θέλει να παρακαλάει μία που είναι εμφανώς ξενερωμενη αν δεν γουστάρει ή το λέει ανοιχτά πρίν ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και αν δεν μπορεί γενικότερα γιατί μπορεί πολλοί να είναι έτσι ας αλλάξει επάγγελμα. Τώρα αν ψάχνουν να βρούν χορηγό με six pack ας το δηλώσουν και αυτό με ειλικρίνεια και θα τις καταλάβουμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.090
Πόντοι
34.538
Να αλλαξει πολιτικη το ιδρυμα.
Αντι να παρελαυνουν οι κοπελες ,να καθονται στις πολυθρονες,
να παρελαυνουν οι πελατες και τα κοριτσια να διαλεγουν.
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Τα κοριτσια γιατι θα περνανε με ανδρα που τους αρεσει και
οι πελατες γιατι τους γουσταρει η μασατζου.

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
494
Πόντοι
21
Να αλλαξει πολιτικη το ιδρυμα.
Αντι να παρελαυνουν οι κοπελες ,να καθονται στις πολυθρονες,
να παρελαυνουν οι πελατες και τα κοριτσια να διαλεγουν.
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Τα κοριτσια γιατι θα περνανε με ανδρα που τους αρεσει και
οι πελατες γιατι τους γουσταρει η μασατζου.
Φίλε είμαι 50 χρονών και βάλε παρόλα αυτά σχεδόν πάντα περνάω καλά δεν έχω κοιλιακούς ούτε είμαι κανένας ωραίος, πάντα σέβομαι την άλλη που έχω απέναντι μου μιλάω με ευγένεια και είμαι καθαρός. Δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση τόσο για τις πουτανες ένα κομμάτι κρέας είμαστε όλοι.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.312
Πόντοι
1.056
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΜΠΛΕΤΣΩΤΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ....οσο μπανιο και να κανουν δεν ξεμυριζει....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.109
Πόντοι
7.095
Εγώ θα πω ότι τόσα χρόνια στο σαη, 4-5 που τους έχω πετύχει, τους ξέρω λαιβ κτλ...

Χωρίς να τους εκθέσω, το παίζουν ότι είναι μοντέλα, ενώ είναι για γέλια.

Οπότε ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς ως προς τη σωματοδομή των άλλων και να κοιτάξουμε τα χάλια μας.

Και οποίοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.312
Πόντοι
1.056
Εγώ θα πω ότι τόσα χρόνια στο σαη, 4-5 που τους έχω πετύχει, τους ξέρω λαιβ κτλ...

Χωρίς να τους εκθέσω, το παίζουν ότι είναι μοντέλα, ενώ είναι για γέλια.

Οπότε ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς ως προς τη σωματοδομή των άλλων και να κοιτάξουμε τα χάλια μας.

Και οποίοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΩ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.283
Πόντοι
496
Πέρασμα με Ισμήνη στο crystal ευχάριστη παρουσία μέτριο πρώτο μέρος χάδι καλό δεύτερο

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.283
Πόντοι
496
Τέλικα στο massage 4 you που έχουν μια δυο όμορφες κοπέλες Ιωάννα , Μιχαέλα κτλ ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει περίπτωση για 2ο πρόγραμμα ή αν είναι μόνο μόνο μασάζ

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
20
Αν η κοπελα δεν γουσταρει καθολου ή είναι ασβός ο πελάτης, να αποφυγει εντέχνως να περάσει στο δωμάτιο με καποιο τρόπο, για να μη φαει την ξενέρα και ο κακομοίρης που περασε μαζι της να κλαιει τα λεφτα του...

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Ούτε σάπιοκοιλιας ούτε άπληστος είμαι και πάντα κάνω ντους όταν πάω σε μαγαζιά και φερομαι ευγενικά στην κοπέλα .

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
402
Πόντοι
21
Μου είχε τύχει στο dames να δω κοπέλλα να βγαίνει από το δωμάτιο με κλειστή μύτη διότι ο άλλος βρωμουσε . Μόλις άνοιξε η πόρτα η μπόχα έφτασε στον διάδρομο . Η Σοφία τους έλεγε στην πιτσιρικά να κάνει υπομονή αλλά η καημενουλα δεν άντεχε .

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.082
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom