Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
που είναι ρε μάγκες εκείνη η χρυση δεκαετία 2000 2010 που πηγεναμε στα μασατζιδικα
και με ένα 20αρικο μέσα στα μουλωχτά γαμουσαμε ότι υπήρχε ?
αραγε θα ξαναπεράσουν τέτοιες εποχές ?

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
328
Πόντοι
21
για τον πουτσο τελειως η Κασσανδρα....μετρια αδυνατη γκομενα.... τα πιο ασχημα βυζια που θα δεις....καλες υπηρεσιες αλλα μεχρι εκει....
Για τον πουτσο δεν θέλουμε να είναι? Ρητορική η ερώτηση...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
328
Πόντοι
21

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.728
Πόντοι
4.646
Ο τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε δεν ξερω αν με διαβαζεις ...αλλα αυτο το πραγμα δεν βλεπεται!!!!
Τόσα χάλια είναι ρε;

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
80
Περάσματα από Crystal Νεφέλη, Μπέλα, Ισμήνη. Δεν έχω κάτι να προσθέσω στα προαναφερθέντα οπότε συνοψίζω :

Νεφέλη : Λεπτή , ψηλή, ωραίος κώλος προς το skinny , 2άρι στήθος. Αρκετά καλό μασάζ , 2ο μέρος , σταθερά καλό. Συμμετοχική , έχει εμπειρία. Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν πάντα θα περάσεις καλά.

Μπέλα : Για μένα παραμένει εντυπωσιακή παρά τα κάποια εξτρά κιλά που έχει πάρει. Βυζάρες , κωλάρα. Πρώτο μέρος χάιδεμα, 2ο μέρος αρκετά καλό. Γενικά το έχει και λόγω εμπειρίας και λόγω εμφάνισης. Και εδώ εγγύηση , φεύγεις ευχαριστημένος.

Ισμήνη : Πετιτ σωματοδομή αλλά με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο. Προφανώς πρόκειται για την ίδια που ήταν στο massagio. Μέτριο μασάζ. Καλό δεύτερο κομμάτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι από το massagio. Συμμετοχική , καλή απόδοση. Καλή προσθήκη στο ρόστερ. Περνάς καλά κι εδώ.

Δεν επιδιώκω τα έξτρα οπότε οι κοπέλες όλες έμειναν με το κάτω εσώρουχο - δεν γνωρίζω αν πχ η Ισμήνη τα βγάζει όλα ή όχι.

Το μόνο καινούργιο για εμένα που εθεάθει είναι η Εβελίνα η οποία δεν είναι η ίδια με του massagio. Εμφανησιακά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Κοντούλα,λεπτή και ψιλογυμνασμένη, με λίγο πιο αναρχο-αυτόνομο στυλ. Με τα ρούχα δεν φάνηκε να διαθέτει ούτε αξιοσημείωτο στήθος ούτε κώλο αλλά χωρίς ποτέ δεν ξέρεις. Μελαχροινή , με ένα μεγάλο τατουάζ αράχνη στην περιοχή της κοιλιάς.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.575
Πόντοι
201
Ο τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε δεν ξερω αν με διαβαζεις ...αλλα αυτο το πραγμα δεν βλεπεται!!!!
Και την έχουν και για το δυνατό τους χαρτί.....πριν 2 χρόνια μπορεί...τώρα φακλανεψε ασχημα

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα το δωμάτιο ήταν βαμμένο κανονικά.. δεν είχε υγρασία και ρώτησα που πήγε το γκράφιτι από τον τοίχο... Λογικά το Βάφουν τώρα λόγο μετακομίσεις. Τα καινούργια θα ειναι όλα με παράθυρο τα δωμάτια και ποίο προσεγμένο αυτό που κάνεις μπάνιο...

Manos874

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα κύριοι επίσκεψη Θεσσαλονίκη σήμερα με έναν φίλο έχουμε κάνα σημείο καλό να πάμε και οι δύο μαζί; Εννοώ ο καθένας ξεχωριστά στο δωμάτιο

Manos874

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Στο instagram έχουν ανεβάσει βίντεο, το ίδιο ακριβώς σουλούπι με εκείνη, και σε ένα άλλο φαίνεται και το τατουάζ στον ώμο. Τους είχα ρωτήσει ποια είναι και μου είπαν Βικτόρια.
Γεια ποιο μαγαζί λες;

Fortouzii

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
92
Πόντοι
0
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.728
Πόντοι
4.646
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο
Έχει σταματήσει.

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Για καλό μασαζ με χειρομάλαξη προτείνετε elegance ή crystal (ή κάποιο άλλο); Από αυτά που διάβασα το dames δεν κάνει για μασάζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom