You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 253833
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Πήγε κανείς με την Ισμήνη στο Crystal ? το βγάζει το κάτω εσωρούχο?
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Για τον πουτσο δεν θέλουμε να είναι? Ρητορική η ερώτηση...για τον πουτσο τελειως η Κασσανδρα....μετρια αδυνατη γκομενα.... τα πιο ασχημα βυζια που θα δεις....καλες υπηρεσιες αλλα μεχρι εκει....
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Τον απέλυσαν γιατί η υγρασία πήρε τα βουνά...Υπήρχε ένας τύπος εδώ μέσα που πήγαινε Crystal και έκανε και κάτι μερεμέτια. Σταμάτησε από πελάτης;;
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 6.325
- Πόντοι
- 1.056
Ο τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε δεν ξερω αν με διαβαζεις ...αλλα αυτο το πραγμα δεν βλεπεται!!!!
Mythical Zoan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 4.646
Τόσα χάλια είναι ρε;Ο τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.344
- Πόντοι
- 736
Σε ποια ρε φίλεΣε αυτά που πάω ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πήγα, τηλέφωνο πήρα
Sergiomasseur
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σας , καμια Αλβανιδα εχουμε εδώ Θεσσαλονίκη;
Alligator35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Κάνα δυνατό έχουμε να πάμε?
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Την πήρε ο αέρας αδερφέ την χάσαμεΤελικά ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω την Άννυ από πρώην massagio ????
Περάσματα από Crystal Νεφέλη, Μπέλα, Ισμήνη. Δεν έχω κάτι να προσθέσω στα προαναφερθέντα οπότε συνοψίζω :
Νεφέλη : Λεπτή , ψηλή, ωραίος κώλος προς το skinny , 2άρι στήθος. Αρκετά καλό μασάζ , 2ο μέρος , σταθερά καλό. Συμμετοχική , έχει εμπειρία. Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν πάντα θα περάσεις καλά.
Μπέλα : Για μένα παραμένει εντυπωσιακή παρά τα κάποια εξτρά κιλά που έχει πάρει. Βυζάρες , κωλάρα. Πρώτο μέρος χάιδεμα, 2ο μέρος αρκετά καλό. Γενικά το έχει και λόγω εμπειρίας και λόγω εμφάνισης. Και εδώ εγγύηση , φεύγεις ευχαριστημένος.
Ισμήνη : Πετιτ σωματοδομή αλλά με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο. Προφανώς πρόκειται για την ίδια που ήταν στο massagio. Μέτριο μασάζ. Καλό δεύτερο κομμάτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι από το massagio. Συμμετοχική , καλή απόδοση. Καλή προσθήκη στο ρόστερ. Περνάς καλά κι εδώ.
Δεν επιδιώκω τα έξτρα οπότε οι κοπέλες όλες έμειναν με το κάτω εσώρουχο - δεν γνωρίζω αν πχ η Ισμήνη τα βγάζει όλα ή όχι.
Το μόνο καινούργιο για εμένα που εθεάθει είναι η Εβελίνα η οποία δεν είναι η ίδια με του massagio. Εμφανησιακά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Κοντούλα,λεπτή και ψιλογυμνασμένη, με λίγο πιο αναρχο-αυτόνομο στυλ. Με τα ρούχα δεν φάνηκε να διαθέτει ούτε αξιοσημείωτο στήθος ούτε κώλο αλλά χωρίς ποτέ δεν ξέρεις. Μελαχροινή , με ένα μεγάλο τατουάζ αράχνη στην περιοχή της κοιλιάς.
Νεφέλη : Λεπτή , ψηλή, ωραίος κώλος προς το skinny , 2άρι στήθος. Αρκετά καλό μασάζ , 2ο μέρος , σταθερά καλό. Συμμετοχική , έχει εμπειρία. Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν πάντα θα περάσεις καλά.
Μπέλα : Για μένα παραμένει εντυπωσιακή παρά τα κάποια εξτρά κιλά που έχει πάρει. Βυζάρες , κωλάρα. Πρώτο μέρος χάιδεμα, 2ο μέρος αρκετά καλό. Γενικά το έχει και λόγω εμπειρίας και λόγω εμφάνισης. Και εδώ εγγύηση , φεύγεις ευχαριστημένος.
Ισμήνη : Πετιτ σωματοδομή αλλά με ωραίο στήθος και ωραίο κώλο. Προφανώς πρόκειται για την ίδια που ήταν στο massagio. Μέτριο μασάζ. Καλό δεύτερο κομμάτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι από το massagio. Συμμετοχική , καλή απόδοση. Καλή προσθήκη στο ρόστερ. Περνάς καλά κι εδώ.
Δεν επιδιώκω τα έξτρα οπότε οι κοπέλες όλες έμειναν με το κάτω εσώρουχο - δεν γνωρίζω αν πχ η Ισμήνη τα βγάζει όλα ή όχι.
Το μόνο καινούργιο για εμένα που εθεάθει είναι η Εβελίνα η οποία δεν είναι η ίδια με του massagio. Εμφανησιακά δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Κοντούλα,λεπτή και ψιλογυμνασμένη, με λίγο πιο αναρχο-αυτόνομο στυλ. Με τα ρούχα δεν φάνηκε να διαθέτει ούτε αξιοσημείωτο στήθος ούτε κώλο αλλά χωρίς ποτέ δεν ξέρεις. Μελαχροινή , με ένα μεγάλο τατουάζ αράχνη στην περιοχή της κοιλιάς.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.726
- Πόντοι
- 736
Καλή στον αγώνα?Σωστός ο παίχτης
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 201
Και την έχουν και για το δυνατό τους χαρτί.....πριν 2 χρόνια μπορεί...τώρα φακλανεψε ασχημαΟ τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 1.056
Ο υδραυλικόςΟ μπογιατζής η ο γυψοσανιδας?
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα το δωμάτιο ήταν βαμμένο κανονικά.. δεν είχε υγρασία και ρώτησα που πήγε το γκράφιτι από τον τοίχο... Λογικά το Βάφουν τώρα λόγο μετακομίσεις. Τα καινούργια θα ειναι όλα με παράθυρο τα δωμάτια και ποίο προσεγμένο αυτό που κάνεις μπάνιο...Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Γεια ποιο μαγαζί λες;Στο instagram έχουν ανεβάσει βίντεο, το ίδιο ακριβώς σουλούπι με εκείνη, και σε ένα άλλο φαίνεται και το τατουάζ στον ώμο. Τους είχα ρωτήσει ποια είναι και μου είπαν Βικτόρια.
Mythical Zoan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 4.646
Έχει σταματήσει.Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο